Sevgilimin Eski Eşinin Davranışları

Bana bok yemek düşmüyor valla, tatilde acımadım engelettirdim ex'i
ne kadar vicdansızsınız ya, utanmadan bir de övünerek yazıyorsunuz bunu
o kadın, sevgilim dediğiniz adamın çocuğunun annesi engelletmek ne demek siz kimsiniz ne haddinize

Bana bok yemek düşmüyor valla, tatilde acımadım engelettirdim ex'i

35 yaşında boşanmış, çalışmayan haliniz ile doktor buldunuz diye yapışıyorsunuz herife hazine bulmuş gibi anlıyoruz 😇 Büyük bir şans senin için. Bu uğurda eskiden kınadığın şeyleri olur olur yeriz edasıyla da kabul ediyorsun buna da tamam ☺️

Ama biz diyoruz ki çocuğunun annesini harcayan seni de harcar. Boşuna dolma kadına. Bu adama da bu kadar taviz verme.

Yarın seni de başkası için engeller.

Sonuçta piyasa da iş bulamadım bari bi memura kapak atayım diyen kadınlar cok.

Bu adam kırılınca seni de atar.

Adam kadınlara değer vermeyen bir tip.

Mesleğinden dolayı geldiğinizi anlıyor iyi kötü zeki biri.

Hiç bir erkek için hiç bir kadına dolma. (Tam tersi de doğrudur.)

Günah evet.
Ben günah demedim ki zaten.

Niye böyle bir mesaj yazdıgınızı anlayamadım
Tatile satranç oynamaya, ne bileyim kültür turu yapmaya çıkmıyorsunuz değil mi? Sanmıyorum adam senin süsüne bakmak üzere tatillere götürdüğünü. Hoş, öyle bile olsa namahreme giriyor da.

O adam senden hevesini alsın bi, sana neler düşüyor anlarsın, şimdi sana verilen nimetlerin tadını çıkar.
çıkarıyorum, dediğiniz gibi olmazsa nolacak.

ayrica defalarca yazdım. kadın çocuğunu santaj için kullanan bi tip. birden benimkini taciz etmeye başladı beni öğrenince

ayrica defalarca yazdım. kadın çocuğunu santaj için kullanan bi tip. birden benimkini taciz etmeye başladı beni öğrenince
Adam doktor, belli ki parası da var. Neler neler vardır onun etrafında. 25 yaşlarında bir asistan, bir hemşire vb 'nin yanında hiçbir şansın yok.

Kadının çocuğunu ne için kullandığı hiç yoktan şimdilik senin gündemin olamaz. Durum ikisinin arasında, senin hiçbir rolün yok. Kendi kendine rolleniyorsun kadın senle muhatap bile değil.

Ahkam kesiyorsun başka konularda, kızlar erkeklerle seviştiği için koca bulamıyorum diyorsun gidip tatilde bir adamla sevişiyorsun üstüne eski karısını, çocuğunun annesini engelletiyorsun.
Utanmıyor musun su gibi bulunduğun kabın şeklini almaya? Milleti yargılayıp kınayıp aynı şeyi yapmaya?
Senin yüzünden koca bulamıyorum menekşeeeee

Ahkam kesiyorsun başka konularda, kızlar erkeklerle seviştiği için koca bulamıyorum diyorsun gidip tatilde bir adamla sevişiyorsun üstüne eski karısını, çocuğunun annesini engelletiyorsun.
Tam olarak bunu yapıyorum evet sanane?

