Yani bütün sayfaları okudum da bir tek bana mı konu sahibi hatalı geldi ? Öncelikle birlikte yaşamayı kabul edecek dünya görüşüne sahip bir insan sevgilisinin karşı cins arkadaşlağının da olabileceği düşüncesindedir bence -ki siz de bunu sorun etmemişsiniz. Kız arkadaş gelmiş, ders çalışılırken siz “sevgilim uyuyalım mı?” demişsiniz, eee sevgiliniz de tamam uyuyalım deyip gelse ?! Ne alaka ? Kız kalkıp dese ki “Yahu biz ders çalışmak için bir araya geldik, sen bunu kabul ettin, daha konular bitmedi ya da anlamadım vs. Şimdi ben buradayken gidip yatacak mısınız? Ha yok bu tavınız kalk git demekse böyle basit numaralara gerek yok, uykum geldi artık anlayamıyorum konuyu de, ben de yeter o halde der, kalkar giderim.” O zaman siz ve sevgiliniz çok çirkin bir duruma düşmüş olacaktınız. Ki bence böyle davranarak siz hata yapmışsınız. Biz de öğrenci olduk, ders çalıştık, dip dibe oturduk, hiç de arkadaşımla ilgili yanlış şeyler geçmedi aklımdan.
Eşim de avukattır halen daha işiyle ilgili arkadaşlarıyla fikir-bilgi alışverişi yaparlar. Bu davadan ne olur, o dosyayla ilgili Yargıtay kararları var, o bozulmuş, bu tutmuş vs.
Bilemiyorum, ben böyle düşünüyorum.