- 16 Temmuz 2023
- 3.694
- 9.687
- 78
- Konu Sahibi kitapsevenbiri
Siz yazmayın beklemede kalın. O adım atsın.Evet ekledik bende hikayede kendimi paylaştım beğenmiş gönderimi de beğenmiş ama bundan sonra ne olacak bilemiyorum ben mi yazmalıyım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz yazmayın beklemede kalın. O adım atsın.Evet ekledik bende hikayede kendimi paylaştım beğenmiş gönderimi de beğenmiş ama bundan sonra ne olacak bilemiyorum ben mi yazmalıyım
Sen yazma görücü gelmiş zaten anneniz tekrar kadınla denk gelsin o ara desin bı tanışsaınlar diye. Ama bu görücü işlerine bel bağlamayın derim. Kaç kez duydum oglanın meğer sevgilisi var, yahut görüsüp ben evkilininsanı değilim yeaa vs diyor. Yeni nesilde görücü geldiler diye evlenilecek adam diye birşey yok yani.İyi akşamlar ablalarım ve kız kardeşlerim size bir konuyu danışmaya geldimbirkaç ay önce bana bir görücü geldi ama o zaman çok fevri davranarak reddettim hem iş yerinde çok yoğundum biriyle konuşmayı tanışmayı vs düşünmüyordum evliliği falan da çok düşünmüyordum biraz daha yaşı büyük gelmişti bu sebeplerden dolayı istemedim açıkçası. Sonra bu adamı gördüm sokakta o an aklıma düştü hem bu sefer işimiz hafiflemişti düşünmeye zamanımda vardı biraz düşündüm ve araştırdım bu kişiyi aklıma yattı işi gücü ailesi falan ama artık iş işten geçmişti çünkü ben istemedim ve çok pişman oldum arkadaşlarıma falan danıştım sen reddettin olmaz bu iş falan dediler ama benim hala aklımdan çıkmıyor keşke diyorum bi konuşsaymışım belki anlaşırdık ya da kafalarımız uymazdı yolları ayırırdık ama ben hiç bu şeyi sağlamadım ve dediğim gibi pişmanım. Şimdi size sorum sizce vaz mı geçmeliyim ya da aracı ablaya söylemeli miyim böyle böyle tanışmak istiyorum diye. Çok kararsız kaldım bir yandan diyorum senin nasibinde varsa bu kişi tekrar karşına çıkar diye ama aklıma söz geçiremiyorum. Sizlerin yardımına ihtiyacım var
![]()
Aracıyla aranız iyiyse ben kızı ikna ettim falan dese?İyi akşamlar ablalarım ve kız kardeşlerim size bir konuyu danışmaya geldimbirkaç ay önce bana bir görücü geldi ama o zaman çok fevri davranarak reddettim hem iş yerinde çok yoğundum biriyle konuşmayı tanışmayı vs düşünmüyordum evliliği falan da çok düşünmüyordum biraz daha yaşı büyük gelmişti bu sebeplerden dolayı istemedim açıkçası. Sonra bu adamı gördüm sokakta o an aklıma düştü hem bu sefer işimiz hafiflemişti düşünmeye zamanımda vardı biraz düşündüm ve araştırdım bu kişiyi aklıma yattı işi gücü ailesi falan ama artık iş işten geçmişti çünkü ben istemedim ve çok pişman oldum arkadaşlarıma falan danıştım sen reddettin olmaz bu iş falan dediler ama benim hala aklımdan çıkmıyor keşke diyorum bi konuşsaymışım belki anlaşırdık ya da kafalarımız uymazdı yolları ayırırdık ama ben hiç bu şeyi sağlamadım ve dediğim gibi pişmanım. Şimdi size sorum sizce vaz mı geçmeliyim ya da aracı ablaya söylemeli miyim böyle böyle tanışmak istiyorum diye. Çok kararsız kaldım bir yandan diyorum senin nasibinde varsa bu kişi tekrar karşına çıkar diye ama aklıma söz geçiremiyorum. Sizlerin yardımına ihtiyacım var
![]()
galerıcı gorucu muİyi akşamlar ablalarım ve kız kardeşlerim size bir konuyu danışmaya geldimbirkaç ay önce bana bir görücü geldi ama o zaman çok fevri davranarak reddettim hem iş yerinde çok yoğundum biriyle konuşmayı tanışmayı vs düşünmüyordum evliliği falan da çok düşünmüyordum biraz daha yaşı büyük gelmişti bu sebeplerden dolayı istemedim açıkçası. Sonra bu adamı gördüm sokakta o an aklıma düştü hem bu sefer işimiz hafiflemişti düşünmeye zamanımda vardı biraz düşündüm ve araştırdım bu kişiyi aklıma yattı işi gücü ailesi falan ama artık iş işten geçmişti çünkü ben istemedim ve çok pişman oldum arkadaşlarıma falan danıştım sen reddettin olmaz bu iş falan dediler ama benim hala aklımdan çıkmıyor keşke diyorum bi konuşsaymışım belki anlaşırdık ya da kafalarımız uymazdı yolları ayırırdık ama ben hiç bu şeyi sağlamadım ve dediğim gibi pişmanım. Şimdi size sorum sizce vaz mı geçmeliyim ya da aracı ablaya söylemeli miyim böyle böyle tanışmak istiyorum diye. Çok kararsız kaldım bir yandan diyorum senin nasibinde varsa bu kişi tekrar karşına çıkar diye ama aklıma söz geçiremiyorum. Sizlerin yardımına ihtiyacım var
![]()
Yok kızgalerıcı gorucu mu
Ben tam olarak bir uyum yakalamadığımızı düşünüyorum kendine iyi bak umarım karşına her anlamda uyumlu olacağın biri çıkarGenel olarak konuşasım gelmiyor ya nasıl konuşmayı sonlandırabilirim bilmiyorum
Bir restoranda kasiyermiş rezervasyona falan bakıyormuşAy once mesleğini merak ettim![]()
Anladim alengirli birsey mi var acaba diye merak etmistimBir restoranda kasiyermiş rezervasyona falan bakıyormuş
Adamı başta tanımadan reddettiniz sonra Instagramdan ulaşıp adamda bir umut ışığı yaktınız ve şimdi yine reddedeceksiniz. Ben bu hikayede adama üzüldüm.konuşuyoruz hala ama ben soğudum açıkçası ilk başlarda çok istekliydim. Çok hızlı ilerlemek istiyor evlilik konusunda kendisi 32 yaşında sanırım bunda yaşınında etkisi var böyle yapması soğuttu. Mesleğini falan iyice öğrendikten sonrada çok olumlu bakamadım. Dedim belki ısınırım konuşuyum biraz daha severim falan diye düşündüm ama içim gitmiyor :/Genel olarak konuşasım gelmiyor ya nasıl konuşmayı sonlandırabilirim bilmiyorum
Adamı başta tanımadan reddettiniz sonra Instagramdan ulaşıp adamda bir umut ışığı yaktınız ve şimdi yine reddedeceksiniz. Ben bu hikayede adama üzüldüm.
Ayrıca kasiyer olduğunu öğrenince niye olumlu bakamadınız? Hani adam boylu poslu falandı beğenmiştiniz de? Mantık evliliği mi yapacaksınız?