Sevgilimin davranışlarına anlam veremiyorum ! Deliricem !

:işsiz: bu adamla olmaz annemmm..kadin kendini degerli hissetmek ister ozel hissetmek ister mayamizda var bu..senin kusurunu dank diye soylerse agzinin ayarini bilmiyorsa zorr onunla yasamak..

Ben cok aciksözlüyüm diyor öyledir gercektende dürüsttür benim en nefret ettigim tiptir patavatsiz densiz konusan tip... sevgilim öyle degil ama bazen agzı acıldınmı tam açılıyor

Tabi böyle hepsini peş peşe yazinca insan bi dumur oluyo :sopa: ama bazıları agiz aliskanligi gibi sen ne anlarsin sende o akil nerde gibi digerleri saygisizca ama bilemedim ki maalesef dört dörtlük insanda yokki be hemen ayril bundan olmuyo artilar eksiler hangisi agirlikta ona gore sende kalbini kirdiginda küs tribin dibini görsün:KK55:

Hemen ayrıl. Bir sümüklü çocuğun vereceği iki sevgi kırıntısı için bu hakaretleri çekip, özgüveninde kapanmaz yaralar açmaya gerek yok. Hem seni böyle küçük gören birinin sevgisi şüpheli gelmiyor mu sana? Yaptığı her şeye şaka demesi de ayrı itici, çocuk kandırıyormuş gibi. Onu alttan aldıkça size olan saygısını da yitiriyor bence. Bunu haketmiyorsunuz. Ayrıldıktan sonra anlayacaksınız yaşadıklarınızın ne kadar yanlış ve çekilmez şeyler olduğunu.

Peki sizce neden böyle yapiyor lafa söze geldimi ölür biter benim icin. Kavgalarimiz ciddilesince ayrilma asamasina geldiğimde nasil süt dökmüs kedi oluyor özürler, hediyeler neler neler..

Hasta adam. Dengesizin teki. Ne diye uğraşıyorsun salla gitsin. Hastalıklı sevgilerden hayır gelmez. Bi taraftan yap bi taraftan yık. Sonra kalbindeki yıkıntıları toplalayacağım diye uğraş. Değer mi?

Merhaba lütfen akıl verin sevgilim ne demek istiyor ne yapmak istiyor gerçekten anlayamıyorum ben.

Çok rahat konuşuyor benle ağzına geleni söylüyor gibi. Böyle nasıl desem kırılır mıyım bozulur muyum hiç düşünmüyor. İncelikten yoksun tavırları, açığımı yakalayıp yüzüme vurmaktan keyif alan bir yapısı var. Bir yanlışımı yakalamaya dursun, aman aman on defa yüzüme vurur. Halbuki ilişkimizin başlangıcında hiç ama hiç böyle biri değildi her şey rüya gibiydi gerçekten...

Şimdi cümlelerinden örnekler vermek istiyorum:

• Valla sende akıl yok
  • Hiçbir şeyden anlamıyorsun bilmiyorsun
  • Öyle olsaydın seni almazdım (bir zamanlar olmayı düşündüğüm mesleği kastediyor)
  • Boş boş konuşma, kes
  • Köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyorum
  • Bir gözümle aşık ettim, ötekiyle köle ettim seni
  • O öyle yapılmaz, şu şöyle olmaz. Sen ne bilirsin, sen ne anlarsın...
  • Yaptığım yemeği gösteriyorum nasıl diye “b*ka benzemiş” dedi. Ne diyorsun sen onda benim emeğim var dediğimde ben ne zaman senin yaptığına bir şey dedim sadece buna dedim dedi. Yediğim yemekler hakkında da o yenir mi ağzının tadını bilmiyorsun falan der sürekli
  • Ne zaman bir kusurumu görse hemen yüzüme vurur. Sivilcen çıkmış, kilo almışsın, kaşların çıkmış...
  • Kız kardeşini sürekli övüyor benle kıyaslıyor sen onun gibi yemek yapabiliyor musun o ne biçim yemek. O seni döver falan saçmalıyor
  • Hastayım biraz griptim bana diyor ki sakın yanıma yaklaşma bana bulaştırma sonrada şaka senin virüsünü yerim dedi

