Sevgilimin Eski Eşinin Davranışları

okumada sıkıntlı oldugunuz anlasiliyor hepinize cevap vereyim bakalim.

Okumada sıkıntılı olduğunu düşündüğünüz bir sayfaya 1 ayda 2 konu neden açtınız o zaman

Sevgiliyi bulmadan önceki üslupla bulduktan sonraki arasındaki farka bakarsak sizde etiket sevmişsiniz

1 aydan kısa zamanda adamın çocuğu dert olmuş
Ne ara tanıdınızki birbirinizi

Her yorum yapan sevişmek cart curt çok güzel demedi
Önceki konunuz yakın olduğu için hani böyle demiyordunuz dedi çok bariz sırıttı iki konu

Sayenizde yeni bir şey öğrendim.

Tespitlerimi psikolojide de görmek beni şaşırtıyor aklın yolu bir demek ki.

İnşallah eşinizle çok mutlu olursunuz kimse size zarar veremez 🤲🏻
size bununla ilgili uzman raporlar da sunabilirim, hatta bu isimde bir kitap da önerebilirim. çünkü mahkemede kullandık bunları.

ayrıca bir kadının eski kocasından intikam almak için , çocuğuna en kalın kıyafetleri giydirip vucudunda yara olussun dıye ugrastıgına da, cocuguna yırtık eskı kıyafet gıydırıp babası yenısını alsın dıye ugrastıgını da anlatabılırım. babanın aldıgı her esyayı, pedagog eslıgınde her defasında baba cocugunu gorurken, o ortamda tartısma cıksın dıye sokaga attıgını, babanın aldıgı yenı ayakkabıyı gıydırmek yerıne, maddı durumu cok ıyı oldugu halde, annenın bılerek eskı ayakkabı gıydırdıgını anlatabilirim. konudan bagımsız gıbı gorunse de, ex esler ıster erkek ıster kadın olsun, bır sonrakı ılıskıyı bırakın, kısılerın hayatını bıle tehlıkeye atabılecek karakterde olabılıyorlar ıste maalesef. ama bız hep haberlerde öldürülen kadınları gördük ama hapishanelerde, kredi kartını rahat kullanmak için mutlu mesut görünen eşi ve cocugu tarafından, iftira atılan insanları da gördük. cinsel istismar ve şiddet dahil vakalar, çok ortada maalesef. hem sayısı arttı, ama en çok da bilinirlik seviyesi arttı. ama bu konuda uzman biri olarak, uzman ile de çalışan biri olarak; şiddet ve istismar olaylarının %20sinde yalan beyan vardır. bunu da unutmamak gerekiyor. işte bunu da özellikle eski eş kadın olan taraf yapıyor. mesela bir örnek:

cocuk ile baba arasında bağ oluşmasın, çünkü o cezalandırılmalı, benden boşandı, ben kanser oldum vs düşüncesi ile böyle bir ifade verebilirler: babası 1000 km öteden kalkıp gelecek cocugunu gorecek ama cocuga hambugger alıp etını kendı yıyecek, sen ekmegını ye dıyecek. cocuk ayran ısteyınce, cocuga kızacak ve kendı ıctıgı ayranın dıbını sulandırıp ıcecek... bakın sıze bır beyan... kadının ve cocugunun beyanı esastır, delıle gerek yoktur... gel de aksi durumu ispatla, o işyerinin kamera kaydına gerek bile duyuldu , o dçnemde inanın. çünkü hakim diyor ki: bir kadın neden bunu söylesin, bir çocuk neden böyle bir şey söylesin... peygamber ağzından çıkmış kelam gibi algılanıyor resmen... binlerce dava anlatabilirim size.

bı kitabı da okuyabilirsiniz.

1717746546663.png

özelden görüşmek isterseniz, ya da sorununuz varsa yardımcı da olabilirim avukat değilim, ama bu alanda hem yaşadıklarım hem mesleki anlamda uzmanlığım var.. ya da herleyi bırakın, büyük biir travma ve tecrübem var....

ben çok yanlız kaldım, çok büyük bir kaosa düştüm, faydam olan biri olursa için rahatlar belki.

dilek ve duanız için çok teşekkür ederi, cocugum olmuyor, zonalar yasıyorum halen ve halen uzun sure psıkolojık tedavı gordum, kac kez olmek de ıstedım ya da oldurmek o kadın ve aılesını... ama cok sukur ıyıyım, adalet yerını buldu gec olsa da ama halen bır surec var, yaptıklarının cezasını cekmelerı ıcın devam edıyor hukukı surecımız, artık.

