Sevgilimin annesinin bende kalması?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aslında ben de seviyorum annesini. Bana sürekli hırka, şapka ören, seviyorum diye turşu yapan bir kadın. Annemle konuşuyorlar ara sıra. Şehir olarak bile benim aileme yakın bir şehire oturacağız benim mesleğim dolayısıyla. Hiç neden kız tarafına yakın oturuyorlar gibi kayinvalidelik yapmadı. "Kendi evinde mutlu olsunlar baska bir şey istemem" diyen birisi. Ama şu son hareket fazla rahat gibi geldi. Çözemedim

Eğitime hiç güvenmeyin eşim Bilkent mimarlık mezunu yurt dışı masterı var ailesi söz konusu olduğunda kahedeki süleyman dayı olabiliyor

Aynı şehirde olmamak daha kötü sürekli uzun süreli kalmaya gelmeler olabilir daha iki defa görüştüğü kızın evinde kalan evlenınce zaten oğlumun evi diye aklı estikçe gelir
Valla umarım öyle şeyler yaşamam çünkü müsait etmem. Durduk yere güzel ilişkimiz bozulur.

Üşüyorsun diye sarilmasida komik. Sana bir kardeş tavsiyesi ne kadar iyi olursa olsun mesafe candir

Eğitime hiç güvenmeyin eşim Bilkent mimarlık mezunu yurt dışı masterı var ailesi söz konusu olduğunda kahedeki süleyman dayı olabiliyor
Erkekler ne yazık ki öyle haklısın.. Baştan mesafeli durmam en mantıklısı. Bu ev mevzusu yaşandı bi kere. Daha dikkat edeyim bari

Kv ‘nin eğitimli olduğundan bahsetmiş sanırım . Benim kv demde eğitimli bir kadın ama evlenince illa bi kv damarı tutuyor maalesef

Yani eğer yurtta kalıyorsa belki annesiyle zaman geçirmek yemeklerini yemek istemiş olabilir be iyiye yordum

Öyle bir şey olamaz. Sevgilim kabul etmez en başta.
UFO gören masum köylü gibisiniz.Umarim biz yaniliriz ama evlenince o kv sizden çıkmayacak buna en çok eşiniz memnun olacak.Olmaz demeyin buralarda sizin gibi çok kız bu yolda heder oldu ortak lafları "sevgilim istemez".Ama sonuç hiç değişmedi , değişmez.......
Siz bilinç altına annen gelip kalabilir,sen istemese de benim için sıkıntı yok msj vermişsiniz,adam sorma zahmetinde bile bulunmuyor Durumdan gayet memnun İlerde istemem deseniz,"annemi sevmiyorsun,eskiden ses etmezdin bencilsin "diyecek

Yani eğer yurtta kalıyorsa belki annesiyle zaman geçirmek yemeklerini yemek istemiş olabilir be iyiye yordum
Kalmasına hiç bir şey demiyorum zaten. Ben iyi bile olmak istiyorum. Kayınvalidem olacak düşmanım değil. Ama ennn azından bir " kalsa sorun olur mu" gibisinden sorsaydı daha memnun olurdum.

Daha nişanlılık süreci geçireceğim. Her şey o zaman belli olacaktır. Şuan aynı şehirde yaşamadigim için goruşemiyorum bile. Yaşayip göreceğiz bakalım. Sevgilimle aramız çok iyi 3 senedir bir kavgamız olmadı ciddi olan. Suphelerle ayrılamam çocuktan. Yaşayip göreceğim.

Kalmasına hiç bir şey demiyorum zaten. Ben iyi bile olmak istiyorum. Kayınvalidem olacak düşmanım değil. Ama ennn azından bir " kalsa sorun olur mu" gibisinden sorsaydı daha memnun olurdum.
Haklısın ben seni yadirgamadim sadece ben iyiye yordum ama tabi Allah bilir nasıl ilerde davranır , düşünür vs acaba o yadirgar mi oğlumla bu kız evde yaşıyor diye dedikodu eder mi bilmiyorum belki de çok nazik birisidir zaman lazım tanımak için kendisini ama diğer kızların dediği gibi sanırım mesafeli olmakta fayda var ben hiçbir zaman mesafeli ve mantıklı bir insan olamadım bu yüzden bilemiyorum :) iyiye yordum sadece ne bileyim :)

Zaten ön yargılı olmayın kesinlikle. Buradaki her 10 kadından 9unun kv ile sorunun olması, geri kalan 1 kadının da zaten kv sinin ölmüş olması sizi etkilemesin kesinlikle ama şu bir gerçek ki kv ler oğullarına, oğulları da analarına az biraz düşkün oluyor temkinli olmak lazım

Ben mesafeli durabilen birisiyim ve aslında korkum da şu. Umarım mesafeli durmak zorunda kalacağım bir kayinvalideye sahip olmam. Aslına bakarsan bu yapılana başka kızlar sinirlenir ama ben üzüldüm. Çünkü sorulmasını beklerdim. Sorsalar başimin üstünde yeri var mutlu bile olurum..

Mesafeli ve mantıklı olmayınca kv ile aranız iyi mi peki . Belki biz yanlış yapıyoruzdur ya

Sonuna kadar haklısın

Öyle farkındayım. Erkekler annesine çok düşkün oluyorlar. Bireysel düşünmeye çalışıyorum ben de napayım. Sevgilim iyi birisi şimdilik yeter diye düşünüyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…