Sevgilimin davranışlarına anlam veremiyorum ! Deliricem !

Birde kendini suclama. Boyle insanlarin varligini bilemez insan. Acayip merhametsiz vicdansiz olurlar empati yoksunu olurlar. Normal insanlar icin boyle tipleri anlamak ve varliklarini idrak etmek zor oluyor basina daha once hic gelmemisse. Ama ne yazikki cok var bunlardan. Zaten ilk zamanlar boyle davranmaz bu tipler. Davransa zaten durmazdin yaninda. Yavas yavas isliyorlar insanin icine. Ozguvenini ozsaygini aldiktan sonra zaten istedigi gibi fink atiyor ve boyle asagilamalara direk yuzune karsi sonradan basliyorlar. Ancak ozguvenini yiktiktan sonra. Bagimlilikta yaratiyorlar vsvs..yani ne ararsan.

Yalniz bu kisiyi kizdirmadan ayrilmani tavsiye ederim. Sonra heryerden engelle dinleme tekrar agina yalvarmalarina kanmayasin.

Merhaba lütfen akıl verin sevgilim ne demek istiyor ne yapmak istiyor gerçekten anlayamıyorum ben.

Çok rahat konuşuyor benle ağzına geleni söylüyor gibi. Böyle nasıl desem kırılır mıyım bozulur muyum hiç düşünmüyor. İncelikten yoksun tavırları, açığımı yakalayıp yüzüme vurmaktan keyif alan bir yapısı var. Bir yanlışımı yakalamaya dursun, aman aman on defa yüzüme vurur. Halbuki ilişkimizin başlangıcında hiç ama hiç böyle biri değildi her şey rüya gibiydi gerçekten...

Şimdi cümlelerinden örnekler vermek istiyorum:

• Valla sende akıl yok
  • Hiçbir şeyden anlamıyorsun bilmiyorsun
  • Öyle olsaydın seni almazdım (bir zamanlar olmayı düşündüğüm mesleği kastediyor)
  • Boş boş konuşma, kes
  • Köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyorum
  • Bir gözümle aşık ettim, ötekiyle köle ettim seni
  • O öyle yapılmaz, şu şöyle olmaz. Sen ne bilirsin, sen ne anlarsın...
  • Yaptığım yemeği gösteriyorum nasıl diye “b*ka benzemiş” dedi. Ne diyorsun sen onda benim emeğim var dediğimde ben ne zaman senin yaptığına bir şey dedim sadece buna dedim dedi. Yediğim yemekler hakkında da o yenir mi ağzının tadını bilmiyorsun falan der sürekli
  • Ne zaman bir kusurumu görse hemen yüzüme vurur. Sivilcen çıkmış, kilo almışsın, kaşların çıkmış...
  • Kız kardeşini sürekli övüyor benle kıyaslıyor sen onun gibi yemek yapabiliyor musun o ne biçim yemek. O seni döver falan saçmalıyor
  • Hastayım biraz griptim bana diyor ki sakın yanıma yaklaşma bana bulaştırma sonrada şaka senin virüsünü yerim dedi

Bunların yanında bide güzel sözler söyler gönlümü alır şaka yaptım der... tam tersi olur bazende yani. Aklımla alay ediyor sanki. Bu dengesizliği beni dellendirmeye başladı. Canının istediği gibi konuşuyor, davranıyor dilinin kemiği yok. Sürekli konuyu saptırıyor çok alakasız yerlerden beni haksız duruma düşürüyor. Eskisi gibi özen göstermiyor ilişkimize.

Bende her böyle yapışında tepkimi belli ediyorum o zaman ya duymamazlıktan geliyor ya konuyu değiştiriyor ya da şaka yaptım her şeyede alınıyosun öffff diyor bide kızıyor üstüne. Böyle ciddiyetsiz davranıyor...

