- 15 Eylül 2022
- 4.011
- 16.899
- 123
- Konu Sahibi eslemcandan
-
Aynı şehirde yaşamayacagiz o yüzden çok bir korku yaşamıyordum bununla alakalı ama şu son yaşanan şey benim de kafamı kariştirdi
Aynı şehirde olmamak daha kötü sürekli uzun süreli kalmaya gelmeler olabilir daha iki defa görüştüğü kızın evinde kalan evlenınce zaten oğlumun evi diye aklı estikçe gelirAynı şehirde yaşamayacagiz o yüzden çok bir korku yaşamıyordum bununla alakalı ama şu son yaşanan şey benim de kafamı kariştirdi
Anladım . Ama kalma işini bence alışkanlığa dönüştürmeyin. Evde siz olsanız da olmasanız da gerek yok. Evlendiğiniz zaman en büyük ahınız bu olur :)Yok yok öyle olmadı2 kere görüştük zaten öyle samimi gelmişti o yüzden belirttim. Aynı şehirde yaşamiyoruz o yüzden az bulusabildik zaten
Fizanda olsanız gelir çökerler evinizeAynı şehirde yaşamayacagiz o yüzden çok bir korku yaşamıyordum bununla alakalı ama şu son yaşanan şey benim de kafamı kariştirdi
Arkadaşlarım gelecek, anahtar bende değil de. Bu kadarHerkese merhaba. Bugün kafama takılan bir konu oldu sizinle paylaşıp fikir edinmek istedim. Ben 24 yaşındayım sevgilim de aynı yaşıt. 3 senedir birlikteyiz. Aynı üniversiteye gidiyoruz bu sene ikimizin de okulu bitiyor evlenmeyi düşünüyoruz. Geçtiğimiz mayıs ayında beni annesiyle tanıştırdı. 2 kez biraraya geldik ve ilk izlenim olarak sevdim. Örneğin kafede otururken üşüme diye sarilan, yürürken el ele tutuşan bir kadın. Samimi yani. Ben okuduğum üniversitede evde yaşıyorum tek başıma. Erkek arkadaşımın ailesi de bir kere gelip bende kaldılar ben evde yokken. O zaman ben teklif etmiştim gelin kalın diyerek. 2-3 gün kalmışlardı. Sevgilim şuan çalışıyor doktor, okulu erken açıldı onun benimkinden ben de o yüzden ben gelene kadar evde kalabilirsin demiştim. Sorum şu ki, annesi gelecekmiş ve benim evimde kalacak sanırım. Ve sevgilim hiç bir şekilde sormadı annem gelecek kalabilir mi sorun olmaz değil mi gibisinden. Yani en azından laf olsun diye bile sorulmaz mı diye düşündüm. Bazen çekindiğini söylüyor evimde kaldigi için. Sıkıntı olmadigini söylüyorum, ben evde yokken ev zaten boş duruyor diyorum. Bilemiyorum belki abartıyor muyum. Sizin de fikirlerinizi merak ediyorum.
Öyle bir şey olamaz.Merak etme artık aynı evde yaşayacağınız kesinleşmiş.
Öyle bir şey olamaz.Sevgilim kabul etmez en başta.
Hiç sevmediğim işler, mesafe olmalı bence. Ev senin olduğu için önce danışması gerekirdi usuleten.Örneğin kafede otururken üşüme diye sarilan, yürürken el ele tutuşan bir kadın.
Ya aslına bakarsanız ben evime kabul etmek istemiyorsam etmem. Zaten çalışacağım için beni evde bulmaları da zor. Aram bozulsun hiç istemiyorum ilerde bu konular yüzünden umarım sorun olmaz.Fizanda olsanız gelir çökerler evinizeöyle bakkala çıkar gibi çıkar gelirler.
