Tepkim ne olmalı

Önemli olan kapatması vs değil zaten. Fakat direkt böyle dediğinde kendimi sanki zorunlu aranılmış gibi hissettim olay bu. Bazen o kadar patavatsız lafları var ki insanı sinir ediyor. Kaç kere konuştuğun cümlelere biraz dikkat et dememe rağmen. Arkadaşlarla konuşayım kapatıyorum dese okeyim zaten işim gücüm var. Kolum ağrıdı ya evde yatmıyorum ya hani deyince bende ee 2 gün önce de evde değildin ya diye tepki vermek zorunda kaldım
Ama evdeyken konuşmak için bol vakti var neticede,
çalışırken de aramış sesinizi duymuş mis gibi
biraz da arkadaşlarıyla sohbet etmek istemiş olabilir
salın bence birbirinizi özleyin.

Ama evdeyken konuşmak için bol vakti var neticede,
çalışırken de aramış sesinizi duymuş mis gibi
biraz da arkadaşlarıyla sohbet etmek istemiş olabilir
salın bence birbirinizi özleyin.
Ya ben zaten neden aramıyorsun diye baskı yapmadım asla. Kolum ağrıdı diye olaya girince zorla mı konuşuyor ya diye düşündüm.

Bir ikincisi daha dün birlikteydik😂 sabah çok iyi konuştuk yani değişecek bir durum olmadı. He ayrılmak istiyorsa da kendisi bilir ne yapabilirim ki yani
Yersiz geldi tavri belki yanlis düşünüyor olabilirim ama aramayin bence o arasin falan kendi hayatiniza yönelin her molada konuşmak zorunda değilsiniz zaten

İyyerinden aramis bir de trip yapiyorsunuz.
İsyerinde is yapilir, mesgul olur , yorgun olur..
Beni arayana isim var mesgul etme deyip kapatiyorum, bu durumda siz bi yerden atlardiniz heralde size yapilsa.

Yas kac

2 gün önce sizi rahatsız ettiği bi davranışı bugün siz ona uygulamayın .

Diretiyordu diyorsunuz yani sizi zorluyordu kapatma die , şimdi aynısını siz yaparsanız beyfendı yaptığı şeyin de doğru olduğuna inanacak .

Daha bi hafta olmuş işe başlayalı molalar da elinde telefon sürekli oturursa kimseyle tanışıp kaynaşma fırsatı olmaz sonrasın da da dışlanır .

Arkadaşlarıyla sohbet etmek için kapatacağını söylese ne tepki verirdiniz kilit nokta orası.
dünyanın en dogal seyi degil mi ya? gayet normal insan molasinda sohbet eder. bizim iste konusma aliskanligimiz yok ama olsaydi da sorun degil..arkadaslaiyla yemek icin, konusmak icin, dizi izlemek icin, tuvalete gitmek icin, konusarak birilerini rahatsiz ettigini dusundugu icin falan kapatabilir telefonunu.
ben de bazen biriyle buluşacakken yürürken vakit gecsin diye sevgilimi arıyorum, ne vakit arkadasimi görüyorum "aaa tamam tamam zeynebi gördüm. hadi öptüm" diyip kapatıyorum 😅 herseye alinmaya gerek yok

Daha bir hafta olmus ise gireli alisma surecinde yorulabilir elide agriyabilir. Oradaki insanlarla molada iletisim kurmali ki ortami gelissin zaten. Siz fazla triplisiniz. O kapatma dedigi zaman siz calisiyor muydunuz evde mi bu da onemli. Insanlar calisma ortaminda dakikalarca telefonda konusamaz. Halinizi hatrinizi sormak sesinizi duymak icin aramis iste mutlu olacaginiza girdiginiz triplere bakin. Yasiniz kac acaba?

Böyle üstüne gitmeye devam ederseniz hiç aramaz da yazmaz da.
Sürekli trip yiyeceğini bile bile iş stresini yaşarken bir de sizi mi aramak isteyecek? İlişkiler insanları mutlu etmeli, siz devamlı trip yapıp adamı mutsuz ederseniz kaçar.
Sürekli savunmaya geçmişsiniz ama gerçek bu. Bunaltmayın adamı.

2 gün önce sizi rahatsız ettiği bi davranışı bugün siz ona uygulamayın .

Diretiyordu diyorsunuz yani sizi zorluyordu kapatma die , şimdi aynısını siz yaparsanız beyfendı yaptığı şeyin de doğru olduğuna inanacak .

