Sevgilimin davranışlarına anlam veremiyorum ! Deliricem !

Üzgünüm ama çoğu şey açık ya. Ben de bu kadar ağır olmasa da benzer kişilikte biriyle birlikteydim. Gözüm bir türlü açılmıyordu, zehirli bir ilişki olduğunu biliyordum ayrılıyordum sonra tekrar barışıyordum yalnızlıktan ve beni başka kimse sevmez, kimseyle yakın olamam korkusundan. Sonra anladım ki beni zaten kimse sevmiyormuş :KK70: Yani sevgi öyle bir şey değilmiş. Ayrıldıktan ve şuanki sevgilimle tanıştıktan sonra anladım gerçek sevginin nasıl bir şey olduğunu, eski ilişkimin bana ne kadar zarar verdiğini. Benim özgüvenimde açılan o yaraları kapatmam uzun sürdü, sanki lütfedip benimle birlikteymiş gibi hissettirmiş ki ben ona çok daha iyiydim bence :KK70:Zaten ayrıldıktan sonra hayatıma çok güzel insanlar girdi ve kendimi hayatımın merkezine koymaya başladım. O da sümük gibi kaldı. Onu çekecek başkasını bulamadı yıllardır ama bulur elbet, kendine değer vermeyen çok kız var.

Sert konuştuysam özür dilerim. Umarım kendiniz için en doğru kararı verirsiniz. Sizi mutsuz ve değersiz hissettiren hiçbir ilişki içinde olmayın. Böyle konularda kalbi de biraz dinlemek gerekiyor, yanlış olan şeyi içinizde hissedersiniz, sadece inat edersiniz vs bırakmak zor gelir.

Anliyorum sizi evet :KK43:

Nerdeyse 2.5 senelik evliyim,esim o cumlelerin bir tanesini bana kuramaz daha dogrusu kurmaz. Ne hadsizlik.

Merhaba lütfen akıl verin sevgilim ne demek istiyor ne yapmak istiyor gerçekten anlayamıyorum ben.

Çok rahat konuşuyor benle ağzına geleni söylüyor gibi. Böyle nasıl desem kırılır mıyım bozulur muyum hiç düşünmüyor. İncelikten yoksun tavırları, açığımı yakalayıp yüzüme vurmaktan keyif alan bir yapısı var. Bir yanlışımı yakalamaya dursun, aman aman on defa yüzüme vurur. Halbuki ilişkimizin başlangıcında hiç ama hiç böyle biri değildi her şey rüya gibiydi gerçekten...

Şimdi cümlelerinden örnekler vermek istiyorum:

• Valla sende akıl yok
  • Hiçbir şeyden anlamıyorsun bilmiyorsun
  • Öyle olsaydın seni almazdım (bir zamanlar olmayı düşündüğüm mesleği kastediyor)
  • Boş boş konuşma, kes
  • Köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyorum
  • Bir gözümle aşık ettim, ötekiyle köle ettim seni
  • O öyle yapılmaz, şu şöyle olmaz. Sen ne bilirsin, sen ne anlarsın...
  • Yaptığım yemeği gösteriyorum nasıl diye “b*ka benzemiş” dedi. Ne diyorsun sen onda benim emeğim var dediğimde ben ne zaman senin yaptığına bir şey dedim sadece buna dedim dedi. Yediğim yemekler hakkında da o yenir mi ağzının tadını bilmiyorsun falan der sürekli
  • Ne zaman bir kusurumu görse hemen yüzüme vurur. Sivilcen çıkmış, kilo almışsın, kaşların çıkmış...
  • Kız kardeşini sürekli övüyor benle kıyaslıyor sen onun gibi yemek yapabiliyor musun o ne biçim yemek. O seni döver falan saçmalıyor
  • Hastayım biraz griptim bana diyor ki sakın yanıma yaklaşma bana bulaştırma sonrada şaka senin virüsünü yerim dedi

Bunların yanında bide güzel sözler söyler gönlümü alır şaka yaptım der... tam tersi olur bazende yani. Aklımla alay ediyor sanki. Bu dengesizliği beni dellendirmeye başladı. Canının istediği gibi konuşuyor, davranıyor dilinin kemiği yok. Sürekli konuyu saptırıyor çok alakasız yerlerden beni haksız duruma düşürüyor. Eskisi gibi özen göstermiyor ilişkimize.

Bende her böyle yapışında tepkimi belli ediyorum o zaman ya duymamazlıktan geliyor ya konuyu değiştiriyor ya da şaka yaptım her şeyede alınıyosun öffff diyor bide kızıyor üstüne. Böyle ciddiyetsiz davranıyor...

