Sevgilimin annesinin bende kalması?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

O kadar iyi niyetlisiniz ki umarim boyle kalirsiniz

Eskiden kv sorunu sadece bende var sanıyordum yaa bu site iyi ki var . Sorunlarımı gözümde küçültmeme sebep oldu

Kv ile çok dipdibe oo hiç hoşlaşmadım..
İnsan kibarlık olarak sorar okumuş etmiş insan birde bu yahu... Evin durumu vs müsait misin der. Yüz verdin astarını da istiyolar gibi halleri var.

Çok tesekkuur ederim yorumların için Bende kötü insanlar olduklarini duşunsem zaten birlikte olmam. Ha belki de gerçekten kötülerdir zamanla tanırım nişanlilik sürecinde. Belki de dediğiniz gibi beni samimi buldukları için bu şekil davrandılar.. ilerleyen vakitlerde sıkıntı çıkmaz inşallah. Üzülürüm bu kadar güzel bir ilişkide böyle saçma pürüzlere..

Bu ne vıcık vıcık bir ilişki ya. Ortada resmi bir şey yok ki olsa bile gerek yok bu kadarına. Biraz büyüyün mezun olun eliniz ekmek tutsun evlenmeyi de öyle düşünürsünüz. Şu an görmek istemiyorsun da evlenince de annesi ve oğluyla üçlü evlilik yapıcaksınız haberin yok

Kv ile çok dipdibe oo hiç hoşlaşmadım..
İnsan kibarlık olarak sorar okumuş etmiş insan birde bu yahu... Evin durumu vs müsait misin der. Yüz verdin astarını da istiyolar gibi halleri var.
Bende öyle düşünüyorum. Benim kabul edeceğim zaten belli. En azından bir sorsaydı formalite de sorun olmazdı

Her ilişkide oluyor inan her kaynana da oluyor bazilari çok cadı ama hiçbiri melek değil evlilik zaten aldatma aşağılama saygısızlık olmadığı sürece biraz da alttan alma sanatı maalesef herkesle bir sorunumuz olacak en az sorunluyu bulmaya çalışıyoruz :)

Bu sene mezun oluyorum. Elim de ekmek tutuyor zaten.. Erken evlenip birlikte tatile gitmek, yurtdışına gitmek istiyoruz. Beklemek istemiyoruz. Öyle bir şey olacağını da sanmıyorum ama hayat ne gösterir bilemem..

Ben böyle samimiyetlerden hoşlanmıyorum. Daha ortada fol yok yumurta yok, kırk yıllık gelinmişsin içlerine girmişsin gibi davranma. Sonra hoşlaşmadığın şeyler olursa mesafe koyman zor olur. Ama mesafeyi baştan koyarsan tanıdıkça adım adım yaklaşma şansın olur

Son dediğin cümle annemin cümlesi. Hep bunu der. Evleneceğin adam iyiyse sorun değil diyor. Bende ona güveniyorum bakalım

Ah canım siz sanıyorsunuz ki biz çok farklıyız. Hayır, herkes gibisiniz.

Ah canım siz sanıyorsunuz ki biz çok farklıyız. Hayır, herkes gibisiniz.
Niye farklı olduğumu sanayım. 3 senedir hiç bir yanlışını görmediğim adamdan ayrilayım mı şimdi bu hareketi yüzünden. Zamana bırakır görürüm

Senin de insanlar hakkında bu kadar ponçik olman şaşırtıcı demek ki sıkı kk bdv takipçisi değilsin

Ya maşallah biz de iyiyiz epey, söyleyince inanmıyor kimse. Söylemiyorum artık ben de kendi içimde yaşıyorum
Ne güzel.. benim kv dem de aslında kötü diyemem beni falan da düşünür ama biraz fazla yorum yapıyor her şeye. İşte şunu şöyle yapın bunu böyle yapın diye. Ben de biraz bilendim sanırım

Yani daha evvel kalmalari sacma olmus onun rahatlığıyla da size sorma gereği bile duymamişlar ikinci gelişlerinde.
Öte yandan bu rahatlık biraz fazla,bir otel odası,apart vs tutulabilirdi,siz olmasanız bunu yapacaklardı zaten,başkasının evinde bu kadar rahat olmak bana zaten uymaz.
Annemin evinde bile kalamam maximum 2 gündür,fazlası beni bozar. Ev sahibi evde yokken zaten gidip kalınmaz,yada en azından size sorabilirler,hayır diyemezsiniz muhtemelen ama nezakettir bu,saygı duymaktır.
Bilemedim,ben hoşlanmadım bu durumdan, sevgiliniz anne gel burada kal dese bile annesinin bir yetişkin,görmüş gecirmiş bir insan olarak kabul etmemesi yada size sorması gerekirdi. Görgülü insanlar değiller demek ki,sınır bilmiyorlar.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…