Daha bi hafta olmuş işe başlayalı molalar da elinde telefon sürekli oturursa kimseyle tanışıp kaynaşma fırsatı olmaz sonrasın da da dışlanır .
Ya birisiyle konuşup konuşmamasına tepki vermedim sadece konuyu ilk başta kolum ağrıdı ya deyip ukala bir şekilde evde yatmıyorum demesine sinirlendim. Sonuçta 1 haftadır çalışıyor. Kendisi zorlardı neden kapatıyorsun diye şimdi ne oldu yani olay bu

Daha bir hafta olmus ise gireli alisma surecinde yorulabilir elide agriyabilir. Oradaki insanlarla molada iletisim kurmali ki ortami gelissin zaten. Siz fazla triplisiniz. O kapatma dedigi zaman siz calisiyor muydunuz evde mi bu da onemli. Insanlar calisma ortaminda dakikalarca telefonda konusamaz. Halinizi hatrinizi sormak sesinizi duymak icin aramis iste mutlu olacaginiza girdiginiz triplere bakin. Yasiniz kac acaba?
Yav daha 2 gün önce de uzun uzadıya konuşuyordu. Şimdi mi kolu eli ağrıdı

Ya birisiyle konuşup konuşmamasına tepki vermedim sadece konuyu ilk başta kolum ağrıdı ya deyip ukala bir şekilde evde yatmıyorum demesine sinirlendim. Sonuçta 1 haftadır çalışıyor. Kendisi zorlardı neden kapatıyorsun diye şimdi ne oldu yani olay bu
Tamam da kolu ağrımış olamaz mı bu kadar gergin olup pat die ilişki sonlandırmanın altında yatan başka sebeb yok mu ?

Üstüne söylemiş hani arkadaşlarla konuscam die ama siz kapatıp aramasın yazmasın gitsin düşüncesindesiniz ilişkinizi bi süzgeçten gecırın

Yav daha 2 gün önce de uzun uzadıya konuşuyordu. Şimdi mi kolu eli ağrıdı
Evet simdi agrimis ay ne zor insansiniz ya. Belki ordakiler uzun konusma demistir. Belki ortam olmustur kacirmak istememistir muhabbeti. Belki o gun isleri yogundur eli agrimistir. Olabilir insanlik hali insan olan anlar halden

dünyanın en dogal seyi degil mi ya? gayet normal insan molasinda sohbet eder. bizim iste konusma aliskanligimiz yok ama olsaydi da sorun degil..arkadaslaiyla yemek icin, konusmak icin, dizi izlemek icin, tuvalete gitmek icin, konusarak birilerini rahatsiz ettigini dusundugu icin falan kapatabilir telefonunu.
ben de bazen biriyle buluşacakken yürürken vakit gecsin diye sevgilimi arıyorum, ne vakit arkadasimi görüyorum "aaa tamam tamam zeynebi gördüm. hadi öptüm" diyip kapatıyorum 😅 herseye alinmaya gerek yok

ahahahahah vallahi ben de böyleyim
bu graham bell telefonu başımıza dert olarak mı icat etti anlamadım ki,
canımızın istememesi yeterli bence telefonu kapamak için ahahahah

Sevgilim 1 hafta önce yeni işe başladı. Bugün öğle yemeğinde beni aradı konuştuk sonra birden kolum ağrıdı ben kapatıyorum konuşuruz dedi. Bende ne alaka normalde ben kapattığımda tepki verirdin dedim. Evde yatakta yatmıyorum çalışmaktan kollarım ağrıdı dedi. Ama her gün aynı işi yapıyor 😂 sonra ben detaylı sorunca gideyim biraz insanlarla muhabbet edeyim dedi. Bende kapattım direkt. Sorun kapatması değil tersler gibi konuşması konuşmada kötü hiçbir şey olmadı bu arada. Dünde beraberdik. Bende o anki sinirle beni arama yazma o zaman daha işyerinde dedim iyi ne diyim ki dedi. Bir önceki molada da yazmadı. İllaki bir şekilde konuşcaz benim içimden cidden aşırı öfke geliyor. Böyle hunharca laf edip engellemek vs. Cidden hiç sevmem böyle lafları. Kendimi aynı zorunluluktan aramış gibi hissettim ki asla neden aramadın demedim. Hatta açmayınca o laf eder genelde. Tepkim ne olmalı? Aşırı derece öfkem var şu an diyeceklerim vs
Ben sevgilinizin yaptığı kötü bir şey görmedim. Bence sorun bu kadar sinirlendiğiniz için sizde.

