sevgilimin eski eşinin 180 derece değişen davranışları

Bende bunu anlamıyorum konuyu açıyorlar cevap vermiyorlar acaba trol olabilir mi ? Ortaya birşeyler yazıp öylece kenara çekiliyor

Konu sahibinin tarzı bu. Konuyu açıp gidiyor. 4-5 saat sonra gelip "neden arkamdan konuştunuz" diyor. Tam saç baş yolmalık.

Ben en son eski eşinin yeni karısı çocuğuna köfte yapmayınca sinir krizi geçiren musakka'nın konusunda bu kadar yükselmiştim. Ama musakka konuyu yazıp kaçmıyordu. Oturup teker teker hepimize cevap yetiştiriyordu. Daha eğlenceli oluyordu öyle. Keşke musakka geri gelip menekşe ile kavga etse. Tam birbirlerine zıt konumdalar.

2 mayısta, adam kalmamış hepsi a*mcı diye konu açan eltimdi.

Bu adam daha genç biriyle seni aldatır da oda arkandan söyle konuşur inşallah o kadar pis niyetli bir yazı ki pu sana rezil

Kimse durduk yere hele ki çocukluysa boşanmaz.o muhteşem sevgilinizi bi gözlemleyin bakalım ,zaten 3 günlük sevgilisinin ağzına bakıp çocuğunun annesinin telini engelleyen birinin ne olduğu da belli ya neyse.Ben evliyim bir kızım var,öocuk büyütmenin ne kadar zor olduğunu çok iyi biliyorum,bunu yalnız başına yapmaya çalışan kadınları takdir ediyorum.ne sendromu ne ergenliği bitiyo ,istediğin kadar paran olsun (bunu da 3 kuruş nafaka verip görevini yaptığını sananlar için belirtiyorum) o çocuğun ilgiye,sevgiye ihtiyacı var ve parayla bunu çözemiyosun.Anne yemepi,dersi,kursu,psikolojisi herşeyiyle cebelleşsin,baba sevgilisiyle 15 gün tatil yapsın.Kadın çok iyi yapmış,milyonlarım da olsa Ben de kuruş bırakmaz alırdım,kadınlara yedirmeyi biliyosa çocuğuna da bakacak.

Şirret eski eşler var. Bilhassa eski kocayı sömürmeye çalışıyorlar. Ayrıca her zaman erkek suçlu olmuyor boşanınca. Boşanmak zorunda kalan erkekler de oluyor yani kadın da kötü olabiliyor. Boşanmamak için ağlayan çocuğu olan bir erkek arkadaşımdan biliyorum. O nedenle buralarda keskin olamam
Ancak konu sahibi sizin özelinizde tuhaf duruyor konu. Anladığım kadarıyla adamın çocuğu küçük siz 34 seniz eski eş de 3 aşağı 5 yukarı o civarlardadır. Yani kıskanacağı kadar genç değilsiniz. Siz de boşanmışsınız. Kariyeriniz falan da yok sanırım. Ha afeti devransınızdır orasını bilemem. Ama o seçenek de zayıf duruyor.
Sanırım ilişkiniz de çok yeni. Kendinizi çok kaptırmayın derim. Zira henüz sadece sevişen 2 yetişkinsiniz gibi görünüyor. Ama eski eş sıkıntılıysa hiç bulaşmayın derim. Çocuksuz insanların çocuklularla evliliklerini de doğru bulmuyorum açıkçası

Ay aynen ya kadına bak . Alt tarafı eşin sana spermini vermiş diyee yaniigggg ne abartmış .bir de yaşın basın kaç adam genç bulmuş haddini bil di mi . Çok haklısın kız ama ne yapmam gerektiğini bilmiyorum deme yemeyiz . İblis yan çarı gibisin maşallah engelletmeyi falan biliyorsun sen işini bilirsin ..

Buz koyun rahatlasın

Konu sahibinin 3 ayrı mesajı çelişkiler zinciri siyasetçi olmalısın :)

Cinsellik sunacak mıyız sunmayacak mıyız nolur bari buna cevap ver genç kadınlar olarak merak ediyoruz?

Anladığım kadarıyla sen genç kadınların cinsellik sunmasına karşısın çünkü onlar sununca orta yaşlı seni tercih etmiyor Hz Erkekler ondan bu kıskançlığın

Ama şunu bil bu çelişkilerin yüzünden erkekleri kaçırıyorsun. Erkeklerden duyuyorum o kadınla 2 sohbet edilemiyor cinsellikten başka ne yaşayabiliriz ki diye.

Karakter gelişimine önem ver. Yoksa seni sevgili adayında hevesini alınca kaçar senden

Haklı da, o nafaka çocuk için, kendisi zaten öğretmen bir sürü maaş alıyor.
öğretmen??? bir sürü maaş??? nerede yaşıyorsunuz siz tek başına çocuk büyüten bir öğretmen bir kadın, tek maaşıyla çocuğunun bütün ihtiyaçlarını karşılayabilir mi sanıyorsunuz? haaa evet yaşarlar tabii ki çok şükür, ama çocuğu için ekstra birşey alamaz, bir etkinliğe götüremez, aktivite yapamaz, eğitimine kısıtlı harcar vs vs.
ama sizin bencil dünyanızda bu çocuğa yer yok ki bunları düşünesiniz değil mi

umarım eski eş ve çocuğun şahane bir hayatları olur, Allah bütün güzel kapıları onlar için açar

ama onun da ağırına gidiyor artık, ben niye bu kadının hala geçimini sağlıyorum diye.
size de o sevgiliniz olacak adama da yazıklar olsun, bu kadın dediği çocuğunun annesi ya hiç kimseye kolay kolay beddua etmem edemem ama sadece şunu söylüyorum Allah ikinizin de kalbine göre versin

kimse çok iyi olduğu eşiyle durduk yere ayrılmaz çok büyük konuşuyorsunuz umarım hayat sizi bu iddaanızdan sınamaz sizi

Sevgilim sevgilim deyip durman tuhaf. O sorumluluk sahibi bir adam olmalı. Sen de bu sorunları istemiyorsan kendin gibi çekirdeksiz üzüm bul, tatile götürecek adam değil.

Sana baya uyuz oldum Menekşe salça olcam sana :) onu boşver seviştin mi sonunda sevgilinle:) 20 yaşındaki kızlar çok seviştiği için bana koca kalmıyor diye ağlıyordun en son milletin konusuna gidip bekaret ahlak namus örf adet ,evlenmeden sevişmek ahlaksızlık yazıyordun/) rahatladın mı kıZ sonunda Marmaris’te doktorla delirmeceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…