sevgilimin eski eşinin 180 derece değişen davranışları

Çocuğa nafakayı vermek istemeyen bir adam yarın birgün sizide harcar benden söylemesi
Neden bilmiyorum size gıcık oldum kolay kolay kimseye bu tarz konuşmam
Adam sizinle ayrı iken eski karısı ile tatile gitmişti bu da bir numune adamın karakteri bakımından
Adam çocuğun bakımından sorumlu sonuçta kadın tek başına yapmadı çocuğu

O bu üye değildi ya

Aynen öyle bir kadın hele ki çocuğu varsa kolay kolay boşanmaz yuvayı ayakta tutmaya çalışır

Valla sevgilin yeşil ışık yakmasa eski eş çocuk harici asla arayamaz iletişim kuramaz kadını değil sevgilini sorgula burda canım
Aynen eşim ilk eşiyle hiç muhatap değil bende aynı şekilde en son boşanma başvurusu ve son mahkeme de gördüm
7 yıldır hiç haberim yok mesela

Son düzenleme:
Sen yıl olarak 35 yaşında, boşanmış bir kadınsın.

Yani ne gençliğini ne bekarlığını kıskanabilir o kadın.

Hadi diyelim olsan 24 yaşında hiç evlenmemiş o kadın orta yaşlarda kocası genç bekar bir kızla olurken kendisi orta yaşta bekar anne olmuş kıskanabilir derdim.

Yani kadın seni kıskanmıyor bunu kafana sok.

Çocuğunun annesini engelletmen çok kötü sana uyup engelleyen sevgilin de çok kötü. Birbirinizi bulmuşsunuz.

Öğretmen maaşı yüksek değil hele de bekar bi anne için çok çok düşük. Bekar anne öğretmen kadınlar var çevremde valla zorla yetiştiriyorlar maaşlarını hep eksilerdeler.

Çocuğu da tek başına yapmadı kadın tabiki babası da taşın altına elini koyacak.

Siz bu kadar dert ediyorsanız çocuksuz bir erkekle olun.

Daha bi ayda bu kadar dolarsanız bi şekilde adamı nikah masasına oturtsanız bile mutlu bir evliliğiniz olmaz.

Valla bu üye çok fena allem eder kallem eder namusumu aldın der çirkefe bağlar nikahı alabilir

Konu sahibi daha önceden evlenmiş bekaretimi aldın diyemez ama beni istemeye geliyorlar vs diyerek manipüle ile alabilir belki

Kadın nikah yapabilmiş en azından menekşe, sen nikahsız tatillerde kucaklarda geziyorsun kankaaaa. Senin gibiler yüzünden bekar kızlara kimse nikah yapmıyor bak

Son düzenleme:
Bir kaç yıl sonra o anne rolünde sen olmayasın yalnız. Sen öğretmen değilsin maaşın da yok.

Adam da pek karakter olduğunu sanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…