Bana kendimi değersiz hissettiriyor. Tam tepki verdiğimde kızıp konuşmadığımda mesela birsürü uğraşıyor gönlümü alıyor sonra yine aynı. Ne yapıyım ben buna karşı nasıl davranayım baş edemiyorum artık ağzına vurucam olan o olacak ya oh be içimi döktüm
Goruntulu konusma konunda dediklerimin arkasindayim konu sahibi.. Kompleks, hadsizlik ve baskın gelme cabasi var..
Narsistik kisilik bozukluğu olabilir, bi araştırmani oneririm..

Ne șanslı bir kız kardeşi var değil mi görümceler:KK68: :KK53:

French Oje French Oje bence sevgilin seninle biraz mecburiyetten birlikte gibi, biraz alışkanlık biraz da yenisini bulamamış olma durumu. Yani kimlere kimlere özeniyor aslında ama şimdilik elde edebildiği kız sen olduğu için tahammül de edemiyor. Yenisini alınca ilk iş bunu atıcam dediğimiz ayakkabı gibi görüyor, giymeye devam ediyor ama sürekli modelinden, ayağa vurmasından şikayet ediyor. Tecrübeyle sabit:işsiz: Mesela bu adama güzel bi kız hesabıyla olta atsan anında düşer. Ve kesinlikle ağır kompleksli.

Adam piskopat. Bunlari normallestirmeye calisma sakin. Ayril ! Hatta kac!

Asagilik herif..ay sinirlerim bozuldu. Gitsin kendi yasinda birini bulsun da ona bu laflari gecirebilecek mi acaba? Parcalarlar adami.

Neden sikayet ediyorsunuzki?
Tamda kizlarin sevdigi erkek tipi. Ukalalik, ego, saygisizlik, vurdumduymazlik vs vs ne ararsan var... İdeal bir erkek. Kizlar bayilir bu tiplere. Oysaki efendi saygili bir adam olsa ezik ilan edilip coktan kapinin onune konmustu.
Bknz; kizlarin efendi erkek yerine serseri tercihi.

Allah mutlulugunuzu daim etsin evet yapi meselesi birazda katiliyorum ben hassas biriyim. Bende onun yaptigi sekil yapmayi denemek istiyorum aslinda ne tepki verecek merak ediyorum

Ne hassasi yahu ..
Peygamber sabri diyoruz biz buna :KK70:

Bu tip adamlarla baslayan iliski zaten rüya gibidir genelde, ayaklarin yerden kesilir, asiri mutlu olur, hatta inanamazsin gercekligine.. Sonra sonra baslar dayatmalar, kendini deger hissetmeler, laf anlatamamalar, surekli kendini aciklama yaparken bulmak vs vs.. Ne yazik ki bu tiplerle bas edilmez.. Iyiyken dunya iyisidir, bu yuzden kopamazsin ama tepesi atti mi seni oyle bi harcar ki bulutlardan yere çakılmış gibi hissedersin..
Allah a sukret bi seyleri erkenden gordugun icin ve kendine bi iyilik yaparak bu heriften kurtul.. (her konuya "bosan" yazanlardan degilim)

Nimete yaradılışa saygısı olmayan adamdan ne bekliyosun ki ?
Onu geçtim daha bekarsınız ve seni almazdım lafı nedir mal mı bu adam ayna görevi mi görüyor
Afedersiniz mal dedim belliki siz hassas birisiniz ama böylesine bi sığır sizi hak etmiyor o kesin .

Ne hassasi yahu ..
Peygamber sabri diyoruz biz buna :KK70:

Sabirli degilim ya nasil desem bir cok iyi oluyor bir kötü yoksa ota b... takan yapim var böyle dediği anlarda altta kalmam tepki veririm ama o saka der bir sekilde mesrulastirir... sonra güzel sözler söyler bende kanarim belki ama beni sevmiyor madem ne diye benle devam ettiriyor ayrilacagim zaman yalvariyor

Seni köle ettim diyor cunki etmis cidden :KK53:
Baksana neler neler diyor hala birliktesin onunla. Bir sozuyle yikiliyor oteki sozuyle diriliyorsun. Aptala dondurmus seni. Kalkmis amacini sorguluyorsun ayrilmak yerine. İlerde hafiza kaybi yasiyorsun ben oyle demedim boyle dedim bile der bu tipler. Ha cok anlamak istiyorsan narsist hakkinda makaleler oku. Duygusal siddet hakkinda vsvs..
Ayrilmaz. Seni ruhsal cokuntuye ugratana kadar oyuncagi olarak goruyor. Sevgi boyle birsey degil. Veya soyle soyliyeyim bu tarz sevgiyi hayatinda tutmak istiyormusun? Layik goruyormusun kendine?

