- 28 Mart 2020
- 21.328
- En iyi cevaplar
- 1
- 64.746
- 598
Eşim ben mesajı görüp kizdiktan sonra artık bir şeylerin farkına varmaya başladı . Evliligimizde de ilk üç ay sıkıntı çıkarmaya çalıştı insanlar kayınvalide ile uğraşır ben daha çok yenge ile uğraştım . Onun gibi davrandım eşimle ilgili söylediklerinin yanlış olduğunu karakterinin dediği gibi olmadığını en sevdiği yemeğin o olmadığını bana çok düşkün olduğunu söyledim çok saçmaydı o aralar bende normal değilmişim ama işe yaradıŞu an nasıl o yenge?
Sevgilimin abisi yurtdışında yaşıyor evli ve 1 çocuğu var. Yengesiyle yeğeni önümüzdeki günlerde önden gelecekler abisi 1 2 ay sonra gelecek. Benim sorum şu yengesi sevgilime daha önceden arkadaşmış gibi mesajlar yazmış işte beni kastederek ne kadar çok konusuyosunuz biraz da bizi ara falan gibisinden her lafı söylüyorlarmış birbirlerine önceden de zaten samimi oldukları için. Şu anda da o eski samimiyette olmalarını istemiyorum ben art bi niyet olduğundan değil ama rahatsız oluyorum kıskanıyorum. Benim ilişkisinin başlamasının ardından ilk defa geliyolar buraya ve yeğenimle olsun yengemle olsun illaki ilgilenicem abimin emaneti onlar bana falan diyo sevgilim mesafeli ol kıskanıyorum dediğimdeyse o benim abimin karısı ne biçim konuşuyon deyip sinirleniyo tartışıyoruz. Aynı evde duracaklar sonuçta ben samimi olmalarını istemiyorum ama elimden de bişi gelmiyor ne yapabilirim nasıl davranmalıyım. Öbür aya söz'ümüz var bi de sevgilimle aram bozulsun istemiyorum.
Bu kadar rahatsızlık duyduğum aile ilişkileri olan bir aileye gelin olmazdım mesela, daha ortada nişan, söz bile yokkenŞimdi burda kimse kimseye numara yapmasın, kim olsa bu samimiyete bozulur. Konu sahibi hiç politikacı değilsin. Niye açık açık kıskandığını söylüyorsun. Tam tersi ne kadar mutlu olduğunu, onlarla buluşmak tanışmak için sabırsızlandigini söyle. Sonra yavaş yavaş uzaklaştırırsın eğer böyle olmasını istiyorsan. Niye niyetini açık açık belli ediyorsun?
Mesele konuşmaları irtibatlarının olması falan değil zaten görüşmesinler hiç falan da demiyorum sadece mesafesizler ve rahatsız oluyorum bundan herkes linclemis ama kendi başlarına gelse daha da beter davranırlar buna eminimIşte bu kavga meselesi olmuyor aslında kaç kişiyle ilişkim hakkında konuştum eminim eşim de konuşmuştur . Ben baya da bu konularda rahatım eşimin samimi kız arkadaşları vardır . Selamlaşmalari sarılmalı falandır yani gayet iyi dostlari var ama iş yengesine gelince bende çıldırmıştim . Herkes linçlemiş sanırım bazı şeyleri insanlar yaşamadan anlamıyor. Kadın bulusmalarimizda özel olarak arar beni de rahatsız eder eşim hakkında bilgi verirdi . X şunu sever şunu şöyle yapar bir yere kadar tamam. Bir gün yanımda mesaj atmış bende gördüm kavgaliydik erkek dediğin biraz daha üstte olur kadın dediğin alttan alırmış yoksa çok ezilirmis yukardan mesajı okumamla son noktayı yaşamıştım. Ilişkilerde tavsiyeyi arkadaştan almak mantıklı gerçekten bazı kadınlar eltilik olayını çok abartıyor. Niyetini anlayamıyorsun evlendikten eşimin ailesine gittikten sonra bile eşiyle ilgilenmez on beş kişinin arasında bir tek benim eşimin ne yedigiyle ne ictigle ilgilenirdi . Onun için özel hazırlık yapardı . Nisan , nikah her dönemde muhakkak sorun çıkarmaya çalıştı . Işte tüm bunlarda asıl suçlu kim diye sorarsanız tabi ki erkek oluyor. Erkeklerde o benim ablam o benim dert ortağım diye salak salak gezerse kadın da çıldırıyor . Yani bazı insanlar gerçekten hastalıklı bir şekilde yaklasabiliyorlar mesele de eşinin kardeşine yürümek değil yeni gelen kadını ekarte etmek . Çok tuhaf ama böyle değişik insanlar malesef var .
