Sevgilimin davranışlarına anlam veremiyorum ! Deliricem !

Beyin yaşı 5 falan herhalde? Gerçi 5 yaşındaki yeğenim bile daha naif.

Yerin dibine sokarak basın tekmeyi gitsin. Böyle ayıoğluayılarla neden vakit harcıyorsunuz, kendinize bunu mu layık görüyorsunuz?

Sektirip gitsin, kendi layığını bulsun gevvvşek davar.

Cok aradiniz mi bu kutugu?
Sizi asker arkadaslari ile karistirdi herhalde diyecegim ama burdan bakinca askerlik yapacak yasa erismis gibi gorunmuyor.

buyuk ihtimal gardiyanina aşik oldun ...kapiyi da acik tutuyor çik diye ama sen gitmemekte ısrar ediyorsun..sana evlenme desekte evleneceksin kocamin degisecegini sanmistim diyeceksin.. bile bile ateşe atacaksin kendini...bilmem belkide senin kaderinde bu insani cekmek vardir...sana iyi delirmeler...allah akil veriyor kullan diye secimlerini yapabil diye...simdi bunlari yazdim diye kotulugumu istiyor diye dusunme aksine kacip kurtulmani diliyorum ...

Sana değer verse seni gözünden sakınır. Neye kırılıyosun neye kırılmıyosun ayırt eder. Üzmemeye calisir bu adam da uzulerek soyluyorum bunu goremedim ben... Bence iliskini bi gozden gecir.. uyar, dikkate almiyosa bitirmen daha iyi gibi. Cunku degersiz hissettiriyo yazmissin. Daha fazla soze hacet yok

Kendi kusurlarını görmeyen insanlar başkalarını eleştirmeye bayılır. Sevgilinizin sizi devamlı ezmeye çalışması, kardeşiyle kıyaslaması, o seni döver demesi çok saygısızca... Sevgilinizle konuşun davranışlarına çeki düzen versin. Aksi halde ayrılın. Ben bile sinir oldum. Siz nasıl sabrediyorsunuz. Aynısı bana yapılsaydı ben o kişiden soğurdum.

İğrenç bir adam. Bırak sevgili olmayı bu adama selam bile verilmez. Kusura bakma da sen de bu kadar gurursyz olma hiç mi kendine saygın yok.

Adam seni sürekli küçümsüyor terbiyesiz nimete bile ettiği lafa bak kendisini ne zannediyorsa

Saygıyı kaybetmiş
Hiç bir erkek arkadasım benle böyle konuşmadı
Çünkü asla izin vermem
Şimdi böyleyse evlenincede aynı olur
Aşağılanmak için evlenmiyorum
Saygı sevgidende önce gelir bence
Böyle adamları neden çekiyorsunuz ya

Bir arkadasım vardı çocuk kıza sürekli küfür aşağılama hersey diyordu
Evlendiler şimdi
Koptuk mutlu mu bilemiyorum
Ben kadınlarıda anlamıyorum
Evlenince değişti diyenler hadi neyse de
Adam kendini açık açık belli ediyor
Daha ne gidiyorsun peşine
Kocasız mı kalıcan korkun ne
İnsan kendine bunu nasıl yapar
Bu kadar gurursuz olur
Bizde sevdik aşıktık
Ama vazgeçmeyide bildik yeri geldi
İlginç geliyor bana cidden
Ama çoğu kadın bunu çekiyor biliyorum..

Merhaba lütfen akıl verin sevgilim ne demek istiyor ne yapmak istiyor gerçekten anlayamıyorum ben.

Çok rahat konuşuyor benle ağzına geleni söylüyor gibi. Böyle nasıl desem kırılır mıyım bozulur muyum hiç düşünmüyor. İncelikten yoksun tavırları, açığımı yakalayıp yüzüme vurmaktan keyif alan bir yapısı var. Bir yanlışımı yakalamaya dursun, aman aman on defa yüzüme vurur. Halbuki ilişkimizin başlangıcında hiç ama hiç böyle biri değildi her şey rüya gibiydi gerçekten...

Şimdi cümlelerinden örnekler vermek istiyorum:

• Valla sende akıl yok
  • Hiçbir şeyden anlamıyorsun bilmiyorsun
  • Öyle olsaydın seni almazdım (bir zamanlar olmayı düşündüğüm mesleği kastediyor)
  • Boş boş konuşma, kes
  • Köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyorum
  • Bir gözümle aşık ettim, ötekiyle köle ettim seni
  • O öyle yapılmaz, şu şöyle olmaz. Sen ne bilirsin, sen ne anlarsın...
  • Yaptığım yemeği gösteriyorum nasıl diye “b*ka benzemiş” dedi. Ne diyorsun sen onda benim emeğim var dediğimde ben ne zaman senin yaptığına bir şey dedim sadece buna dedim dedi. Yediğim yemekler hakkında da o yenir mi ağzının tadını bilmiyorsun falan der sürekli
  • Ne zaman bir kusurumu görse hemen yüzüme vurur. Sivilcen çıkmış, kilo almışsın, kaşların çıkmış...
  • Kız kardeşini sürekli övüyor benle kıyaslıyor sen onun gibi yemek yapabiliyor musun o ne biçim yemek. O seni döver falan saçmalıyor
  • Hastayım biraz griptim bana diyor ki sakın yanıma yaklaşma bana bulaştırma sonrada şaka senin virüsünü yerim dedi

Bunların yanında bide güzel sözler söyler gönlümü alır şaka yaptım der... tam tersi olur bazende yani. Aklımla alay ediyor sanki. Bu dengesizliği beni dellendirmeye başladı. Canının istediği gibi konuşuyor, davranıyor dilinin kemiği yok. Sürekli konuyu saptırıyor çok alakasız yerlerden beni haksız duruma düşürüyor. Eskisi gibi özen göstermiyor ilişkimize.

