Sevgilimin incelikten uzak oluşu ve uyumsuzluğumuz

Üşenmedim ilk yorumumdan sonra hepsini okudum. İkiniz böyle kavgadan kaostan beslenen insanlarsınız. Nerede ne konuşmanız nasıl davranmanız gerektiğine dair hiçbir şey bilmiyorsunuz. Ayrılıp başkalarıyla sevgili olsanız aynı kaosu sürdürürsünüz. Üstelik sevgilinin abisinin sana güzelim diyerek mesaj atması asla kabul edilir değil. Ne sana güzelim diyebilir ne böyle ilişkinize dair yorum yapabilir. İğrenç bir ilişki.

simdi tamamini okudum ama bari her yeni olayda bir paragraf koy da tamamini okumak istemeyenler bir yerden yakalasin sonunu okusun:)
gercekten yazik.Ben de bazen gittigim yerlerde ciftler görüyorum. sevgili mi amcaoglu mu belli degil mesafede, molalarda konusmak yerine telefona gömülen, devamli kavgalar tripler. anin tadini çıkarmaktan uzak...yani boyle biriyle olacagina yalniz git daha iyi. insan konserde sevgilisiyle goz göze dipdibe soylemez mi şarkılari ya? benim cok önem verdigim bir seydir. sevgilim dilimi bile bilmez ama bir yere konsere gideceksek ben ona kesin konserde calacak birkac sevdiğim şarkıyı atiyorum spotifya kaydediyor tüm hafta dinliyor eşlik etmek için. Sevgili dedigin böyle yapar. bu seninki iliski degil, ömür törpüsü.
gerci sen de az degilsin. durup durup kendini ailesiyle arkadasiyla kiyaslayip suclayici bir dille konusuyorsun. yok babana merakli misin, yok babani görmemek icin uyku saatinde eve gidiyorsun yok arkadasin olsa gidersin vs vs. kimse kendisiyle böyle konuşup duran biriyle mutlu olamaz. ayrica adama angarya is kitleyip konser öncesi kavca cikaran da sensin
bence en iyisi ayril gitsin. inan daha iyisini bulursun

Üfff adam aşırı sıkıcı biri ya.
Hep aynı yere gitmesi, plan değişince pasif agresif hareketler sergilemesi falan aşırı boğucu.
Benim bir akrabam vardı, aynı onun gibi valla. O da durduk yere saçma sapan surat asar, sağı solu devirir, olay çıkarırdı. Bu delirecek korkusuyla evde parmak ucunda yürürdü millet. Bu ne isterse yapılırdı ki delirmesin. Karısı sinir hastası oldu sonra. Diyeceklerim bu kadar.

Aile konusunda aksine hep baban seni cagiriyor evlenip gidiceksin bi yerden sonra bu zamanlari ararsin biraz ozen goster diye ben tesvik ederim karakter olarak da aileye onem veren bi insanim ailesiyle plana dahil olup bulusmamizi erteledigi cok olmustur sesimi cikartmam boyle seylere. Sadece huyunu bildigim halde bana bunu bahane olarak sunmasina kizdim, ama arkadas konusunda evet sinirleniyorum yani her gece yanina gittigi insanlara hala doyamamis olmasina. Kendisi okuldan yorgun argin geldigim ve bolumlerimiz bambaska olmasina ragmen onun odevini yapmadigim icin benimle aglayarak kavga edicek kadar is kitleyici bir insan oldugu icin inanin angarya is kitleme konusunda hic cekinmedim ya yine de esseklik bende zaten en cok kendime kiziyorum boyle salak sacma seylere katlanip gunun sonunda ona benzedigim icin