Mesele konuşmaları irtibatlarının olması falan değil zaten görüşmesinler hiç falan da demiyorum sadece mesafesizler ve rahatsız oluyorum bundan herkes linclemis ama kendi başlarına gelse daha da beter davranırlar buna eminim
Bu şekilde davranabilirsin çok takılmana gerek yok zamanla geçecekEşim ben mesajı görüp kizdiktan sonra artık bir şeylerin farkına varmaya başladı . Evliligimizde de ilk üç ay sıkıntı çıkarmaya çalıştı insanlar kayınvalide ile uğraşır ben daha çok yenge ile uğraştım . Onun gibi davrandım eşimle ilgili söylediklerinin yanlış olduğunu karakterinin dediği gibi olmadığını en sevdiği yemeğin o olmadığını bana çok düşkün olduğunu söyledim çok saçmaydı o aralar bende normal değilmişim ama işe yaradısonra onu daha çok görünce fark ettim ki eşiyle çok yakın değil ve insanlara sarıyor özel hayatlarina müdahil olmaya çalışıyor o da aramıza giremeyeceğini anlayınca bıraktı . Şimdi arada bir çocukla ilgili çok bilmislik tasliyor şöyle yaparsın böyle yaparsın diye hayır diyorum susuyor
Birincisi konu sahibinin olayı düpedüz kapris. Başka bir şey değil. Yengesi ile yakınlarmış, eee başka ne var? Kör bir kıskançlığı tetikleyecek, hak verdirecek başka bir done yok ki. Üstelik daha sevgiliyken çok aşırı hareketler bunlar. Dur bismillah daha, elticilik oynamaya daha var yani.Şimdi burda kimse kimseye numara yapmasın, kim olsa bu samimiyete bozulur. Konu sahibi hiç politikacı değilsin. Niye açık açık kıskandığını söylüyorsun. Tam tersi ne kadar mutlu olduğunu, onlarla buluşmak tanışmak için sabırsızlandigini söyle. Sonra yavaş yavaş uzaklaştırırsın eğer böyle olmasını istiyorsan. Niye niyetini açık açık belli ediyorsun?
2 üniversite okuyorum ben zaten suan biri örgün biri açıktan. Sevgilim olmasından ya da sözlenmemden okumadiğimi nerden çıkardınız kiAy üniversite sınavına girecek yeğenimle aynı yaştaymışsın. Çocuğum bu yaşında ne eltisi ne yengesi, ne nişanı. Neden sınava girmiyorsun sen? Liseden yeni mezun olmuş olmalısın bırak bu işleri otur ders çalış üniversiteye git. Hevesin üniversite ortamı olsun, geleceğin olsun.
Üniversite gençliğini daha vizyoner beklerim çünkü böyle yengeli eltili konular beklemem. Ayrıca yaş itibariyle en iyi ihtimalle henüz birinci sınıf olmalısınız. Birinci sınıfta okurken neyin nişanı? Kaç sene nişanlı kalacaksınız? Neden böyle bir adım atıyorsunuz ki?2 üniversite okuyorum ben zaten suan biri örgün biri açıktan. Sevgilim olmasından ya da sözlenmemden okumadiğimi nerden çıkardınız ki
Wattpad kitabı gibi hayatlar ya. Baş karakterimiz 18'inde nişanlanır, okulunu bitirmeden koşa koşa evlenir. Okulu birincilikle bitirir, tüm iş yerleri onu kapmaya çalışır. Çünkü o hem güzel hem mükemmel bir eş hem de çok zekidir, çalışkandır.Üniversite gençliğini daha vizyonlar beklerim çünkü böyle yengeli eltili konular beklemem. Ayrıca yaş itibariyle en iyi ihtimalle henüz birinci sınıf olmalısınız. Birinci sınıfta okurken neyin nişanı? Kaç sene nişanlı kalacaksınız? Neden böyle bir adım atıyorsunuz ki?
Bu yıl son senem okulum bitiyor neden adını koymayalım ki? Ayrıca aileler falan tanıştı zaten,söz tarihi falan alındı.Üniversite gençliğini daha vizyoner beklerim çünkü böyle yengeli eltili konular beklemem. Ayrıca yaş itibariyle en iyi ihtimalle henüz birinci sınıf olmalısınız. Birinci sınıfta okurken neyin nişanı? Kaç sene nişanlı kalacaksınız? Neden böyle bir adım atıyorsunuz ki?
Benim yeğenim 2004 doğumlu. Başarılı bir çocuk, hedefi de büyük. Sevgilisi de var. Hayta hepimiz gördük tanıyoruz yakışıklı tatlı bir tip. Biz mesela nişanlanın desek gözlerini pörtletip öf teyze saçmala ya sene 2022 derWattpad kitabı gibi hayatlar ya. Baş karakterimiz 18'inde nişanlanır, okulunu bitirmeden koşa koşa evlenir. Okulu birincilikle bitirir, tüm iş yerleri onu kapmaya çalışır. Çünkü o hem güzel hem mükemmel bir eş hem de çok zekidir, çalışkandır.
