sevgilimin eski eşinin 180 derece değişen davranışları

meneksekokusu13

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2024
45
-187
1
34
Muhtemelen hatırlıyorsunuzdur, sevgilim ve eski eşiyle alakalı sorunlarımızdan bahsetmiştim. Bizim tatile gitmemize çıldırmasında, kendinin bir başına boşanmış çocuklu olup bize sarma arzusundan bahsetmiştim.

Tatilimiz çok güzel geçti, ilk iki gün telefondan gereksiz yere arayip duruyordu ben de engellettirdim, çocuğu bahane edip sevgilimi kullanmasina izin veremezdim şahsen, kendine saygısı yok bari çocuğuna olsa keşke. Her evlat güçlü bir anne görmek ister ama bu kendinden genç kadınları kıskanmaktan başka bir şey yapmıyor.

Neyse tatilimiz bitti geldik. Bi yeni bombayi daha patlattı. Nafaka artırım davası açacakmış, çocuğa yetmiyormuş vesaire. Sevgilim çocuğunun her ihtiyacini fazlasıyla alan asla parasını sakınmayan birisi ama onun da ağırına gidiyor artık, ben niye bu kadının hala geçimini sağlıyorum diye.

Haklı da, o nafaka çocuk için, kendisi zaten öğretmen bir sürü maaş alıyor. gayet de geçinir. Sevgilim kararlı, açarsa açsın diyor ama ben bu kadından bıktım artık.

Sevgilimi seviyorum ve ciddi düşünüyoruz zaten, tek pürüz bu hayatından çıkmayan kadın. Madem boşanacaktın niye anne oldun ki, adam bu kadar kötüydü madem.

of çok doluyum. ne yapmalıyım gerçekten bilmiyorum

Sizin lafınızla çocuğunun annesini mi engelledi cidden, bi şey olsa falan haberi olmayacaktı yani sizin kukunuz rahat etsin diye. Mük bi babaymış, siz de baba yapın bu adamı emi çoğalmalı bu abi
Bana hakkettiğim gibi davranıyor, ona da aynı şekilde. hiç merak etmeyin. çocuğa da bir şey olduğu yok, tabi anlattigi dramalara inansak her şey geliyor başına da:d

1- Sevgiliniz nasıl biri ki iki günlük kadın için, çocuğunun annesini engelliyor?
Ya cidden acil bir durum olsaydı ne olacaktı? Çocuk bu düşer, hastalanır, kaybolur vs.
2- 34 yaşındasınız, kusura bakmayın da nereniz çok genç? Kim neden kıskansın sizi?
3- Adamla tencere kapaksınız, sakın ayrılmayın :) Umarım çocuğundan esirgediği nafakayı sizden de esirgeyeceği günleri görmezsiniz diyeceğim de... Görürsünüz muhtemelen, yine konu açın ama zevkle okuruz. :)

bir iki günlük olduğumu nereden çıkardın, kaç aydır beraberiz biliyor musun???

ondan gencim

niye ayrılalım birbirimizi seviyoruz. sevgilim zaten çocuğundan para esirgemiyor ki, eski karısının bakımını üstlenmek istemiyor sadece.

Sen daha aylar öncesinde düzgün adam bulunmuyor diye ağlıyordun buralarda?

Bulcumduk seni

ay siz hala nasıl konu acıyosunuz ya
siz değil misiniz evlenecek adam bulamıyorum diye sızlayan? Ne cabuk buldunuzda ne cabuk ciddi dusunup tatıle cıktınız? Hayır dıkkat edıyorum da hep adamlar meleka kadınlar fena sizin kafa yapınızda. Ikısı arasında yasanan seylerı tam anlamıyla bılemezsınız. Emınımkı bılmıyosunuzda. Kendisine saygısı olmayan biri var bu hıkayede ama o eski eş olan kadın değil

Zar zor bir erkek bulmuşsun. Tabi böyle elinden kaçırmamak için uğraşırsın.

Kadın nafaka arttırımı davası açabilir size ne? Anayasanın kadına verdiği hakkı da biz sorgulamayalım bırak hakim karar versin.
Tek pürüz bu değil, o kadın ömür boyu o adamın hayatında olacak mecbur çünkü çocuğu var kusura bakma kadın tek başına yapmadı o çocuğu. Gayet de bile isteye yapmışlardır. Boşanınca eşya mı onda kalsın diyecek?
Paşalar gibi babalığını yapacak mecbur anası ile de iletişim kurmak zorunda
Boşandığı eşi takıntılı seviyede rahatsız ediyor taciz ediyorsa gitsin savcılığa şikayet etsin. Şimdi size ne oluyor onu çözemedim.
Kadınla iletişim kurmadan çocuğa tam olarak nasıl bir babalık yapmasını istiyorsunuz?
Ayrıca bir kadın olarak boşanıp boşanmamasını da bir zahmet sorgulamayın. Size iyidir ona kötüdür size ne yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…