Bende her böyle yapışında tepkimi belli ediyorum o zaman ya duymamazlıktan geliyor ya konuyu değiştiriyor ya da şaka yaptım her şeyede alınıyosun öffff diyor bide kızıyor üstüne. Böyle ciddiyetsiz davranıyor...

Bana kendimi değersiz hissettiriyor. Tam tepki verdiğimde kızıp konuşmadığımda mesela birsürü uğraşıyor gönlümü alıyor sonra yine aynı. Ne yapıyım ben buna karşı nasıl davranayım baş edemiyorum artık ağzına vurucam olan o olacak ya oh be içimi döktüm

klasik cümleyi sölicem.sevgiliyken böyleyse evlenince düşünemiyorum.
kendini değersiz hissettiren bi adamla neden ömür geçiresin ki?
böyle tiplerin insanın özgüvenini sünger gibi emer farkında olmadan.
ilişkinin başında tabiki böyle olmaz yoksa onu sever miydin?
şimdi kendine bağladı ve gerçek yüzü ortaya çıktı.

Neden böyle yapiyor olabilir sizce. Ben kalp kiramiyorum ya öyle :/
psikolojisi bozuk belli ki, psikolojik şiddet uyguluyor sana farkında mısın?
kimsenin yapısı böyle değildir bu psikolojik bir bozukluktur ya da kimse "sen ne konuşuyorsun haddini bil" dememiş eğitememiş bunu
çok geçmiş olsun sana bununla bir ömür çok hırpalanırsın sen.

Merhaba lütfen akıl verin sevgilim ne demek istiyor ne yapmak istiyor gerçekten anlayamıyorum ben.

Çok rahat konuşuyor benle ağzına geleni söylüyor gibi. Böyle nasıl desem kırılır mıyım bozulur muyum hiç düşünmüyor. İncelikten yoksun tavırları, açığımı yakalayıp yüzüme vurmaktan keyif alan bir yapısı var. Bir yanlışımı yakalamaya dursun, aman aman on defa yüzüme vurur. Halbuki ilişkimizin başlangıcında hiç ama hiç böyle biri değildi her şey rüya gibiydi gerçekten...

• Valla sende akıl yok
  • Öyle olsaydın seni almazdım (bir zamanlar olmayı düşündüğüm mesleği kastediyor)
  • Boş boş konuşma, kes
  • Yaptığım yemeği gösteriyorum nasıl diye “b*ka benzemiş” dedi. Ne diyorsun sen onda benim emeğim var dediğimde ben ne zaman senin yaptığına bir şey dedim sadece buna dedim dedi. Yediğim yemekler hakkında da o yenir mi ağzının tadını bilmiyorsun falan der sürekli
  • Ne zaman bir kusurumu görse hemen yüzüme vurur. Sivilcen çıkmış, kilo almışsın, kaşların çıkmış...
  • Kız kardeşini sürekli övüyor benle kıyaslıyor sen onun gibi yemek yapabiliyor musun o ne biçim yemek. O seni döver falan saçmalıyor
  • Hastayım biraz griptim bana diyor ki sakın yanıma yaklaşma bana bulaştırma sonrada şaka senin virüsünü yerim dedi

Bunların yanında bide güzel sözler söyler gönlümü alır şaka yaptım der... tam tersi olur bazende yani. Aklımla alay ediyor sanki. Bu dengesizliği beni dellendirmeye başladı. Canının istediği gibi konuşuyor, davranıyor dilinin kemiği yok. Sürekli konuyu saptırıyor çok alakasız yerlerden beni haksız duruma düşürüyor. Eskisi gibi özen göstermiyor ilişkimize.

Bende her böyle yapışında tepkimi belli ediyorum o zaman ya duymamazlıktan geliyor ya konuyu değiştiriyor ya da şaka yaptım her şeyede alınıyosun öffff diyor bide kızıyor üstüne. Böyle ciddiyetsiz davranıyor...

Bana kendimi değersiz hissettiriyor. Tam tepki verdiğimde kızıp konuşmadığımda mesela birsürü uğraşıyor gönlümü alıyor sonra yine aynı. Ne yapıyım ben buna karşı nasıl davranayım baş edemiyorum artık ağzına vurucam olan o olacak ya oh be içimi döktüm
Bunların farkındasın devam edip sonra evlenip boşanırsın devam etmen ,için sebeb ne tek gözüyle sana bakmasımı ?? kusura bakmada sevgilin tam bir kıro

• Valla sende akıl yok
  • Boş boş konuşma, kes

Bak simdi bunlari ne guzel farketmissin evlenmeden once. Bazilari bunlari goz ardi ediyor. Degisir ben degistiririm gibisinden veya umursamiyor. Aslinda bunlarin hepsi belirti sizlere. Ilerde evlendiginde bu adam daha da rahat davranacak daha da kabalasacak emin ol.

X