- 11 Eylül 2015
- 3.268
- 12.535
- 208
- Konu Sahibi meneksekokusu13
-
Bende bunu anlamıyorum konuyu açıyorlar cevap vermiyorlar acaba trol olabilir mi ? Ortaya birşeyler yazıp öylece kenara çekiliyor
Valla tahrik oluyorum yaa. Troll mroll hiç yani .Bir troll uğruna değmez bacım etme
2 mayısta, adam kalmamış hepsi a*mcı diye konu açan eltimdi.bir iki günlük olduğumu nereden çıkardın, kaç aydır beraberiz biliyor musun???
ondan gencim
niye ayrılalım birbirimizi seviyoruz. sevgilim zaten çocuğundan para esirgemiyor ki, eski karısının bakımını üstlenmek istemiyor sadece.
Bu adam daha genç biriyle seni aldatır da oda arkandan söyle konuşur inşallah o kadar pis niyetli bir yazı ki pu sana rezilMuhtemelen hatırlıyorsunuzdur, sevgilim ve eski eşiyle alakalı sorunlarımızdan bahsetmiştim. Bizim tatile gitmemize çıldırmasında, kendinin bir başına boşanmış çocuklu olup bize sarma arzusundan bahsetmiştim.
Tatilimiz çok güzel geçti, ilk iki gün telefondan gereksiz yere arayip duruyordu ben de engellettirdim, çocuğu bahane edip sevgilimi kullanmasina izin veremezdim şahsen, kendine saygısı yok bari çocuğuna olsa keşke. Her evlat güçlü bir anne görmek ister ama bu kendinden genç kadınları kıskanmaktan başka bir şey yapmıyor.
Neyse tatilimiz bitti geldik. Bi yeni bombayi daha patlattı. Nafaka artırım davası açacakmış, çocuğa yetmiyormuş vesaire. Sevgilim çocuğunun her ihtiyacini fazlasıyla alan asla parasını sakınmayan birisi ama onun da ağırına gidiyor artık, ben niye bu kadının hala geçimini sağlıyorum diye.
Haklı da, o nafaka çocuk için, kendisi zaten öğretmen bir sürü maaş alıyor. gayet de geçinir. Sevgilim kararlı, açarsa açsın diyor ama ben bu kadından bıktım artık.
Sevgilimi seviyorum ve ciddi düşünüyoruz zaten, tek pürüz bu hayatından çıkmayan kadın. Madem boşanacaktın niye anne oldun ki, adam bu kadar kötüydü madem.
of çok doluyum. ne yapmalıyım gerçekten bilmiyorum
Ay aynen ya kadına bak . Alt tarafı eşin sana spermini vermiş diyee yaniigggg ne abartmış .bir de yaşın basın kaç adam genç bulmuş haddini bil di mi . Çok haklısın kız ama ne yapmam gerektiğini bilmiyorum deme yemeyiz . İblis yan çarı gibisin maşallah engelletmeyi falan biliyorsun sen işini bilirsin ..Muhtemelen hatırlıyorsunuzdur, sevgilim ve eski eşiyle alakalı sorunlarımızdan bahsetmiştim. Bizim tatile gitmemize çıldırmasında, kendinin bir başına boşanmış çocuklu olup bize sarma arzusundan bahsetmiştim.
Tatilimiz çok güzel geçti, ilk iki gün telefondan gereksiz yere arayip duruyordu ben de engellettirdim, çocuğu bahane edip sevgilimi kullanmasina izin veremezdim şahsen, kendine saygısı yok bari çocuğuna olsa keşke. Her evlat güçlü bir anne görmek ister ama bu kendinden genç kadınları kıskanmaktan başka bir şey yapmıyor.
Neyse tatilimiz bitti geldik. Bi yeni bombayi daha patlattı. Nafaka artırım davası açacakmış, çocuğa yetmiyormuş vesaire. Sevgilim çocuğunun her ihtiyacini fazlasıyla alan asla parasını sakınmayan birisi ama onun da ağırına gidiyor artık, ben niye bu kadının hala geçimini sağlıyorum diye.
Haklı da, o nafaka çocuk için, kendisi zaten öğretmen bir sürü maaş alıyor. gayet de geçinir. Sevgilim kararlı, açarsa açsın diyor ama ben bu kadından bıktım artık.
Sevgilimi seviyorum ve ciddi düşünüyoruz zaten, tek pürüz bu hayatından çıkmayan kadın. Madem boşanacaktın niye anne oldun ki, adam bu kadar kötüydü madem.