Bana kendimi değersiz hissettiriyor. Tam tepki verdiğimde kızıp konuşmadığımda mesela birsürü uğraşıyor gönlümü alıyor sonra yine aynı. Ne yapıyım ben buna karşı nasıl davranayım baş edemiyorum artık ağzına vurucam olan o olacak ya oh be içimi döktüm

Kusura bakma da bu laflara rağmen hala onunla nasıl birliktesin?:KK57: Zamanında çok yüz vermişsin belli o da şuan suyunu çıkartmış durumda. Bir yerde dur denmeliymiş ama sen o yeri çoktan geçmişsin... En önemlisi aranızdaki saygı nerde?
Naçizane fikrim, bir ilişkide sevgi ne kadar varsa saygı daha fazla olmalı. Her iki taraf içinde... Hadi esprili bir insan ise şaka yollu takılır bıyığın çıkmış, kaşın gelmiş, yemeğin kötü... Ama şaka yollu! Ve sonunda da bunu belirtmek için gönül alınmalı. Sen de alıyor demissin ama bu yazdığın cümleler hakikaten beni bile rahatsız etti. Çok yazık..:KK43: Ne kadar doğrudur ve sen ne kadar dikkate alırsın bilmem ama bu hale gelmiş bir ilişkinin toparlanması......:KK43: Bence silkelen, kimsenin seni değersiz hissettirmesine ve böyle cümleler kurmasına izin verme...:stop: Insan, karşındaki kim olursa olsun bir yerde dur demeli, diyebilmeli...

Bide diyor ki daha önce beni senin kadar seven olmadı. Kendisini üstün görüyor demişsiniz de ben eğitim ve kültür olarakta ondan öndeyim nasil üstün görüyor anlamiyorum sanirim cok yüz verdim. Bide deli gibi evlenmek istiyor bu konuda cok baski yapiyor benim okulum var daha bekleyelim diyorum ailemde simdiden istemez... kabulleniyor ama sorun yapiyor bunu

Bide diyor ki daha önce beni senin kadar seven olmadı. Kendisini üstün görüyor demişsiniz de ben eğitim ve kültür olarakta ondan öndeyim nasil üstün görüyor anlamiyorum sanirim cok yüz verdim. Bide deli gibi evlenmek istiyor bu konuda cok baski yapiyor benim okulum var daha bekleyelim diyorum ailemde simdiden istemez... kabulleniyor ama sorun yapiyor bunu

Ilişki bu haldeyken evliliği çok çok çok iyi düşün...:KK64:

Ben öyle bir hataya düşme derim şimdi bunu yapan ilerde neler yapmaz bunun anası var danası var var da var. Oooo kendi kocan bunları yapacaksa anası danası neler yapmaz bütün gün neler okuyoruz burda. Çok çok iyi düşün dicem ama düşünmeme bile gerek yok derim.

Yemeğe, nimete bka benzemiş diyen kişinin akıl sağlığında şüphe duyarım ayrıca siz nasIl bu lafları eden birine tepkinizi koymuyorsunuz anlamadım. Koyuyorum demeyin koysanız bu lafları bir daha asla edemezdi. Böyle böyle sizi sindirip değersiz işe yaramaz hissettirmiş