Herkese merhaba. Bugün kafama takılan bir konu oldu sizinle paylaşıp fikir edinmek istedim. Ben 24 yaşındayım sevgilim de aynı yaşıt. 3 senedir birlikteyiz. Aynı üniversiteye gidiyoruz bu sene ikimizin de okulu bitiyor evlenmeyi düşünüyoruz. Geçtiğimiz mayıs ayında beni annesiyle tanıştırdı. 2 kez biraraya geldik ve ilk izlenim olarak sevdim. Örneğin kafede otururken üşüme diye sarilan, yürürken el ele tutuşan bir kadın. Samimi yani. Ben okuduğum üniversitede evde yaşıyorum tek başıma. Erkek arkadaşımın ailesi de bir kere gelip bende kaldılar ben evde yokken. O zaman ben teklif etmiştim gelin kalın diyerek. 2-3 gün kalmışlardı. Sevgilim şuan çalışıyor doktor, okulu erken açıldı onun benimkinden ben de o yüzden ben gelene kadar evde kalabilirsin demiştim. Sorum şu ki, annesi gelecekmiş ve benim evimde kalacak sanırım. Ve sevgilim hiç bir şekilde sormadı annem gelecek kalabilir mi sorun olmaz değil mi gibisinden. Yani en azından laf olsun diye bile sorulmaz mı diye düşündüm. Bazen çekindiğini söylüyor evimde kaldigi için. Sıkıntı olmadigini söylüyorum, ben evde yokken ev zaten boş duruyor diyorum. Bilemiyorum belki abartıyor muyum. Sizin de fikirlerinizi merak ediyorum.
Bende usulen sormasıni bekledim en azından. Kalması benim açımdan sorun değil, kayınvalide gelin tartişmalari bile bana komik geliyor. Ama en azından bir sorsalardı daha güzel olabilirdi. Sevgilime kendim diyorum kal diye zaten ama annesi için en azından bir şey diyebilirlerdi.Hiç sevmediğim işler, mesafe olmalı bence. Ev senin olduğu için önce danışması gerekirdi usuleten.
Bu arada evinizin her tarafının didik didik edildiğinden adım kadar eminim
İki kere gördüğü kızın evine danışmadan geliyorsa şu söylediğiniz çok hayalperestçe. 'oğlumun evi' ne geliyorum diyecek.Ya aslına bakarsanız ben evime kabul etmek istemiyorsam etmem. Zaten çalışacağım için beni evde bulmaları da zor. Aram bozulsun hiç istemiyorum ilerde bu konular yüzünden umarım sorun olmaz.
Ya o bir mevzu değil. Annesi merhabalaştiktan sonra elimi bırakmadı 10-15 saniye bana çok tatlı gelmişti o yüzden yazdım ama yanlış anlaşildimkimle elele tutuşuyor?
Ne kadar da M A S U M.Öyle bir şey olamaz.Sevgilim kabul etmez en başta.
Sevgilime her fırsatta "habersiz gelinmesinden nefret ediyorum. Asla kabul etmem kendi annem olsa bile" şeklinde konuşuyorum. O da bana katıldığını söylüyor. Ama yalan mı söylüyor gerçek mi bilemem tabiİki kere gördüğü kızın evine danışmadan geliyorsa şu söylediğiniz çok hayalperestçe. 'oğlumun evi' ne geliyorum diyecek.
Ya o bir mevzu değil. Annesi merhabalaştiktan sonra elimi bırakmadı 10-15 saniye bana çok tatlı gelmişti o yüzden yazdım ama yanlış anlaşildim
3 senedir tanıyorum. Benim kendi ailem çat kapı gelen tipler. O yüzden kesinlikle böyle bir hayat istemediğimi söylüyorum. Sevgilim de katıldığını söylüyor. Ayrıca eğitimsiz bir kişi değil. Boyle saçmalıklar yapacağını sanmıyorum..Ne kadar da M A S U M.
Umarım resmiyete döküldüğünde de aynı kalır. Bir imza bir yüzük çok şeyi değiştiriyor. Araya hukuk girince sevgililikteki gibi olmaz pek çok şey.3 senedir tanıyorum. Benim kendi ailem çat kapı gelen tipler. O yüzden kesinlikle böyle bir hayat istemediğimi söylüyorum. Sevgilim de katıldığını söylüyor. Ayrıca eğitimsiz bir kişi değil. Boyle saçmalıklar yapacağını sanmıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?