normalde nasil biri olman ayri, canın sıkılınca zehirli dilinle hemen "normalde sanki babanla oturup sohbet etmeye çok heveslisin akşamları evde durmuyorsun hepsi yatınca gidiyorsun eve" diye suclaman ayri. iyiyken herkes iyi. iyiyken kim hakaret ediyor birine? iste bu sinirle agizdan cikan laflar önemli. icindeki esas sey neyse o cikiyor agzindan..haliyle söylediğin her "iyi" sözün bir hükmü kalmiyor.
sevgilin zaten bes kuruş etmez ama sen de cok toksiksin. daha sağlıklı karakterde bir adamla iliskiye baslasan muhtemelen kaos sever haline katlanamaz ayrilir. bence sen de seviyorsun bagirip cagirip kaos cikarmayi. ben mesela nefret ederim. (ailem haric) bugune kadar bagira cagira kavga edip sarilip baristigim kimse olmamistir. biri bana bagirip cagirirsa o kisiye olan tüm sevgimi kaybederim. sonra "neyse askim canim benim" diyip sarılıp yeni planlar yapamam. düşünüyorum hadi simdiki hayatimdaki insan zaten neyse ama eski ve en kötü sevgililerimle bile Böyle karsilikli bagirip cagirip birbirimizi sucladigimiz olmustur ama sonra ayrilmisizdir. sarilip ertesi gune plan yapmamisizdir ya.
Biz başladık kavgaya ağlamalar bağırmalar beni bırak inicem eve gidicemler vs.
bu kadar kavga ettiysen bunun sonu ayrilik olmasi lazim. yani saglikli bir cift icin.
bence siz bu adamdan ayrilin, yeni ilişkinizde de bu adama benziyen tüm yönlerinizden siyrilin

Onceki iliskilerimde boyle bir tip degildim, bazen dusununce kendime sasiriyorum ve haklisiniz bu halimi goren kimse inanmaz onceki halime. Disardan su an oyle gorunmediginin farkindayim tabi ki ama kaostan hoslanan bir insan degilimdir fakat karsimdaki de olay cikaricak raddeye gelmeden hicbir seyi duzeltmeyen bir insan. Yine de yanlis farkindayim. Temennim bu hareketlerin kalici olmamasi bende de kimse dort dortluk degil ben demiyorum ki 10 numara bir insanim karsimdaki cok kotu. Ortam toksik olunca bu iki tarafin da hareketleri yuzunden oluyor zaten cogu zaman. Zaten bu mont konusundan sonra farkli konular acip ortamin havasini dagitmaya calismam o an konser oncesi gereksiz bir gundem yarattigimi fark etmemdi. Tamamen dolmusluktan ve tahammulumu tukettigim icin saglikli dusunememekten artik.

Son 10-15 gunu anlatmissiniz sanirim mont siparisinizde kaldim ben iyiki 4 yili anlatmamissiniz, Allah razi olsun.

Bosan ben arkandayim.

Valla kızıyorsunuz ama biri çıkıp anlat kız dese şuraya döşeyecek kadar doluyum ya
Bosanıcam üzüntümde de değilim sadece sürekli ulaşmaya çalışıcağı o dönemi atlatmaya çalışmak şimdiden geriyor beni çok darlanıyorum

Bu uyumsuz iliskiyi 3 yil nasil surdurdunuz bok gibi iliskiniz var afedersiniz ayrilamiyorum diye bisey olamaz bu sacmaliga sizde devam etmek istiyorsunuz ve ediyorsunuz evlenin sonra daha buyuk sorunlarla ugrasin ne diyelim

İnanın devam etmeye niyetim yok ayrıldıktan sonra nasıl bir tavır takınmam gerektiği hakkında tavsiye almak amaçlı açtım aslında konuyu da. Çünkü dediğim gibi öyle bir darlıyor ki aileleri de dahil ederek. Sorum buydu yoksa ne kadar boktan olduğunun ben de farkında olmasam göze alıp insanların benimle ilgili gördükleri olumsuzlukları da yüzüme vurucağını bile bile yazmazdım

iste bu kadar kötü bir iliskiyi sürdürmekle hatali olan da sensin. Adamda bir sey yok ki. ne guzel hayatinda bir kadin biletler aktiviteler ayarliyor, minimum cabayla hayatinda, ne kadar kavga da etsen hep beraber, daha yeni bagirip cagirsan "öp beni saril bana" modunda affediyor. kim nedem biraksin boyle bir iliskiyi?
senin kendi kiymetini bilip coktan ayrilman lazimdi.
bir de degil üç sene.
hala daha "zaten evlenecegiz yakinda, ailenle zaman gecir" vs vs diyormussun, evlilik planları yapiyorsun.
sence sen mantikli davraniyor musun?
kk senin gibi bir halta yaramadigi ilk yıldan belli adamlara yillarini verip, kavga dövüş nişanlanip, her gün bagirip agladigi evlilige bir de cocuk yapan kadinlardan geçilmiyor..bir sey dediginde de "nasil ayrilayim, küçük cocugum var. o babasiz kalmasin, onun yuzunden katlanıyorum" diye kendilerini kandiriyorlar.
ne guzel ayrilmissin. sakin geri barisma yoksa o yolda ilerliyorsun.
kendi hayatini sabote etme