Buz koyun rahatlasınMuhtemelen hatırlıyorsunuzdur, sevgilim ve eski eşiyle alakalı sorunlarımızdan bahsetmiştim. Bizim tatile gitmemize çıldırmasında, kendinin bir başına boşanmış çocuklu olup bize sarma arzusundan bahsetmiştim.
Ben sizin kaç yaşınızda olduğunuzu anlayamadım, nasıl çağırabilir diye sitem ediyorsunuz.
İkiniz de 30 yaş üstü bireysiniz tabii ki cinsellik olacak. Adam düzgünce konuşmuş bir sürü, daha ne olmasını bekliyorsunuz anlamadım?
Bu devirde genç kızlar yalandan naz bile yapmıyorken artık 30 yaş üstü olup da hala liseli tarzi bi çocuksu ilişki beklemeniz çok tuhaf, bu şekilde bulduğunuz adam da sıkıntılı çıkacak zaten.
Kendim de 30 yaş üstü bekar bi kadın olarak yazıyorum bunu.
Ben artık diğer genç kadınlara suç bulmaya başlıyorum ufaktan.
Burda bile o kadar çok var ki. Evlenmeden bu kadar rahat cinselliği sunmayın sonunda zarar görürsünüz yazsak hemen eksilerler.
Yani bu adamlar demek ki karşılık görüyor da böyle davranıyorlar.
10 kıza yazsa instadan birisi de statüsüne gücüne kapılıp kendini kullandırtır o da bunlara yetiyor zaten.
Yani cinselliğin değerli olduğu bi dünya kalmamış, öyle olunca da evliliğe aile sorumluluğuna yaklaşmıyor hiçbi erkek.
vay be arkamdan ne konusmussunuz :)
okumada sıkıntlı oldugunuz anlasiliyor hepinize cevap vereyim bakalim.
ilk oncelikle zaten sevgilimin cocugunu benden once bi ceza olarak kullandıgını anlamıssınızdır. istese bile gorusturmuyordu bie bile, aksamlari ararmis mesela sevgilim bile bile vermezmis telefona falan. sirf acitmak icin.
cocugu ceza olarak kullanan bi kadin ne hikmetse ben gelince birden cocugunu bize itelemeye calisiyor. bunun adi itelemek arkadaslar.
diger bi konuda onceki konularda yazdigim mesajlarin bu konuyla hicbir alakasi yok. kendi dunya gorusum ahlak gorusum da sizi baglar.
sizin karin agriniz var sanirim birisi size gunahin ne sevabin ne oldugunu hatirlattigi icin, ondan bu linc.
öğretmen??? bir sürü maaş??? nerede yaşıyorsunuz siz tek başına çocuk büyüten bir öğretmen bir kadın, tek maaşıyla çocuğunun bütün ihtiyaçlarını karşılayabilir mi sanıyorsunuz? haaa evet yaşarlar tabii ki çok şükür, ama çocuğu için ekstra birşey alamaz, bir etkinliğe götüremez, aktivite yapamaz, eğitimine kısıtlı harcar vs vs.Haklı da, o nafaka çocuk için, kendisi zaten öğretmen bir sürü maaş alıyor.
size de o sevgiliniz olacak adama da yazıklar olsun, bu kadın dediği çocuğunun annesi yaama onun da ağırına gidiyor artık, ben niye bu kadının hala geçimini sağlıyorum diye.
kimse çok iyi olduğu eşiyle durduk yere ayrılmaz çok büyük konuşuyorsunuz umarım hayat sizi bu iddaanızdan sınamaz siziMuhtemelen hatırlıyorsunuzdur, sevgilim ve eski eşiyle alakalı sorunlarımızdan bahsetmiştim. Bizim tatile gitmemize çıldırmasında, kendinin bir başına boşanmış çocuklu olup bize sarma arzusundan bahsetmiştim.
Sevgilim sevgilim deyip durman tuhaf. O sorumluluk sahibi bir adam olmalı. Sen de bu sorunları istemiyorsan kendin gibi çekirdeksiz üzüm bul, tatile götürecek adam değil.Muhtemelen hatırlıyorsunuzdur, sevgilim ve eski eşiyle alakalı sorunlarımızdan bahsetmiştim. Bizim tatile gitmemize çıldırmasında, kendinin bir başına boşanmış çocuklu olup bize sarma arzusundan bahsetmiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?