- 16 Haziran 2011
- 14.831
- 61.957
-
- Konu Sahibi umutsuzinsan
istemediğini söylüyor ama eğer bu işin sonunda ben senden ayrılmak zorunda kalacaksam tamam kalsın diyor . içine sinmeyecek bir durum olacakmış . bu noktada da babana normal davranmamı bekleme benden diyor. eğer eşine söz geçirip kızına güvenle bakamıyorsa babalık yapmasın falan
mesajınız gerçekten çok duygulandırdı beni. gerçekten durumumu hissettiğiniz çok belli. kardeşim elbette ki beni bırakma sakın diyor ama bir yandan da mutlu olmamı istiyor. bu zamana kadar beni bu şekilde isteyen yüreğini açan kimse çıkmadı karşıma. açıkçası bundan sonra da çıkmaz diye düşünüyorum.
isteme bile olamadı kiBence şu ana kadar fragmanı izlediniz. Asıl film daha yeni yeni başlıyor. Ve isteme sahnesinde ipler gerim gerim gerildi. Kopmasın diye taviz vermeniz bekleniyor.
aslında hep babamın bana bi şekilde destek olacağını düşündüm. sözlüm hep babamda kalsın taraftarıydı ama ben bi orta yol bulunur ümidi taşıdım hep. isteme günü tartışması ile çıkınca sorunlar bu hale geldi .tebrik ederim sizi ne kadar yüce gönüllü bir ablasınız
sözlünüzle ilişki ciddiye binerken nasıl başladı peki
babanız bakacak evlenince diye mi anlaşıldı.. yoksa hiç konuşulmadı mı
hiç konuşulmadı ise nişana az kala korkmuştur.. kaçmak istemiştir
babanızı hiçbişeye karıştırmayın bu arada evliliğiniz konusunda
17 yaşında iken sizin üzerinize bir sürü yük atmış olan babadan bahsediyoruz
Hayır annem 2003 aralıkda vefat etti.Pişmanda değilim.Böyle bir fırsat kaç kişinin eline geçerki..Yani zaman zaman annemin öle minnet dolu hareketleri oluyorduki.Şimdi o hareketlerini düşününce sevgiyle anıyoruz.Zaten bu zihniyette olan birisi benim muhtaç günümde napardı bilmemallah herkese kolaylık versin. çok zor gerçekten. siz nasıl çözdünüz sorunu ? evlendiniz mi ?
selvi boylum al yazmalım filminden gelen replik gibi: sevgi neydi? sevgi "emekti"....artık bundan da emin değilim. yarni gerçek bir sevgi mi bu yoksa bu aşamaya kadar gelebildiğim için mi böyle hissediyorum emin değilim. nasıl emin olacağımı da bilmiyorum. bir köşeden çözmeye başlasam sorunu belki o noktada hayır doğru insan değil deyip bırakacağım ama içinden çıkılmaz bir hal aldı. sanki son şansımmış gibi geliyor bana. çok saçma biliyorum
isteme bile olamadı kiyani istemeye babanın istediği gün gelmeyeceğiz diyerek çıkardı olayı
kesinlikle kabul ederdim. lafı bile olmazdı aramızda.selvi boylum al yazmalım filminden gelen replik gibi: sevgi neydi? sevgi "emekti"....
kimse kimsenin son şansı değildir. inanın buna..eğer sizi gerçekten seviyorsa ,kardeşinizi de kendi kardeşi bilip,siz destek olmalı..güvenmediği adama emanet ederek değil.
siz kendinizş koyun yerine,sevdiğiniz adam için kabul etmez miydiniz?
aslında hep babamın bana bi şekilde destek olacağını düşündüm. sözlüm hep babamda kalsın taraftarıydı ama ben bi orta yol bulunur ümidi taşıdım hep. isteme günü tartışması ile çıkınca sorunlar bu hale geldi .
kardeşimin ben evlendikten sonra yalnız yada ayrı yada bizimle oturmasını babam kabul etmiokardeşine yakın oturamaz mısınız?
o zaman geçek sevgi sizin doğrunuzdur:)kesinlikle kabul ederdim. lafı bile olmazdı aramızda.
kardeşimin ben evlendikten sonra yalnız yada ayrı yada bizimle oturmasını babam kabul etmio
ya evlen kardeşini düşünme diyor yada evlenme otur kardeşinle
baban neden diğer secenekleri kabul etmiyor?kardeşimin ben evlendikten sonra yalnız yada ayrı yada bizimle oturmasını babam kabul etmio
güvenli bulmuyormuşbaban neden diğer secenekleri kabul etmiyor?
güvenli bulmuyormuşkızının yeri babasının yanıymış
kardeşimin ben evlendikten sonra yalnız yada ayrı yada bizimle oturmasını babam kabul etmio