- Konu Sahibi eslemcandan
-
Yengesini tanıyorum. Ben bile kaç kez gittim gayet tatlı. Normal zaman da da gelip kalıyorlardı. Onlar da kayınvalide adayıma gidip kalıyorlardı. Ama yengesi bu yaz kendi kayinvalidesiyle ilgilendiği için daha fazla rahatsız etmeyelim dediler. Tanımadığınız kisiler için bu kadar net yorumlar yapmanız şaşırtıcı
Eskiden kv sorunu sadece bende var sanıyordum yaa bu site iyi ki var . Sorunlarımı gözümde küçültmeme sebep olduAdı kaynana olunca şeytanla eşdeğer davranıyor bazı canım kk kadınlarıonlardan değilse, eminseniz siz yine bildiğiniz gibi davranın. Ama bu kadar rahat olmasınlar yine de, sizin evinizse bi izin almaları daha iyi olur her zaman
Çok tesekkuur ederim yorumların içinBence kimseyi dinleme varsın kazık yiyen de biz olalım sormaları gerekir miydi belki evet ama senin samimiyetine güvenip iki günlük kalıp gitmekten bir maraz doğmaz belki bir sorunlari var başlarında vb vb sen daha iyi bilirsin iyilik yap denize at balık bilmezse halık bilir. Ben çok kötü bir şey görmedim bu olayda yaa ne bileyim diğer kızlar beni eleştirebilir ama bana çok aman aman bir geri dönüşü olacak bu kadın sana yapışıp gitmeyecek gibi gelmedi öyle olursa da sen de yaptırım uygularsin ama şimdi durduk yere evham yapmaya gerek yok ilerde bunu bunu yapar gibisinden bence insanı bir durum normal sevgilim değil arkadaşımın annesi de gelip kalabilir ben yokken iki günlük bir haftalık her neyse . Sınırı aşmadan aşar ise kuzenim de gelecek yok bilmem ne diye sen zaten tepkini gösterirsin. Ha sorsalardi iyi mi olurdu evet ama belki sevgilin üç yıllık hukukunuza güvendi belki de o şöyle düşündü sen sormadan bile getirmenden rahatsız olmazdı seninle böyle bir empati yaptı :) Allah korusun Allah kalbine göre insanlarla beraber eylesin inşallah hep mutlu olursun
Bende öyle düşünüyorum. Benim kabul edeceğim zaten belli. En azından bir sorsaydı formalite de sorun olmazdıKv ile çok dipdibe oo hiç hoşlaşmadım..
İnsan kibarlık olarak sorar okumuş etmiş insan birde bu yahu... Evin durumu vs müsait misin der. Yüz verdin astarını da istiyolar gibi halleri var.
Her ilişkide oluyor inan her kaynana da oluyor bazilari çok cadı ama hiçbiri melek değil evlilik zaten aldatma aşağılama saygısızlık olmadığı sürece biraz da alttan alma sanatı maalesefÇok tesekkuur ederim yorumların içinBende kötü insanlar olduklarini duşunsem zaten birlikte olmam. Ha belki de gerçekten kötülerdir zamanla tanırım nişanlilik sürecinde. Belki de dediğiniz gibi beni samimi buldukları için bu şekil davrandılar.. ilerleyen vakitlerde sıkıntı çıkmaz inşallah. Üzülürüm bu kadar güzel bir ilişkide böyle saçma pürüzlere..
Bu sene mezun oluyorum. Elim de ekmek tutuyor zaten.. Erken evlenip birlikte tatile gitmek, yurtdışına gitmek istiyoruz. Beklemek istemiyoruz. Öyle bir şey olacağını da sanmıyorum ama hayat ne gösterir bilemem..Bu ne vıcık vıcık bir ilişki ya. Ortada resmi bir şey yok ki olsa bile gerek yok bu kadarına. Biraz büyüyün mezun olun eliniz ekmek tutsun evlenmeyi de öyle düşünürsünüz. Şu an görmek istemiyorsun da evlenince de annesi ve oğluyla üçlü evlilik yapıcaksınız haberin yok
Son dediğin cümle annemin cümlesi. Hep bunu der. Evleneceğin adam iyiyse sorun değil diyor. Bende ona güveniyorum bakalımHer ilişkide oluyor inan her kaynana da oluyor bazilari çok cadı ama hiçbiri melek değil evlilik zaten aldatma aşağılama saygısızlık olmadığı sürece biraz da alttan alma sanatı maalesefherkesle bir sorunumuz olacak en az sorunluyu bulmaya çalışıyoruz :)
Ah canım siz sanıyorsunuz ki biz çok farklıyız. Hayır, herkes gibisiniz.Yengesini tanıyorum. Ben bile kaç kez gittim gayet tatlı. Normal zaman da da gelip kalıyorlardı. Onlar da kayınvalide adayıma gidip kalıyorlardı. Ama yengesi bu yaz kendi kayinvalidesiyle ilgilendiği için daha fazla rahatsız etmeyelim dediler. Tanımadığınız kisiler için bu kadar net yorumlar yapmanız şaşırtıcı
Ya maşallah biz de iyiyiz epey, söyleyince inanmıyor kimse. Söylemiyorum artık ben de kendi içimde yaşıyorumEskiden kv sorunu sadece bende var sanıyordum yaa bu site iyi ki var . Sorunlarımı gözümde küçültmeme sebep oldu
Ayy inşallah hiç hayatımda gereksiz sorunlar istemiyorum.O kadar iyi niyetlisiniz ki umarim boyle kalirsiniz
Anladım da evi toplu bırakırdım giderken dersin yani rahatsızlığını belli et yoksa tepene çıkarlarBen orda değilim ki... Ben kendi yaşadığım şehirdeyim. Sevgilimin işi olduğu için benim evimde kalıyordu.. Ben evde yokum yani ikisi kalacaklar
Niye farklı olduğumu sanayım.Ah canım siz sanıyorsunuz ki biz çok farklıyız. Hayır, herkes gibisiniz.
Senin de insanlar hakkında bu kadar ponçik olman şaşırtıcı demek ki sıkı kk bdv takipçisi değilsinYengesini tanıyorum. Ben bile kaç kez gittim gayet tatlı. Normal zaman da da gelip kalıyorlardı. Onlar da kayınvalide adayıma gidip kalıyorlardı. Ama yengesi bu yaz kendi kayinvalidesiyle ilgilendiği için daha fazla rahatsız etmeyelim dediler. Tanımadığınız kisiler için bu kadar net yorumlar yapmanız şaşırtıcı
Ne güzel.. benim kv dem de aslında kötü diyemem beni falan da düşünür ama biraz fazla yorum yapıyor her şeye. İşte şunu şöyle yapın bunu böyle yapın diye. Ben de biraz bilendim sanırımYa maşallah biz de iyiyiz epey, söyleyince inanmıyor kimse. Söylemiyorum artık ben de kendi içimde yaşıyorum
Türkiye'de çok büyük sorun gerçekten kayınvalide ile anlaşamamak. Anlaşanı da linçliyorlar.Ya maşallah biz de iyiyiz epey, söyleyince inanmıyor kimse. Söylemiyorum artık ben de kendi içimde yaşıyorum
Ay ben instagramdan çok girmeye başladım buraya. Bağımlılık yapıyor ciddenSenin de insanlar hakkında bu kadar ponçik olman şaşırtıcı demek ki sıkı kk bdv takipçisi değilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?