Pişmanlığım..

Ay evet haklısınız tabi ama olumsuz bir tepkiyle karşılaşıp üzülürüm diye korktum.
Bence yaz hem ne kaybedersin ki en azından içinde kalmaz. Olurda yazarsan bize de haber ver inşallah her şeyin hayırlısı olur:
İyi akşamlar ablalarım ve kız kardeşlerim size bir konuyu danışmaya geldim🙂 birkaç ay önce bana bir görücü geldi ama o zaman çok fevri davranarak reddettim hem iş yerinde çok yoğundum biriyle konuşmayı tanışmayı vs düşünmüyordum evliliği falan da çok düşünmüyordum biraz daha yaşı büyük gelmişti bu sebeplerden dolayı istemedim açıkçası. Sonra bu adamı gördüm sokakta o an aklıma düştü hem bu sefer işimiz hafiflemişti düşünmeye zamanımda vardı biraz düşündüm ve araştırdım bu kişiyi aklıma yattı işi gücü ailesi falan ama artık iş işten geçmişti çünkü ben istemedim ve çok pişman oldum arkadaşlarıma falan danıştım sen reddettin olmaz bu iş falan dediler ama benim hala aklımdan çıkmıyor keşke diyorum bi konuşsaymışım belki anlaşırdık ya da kafalarımız uymazdı yolları ayırırdık ama ben hiç bu şeyi sağlamadım ve dediğim gibi pişmanım. Şimdi size sorum sizce vaz mı geçmeliyim ya da aracı ablaya söylemeli miyim böyle böyle tanışmak istiyorum diye. Çok kararsız kaldım bir yandan diyorum senin nasibinde varsa bu kişi tekrar karşına çıkar diye ama aklıma söz geçiremiyorum. Sizlerin yardımına ihtiyacım var 🥺
Bence yazmalısın en azından kafanda soru işareti kalmaz .Olurda yazmaya karar verirsen bize de haber ver umarım her şey gönlünce olur 💐

Bence yaz hem ne kaybedersin ki en azından içinde kalmaz. Olurda yazarsan bize de haber ver inşallah her şeyin hayırlısı olur:

Bence yazmalısın en azından kafanda soru işareti kalmaz .Olurda yazmaya karar verirsen bize de haber ver umarım her şey gönlünce olur 💐
Ay ben de merak ederim.Umarım olumlu gelişmeler olur.
Lütfen buraya da yaz sonucu

Aracı ablaya mı anlatsam instagramdan direkt kendisine mi anlatsam bilemedim ya
Kesinlikle aracı ablaya söyleyin o zaman kafam is güç ile karışıktı kestirip attım ama sen öncü olduysan vardir bi bildiğin tanımak isterim deyin hiç o da isterse hâlâ falan diye kendinizi hafifletmeyin. Sakin instegram dan siz yazmayın görücü usulü olduğu için reddedip sonra oradan ulaşmak sizi çok hafif gösterir.

Aramızda 6 yaş var. Nasıl karşısına çıkabilirim bilmiyorum ki ben günde 9-10 saat çalışan bir insanım haftada bir gün iznim var o da öyle çalışıyor bildiğim kadarıyla. Bu arada birbirimize yakın oturuyoruz ve izin günlerimiz aynı burdan yürümeye çalışsam nasıl yapacağım bilmiyorum:/
Eh 6 yaş idare eder. İzin günlerinizin aynı olması iyi olmuş. Gittiği yerler aynıysa oralara uğrayabilirsiniz.

Kesinlikle aracı ablaya söyleyin o zaman kafam is güç ile karışıktı kestirip attım ama sen öncü olduysan vardir bi bildiğin tanımak isterim deyin hiç o da isterse hâlâ falan diye kendinizi hafifletmeyin. Sakin instegram dan siz yazmayın görücü usulü olduğu için reddedip sonra oradan ulaşmak sizi çok hafif gösterir.
Neden hafif görünsün abartmayın.

Ben olsam instagramı hiç katmazdım
Eğer karşılaşabileceğin yerler fazlaysa ordan bir kontak yap
Aracı ablayı da katma o da geçmiş artık yeni bir aracı bulmak en mantıklısı galiba bu sefer siz haber yollayın

İlk mesajımı nasıl olmalı bilemedim burda yazdığım gibi mi açıklamalıyım kendimi
Yok normal ekleyin :) yazarsa yazarsınız . Yine o merak etsin hâlâ size karşı istekliyse.
Yani tak die kendınızı açıklayarak konuşma yapmayın

Bide aracıyı katmayın araya kafalar uyuşmazsa yeniden aileler ortada kalmasın . Kafanıza konuştukça oturursa aileni tekrar gönder dersiniz .

Yok normal ekleyin :) yazarsa yazarsınız . Yine o merak etsin hâlâ size karşı istekliyse.
Yani tak die kendınızı açıklayarak konuşma yapmayın

Bide aracıyı katmayın araya kafalar uyuşmazsa yeniden aileler ortada kalmasın . Kafanıza konuştukça oturursa aileni tekrar gönder dersiniz .
anladım belki isteğimi kabul etmeyecek bile ya da mesaj atmayacak bende ümidimi keserim artık

anladım belki isteğimi kabul etmeyecek bile ya da mesaj atmayacak bende ümidimi keserim artık
Siz atın bakalım :)
belki kabul eder , ederse de ona açık cevap verilebilecek story mi ne derler ondan atarsınız 😀laf lafı açar belki çok Bilmiorum instagram nası oluyor ama olurdur Hazar bi şekil . Baktınız tık çıkmıyor sayfasına begenı atarsınız ucunda ölüm yok ya şansınızı ufacıktan ararsınız ;)

A aaa ne oldu da aklina bu kadar dustu birden? Ilk reddettiginde hic gormeden mi reddettin? Sonra gorunce o oldugunu nasil anladin peki?
Hadi hayirlisi olsun, ben de mutlaka iletisime gec ve gorus diyorum. Ama bunu instadan mi yazarak yapmalisin, o kismindan cok emin degilim.

A aaa ne oldu da aklina bu kadar dustu birden? Ilk reddettiginde hic gormeden mi reddettin? Sonra gorunce o oldugunu nasil anladin peki?
Hadi hayirlisi olsun, ben de mutlaka iletisime gec ve gorus diyorum. Ama bunu instadan mi yazarak yapmalisin, o kismindan cok emin degilim.
Ay bilmiyorum ilk önce neden bu kadar fevri davrandım ki . Sonradan da biriyle konuşma isteği geldi sanırım baktım adam boylu poslu 😅 bayadır da yalnızım açıkçası hayatımda birisinin olmasını da istiyorum. Ya biz onların binasından birine ziyarete gitmiştik biz çıkarken o da hemen karşıdaydı görüş açımdaydı yani görmüş oldum. İnstadan yazmak evet biraz kafam karıştı ama bir yandan da böyle mantılı geldi başkalarını karıştırmadan kendim halletmek daha mantıklı gibi

Bence de siz iletişime geçin sonra pişman olmaktansa simdi şansınızı deneyin 6 yaş da çok degilmis değdiğiniz gibi kısmete varsa olur yoksa da bişey bahane olur hakkinizda en hayırlısı ne ise o olsun inşallah

Back
X