Sevgilimin incelikten uzak oluşu ve uyumsuzluğumuz

yokmuş gibi davranacaksın ayrıldıktan sonra sana davrandığı gıbı isterse üstünü başını yırtsın sanane sen bu kadar değersiz misin?

Siz bu "iyilik timsali" adamı birde evlenince görün.Kafanizi kaldırım taşlarına vura vura gidersiniz pişmanlıktan. ..

vay beee okudum cidden
kendimi tebrik ediyorum

ayrıl abla arkandayyyyyyyyyyyyyyyyyım cıvıl cıvıl enerjini harcama

okudum
düzenlemişsiniz sonra gerçi onu yakaladım :)
uyumsuzsunuz barışmayın sakın
abisinin attığı mesajı ona gösterip öyle bir güzel ağlasaydınız tam olurdu

bencil.. evlenene kadar ağla zırla idare edecek sonra daha beter olacak

offf konu sahibi icimi baydin
basbayagi kötü biri
seni aglatan her insan kötüdür
islak eldivenle mi sevdiler seni 23 sene de bunu sevgi zannediyorsun? saginda solunda hadi annen babandan gormedin hic mi iyi insan görmedin kiyas yapiyorsun?
adam sacma sapan bencil birisi. nesi iyi?
senin sacina yapışmadı , ağzının ortasina cakmadi diye mi iyi oluyor???
coooook gençsin lutfen inanma salak salak adamlarin iyi olduguna.
bak sen terkedince kendine vurmus delirmis. sen hayatina birini alinca bu adam neler yapar, düşün.
yillar yillar önce saf ve universiteli ergenlikten yeni cikmisken ben de bir konu acmistim Kkda. Mal degnegi bir sevgilim vardi. tam da adamin mezuniyet ve kpss doneminde ayrilmayi düşünüyordum. emindim ayriliktan ama sadece sürede emin degildim. çünkü mezuniyeti finalleri kpsssi, moralini bozup geleceğine engel olmak istemiyordum.
o konuda da ben senin gibi demistim "ama iyi insan" diye (hos seni aglatacak kavgalar ediyormussun. bizde o bile yoktu sadece hayatini b.k gibi yasayan malin biriydi)
iste saflik, cahillik, insan tanimamak. o iyi biri dedigim ben ayrilinca sadece agladi zirladi, "ben hataliyim, ben seni kaybettim" moduna girdi. benim gozumde hala "iyi insan"
ne zaman ki hayatima harika bir adam girdi ben inanilmaz mutlu oldum bir anda delirdi. aileme ulasmaya calismak, hayatimdaki insana ulasmak, kapiya dayanmak... herseyi yapti rezil etti güzelim günlerimi.
bu adam da birebir aynisi bence. simdi seni kaybetti kendini sucluyor. yarin sen biriyle mutlu ol bak kimi suclayacak.
ailene de söyle "bir daha böyle bir sey yapmayin evleneyim mutsuz mu olayim" diye.
gerekirse sosyal medyani disariya ve yorumlara kapa . telefondan da herkesi engelle. iletisimini kes bu adamla.
"is guc para yüzünden stresliyim" de ayri sey. ben dahil bu devirde cogu turk genci is guc para yüzünden stresliyiz, önümüzü goremiyoruz. ee, bu degisecek mi? ulkede her an dengeler degisiyor. bu adam yaslanip calissa da yine is guc para stresi yasayacak. gelir arttikca yasam standarti artiyor. yine zorlanacak. bir omur böyle huysuz adami mi cekeceksin?
cok yanlis yapmissin tekrar tekrar konusup bir de arabasina binerek.
bir daha yapma sakın. ayrilacaksan tam ayril. boyle parca parca ayrilinmaz

Yaa bilemedim şimdi. Hiç hoş değil bu tavırlar. Ben sadece ağlaması sanmıştım. Çocuksu insanla bir ömür geçmez üzgünüm her şeyi batar size. Hele evlilikte çok pişman olursunuz bu saydıklarınızla beraber çocuksuysa ve böyle dengesiz hareketleri varsa üzgünüm ama olmaz yani

Merhaba, güncellemeniz dahil tüm yazdıklarınızı okudum. Şimdilerde popüler bir söylem var, bilirsiniz mutlaka: “kız neşesi”. Hah işte, bu adam neşenizi, gülüşünüzü yüzünüzde solduracak. Ruhsuzluğuyla, uyuşukluğuyla, hevessizliğiyle sizi de gün be gün, santim santim kendisine benzetecek. Yapmayın. Her şeyin ötesinde ayrılık kararınızı olgunlukla karşılayamayan bir adamla en küçük krizde yaşayabileceklerinizi hayal edin. O yüzden ailenizle konuşup kararınızda net olduğunuzu ve bu konuda kendilerinden de destek beklediğinizi söyleyebilirsiniz. Eski erkek arkadaşınıza da bir süre görüşmek istemediğinizi, kafa dinlemek istediğinizi belirtin. Bu sürede o da biraz sakinleşip kabullenme sürecine girer belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…