Sevgilimin incelikten uzak oluşu ve uyumsuzluğumuz

Sizden uyumlu çift çıkmaz. İkiniz de kendi yolunuza bakın düşünülecek yanı yok. Sende bitmiş her şey oldurmaya çalışma. Adam altın olsa ne yazar kafanda bitirmişsin

Yarısını okudum yani napsın adam naparsa yapsın 10 dk ya normale dönüyosun zaten bu haliyle kabullenmişsin değişmeye de gerek görmüyor öyle yalandan iki bağırtı iki kavga iki basıp gitmeler adam göz dağı olmuyor aksine adam rahatlıyor iyi bundan da kurtulduk diye

Bu kez öyle olucak açıkcası ben de sıkıldım artık aman kimse kırılmasın aman kimse beni kötü bilmesin kafasına girmemden. Beni kötü bilmesinler diye kendimi mutsuz bi sona sürüklediğimi fark ettim

Hepsini okudum. Çok toksik bir ilişkiniz var. Seni sevmediğini düşünmedim ama kendisi çok odun. Bence böyle biriyle vaktini harcama. Senin için hiçbir şey yapmıyor. Romantik değil. 23 yaşında kendini prenses gibi hissetmen lazım ilişkinde. Bence hiç uzatma, zaman kaybı.

Ortada bir sevgi göremedim üzgünüm.
Buluştuğunuz her an kavga gürültü böyle sevgi olmaz.
İlerde evlenseniz bu adam evden çıkmaz (arkadaşlarla planları hariç) sizi de ev kuşu yapar.
En önemlisi size ve fikirlerinize değer verilmiyor. Taşın altına asla elini koyup sorumluluk almıyor.
Böyle biriyle kadınlığını unutur insan. Ayrılmak istememesi de sevgiden değil alışkanlıktan. Ayrılırsanız bu üşengeçlikle bir daha kimi bulmaya çabalayacak o motivasyon yok adamda. :)

cok manipulatif bir adam. bitirin gitsin. Ne yaparsa yapsın umursamayin. Bu ne yaa değil 3 yıl 3 ay çekmem bunu evlenseniz sevisemez de bu

Adam gezmeyi sevmiyor bildiğin 50 yaş amcası gibi.ya olduğu gibi kabul edeceksin yada ayrilacaksin.zaten ilişkiniz ve kavgalarinizda 10 yıllık evlilik gibi.

Sonuna kadar okuyanı tebrik ediyorum :) Ama balık baştan kokar hesabı ne olduğu ve ne olacağı belli olan bir adam için parmaklarınızı yorup bu kadar uzun yazmaya dahi değmez inanın hiiiiç değmeyecek biri için yıpratıyorsunuz kendinizi. Sizi asla önemsemeyen, sadece kendi keyfini düşünerek yaşayan biriyle ömür geçmez zaten geçiremiyorsunuz da.
Benim anlamadığım bu çaba neden? Bunca saygısız ve düşüncesiz davranışlara rağmen neden inatla ilişkiye devam ediyorsunuz? Kendinizi sevin ve lütfen size karşı sevgi besleyen saygı gösteren insanla devam edin. Olmayan bir ilişkiyi kaktırarak sürdüremezsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…