Niye katlanıyorsun ki böyle bir adama her fırsatta seni gömüyor bide toprak atıyor yetmezmiş gibi..
Şimdi böyleyse evlenince düşünemiyorum..

Seni köle ettim diyor cunki etmis cidden :KK53:
Baksana neler neler diyor hala birliktesin onunla. Bir sozuyle yikiliyor oteki sozuyle diriliyorsun. Aptala dondurmus seni. Kalkmis amacini sorguluyorsun ayrilmak yerine. İlerde hafiza kaybi yasiyorsun ben oyle demedim boyle dedim bile der bu tipler. Ha cok anlamak istiyorsan narsist hakkinda makaleler oku. Duygusal siddet hakkinda vsvs..
Ayrilmaz. Seni ruhsal cokuntuye ugratana kadar oyuncagi olarak goruyor. Sevgi boyle birsey degil. Veya soyle soyliyeyim bu tarz sevgiyi hayatinda tutmak istiyormusun? Layik goruyormusun kendine?

Işık yaktiniz şuan kafamda... haklisiniz vallahide demedigim laflari demisim gibi yapmadigi seyleri yapmis gibi gösteriyor bazen ben hatirlamiyorum oluyor salak oluyorum... algim mantigimla oynar gibi o öyle degil sen yanlis hatirliyorsun diyor ama eminim öyle. Her firsatta bir seyleri unuttugumu, yanlis hatirladigimi, balik hafizali oldugumu vurguluyor bana ama öyle degil. Siz ve diğer üyelere tesekkür ederim beni bazi konularda aydinlattiniz

Merhaba lütfen akıl verin sevgilim ne demek istiyor ne yapmak istiyor gerçekten anlayamıyorum ben.

Çok rahat konuşuyor benle ağzına geleni söylüyor gibi. Böyle nasıl desem kırılır mıyım bozulur muyum hiç düşünmüyor. İncelikten yoksun tavırları, açığımı yakalayıp yüzüme vurmaktan keyif alan bir yapısı var. Bir yanlışımı yakalamaya dursun, aman aman on defa yüzüme vurur. Halbuki ilişkimizin başlangıcında hiç ama hiç böyle biri değildi her şey rüya gibiydi gerçekten...

Şimdi cümlelerinden örnekler vermek istiyorum:

• Valla sende akıl yok
  • Hiçbir şeyden anlamıyorsun bilmiyorsun
  • Öyle olsaydın seni almazdım (bir zamanlar olmayı düşündüğüm mesleği kastediyor)
  • Boş boş konuşma, kes
  • Köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyorum
  • Bir gözümle aşık ettim, ötekiyle köle ettim seni
  • O öyle yapılmaz, şu şöyle olmaz. Sen ne bilirsin, sen ne anlarsın...
  • Yaptığım yemeği gösteriyorum nasıl diye “b*ka benzemiş” dedi. Ne diyorsun sen onda benim emeğim var dediğimde ben ne zaman senin yaptığına bir şey dedim sadece buna dedim dedi. Yediğim yemekler hakkında da o yenir mi ağzının tadını bilmiyorsun falan der sürekli
  • Ne zaman bir kusurumu görse hemen yüzüme vurur. Sivilcen çıkmış, kilo almışsın, kaşların çıkmış...
  • Kız kardeşini sürekli övüyor benle kıyaslıyor sen onun gibi yemek yapabiliyor musun o ne biçim yemek. O seni döver falan saçmalıyor
  • Hastayım biraz griptim bana diyor ki sakın yanıma yaklaşma bana bulaştırma sonrada şaka senin virüsünü yerim dedi

Bunların yanında bide güzel sözler söyler gönlümü alır şaka yaptım der... tam tersi olur bazende yani. Aklımla alay ediyor sanki. Bu dengesizliği beni dellendirmeye başladı. Canının istediği gibi konuşuyor, davranıyor dilinin kemiği yok. Sürekli konuyu saptırıyor çok alakasız yerlerden beni haksız duruma düşürüyor. Eskisi gibi özen göstermiyor ilişkimize.

Bende her böyle yapışında tepkimi belli ediyorum o zaman ya duymamazlıktan geliyor ya konuyu değiştiriyor ya da şaka yaptım her şeyede alınıyosun öffff diyor bide kızıyor üstüne. Böyle ciddiyetsiz davranıyor...