Bak ne güzel sen kendi hayatını düşünüyorsun, e o kadının hayatı ne olacak? Boşanmış çocuklu adamları tercih edecekseniz şunu idrak edin artık, eski eş hep hayatınızda olacak, adamın çocuğu her şeyden önce gelecek. Her ne kadar sürekli anneyle de kalsa çocuk, isterse 7/24 babasında da kalabilir. Bu kadın bu çocuğu tek başına yapmadı ya?

maalesef kalmadi, gunumuzde kizlar artik yalandan bile naz yapmadigi icin erkekler de cilkini cikardi, sanki yeni gelin erkekler olmus gibi davraniyor hepsi.

maalesef ozgurluk adi altinda her seyi yapan kizlarimizda suc. adamlari kolay bedava sekse alistirdilar.

Konu sahibi yine kendi gibi kolayca cinsellik sunan kadınları suçlamış 😅

Hanımlar merhaba, bosanmis cocuklu bi erkek arkadasim var, iliskimiz gayet guzel gidiyor.

Ama ne hikmetse bizim iliskimizi eski karisi ogrendiginden beri onu daha sık aramaya basladi ve resmen sudan sebeplerle bahane ureterek konusma ve cocugu basimiza sarma derdinde.

Kendisi muhtemelen boyle bi erkegi kaybettigi icin pismanlik duyuyor, ben yokken dogru durust cocugu bile birakmazmis kadin, beni ogrenince ne hikmetse cocuksu davranislara giriyor.

nasil davranmam gerektigini bilmiyorum.

erkek arkadasimla 2 hafta marmarise tatile gittik mesela. tatile gitmeden onceki gece aradi sinir krizi gecirecekti resmen bizim tatile cikacagimizi ogrendigi zaman. 1 saat gecmeden tekrar aradi birden cocuk hasta falan filan bisiler sacmalamaya basladi. yani bizim tatile cikacagimizi ogrendikten sonra cocugun hasta olasi gelmis hemen

sevgilim doktor oldugundan gittik baktik bir seyi yoktu zaten, ama hala cocugu bize kitlemeye calisiyor resmen gorseniz...

bosanan cocuklu kadinlarda niye bu ozellik var anlamıyorum. o artik eski kocanız yeni kadinlarla birlikte olabilir ki?
neyse nasil davranmaliyim sizce, sevgilimi sogutmadan uzaklastirmak istiyorum bu kadindan
Kocanız mı dedi biz birlikteyken daha fazla aramaya başladı diye eğer kocanız söylediyse bunu onunda pek iyi niyetli bir adam olmadığı gayet açık sizi gazlıyor bir de kadın neden çocuğu size kitlemeye çalışsın ki zaten kocasını sevseydi ve bir sorun olmasaydı boşanmazlardı

Hanımlar merhaba, bosanmis cocuklu bi erkek arkadasim var, iliskimiz gayet guzel gidiyor.

Ama ne hikmetse bizim iliskimizi eski karisi ogrendiginden beri onu daha sık aramaya basladi ve resmen sudan sebeplerle bahane ureterek konusma ve cocugu basimiza sarma derdinde.

Kendisi muhtemelen boyle bi erkegi kaybettigi icin pismanlik duyuyor, ben yokken dogru durust cocugu bile birakmazmis kadin, beni ogrenince ne hikmetse cocuksu davranislara giriyor.

erkek arkadasimla 2 hafta marmarise tatile gittik mesela. tatile gitmeden onceki gece aradi sinir krizi gecirecekti resmen bizim tatile cikacagimizi ogrendigi zaman. 1 saat gecmeden tekrar aradi birden cocuk hasta falan filan bisiler sacmalamaya basladi. yani bizim tatile cikacagimizi ogrendikten sonra cocugun hasta olasi gelmis hemen

sevgilim doktor oldugundan gittik baktik bir seyi yoktu zaten, ama hala cocugu bize kitlemeye calisiyor resmen gorseniz...

