Sevgilimin Eski Eşinin Davranışları

Adamda kabahat, adam olsun da önce çocuğuna sahip çıksın ama uçkur derdi önde geliyor demek ki.
o konuda yüzde yüz haklısınız zaten, hadsizin biri çıkıp engelle dedi diye çocuğunun annesini engelliyorsa ağır pisliktir bana göre ama konu sahibi de çok çok fena, takmış kadına kafayı

Benlik bi durum gayet de var ben onun partneriyim o eski gecmiste kalan hayatindaki insanlar. o cocuk da su anda sevmedigi bi kadindan zaten. vicdani ve gercekler arasinda gidip geliyor maalesef anlayabiliyorum onu bir sey demiyorum.

eski karisi ufak oyunlarla kullanmaya kalkarsa hic izlemem.

biliyor evet tatile cikmadan once oglum hasta numarasi yapti o zaman bakmaya beraber gittik sevgilim doktor bakti bir seyi yok dedi cidden hicbir sey yoktu cocukta. bana bir sey demedi. ama sevgilime para konusunda baski yaparken ona var ama vs gibi laflar etmis.
onu da cok darlamak istemedigimden detaylari sormadim pek. onu mutlu etmek istiyorum eski karisi gibi basini sisirmek degil.
anne olmadım, eski eşimin cocugu hatta oyle seyler yasattı ki bize, ben ve eşim dahil ya herkes hapise girerdi ya intihar ederdi ya katil olurdu. ama ben bile sizin yaptığınız yorumu yapamam. sevmediği kadından olan cocugu değil, o cocuk. bır zamanlar sevdi, evlendi, baba olmak istedi ve halen ve olunceye kadar onun babası. sevmedıgı ınsan , o kadın. ama o kadın, cocugunun annesi, o cocuk da her zaman sevecegı evladı. bunu gormemenız ne kadar sacma. ben ıkıncı evlılık yapmıs, cocuksuz, ve cocugu olan bır adamla evlı olarak bıle bunu dıyebılıyorum ve yasadıgım onca seye ragmen. sız kendınızde bu haddi nasıl buluyorsunuz, cidden hayret verici.

Bana bok yemek düşmüyor valla, tatilde acımadım engelettirdim ex'i
siz new değilsiniz ki, o ex olsun bir anlamda. ben bile ex demiyorum yahu, bir kez otelde tatil yapınca siz şimdi ideal sevgili, hatta yeni eş adayı mısınız allah aşkına ne bu ergen tripleri.

özgüven falan değil sizinkli, resmen saçma bir rekabete gırmıssınız sımdıden ve ılıskı ılerlerse evlensınız kımbılır o cocuga bıle neler yaparsınız. ne bu hırs ya.. adam zaten bosanmıs, kadın zaten bosanmıs. herkes bır sekılde mutlu ya da mutsuz ama kendı hayatında. sızın de sevgılınızın de bır hayatı var, sacma hırslara gırmıssınız . ustelık dün bir , bugün iki derler ya o durumdasınız yani.

ayrıca kadın cıdden cocuk ıcın arasa, kaza olsa, deprem olsa vs, ömur boyu vıcdan azabı cekersınız. engellemeyin, bıraz vıcdanlı olun.

X