Sevgilimin annesinin bende kalması?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynı şehirde yaşamayacagiz o yüzden çok bir korku yaşamıyordum bununla alakalı ama şu son yaşanan şey benim de kafamı kariştirdi
Aynı şehirde olmamak daha kötü sürekli uzun süreli kalmaya gelmeler olabilir daha iki defa görüştüğü kızın evinde kalan evlenınce zaten oğlumun evi diye aklı estikçe gelir

Yok yok öyle olmadı 2 kere görüştük zaten öyle samimi gelmişti o yüzden belirttim. Aynı şehirde yaşamiyoruz o yüzden az bulusabildik zaten
Anladım . Ama kalma işini bence alışkanlığa dönüştürmeyin. Evde siz olsanız da olmasanız da gerek yok. Evlendiğiniz zaman en büyük ahınız bu olur :)

Arkadaşlarım gelecek, anahtar bende değil de. Bu kadar

Daha öncede kaldıkları ve sorun etmediğiniz için sorma gereği duymamış,bir şikayetin olmadığı için.
Biraz erken yüz göz olmuşsunuz ama ilişkinize size yönelik karışma,laf atma yoksa sorun etmeyin herkes kötü olacak değil tavsiyem mesafe koyun usul usul birden soğuk yapmadan.
Bu kadar erken tanışma,hızlı samimiyet çok doğru değil ne kadar iyi de olsa bıkkınlık veriyor insana.
Kırıp dökmeden mesafeni korumanı öneririm.

Örneğin kafede otururken üşüme diye sarilan, yürürken el ele tutuşan bir kadın.
Hiç sevmediğim işler, mesafe olmalı bence. Ev senin olduğu için önce danışması gerekirdi usuleten.
Bu arada evinizin her tarafının didik didik edildiğinden adım kadar eminim

Fizanda olsanız gelir çökerler evinize öyle bakkala çıkar gibi çıkar gelirler.
Ya aslına bakarsanız ben evime kabul etmek istemiyorsam etmem. Zaten çalışacağım için beni evde bulmaları da zor. Aram bozulsun hiç istemiyorum ilerde bu konular yüzünden umarım sorun olmaz.

kimle elele tutuşuyor?

Hiç sevmediğim işler, mesafe olmalı bence. Ev senin olduğu için önce danışması gerekirdi usuleten.
Bu arada evinizin her tarafının didik didik edildiğinden adım kadar eminim
Bende usulen sormasıni bekledim en azından. Kalması benim açımdan sorun değil, kayınvalide gelin tartişmalari bile bana komik geliyor. Ama en azından bir sorsalardı daha güzel olabilirdi. Sevgilime kendim diyorum kal diye zaten ama annesi için en azından bir şey diyebilirlerdi.

Ya aslına bakarsanız ben evime kabul etmek istemiyorsam etmem. Zaten çalışacağım için beni evde bulmaları da zor. Aram bozulsun hiç istemiyorum ilerde bu konular yüzünden umarım sorun olmaz.
İki kere gördüğü kızın evine danışmadan geliyorsa şu söylediğiniz çok hayalperestçe. 'oğlumun evi' ne geliyorum diyecek.

Ben kayınvalidemle tanıştığım gün beraber kaldım, sonra da ayda 1 hafta kalmaya devam ettim neredeyse. Bi sıkıntı yaşamadım ama KK'ye üyeliğimden beri istisna olduğumu anladım, siz o kadar samimiyet kurmayın bence. Zaten hiç size sormadan plan yapmış olmaları da hoş değil

İki kere gördüğü kızın evine danışmadan geliyorsa şu söylediğiniz çok hayalperestçe. 'oğlumun evi' ne geliyorum diyecek.
Sevgilime her fırsatta "habersiz gelinmesinden nefret ediyorum. Asla kabul etmem kendi annem olsa bile" şeklinde konuşuyorum. O da bana katıldığını söylüyor. Ama yalan mı söylüyor gerçek mi bilemem tabi

Ne kadar da M A S U M.
3 senedir tanıyorum. Benim kendi ailem çat kapı gelen tipler. O yüzden kesinlikle böyle bir hayat istemediğimi söylüyorum. Sevgilim de katıldığını söylüyor. Ayrıca eğitimsiz bir kişi değil. Boyle saçmalıklar yapacağını sanmıyorum..

Umarım resmiyete döküldüğünde de aynı kalır. Bir imza bir yüzük çok şeyi değiştiriyor. Araya hukuk girince sevgililikteki gibi olmaz pek çok şey.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…