bosanan cocuklu kadinlarda niye bu ozellik var anlamıyorum. o artik eski kocanız yeni kadinlarla birlikte olabilir ki?
neyse nasil davranmaliyim sizce, sevgilimi sogutmadan uzaklastirmak istiyorum bu kadindan
sevgılınız mı mı dedi biz birlikteyken daha fazla aramaya başladı diye eğer söylediyse bunu onunda pek iyi niyetli bir adam olmadığı gayet açık sizi gazlıyor bir de kadın neden çocuğu size kitlemeye çalışsın ki zaten kocasını sevseydi ve bir sorun olmasaydı boşanmazlar

maalesef kalmadi, gunumuzde kizlar artik yalandan bile naz yapmadigi icin erkekler de cilkini cikardi, sanki yeni gelin erkekler olmus gibi davraniyor hepsi.

maalesef ozgurluk adi altinda her seyi yapan kizlarimizda suc. adamlari kolay bedava sekse alistirdilar.
Sizde bi tık çift kişilik olabilir miiğğğ ben değil arkadaşım soruyo

Çocuğu bize kitliyor ne demek?
Bunu baba düşünmeli, belli ki oda aynı düşüncede ki sevgilisi boyle söyleyebiliyor. Esim cocuguna insan icinde bagirdigi icin cevremizde kolaylikla ses yukseltebiliyor kizima, tabiki asla izin vermiyorum bende, kimse bagiramaz kızıma aslaaaa. En sevdigim sozdur ki; bir kişiye siz nasıl davranırsanız, etrafınızdakiler de oyle davranır. Adam demek ki çocuğu aldığı günleri kitlemek olarak dile getiriyor ki bu kadında boyle yaziyor. Kimlere cocuk doğurduk yarappim diye çığlık atasım geliyor, nerede ya bu adamın eski karısı, iki çift laf edeceğimmmm😒

Yani hepinizi tek tek alıntılayamayacağım hepiniz benzer şeyler yazmışsınız toptan cevap vereyim,

Sezon başı ucuz olur diye tatile çıkmadık zaten temmuz bitimine yakın bir daha çıkmayı planlıyoruz, sevgilime fakir imasi yapan arkadasa binayen

Kimisi de eski eşine böyle davranan sana nasıl davranır kim bilir diye yazmış da iki ayrı olayi bagdastirip nasıl bi sonuca cıkarabiliyorsunuz anlamak guc. ben size kadının nasıl bir kadin oldugunu anlattim zaten. eger ben de onun gibi olursam tabii ki sevgilim beni de terk eder ama ben niye eski esi gibi olayim ki? elmayla armutu toplayıp bi sonuca varmaya calisiyorsunuz felsefi bi hata yapiyorsunuz burda.

zaten sevgilim cocuguna hakkıyla bakıyor maddi olarak eksik tutmuyor ama eski es kisisi kendi gecimini de yikmak istiyor. bunu yapamadigi icin de sinirleniyor.

allah icin, normalde cocuguyla gorusmesine bile karisan bir kadin birden biz sevgili olunca her gun arayip cocugu bahane ediyorsa bu iste bir bit yenigi yok mu?

ben onun kuyruk acisini anlayabiliyorum ama, sevgilim mesleginde kendini gelistirmis birisi meslektaslarindan farkli yonde ilerleyip basarili olmus, bosaninca da kadin kisisinin standarti dusmus, annelige siginarak onu korumaya calisiyor ama olmayacagını ogrettim simdiden ona, insallah daha da ogretecegim

Yani hepinizi tek tek alıntılayamayacağım hepiniz benzer şeyler yazmışsınız toptan cevap vereyim,

Sezon başı ucuz olur diye tatile çıkmadık zaten temmuz bitimine yakın bir daha çıkmayı planlıyoruz, sevgilime fakir imasi yapan arkadasa binayen

Kimisi de eski eşine böyle davranan sana nasıl davranır kim bilir diye yazmış da iki ayrı olayi bagdastirip nasıl bi sonuca cıkarabiliyorsunuz anlamak guc. ben size kadının nasıl bir kadin oldugunu anlattim zaten. eger ben de onun gibi olursam tabii ki sevgilim beni de terk eder ama ben niye eski esi gibi olayim ki? elmayla armutu toplayıp bi sonuca varmaya calisiyorsunuz felsefi bi hata yapiyorsunuz burda.

zaten sevgilim cocuguna hakkıyla bakıyor maddi olarak eksik tutmuyor ama eski es kisisi kendi gecimini de yikmak istiyor. bunu yapamadigi icin de sinirleniyor.

