sevgilimin eski eşinin 180 derece değişen davranışları

Valla bu üye çok fena allem eder kallem eder namusumu aldın der çirkefe bağlar nikahı alabilir

Adeta bir Fadime Şahin - Müslüm Gündüz
Konu sahibesi bence canlı yayına bağlansın namusun kirlendi desin

Son düzenleme:
Adam iyi bişi olsa zaten öğretmen eşi boşar mıydı

İyi kocasını kimse sokağa atmaz
Valla ya gününün çoğu boş, çocuğuna bakacak hem de çalışan bir anne. Daha ne olsun Herif bana güven vermedi amann konu sahibi ile tencere kapak olmuşlar boşver

Madem boşanacaktın niye anne oldun ki, adam bu kadar kötüydü madem.

Siz neden boşanacaktınızda evlendiniz
Siz de boşanmış birisiniz
(Sizin anlayışınıza göre)

Sanki kolay bişey boşanmak

Buldumculukta daha ne kadar ileri gideceksiniz bakalım
Konu trolsede çok kötü yahuu

Engellettim deyip anlık zevk yaşadınız
Yiyorsa buraya gelinde cevap verin yorumlara
Anlık konu açıp anlık zevk yaşayıp o kadınla yatıp kalkmaya devam ediyorsunuz

Cidden konu sahibi neyin kafasında yaşıyor.

Hiç evlenmemiş olsa hadi diyeceğiz ki büyük konuşuyor evlenip boşanırsa o zaman anlar neden boşanıldığını.

Boşanmış bir de çocukla boşanana laf ediyor güya çocuğu olsa boşanmazmış diye kendini o kadından üstün görüyor.

Boş ego, tam bir pick me girl.

Valla ya gününün çoğu boş, çocuğuna bakacak hem de çalışan bir anne. Daha ne olsun Herif bana güven vermedi amann konu sahibi ile tencere kapak olmuşlar boşver

Allah ayırmasın :)

Konu sahibi ne iş yapıyor ev kızı mı? Öğretmeni kıskandığına göre olsa olsa öğretmenden daha kötü şartlarda bi iş hayatı var.

Ona kötü bi haberim var; doktor erkeklerin eş seçimindeki gözleri çok yükseklerde.

Böyle eski eşe dolacağına kendini garantiye almak için çok çalışsa iyi olur yoksa o evliliği rüyasında görür.

Benim bir tane Dr talibim olmuştu. Herif çalışmayan yemek yapmasını bilen muhafazakar kadın istiyormuş Oldu gözlerim doldu dedim. Böyle kendine hizmetçi arayan vizyonsuzlar da var. Her Dr aynı olmuyor

1."Madem boşanacaktin niye anne oldun?" mu? Çocuk sahibi olanlar boşanamıyor mu?
2.Çocugu olan birine eski eşini engelletemezsiniz, buna hakkınız yok, ki ortada fol yok yumurta yok, sevgili iken bunu yapıyorsanız evlenince gorusturmezsiniz adamı çocuğuyla, ki size bu hakkı nasıl verir hayatinizdaki insan ben ona şaşarım.
3."Kendisi öğretmen gayet de geçinir." mi? Hele ki ev kira ise siz çocuklu bir evin giderini biliyor musunuz acaba?

Son düzenleme:
Bende o yorumuna gıcık oldum hiç bir kadın boşanmak için evlenmiyor

Gidenden kurtulmuştu gelecek olandan haberi varmı acaba sevgili sevgilinizin ya size ne adamın cebinden size ne? Çocuğu var gerekirse tüm maaşını verir sizlik ne var ortada? Ay siz evlenseniz bu kadar net söylüyorum çocuğunun eve gelmesini bile engelleyecek potansiyel var. Ne derseniz deyin. Önceki konunuzda çocuğu için kurduğunuz cümleler ortada. Yine söylüyorum keşke görse şu paylaşmalarınızı sevgiliniz!

bikere kadının geçimini değil çocuğunun geçimini sağlıyor sağlamakda zorunda. madem öyle bakıcı tutup kendi baksın oh ne güzel, siz keyfinize bakın kadın adamın çocuğunu büyütsün. belli ki daha küçüksün beynin böyle şeylere basmıyor ve çok yanlış anlıyorsun bazı şeyleri. çocuğu bahane etmiyordur öyle olsa kadın boşamazdı senin sevgilini biraz başka pencereden bakın olaylara. o çocukla tek başına kadın neler yaşıyordur siz keyif çatarken!

Sandım ki 20'lerin başında, 40+ adamla sevgili olmuş birisiniz.

34 yaşında kadının tavırları değil bu yaptığınız.

Buradan bakınca buldumcuk gibi görünüyorsunuz.

Genç kadınları kıskanıyor diye kadını yaşıyla aşağılıyorsunuz.

Yanınızdaki adam da onunla benzer yaşlardadır.

Kıçının kılı pişmaniyeye dönmüştür artık.

Ayrı odalarda mı kaldınız ne yaptınız tatilde?
Tamam ben çok yobazım.

Dinimize ve geleneklerimize uygun sağlıklı bi ilişki istiyoruz, hastalık kapmadan helal yolla ilişki yaşamak istiyoruz diye de en gerici benim.

Bugün sizin lafınız ile çocuğunun annesini engelleyen adam, yarın başkasının lafı ile size neler yapar bir düşünün bakalım. Hadi o çocuğun başına gerçekten birşey gelseydi? Yaptığınız normalmiş gibi burda anlatıyorsunuz ya. O kadının kendine saygısı yoksa sizin de kendinize güveniniz yok ki bu kadar dert ediyorsunuz eski eşi :)
Ayrıca hanımefendi, kimse boşanmak için evlenmiyor. Madem boşanacaktı niye çocuk yaptı diyorsunuz. Peki siz madem bu kadar kıskanacaktınız niye boşanmış çocuklu bir adamla berabersiniz?
Siz bu kafayla daha çok dolarsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…