- 12 Ağustos 2021
- 685
- 1.206
- 63
- Konu Sahibi eslemcandan
-
Yok o yurtta kalıyor normal zamanda. Hastane benim evime yakın olduğu için ben yokken kalabilirsin dedim, o da kalıyordu. Ailesinin kalmasına da bir şey demiyorum aslında ama en azından formalite icabı bile olsa kalabilir mi diye sorulmasını bekledim sanırım.Sevgilinin evi yok mu?
Sen varken nerede kalıyor yani?
O rahatlığı da sen vermişsin gibi görünüyor birazcık eğer ben verdim diyorsam sorun yok bence, he yok ben vermedim diyorsan sevgilin biraz fazla rahat
Her şeyi anladım da yürürken el ele tutuşmanız çok saçma değil miHerkese merhaba. Bugün kafama takılan bir konu oldu sizinle paylaşıp fikir edinmek istedim. Ben 24 yaşındayım sevgilim de aynı yaşıt. 3 senedir birlikteyiz. Aynı üniversiteye gidiyoruz bu sene ikimizin de okulu bitiyor evlenmeyi düşünüyoruz. Geçtiğimiz mayıs ayında beni annesiyle tanıştırdı. 2 kez biraraya geldik ve ilk izlenim olarak sevdim. Örneğin kafede otururken üşüme diye sarilan, yürürken el ele tutuşan bir kadın. Samimi yani. Ben okuduğum üniversitede evde yaşıyorum tek başıma. Erkek arkadaşımın ailesi de bir kere gelip bende kaldılar ben evde yokken. O zaman ben teklif etmiştim gelin kalın diyerek. 2-3 gün kalmışlardı. Sevgilim şuan çalışıyor doktor, okulu erken açıldı onun benimkinden ben de o yüzden ben gelene kadar evde kalabilirsin demiştim. Sorum şu ki, annesi gelecekmiş ve benim evimde kalacak sanırım. Ve sevgilim hiç bir şekilde sormadı annem gelecek kalabilir mi sorun olmaz değil mi gibisinden. Yani en azından laf olsun diye bile sorulmaz mı diye düşündüm. Bazen çekindiğini söylüyor evimde kaldigi için. Sıkıntı olmadigini söylüyorum, ben evde yokken ev zaten boş duruyor diyorum. Bilemiyorum belki abartıyor muyum. Sizin de fikirlerinizi merak ediyorum.
Ben anlamadım. Yürürken kv ,gelin adayının elinden mi tutuyormuş.Her şeyi anladım da yürürken el ele tutuşmanız çok saçma değil mihepi topu iki defa görüşmeye bu samimiyet de fazla geldi bana nasıl iki kere gördüğü kızın evinde kalabilecekler? Ailede mesafe kavramı yok sanırım.
Yani öyle çok uzun süre tutunmadik sadece merhaba merhaba dedikten sonra 10 saniye falan elimi birakmadi ama benim bu bile hoşuma gitti o an sanırımHer şeyi anladım da yürürken el ele tutuşmanız çok saçma değil mihepi topu iki defa görüşmeye bu samimiyet de fazla geldi bana nasıl iki kere gördüğü kızın evinde kalabilecekler? Ailede mesafe kavramı yok sanırım.
Bir insan hemen tanıştığı kişi ile samimiyet kuramaz.Kadin yapışacak sana belli.Herkese merhaba. Bugün kafama takılan bir konu oldu sizinle paylaşıp fikir edinmek istedim. Ben 24 yaşındayım sevgilim de aynı yaşıt. 3 senedir birlikteyiz. Aynı üniversiteye gidiyoruz bu sene ikimizin de okulu bitiyor evlenmeyi düşünüyoruz. Geçtiğimiz mayıs ayında beni annesiyle tanıştırdı. 2 kez biraraya geldik ve ilk izlenim olarak sevdim. Örneğin kafede otururken üşüme diye sarilan, yürürken el ele tutuşan bir kadın. Samimi yani. Ben okuduğum üniversitede evde yaşıyorum tek başıma. Erkek arkadaşımın ailesi de bir kere gelip bende kaldılar ben evde yokken. O zaman ben teklif etmiştim gelin kalın diyerek. 2-3 gün kalmışlardı. Sevgilim şuan çalışıyor doktor, okulu erken açıldı onun benimkinden ben de o yüzden ben gelene kadar evde kalabilirsin demiştim. Sorum şu ki, annesi gelecekmiş ve benim evimde kalacak sanırım. Ve sevgilim hiç bir şekilde sormadı annem gelecek kalabilir mi sorun olmaz değil mi gibisinden. Yani en azından laf olsun diye bile sorulmaz mı diye düşündüm. Bazen çekindiğini söylüyor evimde kaldigi için. Sıkıntı olmadigini söylüyorum, ben evde yokken ev zaten boş duruyor diyorum. Bilemiyorum belki abartıyor muyum. Sizin de fikirlerinizi merak ediyor
EvetBen anlamadım. Yürürken kv ,gelin adayının elinden mi tutuyormuş.
