- 3 Nisan 2014
- 36.140
- 147.320
- 798
- Konu Sahibi meneksekokusu13
-
Doktor ama adam cimri. Konu sahibesi adamı doktor diye nimetten sayıyorÖdün kopuyor doktor sevgilim şutlarsa diye.
Tabularını yıktın koca bulamam diye menekşe.
Sana kötü haberim var kadın nafakayı çatır çatır alacak
Bence hiç bir şey yapmayın karışmayında. İki yetişkin aralarında halletsinler size ne?Muhtemelen hatırlıyorsunuzdur, sevgilim ve eski eşiyle alakalı sorunlarımızdan bahsetmiştim. Bizim tatile gitmemize çıldırmasında, kendinin bir başına boşanmış çocuklu olup bize sarma arzusundan bahsetmiştim.
Tatilimiz çok güzel geçti, ilk iki gün telefondan gereksiz yere arayip duruyordu ben de engellettirdim, çocuğu bahane edip sevgilimi kullanmasina izin veremezdim şahsen, kendine saygısı yok bari çocuğuna olsa keşke. Her evlat güçlü bir anne görmek ister ama bu kendinden genç kadınları kıskanmaktan başka bir şey yapmıyor.
Neyse tatilimiz bitti geldik. Bi yeni bombayi daha patlattı. Nafaka artırım davası açacakmış, çocuğa yetmiyormuş vesaire. Sevgilim çocuğunun her ihtiyacini fazlasıyla alan asla parasını sakınmayan birisi ama onun da ağırına gidiyor artık, ben niye bu kadının hala geçimini sağlıyorum diye.
Haklı da, o nafaka çocuk için, kendisi zaten öğretmen bir sürü maaş alıyor. gayet de geçinir. Sevgilim kararlı, açarsa açsın diyor ama ben bu kadından bıktım artık.
Sevgilimi seviyorum ve ciddi düşünüyoruz zaten, tek pürüz bu hayatından çıkmayan kadın. Madem boşanacaktın niye anne oldun ki, adam bu kadar kötüydü madem.
of çok doluyum. ne yapmalıyım gerçekten bilmiyorum
Ne alakaa bazen rayından çıkabilir ilişkiler nereden bilebilirdi kadın ilişkinin kötüye gideceğini burada bir sürü konu okuyoruz çocuk doğduktan sonra eşim değişti uzaklaştı diyeMadem boşanacaktın niye anne oldun ki, adam bu kadar kötüydü madem.
Bir gün bu adamdan çocuk yapıpta sizde tekmeyi yerseniz o engellettiğiniz kadının durumuna düşersinizMuhtemelen hatırlıyorsunuzdur, sevgilim ve eski eşiyle alakalı sorunlarımızdan bahsetmiştim. Bizim tatile gitmemize çıldırmasında, kendinin bir başına boşanmış çocuklu olup bize sarma arzusundan bahsetmiştim.
Tatilimiz çok güzel geçti, ilk iki gün telefondan gereksiz yere arayip duruyordu ben de engellettirdim, çocuğu bahane edip sevgilimi kullanmasina izin veremezdim şahsen, kendine saygısı yok bari çocuğuna olsa keşke. Her evlat güçlü bir anne görmek ister ama bu kendinden genç kadınları kıskanmaktan başka bir şey yapmıyor.
Neyse tatilimiz bitti geldik. Bi yeni bombayi daha patlattı. Nafaka artırım davası açacakmış, çocuğa yetmiyormuş vesaire. Sevgilim çocuğunun her ihtiyacini fazlasıyla alan asla parasını sakınmayan birisi ama onun da ağırına gidiyor artık, ben niye bu kadının hala geçimini sağlıyorum diye.
Haklı da, o nafaka çocuk için, kendisi zaten öğretmen bir sürü maaş alıyor. gayet de geçinir. Sevgilim kararlı, açarsa açsın diyor ama ben bu kadından bıktım artık.
Sevgilimi seviyorum ve ciddi düşünüyoruz zaten, tek pürüz bu hayatından çıkmayan kadın. Madem boşanacaktın niye anne oldun ki, adam bu kadar kötüydü madem.
Sana ne be ?????Muhtemelen hatırlıyorsunuzdur, sevgilim ve eski eşiyle alakalı sorunlarımızdan bahsetmiştim. Bizim tatile gitmemize çıldırmasında, kendinin bir başına boşanmış çocuklu olup bize sarma arzusundan bahsetmiştim.
bikere kadının geçimini değil çocuğunun geçimini sağlıyor sağlamakda zorunda. madem öyle bakıcı tutup kendi baksın oh ne güzel, siz keyfinize bakın kadın adamın çocuğunu büyütsün. belli ki daha küçüksün beynin böyle şeylere basmıyor ve çok yanlış anlıyorsun bazı şeyleri. çocuğu bahane etmiyordur öyle olsa kadın boşamazdı senin sevgilini biraz başka pencereden bakın olaylara. o çocukla tek başına kadın neler yaşıyordur siz keyif çatarken!
Çok bayık bir hikaye oldu bu yalniz.
psikolojik rahatsızlıkları var belli zaten.İşin kötüsü küçük de değil 35 yaşında evlenip ayrılmış.
Ama kendini 20 yaşlarında ve daha önce boşanmamış sanıyor
Troll bu yaBende bunu anlamıyorum konuyu açıyorlar cevap vermiyorlar acaba trol olabilir mi ? Ortaya birşeyler yazıp öylece kenara çekiliyor
Yeter artık ban sa ban. Ağzınıza kürekle vurasım var. Öyle gıcık oldum ki sizeMuhtemelen hatırlıyorsunuzdur, sevgilim ve eski eşiyle alakalı sorunlarımızdan bahsetmiştim. Bizim tatile gitmemize çıldırmasında, kendinin bir başına boşanmış çocuklu olup bize sarma arzusundan bahsetmiştim.
Bir troll uğruna değmez bacım etmeYeter artık ban sa ban. Ağzınıza kürekle vurasım var. Öyle gıcık oldum ki size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?