Bunların yanında bide güzel sözler söyler gönlümü alır şaka yaptım der... tam tersi olur bazende yani. Aklımla alay ediyor sanki. Bu dengesizliği beni dellendirmeye başladı. Canının istediği gibi konuşuyor, davranıyor dilinin kemiği yok. Sürekli konuyu saptırıyor çok alakasız yerlerden beni haksız duruma düşürüyor. Eskisi gibi özen göstermiyor ilişkimize.

Bende her böyle yapışında tepkimi belli ediyorum o zaman ya duymamazlıktan geliyor ya konuyu değiştiriyor ya da şaka yaptım her şeyede alınıyosun öffff diyor bide kızıyor üstüne. Böyle ciddiyetsiz davranıyor...

Bana kendimi değersiz hissettiriyor. Tam tepki verdiğimde kızıp konuşmadığımda mesela birsürü uğraşıyor gönlümü alıyor sonra yine aynı. Ne yapıyım ben buna karşı nasıl davranayım baş edemiyorum artık ağzına vurucam olan o olacak ya oh be içimi döktüm

Kendinizi biraz geri çekmeniz gerekiyor. Onun kendine bi bakmasını sağlayın. Size ‘erkek arkadaş’ muamelesi yapmasın. Siz onun askerlik arkadaşı değilsiniz, her ağzına geleni söyletmeyin

Mesela ornek vereyim esimden surekli

Ben okulu 4 senede bitirdim sen 5
Ben uzunum sen kisasin
Ben erkegim sen kadinsin
Ben basarili bir avukatim sen yeni mezunsun

Ben senden üstünüm diyip durur.

Sonra hadi anlasalim sen bıyıklarıni kesersen ben de keserim der.

Benim zekamla alay etmeye calisir anlayamadigimi filan iddia eder.

Amaaaa ben ne yaparim?

Hi hi sen ustunsun derim. Soyledigi hicbir seyi ciddiye almam. Karsilik vermem. Onda fiziksel dahil alay edilecek her seyle ederim. Egosunu kabartmasina izin veririm. Cocukluk yapmasina izin veririm. O da bunlara izin verdigimi bilir. Ciddi bir sey soyluyorsam gercekten önemli oldugunu anlar.

Hayat nasil geciyor dersen bana cok güzel geciyor. Mutluyum huzurluyum. Esim bana üstünlük taslamaya calisti diye ustun oldugunu kabul edecek degilim ya.

Benimkide zekamla alay etmeye calisir bunlar niye böyle anlamiyorum bide sözde cok seviyor gercekten anlamiyorum. Takmamak güzel kendinizle barisik birisiniz cok güzel fakat hic mi kirilmiyorsunuz ne biliyim hak etmediginiz laflar sonucta...

Kendinizi biraz geri çekmeniz gerekiyor. Onun kendine bi bakmasını sağlayın. Size ‘erkek arkadaş’ muamelesi yapmasın. Siz onun askerlik arkadaşı değilsiniz, her ağzına geleni söyletmeyin

Nasil geri cekilebilirim bunu nasil belli edebilirim

Merhaba lütfen akıl verin sevgilim ne demek istiyor ne yapmak istiyor gerçekten anlayamıyorum ben.

Çok rahat konuşuyor benle ağzına geleni söylüyor gibi. Böyle nasıl desem kırılır mıyım bozulur muyum hiç düşünmüyor. İncelikten yoksun tavırları, açığımı yakalayıp yüzüme vurmaktan keyif alan bir yapısı var. Bir yanlışımı yakalamaya dursun, aman aman on defa yüzüme vurur. Halbuki ilişkimizin başlangıcında hiç ama hiç böyle biri değildi her şey rüya gibiydi gerçekten...