Ya öyle çok uzun süre tutmadik, yanlış anlattım sanırım. Merhaba merhaba dedikten sonra 10-15 saniye elimi sıktı bırakmadı bende samimi bulduğum için belirttimBen anlamadım. Yürürken kv ,gelin adayının elinden mi tutuyormuş.
Daha sevgili iken başlamış gel kal durumu ve siz yapmışsınız bunu böyle giderse evlilik olduğu halde önünü alamayacağınız çok sorununuz olacakYok o yurtta kalıyor normal zamanda. Hastane benim evime yakın olduğu için ben yokken kalabilirsin dedim, o da kalıyordu. Ailesinin kalmasına da bir şey demiyorum aslında ama en azından formalite icabı bile olsa kalabilir mi diye sorulmasını bekledim sanırım.
Benim hoşuma gitmezdi ya elimi tutmasını sarılmasını istemezdim. Kesinlikle mesafe bilen bir aile değil bu başınızı ağrıtacak gibi.Yani öyle çok uzun süre tutunmadik sadece merhaba merhaba dedikten sonra 10 saniye falan elimi birakmadi ama benim bu bile hoşuma gitti o an sanırımBende biraz öyle hissediyorum açıkçası biraz fazla rahat gibiler. Ama sevgilimi de seviyorum umarım ilerde kotu şeylerle karşılaşmam
Daha sevgili iken başlamış gel kal durumu ve siz yapmışsınız bunu böyle giderse evlilik olduğu halde önünü alamayacağınız çok sorununuz olacak
Ne bileyim . Hayal ettiğim el ele tinn tinn yürüyen bi kv ve siz oldunuz daYa öyle çok uzun süre tutmadik, yanlış anlattım sanırım. Merhaba merhaba dedikten sonra 10-15 saniye elimi sıktı bırakmadı bende samimi bulduğum için belirttim
Aynı şehirde yaşamayacagiz o yüzden çok bir korku yaşamıyordum bununla alakalı ama şu son yaşanan şey benim de kafamı kariştirdiDaha sevgili iken başlamış gel kal durumu ve siz yapmışsınız bunu böyle giderse evlilik olduğu halde önünü alamayacağınız çok sorununuz olacak
Yok yok öyle olmadıNe bileyim . Hayal ettiğim el ele tinn tinn yürüyen bi kv ve siz oldunuz daolmasın zaten öyle. Çok samimiyete gerek yok
Herkese merhaba. Bugün kafama takılan bir konu oldu sizinle paylaşıp fikir edinmek istedim. Ben 24 yaşındayım sevgilim de aynı yaşıt. 3 senedir birlikteyiz. Aynı üniversiteye gidiyoruz bu sene ikimizin de okulu bitiyor evlenmeyi düşünüyoruz. Geçtiğimiz mayıs ayında beni annesiyle tanıştırdı. 2 kez biraraya geldik ve ilk izlenim olarak sevdim. Örneğin kafede otururken üşüme diye sarilan, yürürken el ele tutuşan bir kadın. Samimi yani. Ben okuduğum üniversitede evde yaşıyorum tek başıma. Erkek arkadaşımın ailesi de bir kere gelip bende kaldılar ben evde yokken. O zaman ben teklif etmiştim gelin kalın diyerek. 2-3 gün kalmışlardı. Sevgilim şuan çalışıyor doktor, okulu erken açıldı onun benimkinden ben de o yüzden ben gelene kadar evde kalabilirsin demiştim. Sorum şu ki, annesi gelecekmiş ve benim evimde kalacak sanırım. Ve sevgilim hiç bir şekilde sormadı annem gelecek kalabilir mi sorun olmaz değil mi gibisinden. Yani en azından laf olsun diye bile sorulmaz mı diye düşündüm. Bazen çekindiğini söylüyor evimde kaldigi için. Sıkıntı olmadigini söylüyorum, ben evde yokken ev zaten boş duruyor diyorum. Bilemiyorum belki abartıyor muyum. Sizin de fikirlerinizi merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?