- 23 Ağustos 2012
- 50.122
- En iyi cevaplar
- 1
- 232.912
- 898
- Konu Sahibi meneksekokusu13
Valla bu üye çok fena allem eder kallem eder namusumu aldın der çirkefe bağlar nikahı alabilir![]()
Adeta bir Fadime Şahin - Müslüm Gündüz
![Dondurma :dondurma: :dondurma:](/images/smiley/dondurma.gif)
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla bu üye çok fena allem eder kallem eder namusumu aldın der çirkefe bağlar nikahı alabilir![]()
Para nellere kadir arkadaş adam memur ya da işçi olsaydı Menekşe tatile değil pazara bile gitmezdi bununla.
Asam da amma .msalak çıktı, 3 gün tanıdığı kadın için çocuğunun illetişimini engellemiş.
Adam da pek karakter olduğunu sanmıyorum
Kıdın dişmini kıdınAdeta bir Fadime Şahin - Müslüm Gündüz
KOnu sahibesi bence canlı yayına bağlansın namusun kirlendi desin
Adeta bir Fadime Şahin - Müslüm Gündüz
KOnu sahibesi bence canlı yayına bağlansın namusun kirlendi desin
Valla ya gününün çoğu boş, çocuğuna bakacak hem de çalışan bir anne. Daha ne olsunAdam iyi bişi olsa zaten öğretmen eşi boşar mıydı
İyi kocasını kimse sokağa atmaz![]()
Madem boşanacaktın niye anne oldun ki, adam bu kadar kötüydü madem.
Siz neden boşanacaktınızda evlendiniz
Siz de boşanmış birisiniz
(Sizin anlayışınıza göre)
Sanki kolay bişey boşanmak
Buldumculukta daha ne kadar ileri gideceksiniz bakalım
Konu trolsede çok kötü yahuu
Engellettim deyip anlık zevk yaşadınız
Yiyorsa buraya gelinde cevap verin yorumlara
Anlık konu açıp anlık zevk yaşayıp o kadınla yatıp kalkmaya devam ediyorsunuz
Valla ya gününün çoğu boş, çocuğuna bakacak hem de çalışan bir anne. Daha ne olsunHerif bana güven vermedi amann konu sahibi ile tencere kapak olmuşlar boşver
![]()
Benim bir tane Dr talibim olmuştu. Herif çalışmayan yemek yapmasını bilen muhafazakar kadın istiyormuşAllah ayırmasın :)
Konu sahibi ne iş yapıyor ev kızı mı? Öğretmeni kıskandığına göre olsa olsa öğretmenden daha kötü şartlarda bi iş hayatı var.
Ona kötü bi haberim var; doktor erkeklerin eş seçimindeki gözleri çok yükseklerde.
Böyle eski eşe dolacağına kendini garantiye almak için çok çalışsa iyi olur yoksa o evliliği rüyasında görür.
1."Madem boşanacaktin niye anne oldun?" mu? Çocuk sahibi olanlar boşanamıyor mu?Muhtemelen hatırlıyorsunuzdur, sevgilim ve eski eşiyle alakalı sorunlarımızdan bahsetmiştim. Bizim tatile gitmemize çıldırmasında, kendinin bir başına boşanmış çocuklu olup bize sarma arzusundan bahsetmiştim.
Tatilimiz çok güzel geçti, ilk iki gün telefondan gereksiz yere arayip duruyordu ben de engellettirdim, çocuğu bahane edip sevgilimi kullanmasina izin veremezdim şahsen, kendine saygısı yok bari çocuğuna olsa keşke. Her evlat güçlü bir anne görmek ister ama bu kendinden genç kadınları kıskanmaktan başka bir şey yapmıyor.
Neyse tatilimiz bitti geldik. Bi yeni bombayi daha patlattı. Nafaka artırım davası açacakmış, çocuğa yetmiyormuş vesaire. Sevgilim çocuğunun her ihtiyacini fazlasıyla alan asla parasını sakınmayan birisi ama onun da ağırına gidiyor artık, ben niye bu kadının hala geçimini sağlıyorum diye.
Haklı da, o nafaka çocuk için, kendisi zaten öğretmen bir sürü maaş alıyor. gayet de geçinir. Sevgilim kararlı, açarsa açsın diyor ama ben bu kadından bıktım artık.