Şimdi cümlelerinden örnekler vermek istiyorum:

• Valla sende akıl yok
  • Hiçbir şeyden anlamıyorsun bilmiyorsun
  • Öyle olsaydın seni almazdım (bir zamanlar olmayı düşündüğüm mesleği kastediyor)
  • Boş boş konuşma, kes
  • Köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyorum
  • Bir gözümle aşık ettim, ötekiyle köle ettim seni
  • O öyle yapılmaz, şu şöyle olmaz. Sen ne bilirsin, sen ne anlarsın...
  • Yaptığım yemeği gösteriyorum nasıl diye “b*ka benzemiş” dedi. Ne diyorsun sen onda benim emeğim var dediğimde ben ne zaman senin yaptığına bir şey dedim sadece buna dedim dedi. Yediğim yemekler hakkında da o yenir mi ağzının tadını bilmiyorsun falan der sürekli
  • Ne zaman bir kusurumu görse hemen yüzüme vurur. Sivilcen çıkmış, kilo almışsın, kaşların çıkmış...
  • Kız kardeşini sürekli övüyor benle kıyaslıyor sen onun gibi yemek yapabiliyor musun o ne biçim yemek. O seni döver falan saçmalıyor
  • Hastayım biraz griptim bana diyor ki sakın yanıma yaklaşma bana bulaştırma sonrada şaka senin virüsünü yerim dedi

Bunların yanında bide güzel sözler söyler gönlümü alır şaka yaptım der... tam tersi olur bazende yani. Aklımla alay ediyor sanki. Bu dengesizliği beni dellendirmeye başladı. Canının istediği gibi konuşuyor, davranıyor dilinin kemiği yok. Sürekli konuyu saptırıyor çok alakasız yerlerden beni haksız duruma düşürüyor. Eskisi gibi özen göstermiyor ilişkimize.

Bende her böyle yapışında tepkimi belli ediyorum o zaman ya duymamazlıktan geliyor ya konuyu değiştiriyor ya da şaka yaptım her şeyede alınıyosun öffff diyor bide kızıyor üstüne. Böyle ciddiyetsiz davranıyor...

Bana kendimi değersiz hissettiriyor. Tam tepki verdiğimde kızıp konuşmadığımda mesela birsürü uğraşıyor gönlümü alıyor sonra yine aynı. Ne yapıyım ben buna karşı nasıl davranayım baş edemiyorum artık ağzına vurucam olan o olacak ya oh be içimi döktüm
yașlar kaç bana erkek arkadașīnız ergenlikten çıkamamıș geldi

Peki sizce neden böyle yapiyor lafa söze geldimi ölür biter benim icin. Kavgalarimiz ciddilesince ayrilma asamasina geldiğimde nasil süt dökmüs kedi oluyor özürler, hediyeler neler neler..

Karakteri net sorunlu. Aşağılık kompleksi var ve siz onu seviyorsunuz, değer veriyorsunuz, alttan alıyorsunuz diye egolarını sizin üzerinizden tatmin ediyor. Eminim herkese karşı böyle değildir, yeni tanıştığı bir kıza böyle davranmaz mesela ama gelir de onu çok seven sevgilisine böyle hakaret eder. Sevgisini sadece ayrılırken göstermesi, sizi kaybetmemek için çabalaması çoğu şeyi gösteriyor aslında. Davranışlarını düzeltmiyor farkındaysanız, sadece ben böyle olmaya devam edeceğim, egolarımı tatmin edeceğim, kimse beni çekmez, o yüzden sana ihtiyacım var benden ayrılma diyor. Sevse şaka yaptım deyip geçmez, kendini düzeltmeye çalışır, daha hassas olurdu. Dengesiz, aşağılık kompleksi olan bir erkek işte, kendini seven birini bulmuş vurdukça vuruyor. Verdiği her sıkıntıya katlanıyorsunuz, kim böyle birini kaybetmek ister ki ?

