sevgilimin inadından iptal olan nişan ve bırakamadığım kardeşim

Yani yer belirtmek gerekirse ankara saray var, yatili olmadan kabul ederler mi bilmiyorum ama bir kurum ziyaretinde irdeledigim kadariyla faaliyetleri bireylerin zamanini degerlendirmeleri cok hoştu.ha bir de sehir olarak belirtirseniz olmadi hocalarimla iletisime geceyi m sizin icin

İstanbul Avrupa yakasında oturuyoruz. çok sevinirim

birkaç ay deneme süresi geçirin. hemen evlenmek zorunda değilsiniz. kardeşinize alışsın ve onunla birlikte yaşayacağı fikrine alışsın. kardeşim benimle aynı evde olmadan bu iş başka türlü asla olamaz diye kesin şart koş.

Bu konuya hiç yazmadım ama hep okudum
siz zaten cok iyi bir insansınız size söyleyecek birşeyim yok, erkek arkadaşınızada bişi diyemiyorum kabul etmeyebilir tercihdir sonucta bu.
faakat suanda olmasada mutlaka ileride mutlu bir yuva kuracaksınızdır Allah sizin yaptıklarınızı içinizi biliyor , ben hep hayatımda böyle düşündüm.
bu olmuyorsa olmasın yarın daha iyisi mutlaka olacaktır

kardeşinizle ,sevgiliniz beraber vakit geçirirler mi hiç? evde ya da dışarda beraber oluyor musunuz üçünüz? iletişimleri nasıl yani?

birkaçkez denemiştik birlikte çıkmayı. gayet de keyifli vakit geçirmişlerdi. hatta dışarıda benden daha fazla ilgilenmişti kardeşimle.
bu durumda ne karar verirseniz verin aklınızda hep soru işareti kalacak..henüz 6 aydır tanıyorsunuz üstelik bu adamı..
belki de biraz zamana ihtiyacınız vardır..nişan düğün için..hassas bir konu sizinki neticede..
bence kardeşiniz ve sevgilinizle bolca vakit geçirmeye bakın..hem birbirlerine alışırlar belki de..adam önyargı ile korku ve endişe sahibidir belki de..sonrasında belki onu çok sevip alışacaktır..beraber vakit pek geçirmemişler..
hani evlenmeden önce gelin istemeyen kv ler olur ya,sonradan kızı gibi severler(nadir da olsa örnekler mevcut)..belki de onun gibi olur sizin olay da:):)
sıkmayın kendinizi ve hemen karar vermek zorunda da hissetmeyin..

sonucta kardesınle ayrı yasıyormuşsun.
tamam kabul etmek zorunda degıl, ama bunu anlaması lazımdı!
ayrı yasıyormussun kı üvey anne de sorun varmıs
sen evlenırsen kardeşin o kadınla yaşayamaz. çok zor durumun, çünkü bunu kabul edecek sağlam bir vicdan gereklı insanda
her seyde vardır bır hayır. sen bu zamana kadar bırakmamıssın kardesını, bu saatten sonra da zor bırakırsın.

nişanlında gercekten sevıyorsa seni kardesını de kabul eder
vardır her seyde bır hayır
alllah hakkınızda hayırlısını versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…