2004ler bu sene liseyi bitiriyor, destekli atınBu yıl son senem okulum bitiyor neden adını koymayalım ki? Ayrıca aileler falan tanıştı zaten,söz tarihi falan alındı.
Ben mesela sevgılısının yengesi olsam bu kadar fazla görüşmeyin diye art niyetli bir tavsiyede bulunmam mesela...Neden görüşmesinler peki? Ne var sık sık görüşmede? Sevgili birbirini seven iki insana verilen normal bir tavsiyemi gercekten sizce?Niye ki siz sevgiliyken zinhar asla kimseye bir şey danışmaz miydiniz? Ya da uyuz olduğunuz kısım olursa 'aman duyulmasin' diye sineye mi cekerdiniz, ilişkiniz için hiç tavsiye almaz , kimsenin iliskisi hakkında tavsiye vermez miydiniz?
Bence dünyanın en doğal seyi ilişki hakkında konuşmak . Karşı cinsten yakın olduğun biriyle konuşmak da daha sağlıklı yorum almana sebep olur
Ben de çok konuşurum ilişkim hakkında,özellikle güzel anlar için degil de uyuz olduğum anlar için. Genelde eşim dostum benim gazımi alir, olaya daha normal bakmamı sağlarlar:)
Beni de bir heyecanla arayıp "ben bu çocuğu bogarim" vs diye konuşan arkadaşım konuşmamızın sonunda rahatlamış olarak kapatır. Ya da sevgilisine sinir olup kkya konu açan kızlar yorumlardan sonra kendilerinde de hata olduğunu farkeder.
Bu da mı yani kavga meselesi? Hadi evlilik olsa neyse diyeceğim,evin içindeki muhabbet anlatılmaz ama insan sevgilisini niye anlatmasin ki eşine dostuna? Bu da mı kavga meselesi olacak?
Ben 04lü değilim 03lüyüm bi sallama ya üf ne sıkıntılısınız konu bu mu şimdi2004ler bu sene liseyi bitiriyor, destekli atın
Hadi siz sene başında doğun aileniz bir sene erken versin ilk seneniz olmalı üniversitede.
Lise öğretmeniyim kaç doğumlular bu sene sınava girecek biliyorum yani
O zaman erken başladınız okula ve iki senelik bir bölüm okuyorsunuz. Doğru mu anladımBen 04lü değilim 03lüyüm bi sallama ya üf ne sıkıntılısınız konu bu mu şimdi
Haddini bil bence. Hayatıma sonradan dahil olan sevgilim, hiçbir haklı gerekçesi yokken, onunla mesafeli ol bununla uzak ol diyemez, hele ki bu kişi aileden biri ise..Sevgilimin abisi yurtdışında yaşıyor evli ve 1 çocuğu var. Yengesiyle yeğeni önümüzdeki günlerde önden gelecekler abisi 1 2 ay sonra gelecek. Benim sorum şu yengesi sevgilime daha önceden arkadaşmış gibi mesajlar yazmış işte beni kastederek ne kadar çok konusuyosunuz biraz da bizi ara falan gibisinden her lafı söylüyorlarmış birbirlerine önceden de zaten samimi oldukları için. Şu anda da o eski samimiyette olmalarını istemiyorum ben art bi niyet olduğundan değil ama rahatsız oluyorum kıskanıyorum. Benim ilişkisinin başlamasının ardından ilk defa geliyolar buraya ve yeğenimle olsun yengemle olsun illaki ilgilenicem abimin emaneti onlar bana falan diyo sevgilim mesafeli ol kıskanıyorum dediğimdeyse o benim abimin karısı ne biçim konuşuyon deyip sinirleniyo tartışıyoruz. Aynı evde duracaklar sonuçta ben samimi olmalarını istemiyorum ama elimden de bişi gelmiyor ne yapabilirim nasıl davranmalıyım. Öbür aya söz'ümüz var bi de sevgilimle aram bozulsun istemiyorum.
Yok ya konu sahibinin akılları değil bunlar. Biri sokmuş aklına belli. Biri demiş ki bu nasıl kadın insan kaynı ile böyle samimi olur mu , ben kaynıma bayramdan bayrama merhaba derim , falanca vardı yengesi ile kactı sonra vs vs derken konu sahibi de dolmuş.Nereden biliyorsun?
Siz sevgili olduktan sonra ilk defa gelecekmiş kadın, neyini gördün de fitne fesat diyorsun?
Dikkat et de kıskançlıktan ölme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?