Benimkide zekamla alay etmeye calisir bunlar niye böyle anlamiyorum bide sözde cok seviyor gercekten anlamiyorum. Takmamak güzel kendinizle barisik birisiniz cok güzel fakat hic mi kirilmiyorsunuz ne biliyim hak etmediginiz laflar sonucta...

Yok hic kirilmiyorum çünkü beni alt edebildigi ya da gercekten benden zeki oldugunu gosterebilecek hicbir sey yok. Eskiden matematik problemi cozerdik toplama cikarmayi parmaklarimla yaptığım halde bile benden hızlı olamazdi. Zamaninda girdigim universite sinavinda matematikten full cekmis bir insanim.

Sonra ilk tanistigimiz zamanlar entellektuel olarak benden üstün olduguna cok inanirdi onun bildiği hemen hemen her seyi bildiğimi farkettiginde onu alay ederek gecistirdigimi anladi ve agiz aliskanligi olarak kaldı onda.

Biz hayatta birbirmize cok seyiz ama her şeyden önce birbirimizin en iyi arkadaşıyiz. Yani o yüzden her zaman "aa ben onun sevdigi kadinim nasil boyle bir sey der" modunda takılmıyorum. Guzel bir bebegimiz var. Eve yardim eder. Bana sormadan küçük büyük hic is yapmaz.

Ama kirilip kirilmamak tabiat meselesi bir sey diyemiyorum o yüzden. Ben de esimle acimasizca alay ettigim icin inanin söyledigi seyleri kulak ardi etmek cok kolay. Tek tabum baska erkek veya kadınlarla ilgili konusamayiz sadakatsizligin sakasi dahi olmaz. Geri kalan atis serbest.

Nasil geri cekilebilirim bunu nasil belli edebilirim

Fazla ilgilenmeyin bu ara. Fazla arayıp görüşmeyin. Biraz mesafe koyun size her istediği hareketi yapamasın canının her istediğini diyemesin. Bunu anlaması için biraz mesafe koymanız lazım
Yine anlamaz alayları daha da arttırırsa uzaklaşmanız lazım. Herkes bu kadar dalgayı kaldırmaz :KK12:

Karakteri net sorunlu. Aşağılık kompleksi var ve siz onu seviyorsunuz, değer veriyorsunuz, alttan alıyorsunuz diye egolarını sizin üzerinizden tatmin ediyor. Eminim herkese karşı böyle değildir, yeni tanıştığı bir kıza böyle davranmaz mesela ama gelir de onu çok seven sevgilisine böyle hakaret eder. Sevgisini sadece ayrılırken göstermesi, sizi kaybetmemek için çabalaması çoğu şeyi gösteriyor aslında. Davranışlarını düzeltmiyor farkındaysanız, sadece ben böyle olmaya devam edeceğim, egolarımı tatmin edeceğim, kimse beni çekmez, o yüzden sana ihtiyacım var benden ayrılma diyor. Sevse şaka yaptım deyip geçmez, kendini düzeltmeye çalışır, daha hassas olurdu. Dengesiz, aşağılık kompleksi olan bir erkek işte, kendini seven birini bulmuş vurdukça vuruyor. Verdiği her sıkıntıya katlanıyorsunuz, kim böyle birini kaybetmek ister ki ?

Sanirim haklisiniz bazen konu açiliyor o soruyor benim neremi seviyorsun neden seviyorsun diye sonra ben ona soruyorum sen neden seviyorsun diyorum. Beni cok sevdigin icin seviyorum diyor :KK43:

Yok hic kirilmiyorum çünkü beni alt edebildigi ya da gercekten benden zeki oldugunu gosterebilecek hicbir sey yok. Eskiden matematik problemi cozerdik toplama cikarmayi parmaklarimla yaptığım halde bile benden hızlı olamazdi. Zamaninda girdigim universite sinavinda matematikten full cekmis bir insanim.

