Sevgilimin annesinin bende kalması?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kalmasına hiç bir şey demiyorum zaten. Ben iyi bile olmak istiyorum. Kayınvalidem olacak düşmanım değil. Ama ennn azından bir " kalsa sorun olur mu" gibisinden sorsaydı daha memnun olurdum.
Siz zaten ailece birbirinizle tanışıyorsunuz. Anneler konuşuyor, size birşeyler hazırlıyor KV adayı. Kadını da seviyorsunuz. Allah bozmasın. Sevgilinizin sorması daha hoş olurdu ama kadının kalacak yeri yoksa sizin evde kalması abes bir durum gibi gelmedi bana.

İyi de her seferinde gelin kalın rahatça demişsin geliyorlar yani istemiyorsan olmaz deseydin ya, ya da en azından buyrun buyrun sizin de eviniz der gibi rahat konuşmasaydın. Şimdi bu über samimiyetten geriye gitmek de en zoru

Aslında şöyle de bir şey var. Kayinvalide adayimin, erkek kardeşi de o şehirde yaşıyor. Ama gelinlerine zorluk olmasın diye pek kalmak istemiyorlar orda. Ben de evde yokum diye orayı daha mantıklı buldu sanırım. Ama keşke en azından sormalarını beklerdim formalite icabı bile olsa

Kapiyi aralayan sizsiniz simdi neden sikayetcisiniz onu anlamadim. Sirf samimi olup iyi olmak adina boyle olmayacak islere girisip yuzgoz oluyorsunuz sonra sikayet ediyorsunuz. Ayrica annesinin yururken elinizi tutmasi ne ya. Sizin samimiyet anlayisiniz bu ise o zaman sikayet etmeyin.

Şikayet etmiyorum ki hoşuma gittiği için yazdım zaten. Her zaman gelip kalabilirsiniz de demedim. O şehirde bulunmaları gerekiyordu bir kere bende gelip kalabilirsiniz bende dedim.

Adı kaynana olunca şeytanla eşdeğer davranıyor bazı canım kk kadınları onlardan değilse, eminseniz siz yine bildiğiniz gibi davranın. Ama bu kadar rahat olmasınlar yine de, sizin evinizse bi izin almaları daha iyi olur her zaman

Hepimize Allah böylesini nasip etsin. Karşılıklı saygı olduktan sonra her şey hallolur.
Amiin . Ben mantıklı değilim derken yani salağım biraz tabiri caiz ise bir kaç adım sonrasını düşünmeden hareket ederim ya da art niyet aramadan laf sokulduğunu bile anlamam eğer bariz bariz değilse çünkü hiç yılanlarla aynı ortamda yaşamadım tek çocuktum okulum bitti evlendim vs vs savaş alanında büyümedim hani bazı insanlar olur ya kazık yiye yiye gözü açılır daha açılmadı gözüm 26 yaşında olmama rağmen bu yüzden biraz salağım ama Allah razı olsun kayinvalidem iyi bir kadın her zaman bana akıl verir destek olur ama dedikleri gibi erkekler annelerine düşkün benim iyi niyetimi su istimal etmediği için eşimin annesi , mutluyuz ama eğer beni üzen bir kadın olsaydı eşim eminim ki annesini tutardı bu bir hayat gerçeği malesef oğluma hamileyim yorum yapamıyorum başıma gelmesin diye

Yazmaya usendiklerimi yazmissiniz.

Yok ya madem öyle bir kadın yaptıkları şey iyiniyetini suistimal değildir ama sevgiline hayatım annenin de geleceğini söyleseydin keşke evi toplardim vb sitem edebilirsin

Gelinlerine nasıl bir zorluk olacak kockoca yetişkin kadın sonuçta. Anlattiginiza gore çokta samimi sıcakkanlı bir insan. Uzun süre mi kalacak sizin evinizde sevgilinizin annesi.

Ben öyle insanlar olduklarını sanmıyorum. Hatta yukarda da belirttim kayınvalide adayimin erkek kardeşi de o şehirde yaşıyor. Ama geline sıkıntı olmasın diye orda pek kalmak istemiyor. Konustukta sevgilimle bunu daha önce. Ben de evde yokum diye oğlumla kalmak daha mantıklı diye düşündü sanırım. 2 gün kalacak zaten. En azından bir sormalarını beklerdim onu tuhaf karşıladım zaten.

Şikayet etmiyorum ki hoşuma gittiği için yazdım zaten. Her zaman gelip kalabilirsiniz de demedim. O şehirde bulunmaları gerekiyordu bir kere bende gelip kalabilirsiniz bende dedim.

Sikayet etmeyip en azindan sormalari gerekiyor diyen kim Hosunuza gitsin aynen devam. Evlenince gelin bir de o zaman konu acin bekleriz.

Gelinlerine nasıl bir zorluk olacak kockoca yetişkin kadın sonuçta. Anlattiginiza gore çokta samimi sıcakkanlı bir insan. Uzun süre mi kalacak sizin evinizde sevgilinizin annesi.
Kayınvalidemin annesi hasta şuan. Gelinlerinde kaldı bir süre. Onlar da daha fazla rahatsız etmeyelim diye düşündük dedi sevgilimle konuştuk bu konuyu da zaten. Çok fazla kalmayacak başka çocukları da var zaten. 2 gün falan en fazla..

Yok ya madem öyle bir kadın yaptıkları şey iyiniyetini suistimal değildir ama sevgiline hayatım annenin de geleceğini söyleseydin keşke evi toplardim vb sitem edebilirsin
Ben orda değilim ki... Ben kendi yaşadığım şehirdeyim. Sevgilimin işi olduğu için benim evimde kalıyordu.. Ben evde yokum yani ikisi kalacaklar

Eskiden bende öyleydim. Sonra değiştim bir anda nasıl oldu anlamadim.

Gelin istemiyor bunları.

Bence kimseyi dinleme varsın kazık yiyen de biz olalım sormaları gerekir miydi belki evet ama senin samimiyetine güvenip iki günlük kalıp gitmekten bir maraz doğmaz belki bir sorunlari var başlarında vb vb sen daha iyi bilirsin iyilik yap denize at balık bilmezse halık bilir. Ben çok kötü bir şey görmedim bu olayda yaa ne bileyim diğer kızlar beni eleştirebilir ama bana çok aman aman bir geri dönüşü olacak bu kadın sana yapışıp gitmeyecek gibi gelmedi öyle olursa da sen de yaptırım uygularsin ama şimdi durduk yere evham yapmaya gerek yok ilerde bunu bunu yapar gibisinden bence insanı bir durum normal sevgilim değil arkadaşımın annesi de gelip kalabilir ben yokken iki günlük bir haftalık her neyse . Sınırı aşmadan aşar ise kuzenim de gelecek yok bilmem ne diye sen zaten tepkini gösterirsin. Ha sorsalardi iyi mi olurdu evet ama belki sevgilin üç yıllık hukukunuza güvendi belki de o şöyle düşündü sen sormadan bile getirmenden rahatsız olmazdı seninle böyle bir empati yaptı :) Allah korusun Allah kalbine göre insanlarla beraber eylesin inşallah hep mutlu olursun

Gelin istemiyor bunları.
Yengesini tanıyorum. Ben bile kaç kez gittim gayet tatlı. Normal zaman da da gelip kalıyorlardı. Onlar da kayınvalide adayıma gidip kalıyorlardı. Ama yengesi bu yaz kendi kayinvalidesiyle ilgilendiği için daha fazla rahatsız etmeyelim dediler. Tanımadığınız kisiler için bu kadar net yorumlar yapmanız şaşırtıcı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…