Sevgilimin arkadaşı gece yarısına kadar evimizde...

Ki bakın ben cidden hiç takılan bi insan değilim böyle şeylere. İstediği kadar ders çalışsın gezsin dolaşsın yakın arkadaşıyla. Bazı kızlar onu nile sorun ederler belki ama ben arkadaş olduktan sonra umursamıyorum. Ama bu sefer "noluyo ya" dedim bi...
ders çalışmasına değil kızın tavırlarına takılmışsınız
sizi dışlar gibi davranmış
git ne yapıyorsan yap tavırlarına bürünmüş
sanki onlar çift siz fazlaymışsınız gibi

Konu sahibi boşver takılma bu insanlara canım. Onlara göre illa kağıt lazım. Diğer yorumda da demiştim. Karşılıklı sevgi bağı , sorumluluk vb yetmiyor onlar için . ne saçma ya bende sinirleniyorum ama boşver
sız bu ulkenın geleneksel yasam tarzına sacma dıyemezssiniz bu bır hakarettır...cıkın dısarı sorun bakalım..genelı ne dusunuyor...bunuda gecın hukuk devletınde zaten evlılık muessesı vardır ve onemlıdır..bir kagıt prcası dıyıp hakaret edemezsisiniz..siz bu yolu secmeye bilirsiniz..herkesın hur ıradesidir...saygı duyarak gorus belırttım.

sız bu ulkenın geleneksel yasam tarzına sacma dıyemezssiniz bu bır hakarettır...cıkın dısarı sorun bakalım..genelı ne dusunuyor...bunuda gecın hukuk devletınde zaten evlılık muessesı vardır ve onemlıdır..bir kagıt prcası dıyıp hakaret edemezsisiniz..siz bu yolu secmeye bilirsiniz..herkesın hur ıradesidir...saygı duyarak gorus belırttım.
Simdi öncelikle tam olarak bir okur musunuz ? Ben evlilik, kağıt saçma demiş miyim dememis miyim? Hanfendi ben insanların "evli değilsen karisamazsin" yorumlarını eleştirdim. Evliliği değil .

Aynen tam olarak bu
vardı böyle tipler
adamla sevgili mi değil mi belli değildir
açık açık flörtleşirler grup içinde
sonra adam biriyle sevgili olunca aynı şey devam eder adamın sevgili olduğu kıza garip tavırlar altan alta laf sokmalar bizden değilsin tavırları
hatta düşman başına kız arkadaşları vardır onlarda aynı tavırda olurlar vs:ukala:

ama dediğim gibi iş sevgilinizde o dengeyi bu kadar şaışrdığı için kız bu kadar ileri gidebiliyor

Hanımlar banlanmayın diye uyarmaya çalışıyorum ama el insaf dilimde tüy bitti resmen.
Özel hayatlara ve görüşlere saygı lütfen.
Herkes site kurallarına uyduğu müddetçe fikrini söylemekte özgürdür, yalnız konu içeriğinin ana teması beraber yaşamak değildir, lütfen içeriğe uygun yorumlar yazılsın.

Son düzenleme:
Sanane ki karısı mısın da karışıyorsun? Yatsak mı artık falan demişsin komiksin.
Sonuçta sen o evde resmi bir insan değilsin kız arkadaşı da gelir istediği kadar da kalır. Kalmış da.:KK51:

Bir kişi, bir kişiyi hayatında "sevgili" konumuna getirdiyse, o sevgilinin bir takım hakları olur, birbirlerine karşı sorumlulukları olur, karışma hakkı olması için illa ki imza atmak gerekmez, imza sadece o iki kişinin arasındaki hakları sorumlulukları resmiyete dökmeye yarar hepsi bu. Ha konu sahibinin sevgilisi bu sorumluluklarının farkında mı ya da umursuyor mu bilemem ama, farkında olmalı ve umursamalı. Umursamıyorsa zaten sevgili olmasın.