Sonra ilk tanistigimiz zamanlar entellektuel olarak benden üstün olduguna cok inanirdi onun bildiği hemen hemen her seyi bildiğimi farkettiginde onu alay ederek gecistirdigimi anladi ve agiz aliskanligi olarak kaldı onda.

Biz hayatta birbirmize cok seyiz ama her şeyden önce birbirimizin en iyi arkadaşıyiz. Yani o yüzden her zaman "aa ben onun sevdigi kadinim nasil boyle bir sey der" modunda takılmıyorum. Guzel bir bebegimiz var. Eve yardim eder. Bana sormadan küçük büyük hic is yapmaz.

Ama kirilip kirilmamak tabiat meselesi bir sey diyemiyorum o yüzden. Ben de esimle acimasizca alay ettigim icin inanin söyledigi seyleri kulak ardi etmek cok kolay. Tek tabum baska erkek veya kadınlarla ilgili konusamayiz sadakatsizligin sakasi dahi olmaz. Geri kalan atis serbest.

Allah mutlulugunuzu daim etsin evet yapi meselesi birazda katiliyorum ben hassas biriyim. Bende onun yaptigi sekil yapmayi denemek istiyorum aslinda ne tepki verecek merak ediyorum

Sanirim haklisiniz bazen konu açiliyor o soruyor benim neremi seviyorsun neden seviyorsun diye sonra ben ona soruyorum sen neden seviyorsun diyorum. Beni cok sevdigin icin seviyorum diyor :KK43:

Üzgünüm ama çoğu şey açık ya. Ben de bu kadar ağır olmasa da benzer kişilikte biriyle birlikteydim. Gözüm bir türlü açılmıyordu, zehirli bir ilişki olduğunu biliyordum ayrılıyordum sonra tekrar barışıyordum yalnızlıktan ve beni başka kimse sevmez, kimseyle yakın olamam korkusundan. Sonra anladım ki beni zaten kimse sevmiyormuş :KK70: Yani sevgi öyle bir şey değilmiş. Ayrıldıktan ve şuanki sevgilimle tanıştıktan sonra anladım gerçek sevginin nasıl bir şey olduğunu, eski ilişkimin bana ne kadar zarar verdiğini. Benim özgüvenimde açılan o yaraları kapatmam uzun sürdü, sanki lütfedip benimle birlikteymiş gibi hissettirmiş ki ben ona çok daha iyiydim bence :KK70:Zaten ayrıldıktan sonra hayatıma çok güzel insanlar girdi ve kendimi hayatımın merkezine koymaya başladım. O da sümük gibi kaldı. Onu çekecek başkasını bulamadı yıllardır ama bulur elbet, kendine değer vermeyen çok kız var.

Sert konuştuysam özür dilerim. Umarım kendiniz için en doğru kararı verirsiniz. Sizi mutsuz ve değersiz hissettiren hiçbir ilişki içinde olmayın. Böyle konularda kalbi de biraz dinlemek gerekiyor, yanlış olan şeyi içinizde hissedersiniz, sadece inat edersiniz vs bırakmak zor gelir.

Cok abartmis ama, kanka mood on:deli:
Sürekli elestirilmek, ne bileyim ağır gelir. Yada sürekli gardla mi dolasacaksin ama o bana söylerse bende ona söyleyeyim falan.
Çözümde bulamadim ki alismis kudurmustan beterdir derler yapma desen anlarmi ki demişsin kac kerede ciddi ciddi hoslanmadigini göstersen, bence en fazla 1 hafta......
Ama yinede istemedigin bir sey icin karşıdakini kendi silahiyla vurmak bir nebze çözüm olabilir, dene bir bakalim. Ağır ol ama sende hic acıma.
Yemegede bk gbi denmez ya orada cok kızdım!

X