Sevgilimin incelikten uzak oluşu ve uyumsuzluğumuz

Ya sormayın valla normalde benim de yapıcağım hareket çekip gitmekti babamı arar aldırırdım hemen kendimi ama o gün de bizim araba serviste babam da uzaktaydı hemen gelemiyiceğini biliyodum göt gibi bırakıp gitmek vardı da işte o anki şartlar..

Hepsini okuyamadım, çok uzatmışsınız.
Okuduğum kısım kadarıyla; aranızda uyum yok (ama sürekli bi değiştirme, karşıdaki değişmiş gibi beklentiye girme ve olmayınca triplere girme hâli var), saygı çok zayıf, sürekli didişme, surat sallama, birbirinin gözüne batma ve birbirinden şikayet etme durumu mevcut, devam etme sebebi ne ki?
Insan mutlu olmak için ilişki yaşar, siz sürekli sinir stres halindesiniz, zamanınıza yazık.

Hepsini okudum resmen içim sıkıldı.
Daha çok gençsin kafa dengi birini çok rahat bulma şansınız varken bu cimri ile zamanını harcama

Ayrıldınız mı şu an son durumunuz ne ?

bu yaşlarda idare edersiniz hatta kavga sonrası barışma fasılları vs tatlı gelir ama belli bir yaştan sonra insanın kafası da vücudu da, sinirleri de böyle saçma sapan adamları kaldırmıyor. not: kocası evde mal mal oturmaktan başka bir şeyden keyif almayan 35 yaş spor bir ablanız.

Hani sosyal medyada diyorlarya:Sen mi ayrılırsın biz mi ayrılalım? Bu adamda ne buldunda 3 yıldır devam ediyosun ki? Yapman gerekeni yapmışsın zaten ayrılmışsın kararının arkasında dur.
Ayrıca sevgilinin abisinin attığı mesaj hoşuma gitmedi. Başka adam mı bulamadın güzelim falan ne demek ya. Kardeşimin sevgilisine insan böyle mesaj atar mı?
Ayrıl ve bu aileden uzak dur.

Ben hepsini okudum yani bu adam değişmeyecek sen de beni seviyor zaten diye bir şekilde hep affedeceksin

Ayy kız bi de Ayrılık sürecinde ne yapayım demişsin gözlerinin içine bakarak bendeki duyguları öldürdün seni sevmiyorum haydii dehh desen daha da yaklaşmaz bence çocuk

Aşırı uzun olduğu için kahvaltı kısmında bıraktım. 24 yaşındasınız, bir hödükle devam etmenizi gerektirecek hiçbir durum göremiyorum. Zamanınıza yazık.

Okumadım hepsini. Sadece başlıktan bile söyleyeceğim tek şey ayrıl kesinlikle. 6 senedir eşimle aşamadığımız bir durum. Sırf bunun için bugün hüngür hüngür ağladım. Bir kişi sizinle aynı görüşme fikirde değilse o iş olmaz. O kadar

Ya valla eşimle 17 senedir birlikteyiz sizden daha çok sevgiliyizdir
Böyle hayat mı geçer?
Sevgiliniz doğduğuna pişman sanki.
işin kötü tarafı ne biliyor musun?’siz her türlü olumsuzluğa rağmen kavga edip küsüp ayrılıp sonra hiçbir şey yokmuş gibi devam ediyorsunuz işte bu çok kötü ..

Aynı kafeye gittiniz diye rezil oluyormuşsunuz, kız dönmüş size bakmış rezil olmuşsunuz, abisi mesaj atmış ağlamışsınız. İlişkinizi neden hep başkalarının gözünden değerlendiriyorsunuz? Bu ilişkide mutsuz olduğunuzu birilerine onaylatmanız mı gerekiyor illa? Belli ki istediğiniz gibi planlar yapıp sizi arabayla gezdirecek, tuvalet kapısında bekleyecek ve ayak işlerinizi görecek biriyle beraber değilsiniz. Öyle bir ilişki istiyorsanız öyle birini bulacaksınız. Sevgilinizi olmadığı biri haline dönüştürmeye çalışmayacaksınız.

Yani başından beri yorumları tek tek okuyup herkese haklısınız diyorum özeleştirimi de yapıyorum da bazılarınız gerçekten çatmak ve sinir atmak için yazıyor gibi geliyor bazen. Ben zaten son paragrafta demişim istediğim biri gibi olamıyıcağını anladım diye. Ve burdakilerden ne beklediğimi de hem paragrafta söyledim hem de yorumlarda açıkca belirttim. Ayrıldık zaten fakat kendisi şu an kabulenemiyor çıkıp geldi yine biz ayrılmadık ara verdik bir şans daha ver diye tutturuyor rahat bırakmıyor. Tam da bunun için tavsiye istedim ben bu dönemi nasıl yöneticeğimi bilemediğim için. Buna yönelik yardımcı olursanız azarlamak yerine sevinirim zira ben de olanların farkındayım ve gerekli aksiyonu aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…