Ustun goruyor yani asagilik kompleksi oldugu icin. Seni kucumseyerek kendisini ustun tutuyor laflariyla canim. Gorunurde istedigin kadar ustun ol. Eger celik gibi ozsaygin yoksa ve birgun yumusak tarafina denk gelirse ozaman elestirilerini ciddiye alirsan gerisi gelir ve yikimin olur. Belki fark etmeden gelisiyordur zaten. Kendini hep suclu hissedersin. Kucucuk seyleri kendin hakkinda elestirirken bulursun sende. Veya hak verirken. Zaten dengen bozulur ilerde. Dogruyu yanlisi karistirsin. Ki aklinla hafizanla bile oynamaya baslamis. Bunu gercekten dedim mi diye sorgular halinde bulursun kendini. Ozaman artik dur deme vaktidir.
Eski konuna da baktim. Baska kizlardan da bahsediyormus. Seni kiskandirmaya calisiyor bu da tipik. Sonra kardesiyle kiyasliyor. Hatta emin ol gider kardesine seni over oteki tarafdan kardesine der french oje bu konuda senden cok iyi diue. İnsanlarin arasini boyle boyle bile acar bu tipler :KK70:ay sinirden gulme geldi tovbe yarabbim... Canim idrak etmek zor ama bu kisiden uzaklasman gerek. Kendi zihinsel sagligin onemli. Zihinsel fukarasi insanlarin zihninle oynamasina izin verme.
Sevgi sozcuklerini araya sikistirmasi zaten mecburi. Seviyorum seviliyorum ama sevdigimi yerle yeksan ediyorum ...

Son düzenleme:
Adam kompleksli.. acik acikta demiski kopruyubgecene kdr ayiya dayi derim :) payina duseni sen sec

Adamın cümlelerini okurken midem kalktı ya. Sevgilim bana "boş boş konuşma, kes" dese ağzına elimin tersiyle vurmayı öyle çok isterim ki ortamdan ayrılmam gerekir sanırım :KK53:

Sevgililik böyle mi olur? Seninle böyle konuşmaya hakkı yok. Tam bir hanzoymuş. Sinirimi bozdu durduk yere. Bütün erkekler böyle değil ya bu dengesiz bir adamı ne yapacaksın, yol ver gitsin. Karşına çok daha iyileri çıkacaktır.

Bir gözüyle aşık etmiş ötekiyle köle etmiş :kızgın: Laflara bak :kızgın:

Kendisi ingiliz lordu olduğundan, söylediklerini hafife almamak lazım.
Te allam...
Gün geçmiyor ki bdv’de ya bu kızlar, kadınlar böyle hödükleri çok arıyorlar mı ? Diye sormayayım.

Merhaba lütfen akıl verin sevgilim ne demek istiyor ne yapmak istiyor gerçekten anlayamıyorum ben.

Çok rahat konuşuyor benle ağzına geleni söylüyor gibi. Böyle nasıl desem kırılır mıyım bozulur muyum hiç düşünmüyor. İncelikten yoksun tavırları, açığımı yakalayıp yüzüme vurmaktan keyif alan bir yapısı var. Bir yanlışımı yakalamaya dursun, aman aman on defa yüzüme vurur. Halbuki ilişkimizin başlangıcında hiç ama hiç böyle biri değildi her şey rüya gibiydi gerçekten...

• Valla sende akıl yok
  • Öyle olsaydın seni almazdım (bir zamanlar olmayı düşündüğüm mesleği kastediyor)
  • Boş boş konuşma, kes
  • Yaptığım yemeği gösteriyorum nasıl diye “b*ka benzemiş” dedi. Ne diyorsun sen onda benim emeğim var dediğimde ben ne zaman senin yaptığına bir şey dedim sadece buna dedim dedi. Yediğim yemekler hakkında da o yenir mi ağzının tadını bilmiyorsun falan der sürekli
  • Ne zaman bir kusurumu görse hemen yüzüme vurur. Sivilcen çıkmış, kilo almışsın, kaşların çıkmış...
  • Kız kardeşini sürekli övüyor benle kıyaslıyor sen onun gibi yemek yapabiliyor musun o ne biçim yemek. O seni döver falan saçmalıyor
  • Hastayım biraz griptim bana diyor ki sakın yanıma yaklaşma bana bulaştırma sonrada şaka senin virüsünü yerim dedi

Bunların yanında bide güzel sözler söyler gönlümü alır şaka yaptım der... tam tersi olur bazende yani. Aklımla alay ediyor sanki. Bu dengesizliği beni dellendirmeye başladı. Canının istediği gibi konuşuyor, davranıyor dilinin kemiği yok. Sürekli konuyu saptırıyor çok alakasız yerlerden beni haksız duruma düşürüyor. Eskisi gibi özen göstermiyor ilişkimize.