Utanmıyor musun su gibi bulunduğun kabın şeklini almaya? Milleti yargılayıp kınayıp aynı şeyi yapmaya?
Senin yüzünden koca bulamıyorum menekşeeeee
Fikirlerim bunlar, senin niye bu kadar sinirlenmene anlam veremedim ama

Ben hiç sinirlenmedim kimseye, ama anlaşıldı senin kuyruk acin var herhalde. Dediğim tarzdasin herhalde :KK70:
Bir önceki konunda "kızlar sevişiyor ben sevgili bulamıyorum sevişen kızlar yüzünden ühühü" diye ağlayan da bendim zaten menekşe iyi hatırlattın 🤣 sen buldun sevişecek adam tabi keyfin yerinde, kuyruk acın dindi 🤣

Bu forumda herkes evlenmeden cinsel ilişkiyi güle oynaya kabul ediyor hastalık hiç düşünmüyor, bunu modernliğin bi parçası olarak görüyolardı.

Tam olarak bunu yapıyorum evet sanane?

Fikirlerim bunlar, senin niye bu kadar sinirlenmene anlam veremedim ama

Bak bir kez daha ‘şeye’ anlatır gibi anlatıyorum; madem sen sevişiyorsun çatır çıtır millete slut shaming yapma.

Bi konunda tatile gittim hemen 2 hafta sevgilimle yine gidicem diyip diğer konunda senin gibi nikahsız sevişenleri aşağılıyorsun millet bu 2 yüzlülüğün yüzünden sana laf ediyor şunu bi anla.

( Slut shaming: türkçeye birebir net bir şekilde çevrilemese de; "aktif cinsel hayatı olan birini aşağılama çabası" olarak açıklanabilecek deyimdir.

"slut"ı "o.pu " diye çevirecek olursak, sırf evlenmeden sevgilisiyle yatıyor diye "o.pu!" dediğin her kişiye "slut shaming" yapmış olursun. basit anlatımı böyle.)

Hayır bu zekanla doktor sevgilin iyi yanında tutuyor seni.

Nedir bu kadınlardan çektiğin be menekşe.

Hepsi nasibin olan erkeklerin peşinde. Oysaki o erkekler sadece senin olmalı. Kimi sevişir. Kimi utanmadan çocuk yapar. Oysa dünyadaki bütün erkekler meneksenin hakkı bence.

Bir önceki konunda "kızlar sevişiyor ben sevgili bulamıyorum sevişen kızlar yüzünden ühühü" diye ağlayan da bendim zaten menekşe iyi hatırlattın 🤣 sen buldun sevişecek adam tabi keyfin yerinde, kuyruk acın dindi 🤣
Kuyruk acısı değildir o kızgınlık dönemidir. Bi kedimiz vardı nerede görsem tanırım 😂😂😂😂

Benim ki 😅🤣
Yahu kaç yıllık benim ki demedim 😅
Benim ki dediğin adamın eski eşiyle aralarında çocuk gibi bir bağ var istese istemese de çocuk ile görüşmek onun ihtiyaçlarını karşılamak zorunda
Kadın ile muhatap oluyor görüşüyor ise bu kadının zoru ile değil seninki binde isteği ile olan birşey istese pek ala araya mesafe koyabilir bir sınır çizebilirdi yıllar içinde

M meneksekokusu13 siz ilk eşinizle neden ayrıldınız çok merak ettim
Boşanan çocuklu kadınlar vs yazmışsınız ya ? Sonuçta sizde boşanmış bir hanımsınız
Neden hem cinsinize sırf belki barışabilirler diye ( bu ihtimal hep olabilir ) bu kadar bilendiniz ?
Onu az yada çok anlamanız lazım
Tamam bir arkadaş gibi sevemezsiniz ama çocuğu olan kurulu düzeni olan bir kadın neden düzenini bozup boşansın ki adam çok iyiyse ?
Boşanmış biri olarak sizde bunun cevabını az ya çok biliyorsunuzdur

Menekşe doktor alacak mı seni?
Adam niye evlensin ki zaten istediğini yaşıyor konu sahibi ile (konu sahibinin kafa yapısına göre yorum yaptım)
Hani erkeklerle sürekli sevişen kızlar olduğu için erkekler evlenmiyormuş ya adam zaten hali hazırda sevişiyor niye evlensin ki

X