Pişmanlığım..

İnstagramdan yazarsanız reelde reddedip sosyal medyada yazmak, ciddiyetsiz imajı oluşturabilir. Ayrıca hemen aracı kadının kulağına gider, ordan oraya .. çok kişi duyar aileniz dahil.. siz rahatsız olursunuz.
Aracı olan kişiye “aslında görüşsem fena olmazdı, o günlerde uygun değildim..” diyebilirsiniz.

Ay bilmiyorum ilk önce neden bu kadar fevri davrandım ki . Sonradan da biriyle konuşma isteği geldi sanırım baktım adam boylu poslu 😅 bayadır da yalnızım açıkçası hayatımda birisinin olmasını da istiyorum. Ya biz onların binasından birine ziyarete gitmiştik biz çıkarken o da hemen karşıdaydı görüş açımdaydı yani görmüş oldum. İnstadan yazmak evet biraz kafam karıştı ama bir yandan da böyle mantılı geldi başkalarını karıştırmadan kendim halletmek daha mantıklı gibi
Ayy çok sevdiğim diziyi bekler gibi sizi bekliyorum eklediniz mi ? Bizi de bilgilendirir misin ?

İnstagramdan yazarsanız reelde reddedip sosyal medyada yazmak, ciddiyetsiz imajı oluşturabilir. Ayrıca hemen aracı kadının kulağına gider, ordan oraya .. çok kişi duyar aileniz dahil.. siz rahatsız olursunuz.
Aracı olan kişiye “aslında görüşsem fena olmazdı, o günlerde uygun değildim..” diyebilirsiniz.
Artık çok geç henüz yazışmadık ama bi etkileşim kurduk :/

Evet ekledik bende hikayede kendimi paylaştım beğenmiş gönderimi de beğenmiş ama bundan sonra ne olacak bilemiyorum ben mi yazmalıyım
Bekleyin karşı taraf yazar beğendiğine göre:) ayy ben bile heyecanlandım sanki benim hikayemi beğenmiş shshsh bir de evliyim yani 😅

İyi akşamlar ablalarım ve kız kardeşlerim size bir konuyu danışmaya geldim🙂 birkaç ay önce bana bir görücü geldi ama o zaman çok fevri davranarak reddettim hem iş yerinde çok yoğundum biriyle konuşmayı tanışmayı vs düşünmüyordum evliliği falan da çok düşünmüyordum biraz daha yaşı büyük gelmişti bu sebeplerden dolayı istemedim açıkçası. Sonra bu adamı gördüm sokakta o an aklıma düştü hem bu sefer işimiz hafiflemişti düşünmeye zamanımda vardı biraz düşündüm ve araştırdım bu kişiyi aklıma yattı işi gücü ailesi falan ama artık iş işten geçmişti çünkü ben istemedim ve çok pişman oldum arkadaşlarıma falan danıştım sen reddettin olmaz bu iş falan dediler ama benim hala aklımdan çıkmıyor keşke diyorum bi konuşsaymışım belki anlaşırdık ya da kafalarımız uymazdı yolları ayırırdık ama ben hiç bu şeyi sağlamadım ve dediğim gibi pişmanım. Şimdi size sorum sizce vaz mı geçmeliyim ya da aracı ablaya söylemeli miyim böyle böyle tanışmak istiyorum diye. Çok kararsız kaldım bir yandan diyorum senin nasibinde varsa bu kişi tekrar karşına çıkar diye ama aklıma söz geçiremiyorum. Sizlerin yardımına ihtiyacım var 🥺
Aracı ablaya söyleyebilirsin bence ya da çocuk sana görücü olarak geldiklerini biliyorsa sosyal medyadan ekle diyeceğim ama en iyisi ablaya söylemek

Hayırlısı olsun bakalım.
Bende merakla ne olduğunu, ne olacağını bekleyenlerdenim.
Umarım gönlünüze göre olur.

Back
X