Bana kendimi değersiz hissettiriyor. Tam tepki verdiğimde kızıp konuşmadığımda mesela birsürü uğraşıyor gönlümü alıyor sonra yine aynı. Ne yapıyım ben buna karşı nasıl davranayım baş edemiyorum artık ağzına vurucam olan o olacak ya oh be içimi döktüm
Sevgilin çek terbiyesiz kendini bilmez biri neden nasıl davranayım diye düşünmek yerine bırakmıyorsun? Bak canım sana hayatının altın tavsiyesi odun erkek romantik olmayı bilmeyen erkek asla yoktur karşıdakini buna değer görmeyen erkek vardır romantik derken illa sürprizler şunlar bunlar değil söylemese bile o bakışındaki aşkı görürsün anladın mı demek istediğimi insan değer verdiği kişiye bu şekilde davranmaz asla seni kaybetme korkusu yok

Nasıl anlam veremiyorsunuz çok ilginç. 2 dk konuyu okuyunca bile hemen anlam veriliyor neden böyle olduğu. Sevgiliniz kendini beğenmiş bir egoist. Eminim dışarıda çok pohpohlanmayan biri. Sizden ilgi görünce g... tü kalkmış. Aslında suç onda da değil. En büyük suç sizde. Anlamıyorum neden bu tarz ök..zlere katlanıyorsunuz. Bu adamdan bir ... olmaz. Düzelir diye beklemeyin. Sizi her geçen gün ezerek kendi egosunu tatmin edecek ve zaman geçtikçe siz kendine güveni olmayan bir insan olacaksınız. Hatta yaşadığınız her kötü şeyde “acaba haklı mıydı” diye düşüneceksiniz ve kendinizi sorgulayacaksınız. Kurtulun bu adamdan!.

Kendine yengeç demişsin
O da yay ya da başak heralde, durmadan eleştiri yaptığına göre:işsiz:
Valla bence erkek arkadaşın kendi senden üstün gören, ataerkil kafa yapısında birisi. Bu zihniyet asla değişmez. Ben olsam çoktan yol vermiştim. Böyle bir adamla evlenirsen olacakları söylüyorum; devamlı yaptığı eleştirilerle kendine olan özgüvenini zedeleyecek,bir süre sonra laf işitme korkusundan, daha da bir süre sonra da içinizden birşey size engel olduğundan istediğiniz hicbirseyi yapamaz hale geleceksiniz. Şöyle minik bir gözlem yapin, etrafınizda bu şekilde çokça kadın görürsünüz. Siz de onlardan biri olur, yuvarlanıp gidersiniz...
Bence bu yol kötü, bu yol pis
Şimdiden yol verin gitsin

Işık yaktiniz şuan kafamda... haklisiniz vallahide demedigim laflari demisim gibi yapmadigi seyleri yapmis gibi gösteriyor bazen ben hatirlamiyorum oluyor salak oluyorum... algim mantigimla oynar gibi o öyle degil sen yanlis hatirliyorsun diyor ama eminim öyle. Her firsatta bir seyleri unuttugumu, yanlis hatirladigimi, balik hafizali oldugumu vurguluyor bana ama öyle degil. Siz ve diğer üyelere tesekkür ederim beni bazi konularda aydinlattiniz

Ozaman tamda soyledigim bir tip sana denk gelmis. Gecmis olsun. Direk ayril. Hatta iletisime gecme. Nekadar cabuk ayrilir ve birdaha konusmazsan okadar cabuk iyilesirsin. Cunki bu tipler ozsaygini ozsevgini zedeler. Seni delirtir sonra delisin der. Evet hafizanla oynar manipule eder. Projeksiyon bile yapar. O yazdigim konulari arastir. Umarim fazla uzulmeden atlatir ve saglikli bir iliski yasarsin.

Arkadasin dedigi gibi, narsistik kisilik bozuklugu ve duygusal siddet hakkinda kucuk bi arastirma yap rica ederim..
Sırf tartismaktan ve haksiz cikmaktan yoruldugun icin bile kabulleniyorsun artik onun dayatmalarini.. Peki neden? Insan mutlu olmak icin devam eder bi iliskiye, değil mi? Nşa'da bu boyledir.. Seni esir etmis resmen.. Ben boyle birinden bosandim, sen daha yolun cookk basinda görmüşsün, kendine yazik etme..

Cok dengesiz. Kendini bulunmaz hint kumasi saniyor ve seni kucumsuyor biseye taktigi yok seni bence. Ben olsam ona bulunmaz hint kumasi olmadigini gosterir vururdum tekmeyi yallah herkes kendi yoluna.

X