- 2 Mayıs 2024
- 45
- -187
- 1
- 34
- Konu Sahibi meneksekokusu13
-
Bana hakkettiğim gibi davranıyor, ona da aynı şekilde. hiç merak etmeyin. çocuğa da bir şey olduğu yok, tabi anlattigi dramalara inansak her şey geliyor başına da:dSizin lafınızla çocuğunun annesini mi engelledi cidden, bi şey olsa falan haberi olmayacaktı yani sizin kukunuz rahat etsin diye. Mük bi babaymış, siz de baba yapın bu adamı emi çoğalmalı bu abi
O sırada öğretmen maaşıyla zorla geçinen bekar Burhankendisi zaten öğretmen bir sürü maaş alıyo
Uyanığa bak, sen linçle de banlanArkadaşlar siz linçleyin ben baktıkça beğeneceğim
bir iki günlük olduğumu nereden çıkardın, kaç aydır beraberiz biliyor musun???1- Sevgiliniz nasıl biri ki iki günlük kadın için, çocuğunun annesini engelliyor?
Ya cidden acil bir durum olsaydı ne olacaktı? Çocuk bu düşer, hastalanır, kaybolur vs.
2- 34 yaşındasınız, kusura bakmayın da nereniz çok genç? Kim neden kıskansın sizi?
3- Adamla tencere kapaksınız, sakın ayrılmayın :) Umarım çocuğundan esirgediği nafakayı sizden de esirgeyeceği günleri görmezsiniz diyeceğim de... Görürsünüz muhtemelen, yine konu açın ama zevkle okuruz. :)
Sen daha aylar öncesinde düzgün adam bulunmuyor diye ağlıyordun buralarda?bir iki günlük olduğumu nereden çıkardın, kaç aydır beraberiz biliyor musun???
ondan gencim
niye ayrılalım birbirimizi seviyoruz. sevgilim zaten çocuğundan para esirgemiyor ki, eski karısının bakımını üstlenmek istemiyor sadece.
Bulcumduk senibir iki günlük olduğumu nereden çıkardın, kaç aydır beraberiz biliyor musun???
ondan gencim
niye ayrılalım birbirimizi seviyoruz. sevgilim zaten çocuğundan para esirgemiyor ki, eski karısının bakımını üstlenmek istemiyor sadece.
Aylar değil mayısta. 1 ay önce erkek yooğğkk gel beni al diyoduSen daha aylar öncesinde düzgün adam bulunmuyor diye ağlıyordun buralarda?
ay siz hala nasıl konu acıyosunuz yaMuhtemelen hatırlıyorsunuzdur, sevgilim ve eski eşiyle alakalı sorunlarımızdan bahsetmiştim. Bizim tatile gitmemize çıldırmasında, kendinin bir başına boşanmış çocuklu olup bize sarma arzusundan bahsetmiştim.
Tatilimiz çok güzel geçti, ilk iki gün telefondan gereksiz yere arayip duruyordu ben de engellettirdim, çocuğu bahane edip sevgilimi kullanmasina izin veremezdim şahsen, kendine saygısı yok bari çocuğuna olsa keşke. Her evlat güçlü bir anne görmek ister ama bu kendinden genç kadınları kıskanmaktan başka bir şey yapmıyor.
Neyse tatilimiz bitti geldik. Bi yeni bombayi daha patlattı. Nafaka artırım davası açacakmış, çocuğa yetmiyormuş vesaire. Sevgilim çocuğunun her ihtiyacini fazlasıyla alan asla parasını sakınmayan birisi ama onun da ağırına gidiyor artık, ben niye bu kadının hala geçimini sağlıyorum diye.
Haklı da, o nafaka çocuk için, kendisi zaten öğretmen bir sürü maaş alıyor. gayet de geçinir. Sevgilim kararlı, açarsa açsın diyor ama ben bu kadından bıktım artık.
Sevgilimi seviyorum ve ciddi düşünüyoruz zaten, tek pürüz bu hayatından çıkmayan kadın. Madem boşanacaktın niye anne oldun ki, adam bu kadar kötüydü madem.
of çok doluyum. ne yapmalıyım gerçekten bilmiyorum
Muhtemelen hatırlıyorsunuzdur, sevgilim ve eski eşiyle alakalı sorunlarımızdan bahsetmiştim. Bizim tatile gitmemize çıldırmasında, kendinin bir başına boşanmış çocuklu olup bize sarma arzusundan bahsetmiştim.
Tatilimiz çok güzel geçti, ilk iki gün telefondan gereksiz yere arayip duruyordu ben de engellettirdim, çocuğu bahane edip sevgilimi kullanmasina izin veremezdim şahsen, kendine saygısı yok bari çocuğuna olsa keşke. Her evlat güçlü bir anne görmek ister ama bu kendinden genç kadınları kıskanmaktan başka bir şey yapmıyor.
Neyse tatilimiz bitti geldik. Bi yeni bombayi daha patlattı. Nafaka artırım davası açacakmış, çocuğa yetmiyormuş vesaire. Sevgilim çocuğunun her ihtiyacini fazlasıyla alan asla parasını sakınmayan birisi ama onun da ağırına gidiyor artık, ben niye bu kadının hala geçimini sağlıyorum diye.
Haklı da, o nafaka çocuk için, kendisi zaten öğretmen bir sürü maaş alıyor. gayet de geçinir. Sevgilim kararlı, açarsa açsın diyor ama ben bu kadından bıktım artık.
Sevgilimi seviyorum ve ciddi düşünüyoruz zaten, tek pürüz bu hayatından çıkmayan kadın. Madem boşanacaktın niye anne oldun ki, adam bu kadar kötüydü madem.
Kadın nafaka arttırımı davası açabilir size ne? Anayasanın kadına verdiği hakkı da biz sorgulamayalım bırak hakim karar versin.Muhtemelen hatırlıyorsunuzdur, sevgilim ve eski eşiyle alakalı sorunlarımızdan bahsetmiştim. Bizim tatile gitmemize çıldırmasında, kendinin bir başına boşanmış çocuklu olup bize sarma arzusundan bahsetmiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?