allah icin, normalde cocuguyla gorusmesine bile karisan bir kadin birden biz sevgili olunca her gun arayip cocugu bahane ediyorsa bu iste bir bit yenigi yok mu?

ben onun kuyruk acisini anlayabiliyorum ama, sevgilim mesleginde kendini gelistirmis birisi meslektaslarindan farkli yonde ilerleyip basarili olmus, bosaninca da kadin kisisinin standarti dusmus, annelige siginarak onu korumaya calisiyor ama olmayacagını ogrettim simdiden ona, insallah daha da ogretecegim
Kadın seni biliyor mu? Herhangi bir şey dedi mi sana

Kadını sevgilinizden nasıl uzaklaştırırsınız bilmem de, Baba çocuk ilişkisi sizi alakadar etmez tabiki ilgilenecek hasta mı doktora götürecek, Okulda toplantı mı var toplantıya gidecek. Her vakti olduğunda evladına vakit ayıracak sizde izleyeceksiniz. zira sizi bağlamaz çocuğu kadın tek başına yapmadı kısacası sizlik bir durum yok rahatsız oluyorsanız ilişkiyi sonlandırırsınız.

Kadını sevgilinizden nasıl uzaklaştırırsınız bilmem de, Baba çocuk ilişkisi sizi alakadar etmez tabiki ilgilenecek hasta mı doktora götürecek, Okulda toplantı mı var toplantıya gidecek. Her vakti olduğunda evladına vakit ayıracak sizde izleyeceksiniz. zira sizi bağlamaz çocuğu kadın tek başına yapmadı kısacası sizlik bir durum yok rahatsız oluyorsanız ilişkiyi sonlandırırsınız.
Benlik bi durum gayet de var ben onun partneriyim o eski gecmiste kalan hayatindaki insanlar. o cocuk da su anda sevmedigi bi kadindan zaten. vicdani ve gercekler arasinda gidip geliyor maalesef anlayabiliyorum onu bir sey demiyorum.

eski karisi ufak oyunlarla kullanmaya kalkarsa hic izlemem.

Kadın seni biliyor mu? Herhangi bir şey dedi mi sana
biliyor evet tatile cikmadan once oglum hasta numarasi yapti o zaman bakmaya beraber gittik sevgilim doktor bakti bir seyi yok dedi cidden hicbir sey yoktu cocukta. bana bir sey demedi. ama sevgilime para konusunda baski yaparken ona var ama vs gibi laflar etmis.
onu da cok darlamak istemedigimden detaylari sormadim pek. onu mutlu etmek istiyorum eski karisi gibi basini sisirmek degil.

Benlik bi durum gayet de var ben onun partneriyim o eski gecmiste kalan hayatindaki insanlar. o cocuk da su anda sevmedigi bi kadindan zaten. vicdani ve gercekler arasinda gidip geliyor maalesef anlayabiliyorum onu bir sey demiyorum.

eski karisi ufak oyunlarla kullanmaya kalkarsa hic izlemem.

biliyor evet tatile cikmadan once oglum hasta numarasi yapti o zaman bakmaya beraber gittik sevgilim doktor bakti bir seyi yok dedi cidden hicbir sey yoktu cocukta. bana bir sey demedi. ama sevgilime para konusunda baski yaparken ona var ama vs gibi laflar etmis.
onu da cok darlamak istemedigimden detaylari sormadim pek. onu mutlu etmek istiyorum eski karisi gibi basini sisirmek degil.
30 küsür yaşında kadınsın, ergen kız triplerini bırak bence başka konulara bakılacak olursa sizin partnerinizle olaylar da bir kaç zamanlık birşey gibi duruyor. ben onu yiyin oda benim paramı yesin hesabı, şuan sevmiyor olabilir. bir zamanlar severek evlendiği kadından yaptığı çocuğu gereken herşeyi yapmak zorunda sana ne yemek düşer iyi biliyorsundur.

30 küsür yaşında kadınsın, ergen kız triplerini bırak bence başka konulara bakılacak olursa sizin partnerinizle olaylar da bir kaç zamanlık birşey gibi duruyor. ben onu yiyin oda benim paramı yesin hesabı, şuan sevmiyor olabilir. bir zamanlar severek evlendiği kadından yaptığı çocuğu gereken herşeyi yapmak zorunda sana ne yemek düşer iyi biliyorsundur.
Bana bok yemek düşmüyor valla, tatilde acımadım engelettirdim ex'i

X