sevgilimin inadından iptal olan nişan ve bırakamadığım kardeşim

Sevgiliniz bir ömür homur homur homurdanacak , kardeşiniz evin içinde belki de varlığından rahatsızlık duyuluyor diye diken üstünde gezecek. Peki bu koşullar altında siz mutlu olabilecek misiniz ?

" Babana normal davranmamı bekleme." diyor bir de . Baba sizin babanız , siz de gel hadi canciğer kuzu sarması olalım mı dediniz ? Sanmıyorum.

Siz iyi niyet ve tüm içtenliğinizle kardeşinizle neden ayrı bir evde yaşadığınızı anlattınız diye size bu saygısızlığı yapmasına izin vermeyin.

Ve bu adamla evlenip kendinizi mutsuz da etmeyin.

tebrik ederim sizi ne kadar yüce gönüllü bir ablasınız
sözlünüzle ilişki ciddiye binerken nasıl başladı peki
babanız bakacak evlenince diye mi anlaşıldı.. yoksa hiç konuşulmadı mı
hiç konuşulmadı ise nişana az kala korkmuştur.. kaçmak istemiştir

babanızı hiçbişeye karıştırmayın bu arada evliliğiniz konusunda
17 yaşında iken sizin üzerinize bir sürü yük atmış olan babadan bahsediyoruz

Bence şu ana kadar fragmanı izlediniz. Asıl film daha yeni yeni başlıyor. Ve isteme sahnesinde ipler gerim gerim gerildi. Kopmasın diye taviz vermeniz bekleniyor.

aslında hep babamın bana bi şekilde destek olacağını düşündüm. sözlüm hep babamda kalsın taraftarıydı ama ben bi orta yol bulunur ümidi taşıdım hep. isteme günü tartışması ile çıkınca sorunlar bu hale geldi .

allah herkese kolaylık versin. çok zor gerçekten. siz nasıl çözdünüz sorunu ? evlendiniz mi ?
Hayır annem 2003 aralıkda vefat etti.Pişmanda değilim.Böyle bir fırsat kaç kişinin eline geçerki..Yani zaman zaman annemin öle minnet dolu hareketleri oluyorduki.Şimdi o hareketlerini düşününce sevgiyle anıyoruz.Zaten bu zihniyette olan birisi benim muhtaç günümde napardı bilmem

selvi boylum al yazmalım filminden gelen replik gibi: sevgi neydi? sevgi "emekti"....
kimse kimsenin son şansı değildir. inanın buna..eğer sizi gerçekten seviyorsa ,kardeşinizi de kendi kardeşi bilip,siz destek olmalı..güvenmediği adama emanet ederek değil.
siz kendinizş koyun yerine,sevdiğiniz adam için kabul etmez miydiniz?

isteme bile olamadı ki yani istemeye babanın istediği gün gelmeyeceğiz diyerek çıkardı olayı

Farkındayım. O yüzden diyorum ya bugüne kadar gördüklerin fragmanmış , asıl film şimdi başlıyor. İsteme günü için tarihi kız tarafının belirlemesinden daha doğal ne olabilir ?

Yok efendim babanıza tepkiliymiş. Sen babandan istenmek istemişsin , bitti. Ötesi sadece seni bağlar sevgilini değil. Onlara düşen çiçeğini çikolatasını alıp gelmek ve seni mutlu etmekti. Yapabildi mi ? Hayır.

Sevgiliniz , iş ciddiye binince bugüne kadar tabi canım dediklerini yapamayacağını fark etmiş , bahanelere sarılmış.

kesinlikle kabul ederdim. lafı bile olmazdı aramızda.

kardeşine yakın oturamaz mısınız?

kardeşimin ben evlendikten sonra yalnız yada ayrı yada bizimle oturmasını babam kabul etmio
ya evlen kardeşini düşünme diyor yada evlenme otur kardeşinle

baba diyeceğini demiş ama seni kardeşinle kabul edecek bir baba yiğit var mıdır bilmiyorum.

uvey annenizin yaptıkları seyler var size sanırım babanız bunları bilipde tepki gostermeyip hala evli kalıyorsa bunuda nişanlınız biliyorsa tepki gostermesi dogal bende gosterirdim ofkede olurdu..kız kardesinizi daha sonra yanınıza alma durumunuz olamazı evliligin ilk zamanları basbasa olmak isteyebilirsiniz nişanlınız sonrasında kabul edermi acaba

babanıza çok kızdım erkek arkadaşınıza bahaneler buluyor güvenmiyorda kendisi güvenilir mi ?üven annenizin size olan davranışlarından dolayı neden evlarlarını tercih etmemiş.evlenmeyip başınızda dursaydıda söz sahibi olsaydı ben bu konuda nişanlınıza hak verdim doğrusu.

kardeşimin ben evlendikten sonra yalnız yada ayrı yada bizimle oturmasını babam kabul etmio
ya evlen kardeşini düşünme diyor yada evlenme otur kardeşinle

Bu konuda babanız da sağlam bir resti hak ediyor. Kardeşimle bugüne kadar bir başımıza yaşarken neredeydin ? aklın neredeydi ? deme hakkınız var sanırım ki.

Babanıza da sevgilinize de söylenmesi gereken bence ; "Kardeşim bugüne kadar nasıl benimle yaşadı ise , Allah ömür verir ise yine beraber yaşayacağız. Ben kardeşimi hiçbir yere göndermiyorum. Seven böyle sever. Sevmeyen geçer gider. "

öncelikle sizi tebrik etmek isterim bu kadar özverili olduğunuz için.bence sevgiliniz biraz hadsizlik etmiş nişan konusunda öncelikle babanızla aranızda ne sorun olursa olsun bu sizi ilgilendirir,sevgili nişanlı veya eş bu duruma belli bir mesafede kalmalı. ayrıca isteme nişan tarihine kız tarafı karar verir nişandan 2 gün once sorun çıkartması bencede ilişkideki güveni zedeliyor. sanırım sevgiliniz sizinle tanıştığında kardeşinizin durumunu ve sizinle yaşadığını biliyordu bunu bilerek ilişkinizi bu noktaya taşıdığına göre bu durumu kabullenmeli .umarım hersey gonlunuzce olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…