Evet simdi agrimis ay ne zor insansiniz ya. Belki ordakiler uzun konusma demistir. Belki ortam olmustur kacirmak istememistir muhabbeti. Belki o gun isleri yogundur eli agrimistir. Olabilir insanlik hali insan olan anlar halden
Tatlı dil aşırı önemli bir şey bence. Genelde zaten hep böyle patavatsız birisi. En son söyleyeceğini ilk söyler. Bu tür olaylar ilişkide sürekli olduğu için patlama noktasına geliyorum. Gün içinde cidden canımı sıkıyor çünkü ve kendimi korumak için uzaklaştırıyorum. En son bu olayda yaptım. Konuşma tarzını görseydiniz cidden sizde bunu bence düşünürdünüz.

Tatlı dil aşırı önemli bir şey bence. Genelde zaten hep böyle patavatsız birisi. En son söyleyeceğini ilk söyler. Bu tür olaylar ilişkide sürekli olduğu için patlama noktasına geliyorum. Gün içinde cidden canımı sıkıyor çünkü ve kendimi korumak için uzaklaştırıyorum. En son bu olayda yaptım. Konuşma tarzını görseydiniz cidden sizde bunu bence düşünürdünüz.
Patavatsiz olarak gordugunuz nedir elim agriyor kapatalim mi arkadaslarla muhabbet edicem mi yoksa soylemediginiz baska birsey mi var? Ben soylediklerinizde patavatsiz birsey gormuyorum. Bu kadar cok yipratiyorsa bu iliski sizi ayrilin tabiki

Patavatsiz olarak gordugunuz nedir elim agriyor kapatalim mi arkadaslarla muhabbet edicem mi yoksa soylemediginiz baska birsey mi var? Ben soylediklerinizde patavatsiz birsey gormuyorum. Bu kadar cok yipratiyorsa bu iliski sizi ayrilin tabiki
Bunda bir şey yok fakat önceden de sorunlar yaşadığımız için şu an en ufak bir şeyi batıyor. Bir ikincisi dün aramızda ev alma muhabbeti geçti. Onu anlatmayı unuttum. İlerde evlenirsek ben ev almak istiyorum dedim buda azardı bozardı. Ev almazsan evlenmem mi diyorsun dedi bende alakası yok ama illaki evimiz olur bir şekilde dedim. Elimiz ayağımız tutuyor sonuçta dedim. Maddi olarak bir şeylerin yüküne girmekten korkuyor.Şu an mesela çalıştığı işin maaşı az diye beğenmiyor ama elinde doğru düzgün işi yk. Bu sadece geçici bir iş onun için. Dünya kadar borcu var mesela hala bulduğu işi beğenmiyor laf ediyor. Şu an mesela bir laf etse batıyor bana psikolojik olarak. Bu kadar hemen silip atma nedenim de bu olabilir. İleriye dönük korkularım var.

Bunda bir şey yok fakat önceden de sorunlar yaşadığımız için şu an en ufak bir şeyi batıyor. Bir ikincisi dün aramızda ev alma muhabbeti geçti. Onu anlatmayı unuttum. İlerde evlenirsek ben ev almak istiyorum dedim buda azardı bozardı. Ev almazsan evlenmem mi diyorsun dedi bende alakası yok ama illaki evimiz olur bir şekilde dedim. Elimiz ayağımız tutuyor sonuçta dedim. Maddi olarak bir şeylerin yüküne girmekten korkuyor.Şu an mesela çalıştığı işin maaşı az diye beğenmiyor ama elinde doğru düzgün işi yk. Bu sadece geçici bir iş onun için. Dünya kadar borcu var mesela hala bulduğu işi beğenmiyor laf ediyor. Şu an mesela bir laf etse batıyor bana psikolojik olarak. Bu kadar hemen silip atma nedenim de bu olabilir. İleriye dönük korkularım var.
O zaman ayrilmaniz mantikli olan. Gozu kor bir asik degilsiniz bu aslinda iyi birsey. Size batan seyleri duzeltmiyorsa ayrilin. Konuda anlattiginiz onemsenecek birsey degil ama genel olarak iliski guzel bir yone gitmiyor belliki.

Back
X