Sevgili konu sahibi diğer sayfalarda da yazdım, güncellemenizi de okudum. Siz öfkenizde, rahatsızlığınızda haklı olabilirsiniz ama bundan sonra daha sakin davranın ve sorunu sevgilinizle halledin. Şayet niyeti bozuk olan tipleri de sevindirmeyin. Keşke kız sizi aradığında da “senin özür dilemeni gerektirecek ve hatta bizim konuşmamızı dahi gerektirecek bir şey yok ortada, bizim sevgilimle aramızda bir yanlış anlama, sorun oldu onu da hallettik, teşekkür ederim.” Deyip kapatsaydınız.
Bilemiyorum ya bana böyle hoş gelmiyor. O kızla karşı karşıya gelmeniz bile saçma. Neyin özrü yani ? Sen çocuğun sevgilisisin, o arkadaşı. Onun mevzuda yer alması bile yanlış. İlişki ikinizin, tartışabilirsiniz de, sonra aranızda halledersiniz de. Sevgilin seni anlarsa mesafe de koyar, arkadaşlığını da bitirebilir ama tüm bunlar olurken üçüncü kişiye açıklama, saldırma, hesap verme yani kızı konuya çekecek olumlu ya da olumsuz herhangi bir yansıma olmamalı bence. Kıza sadece sizin vereceğiniz karara uymak sevgilinizin duruşundan, tavrından mesajı alıp çekilmek kalır.
Başkalarının yanında savaşmayın, tüm olumsuz eleştirilere de kulak asmayın, inadına sevişin. :)
Tekrar mutluluklar diliyorum.