Tüm mesajları okudum, konu sahibi şu an sana iki sene "woowowwwaaawww bizim yıllardır aşkımız var" gibi geliyor ama inan bana iki sene cok bile değil. Bir süre sonra iki senelik,her gününün beraber geçtiği sevgilini hatırlamayacaksin hile, hayal meyal bir universite anısı olarak kalacak.
Yol yakinken dön bu saçma ilişkiden
Adamin tek artısı yok.
Güzel sözü yok, seni mutlu etme çabası yok, her şey para değil babam hep der ki balın yoksa bal dilin de mi yok. Bu adamda işte bal dil de yok . onun bunun sırtından geçinme, millete yancı olma derdinde
Sen buna mi layıksın???
Devam ettiğin her saniye "evet ben buna layigim" demek.
Adam iyi adam iyi diyorsun da iyiyse camii yaptırsin dicem,ona da para harcamaz
ne iyiliği var. Bu adamın sana ne katkısı var? Neyi güzel sence? Aranızdaki ask dediğin şey tam olarak ne?
Üniversitede bir vesileyle tanışıp sevgili olan, sırf tanıştık diye , "bu şehirde biri en yakınım olsun" diye takılan bir ciftsiniz yani.
Ayrıl kurtul. Cooook daha iyi erkekler sana gelecektir,emin olabilirsin. Daha yolun çok basindasin. Ne aşklar ne heyecanlar yaşayacaksın. Ne çekiyorsun bu karakterde bir adamı?
Ayrıca para için terkedemem diye düşünme. Adam seni mutlu etmek için caba sarfetmiyor. Bu açıdan düşün.
Daha da devam edersen bu adam sana doğum izni bile kullandırmaz. Para da para,evde devamlı bir para lafı dolanır durur, saçını kestirsen 'sende bir degisiklik var' demez 'buna kaç yaptırdın? Çüüş' der.
:) Gelecek planın böyle biriyle ömür tuketmekse devam et, ikiii koccaaa yıl geçmiş nasılsa :)
Ama daha iyilerine layigim dersen bas Totoya tekmeyi. Üzülürüm diye düşünme,bence rahatlarsın bile