- 24 Ekim 2017
- 378
- 188
- Konu Sahibi French Oje
Üzgünüm ama çoğu şey açık ya. Ben de bu kadar ağır olmasa da benzer kişilikte biriyle birlikteydim. Gözüm bir türlü açılmıyordu, zehirli bir ilişki olduğunu biliyordum ayrılıyordum sonra tekrar barışıyordum yalnızlıktan ve beni başka kimse sevmez, kimseyle yakın olamam korkusundan. Sonra anladım ki beni zaten kimse sevmiyormuş Yani sevgi öyle bir şey değilmiş. Ayrıldıktan ve şuanki sevgilimle tanıştıktan sonra anladım gerçek sevginin nasıl bir şey olduğunu, eski ilişkimin bana ne kadar zarar verdiğini. Benim özgüvenimde açılan o yaraları kapatmam uzun sürdü, sanki lütfedip benimle birlikteymiş gibi hissettirmiş ki ben ona çok daha iyiydim bence Zaten ayrıldıktan sonra hayatıma çok güzel insanlar girdi ve kendimi hayatımın merkezine koymaya başladım. O da sümük gibi kaldı. Onu çekecek başkasını bulamadı yıllardır ama bulur elbet, kendine değer vermeyen çok kız var.
Sert konuştuysam özür dilerim. Umarım kendiniz için en doğru kararı verirsiniz. Sizi mutsuz ve değersiz hissettiren hiçbir ilişki içinde olmayın. Böyle konularda kalbi de biraz dinlemek gerekiyor, yanlış olan şeyi içinizde hissedersiniz, sadece inat edersiniz vs bırakmak zor gelir.
Anliyorum sizi evet