Bende her böyle yapışında tepkimi belli ediyorum o zaman ya duymamazlıktan geliyor ya konuyu değiştiriyor ya da şaka yaptım her şeyede alınıyosun öffff diyor bide kızıyor üstüne. Böyle ciddiyetsiz davranıyor...

Bana kendimi değersiz hissettiriyor. Tam tepki verdiğimde kızıp konuşmadığımda mesela birsürü uğraşıyor gönlümü alıyor sonra yine aynı. Ne yapıyım ben buna karşı nasıl davranayım baş edemiyorum artık ağzına vurucam olan o olacak ya oh be içimi döktüm

O tüm bunları söylerken siz ne yapıyorsunuz?
Şakaya vurduğunda tavrınız değişmemeli.
Net olun ve kabul etmeyin böyle davranmasını.

Buna devam ederse, bununla uğraşmayın allah aşkına bu ne böyle.
O da bunu bilsin.
Benzer bir şey yaptığında nerede ne yaptığınızın önemi olmaksızın kalkın gidin ve 1 hafta siz aramayın, ne mesaj ne arama cevap atmayın.
Bir daha sizi aramaz diye korkuyorsanız zaten bu ilişki kesinlikle bitmeli. 3 günde sizden vazgeçecek adamlarla vakit geçirmeyin.

Herbir cümle birbirinden falso.
En büyük sıkıntı nimete saygısızlık.
Size yaptığı net bir şekilde psikolojik istismar.

Su saydigin sacmaliklari narsistler karsi tarsfi cildirmak icin kullanir.
Eger bu iliskiye devam edersen terapilik olursun, cunku boyle tipler insanda akil sagligi birakmaz.
Cok yakin tanidigimizda bu narsist kisilik bozuklugu vardi, adami disardan sanirsin melek ama o karisina cocuklarina neler cektirdi.
Kadin cocuklarinin destegiyle 25 yil sonra ayrildi adamdan, onca senenin birikimi icine atmasindan kadincagiz 1 sene bile yasamadan kanserden vefat etti.
Bu adami acilen hayatindan cikart.
Gercekten sakasi yok, ilerde evlenip aglayacagina otur simdi agla.

büyük konuşmak istemem ama ben soğurdum ya ne kadar aşık olursam olayım ha bire bana hakaret etse içimden hiç konuşmak gelmezdi.

Bence tamda şuan ciddi anlamda bu adamı tanıdığın yerdesin genel tavrı bu ise şayet egolu bir insan ve ilerki dönemlerde dahada çekilmez olabilir. Hele evlendikten sonraki süreci düşünemiyorum ...Bir arkadaş var resmen onun karakterini okudum sanki kendini beğenmişin tekidir en güzeli en süperi hep onun geri kalanı fiyaskodur hep...Biri tepki verdimide siz şakadan anlamıyosunuza döner hep.

• Valla sende akıl yok
  • Boş boş konuşma, kes

neden tahammül ediyorsun ki ?
daha sen de akıl yok dediğinde, haklısın akıl olsa senle olmazdım deyip ayrılırdım..
seni kaybetmekten korkmuyor bu açık canım

Sizi önemsemiyor. Ilk zamanlar rüya gibiydi demissiniz. O zamanlar beyimizin kaybetme korkusu vardi, anlasilan simdi kaybetme korkusu yok. Caninin istedigi gibi simdi konusuyorsa ileride tahmin edemiyorum. Sizi degersiz hissettiren insanlardan uzaklasin. Tahammul edemezdim ben olsam. Hele ki bir de "kopruyu gecene kadar ayiya dayi diyorum " cumlesi cok fena. Simdi boyleyse kopruyu gectikten sonra ne olur acaba

X