Sevgilimi seviyorum ve ciddi düşünüyoruz zaten, tek pürüz bu hayatından çıkmayan kadın. Madem boşanacaktın niye anne oldun ki, adam bu kadar kötüydü madem.
of çok doluyum. ne yapmalıyım gerçekten bilmiyorum
Bende o yorumuna gıcık oldum hiç bir kadın boşanmak için evlenmiyorSiz neden boşanacaktınızda evlendiniz
Siz de boşanmış birisiniz
(Sizin anlayışınıza göre)
Sanki kolay bişey boşanmak
Buldumculukta daha ne kadar ileri gideceksiniz bakalım
Konu trolsede çok kötü yahuu
Engellettim deyip anlık zevk yaşadınız
Yiyorsa buraya gelinde cevap verin yorumlara
Anlık konu açıp anlık zevk yaşayıp o kadınla yatıp kalkmaya devam ediyorsunuz
Gidenden kurtulmuştu gelecek olandan haberi varmı acaba sevgili sevgilinizinMuhtemelen hatırlıyorsunuzdur, sevgilim ve eski eşiyle alakalı sorunlarımızdan bahsetmiştim. Bizim tatile gitmemize çıldırmasında, kendinin bir başına boşanmış çocuklu olup bize sarma arzusundan bahsetmiştim.
Tatilimiz çok güzel geçti, ilk iki gün telefondan gereksiz yere arayip duruyordu ben de engellettirdim, çocuğu bahane edip sevgilimi kullanmasina izin veremezdim şahsen, kendine saygısı yok bari çocuğuna olsa keşke. Her evlat güçlü bir anne görmek ister ama bu kendinden genç kadınları kıskanmaktan başka bir şey yapmıyor.
Neyse tatilimiz bitti geldik. Bi yeni bombayi daha patlattı. Nafaka artırım davası açacakmış, çocuğa yetmiyormuş vesaire. Sevgilim çocuğunun her ihtiyacini fazlasıyla alan asla parasını sakınmayan birisi ama onun da ağırına gidiyor artık, ben niye bu kadının hala geçimini sağlıyorum diye.
Haklı da, o nafaka çocuk için, kendisi zaten öğretmen bir sürü maaş alıyor. gayet de geçinir. Sevgilim kararlı, açarsa açsın diyor ama ben bu kadından bıktım artık.
Sevgilimi seviyorum ve ciddi düşünüyoruz zaten, tek pürüz bu hayatından çıkmayan kadın. Madem boşanacaktın niye anne oldun ki, adam bu kadar kötüydü madem.
bikere kadının geçimini değil çocuğunun geçimini sağlıyor sağlamakda zorunda. madem öyle bakıcı tutup kendi baksın oh ne güzel, siz keyfinize bakın kadın adamın çocuğunu büyütsün. belli ki daha küçüksün beynin böyle şeylere basmıyor ve çok yanlış anlıyorsun bazı şeyleri. çocuğu bahane etmiyordur öyle olsa kadın boşamazdı senin sevgilini biraz başka pencereden bakın olaylara. o çocukla tek başına kadın neler yaşıyordur siz keyif çatarken!Muhtemelen hatırlıyorsunuzdur, sevgilim ve eski eşiyle alakalı sorunlarımızdan bahsetmiştim. Bizim tatile gitmemize çıldırmasında, kendinin bir başına boşanmış çocuklu olup bize sarma arzusundan bahsetmiştim.
Tamam ben çok yobazım.
Dinimize ve geleneklerimize uygun sağlıklı bi ilişki istiyoruz, hastalık kapmadan helal yolla ilişki yaşamak istiyoruz diye de en gerici benim.
Bugün sizin lafınız ile çocuğunun annesini engelleyen adam, yarın başkasının lafı ile size neler yapar bir düşünün bakalım. Hadi o çocuğun başına gerçekten birşey gelseydi? Yaptığınız normalmiş gibi burda anlatıyorsunuz ya. O kadının kendine saygısı yoksa sizin de kendinize güveniniz yok ki bu kadar dert ediyorsunuz eski eşi :)Muhtemelen hatırlıyorsunuzdur, sevgilim ve eski eşiyle alakalı sorunlarımızdan bahsetmiştim. Bizim tatile gitmemize çıldırmasında, kendinin bir başına boşanmış çocuklu olup bize sarma arzusundan bahsetmiştim.