Hanımlar banlanmayın diye uyarmaya çalışıyorum ama el insaf dilimde tüy bitti resmen.
Özel hayatlara ve görüşlere saygı lütfen.
Herkes site kurallarına uyduğu müddetçe fikrini söylemekte özgürdür, yalnız konu içeriğinin ana teması beraber yaşamak değildir, lütfen içeriğe uygun yorumlar yazılsın.
Yahu mune kurallar mı değişti? Kuralları daha mı esnek tutuyorsunuz artık?
Cidden şaşkınım şuan :KK57::KK57:

Yanlış anlama ama bence çok yanlış davranmışsın,baştan aşağı.

Bir kere kullandığın laf yanlış,hadi dedin keşke ondan sonra uzatmasaydın.Kızın seni araması falan aranızdaki muhabbet ne bileyim bana garip geldi.Fiziksel yakınlık da olabilir ayrıca,aralarındaki samimiyeti bilmiyorsun,bildiğini düşünsen bile bilemezsin çünkü en yakın arkadaşım demiş aralarında vardır özel bir bağ.Keşke bu şekilde karşına almak yerine telefonda güzelce konuşup sevgilinle ilişkinizin sınırları hakkında ayrı bir konuşma yapsaydın.Çünkü sana karşı sorumlu olan kişi kız değil sevgilin,kızın seni araması ( ya da sevgilinin aramasını söylemesi ) bile sevgilinin bunun bilincinde olmadığını gösteriyor.

Şu an boş yere bir gerginlik çıkmış,yarın bir gün konuştuklarını gördüğünde canın sıkılacak büyük ihtimalle ama bu duruma biraz da sen sürüklemişsin.Direk kestirip atsa bile sevgilin yarın bir gün gördükçe yine konuşurlar,konuşuluyor yani.

Üniversitede beraber yaşamak böyle evli gibi davranmak değil yav. Niye yeni gelin evi konseptine giriyorsunuz ki. Orası öğrenci evi arkadaşlarla dolacak taşacak sen sabahlara kadar arkadaşlarınla makara yapacaksın sevgilin gidip uyuyacak o arkadaşlarıyla ders çalışırken sen kendi zamanında takılacaksın filan. Yatma vakti gelmedi mi filan aşırı sıkıcı orta yaş evlilik konsepti değil mi. Bi de kızla yüz göz olmuşsunuz bence resmen akıllarına karpuz kabuğu düşürmüşsünüz. Sevgilin kızı arkadaş gibi görüyorduysa bile artık görmüyor resmen aralarına elektrik kablosu çektin. Cool olun biraz kaybetme korkunuzu çaktırmayın nolur

Insanlarin yakın arkadaşı olabilir.
Her yakın arkadaş senin düşündüğün gibi sevgiline asilmiyor.
Ve ayriyetten çok ama çok kabasin.
Ben olsam seni arayıp tavanlara degdirmezdim asla.

Öğrenci evi evet ama SEVGİLİM VE BENİM , İKİMİZİN evi. Başka bi kız gelip sabahlara kadar sevgilimin dizinin dibinde olamaz. Ben kızın niyetini biliyorum sadece
Öğrenci evi.sevgilin öğrenci. Ve okul arkadasi ders calismaya geliyor.dedigim gibi unv yillarinda ogrenci evleri annaanne dede evi gibi sessiz olmaz olmamali.
Sevgilinle yasiyorsun diye bu gercegi degistirirsen karsindakini ve kendini bogacaksin en guzel ogrencilik yiillariniza ait anilari yok edeceksin.

Sanane ki karısı mısın da karışıyorsun? Yatsak mı artık falan demişsin komiksin.
Sonuçta sen o evde resmi bir insan değilsin kız arkadaşı da gelir istediği kadar da kalır. Kalmış da.:KK51:
Ne kadar çirkin bir üslubunuz var. Karısı olmasa bile beraber bir eve çıkmışlar ve beraber o evde yaşıyorlar. Saygı duyması gerekiyor sevgilisinin. Ben öğrenciyken ev arkadaşım bu saate kadar evde misafir bulunduramazdi. Karşılıklı saygıdır. Bu çok net.

Back