ailelere ne ya. kendi ailen zaten senin iyiligini düşünüyor. birkac kötü huyunu söyle onlar "asla görüşme" derler. onun ailesini de sil engelle gitsin. yorgan gitti kavga bitti - öküz öldü ortaklik bozuldu atasozleri bu gunler icim var. sana ulasamazlarsa canını sıkamazlar. zaten öyle böyle bir gun sileceksin her yerden, hayatina yeni biri girince. bugunden sil olsun bitsin.

Daha gencsiniz olur böle seyler

Evliliğe giderse şiddetli gecimsizlikle bitecek bir ilişki.Zaten o zaman oda ayrılmak ister ikinizde koşa koşa adliyeye gidersiniz.

Başkalarını neden aranıza giriyor hiç anlamıyorum. Ya oğlanın ailesi tamamen duygusal davranıp oğluşlarının üzülmesi istemiyor ya da " bizim oğlanı bu kızdan başka kimse çekmez" diye düşünüyorlar. Bu iki seçeneğin ikisi de güzel bir düşünce değil.

Ben olsam ne kadar zor da olsa ayrilirdim ve bir daha asla o kişiyle iletişim kurmazdım.

Çünkü zorla güzellik olmuyor .

[/QUOTE]
"Keşke ceketini alsaydın ne diyim" diyene kadar yakınlığımı korumuşum bir şekilde ama bundan sonra tepki koyup sarılmak vs istemeyince onu arkamızdaki insanlara rezil etmekle etkinliği zehir etmekle falan suçlanıyorum dediğiniz gibi öp beni sarıl bana modundan çıktığım için. Haklısınız valla ben de olsam ben de ayrılmazdım keşke bana da denk gelse böyle enayi

Evlilik konusunda da özellikle yazarken de dikkat ettim "evlendiğimiz" değil "evlendiğin" zaman vakit geçiremiyiceksiniz dedim altını çiziyim buranın. Onunla konuşurken de özellikle bu kelimelerime dikkat ediyordum zaten evlilik konusunda şüpheli olduğum için öyle evlenicez zaten falan demiyordum.

Üşenmedim hepsini okudum sizin iteklemenizle bir şeyler yürüyor sanki. İlişkiniz de toksik bir hal almış. Bana kalırsa ayrılın, bunları yaşamanıza değmez

Bunları sevgisizliğinden yaptığını bilsem içim acımıyıcak ama inanın seviyor ona rağmen böyle. Bu yüzden de ayrılmak istediğim zaman asla kabullenemiyor,
Sevmiyor ki zaten. Böyle hödük gibi davranan, sürekli surat asan, yanınızda telefonla oynayan erkeklerin sizi sevdiğine herhalde arada bir verdikleri aşk kırıntılarından kaynaklı inanıyorsunuz. Elinden gitmeyin diye arada seviyormuş gibi yapıyorlar işte.
Ayrılığı kabullenememesi de tamamen yalnızlık korkusu, baştan başka biri ile uğraşmak istememesi. Oturmuş düzeni var niye bozsun, yeni kıza ben oraya gitmem çok uzak diyemez.
Onun ısrarcı tavrından ve beni bırakmak istemeyişinden dolayı nasıl ayrılıcağımı bilemiyorum çok bunaltıyor ayrılık sürecine girdiğimizde.
Bu söz bana çok samimiyetsiz geliyor. İsteseniz öyle bir ayrılırsınız ki. Her yerden basarsınız engeli. Akrabalarına kesin kararlıyım beni rahatsız etmeyin dersiniz. Bir yazar iki yazar sonra anlar vazgeçer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…