- 19 Mayıs 2020
- 47.255
- 212.244
- 548
Çok farketti gercekten.Ben 04lü değilim 03lüyüm bi sallama ya üf ne sıkıntılısınız konu bu mu şimdi
Abisinin karısıyla ilişkisi olabileceğini düşündüğün adamla nişanlanma bi zahmetSevgilimin abisi yurtdışında yaşıyor evli ve 1 çocuğu var. Yengesiyle yeğeni önümüzdeki günlerde önden gelecekler abisi 1 2 ay sonra gelecek. Benim sorum şu yengesi sevgilime daha önceden arkadaşmış gibi mesajlar yazmış işte beni kastederek ne kadar çok konusuyosunuz biraz da bizi ara falan gibisinden her lafı söylüyorlarmış birbirlerine önceden de zaten samimi oldukları için. Şu anda da o eski samimiyette olmalarını istemiyorum ben art bi niyet olduğundan değil ama rahatsız oluyorum kıskanıyorum. Benim ilişkisinin başlamasının ardından ilk defa geliyolar buraya ve yeğenimle olsun yengemle olsun illaki ilgilenicem abimin emaneti onlar bana falan diyo sevgilim mesafeli ol kıskanıyorum dediğimdeyse o benim abimin karısı ne biçim konuşuyon deyip sinirleniyo tartışıyoruz. Aynı evde duracaklar sonuçta ben samimi olmalarını istemiyorum ama elimden de bişi gelmiyor ne yapabilirim nasıl davranmalıyım. Öbür aya söz'ümüz var bi de sevgilimle aram bozulsun istemiyorum.
Valla bana da aşırı şey geliyor bu tip insanlar. Yapacak hiçbir şey mi kalmadı da 18'de elticilik oynamaya başlıyorsun?Benim yeğenim 2004 doğumlu. Başarılı bir çocuk, hedefi de büyük. Sevgilisi de var. Hayta hepimiz gördük tanıyoruz yakışıklı tatlı bir tip. Biz mesela nişanlanın desek gözlerini pörtletip öf teyze saçmala ya sene 2022 der
Yani bana aynı çocukla yıllarca flört edip okul biter bitmez evlenenler çok tuhaf gelir. Hayatı ıskalıyorlar bence
Liseyi bitirmesine bu sene okulum bitiyor diyor. Liseyi bitirip evlenme hayali kurmak...Bu yıl son senem okulum bitiyor neden adını koymayalım ki? Ayrıca aileler falan tanıştı zaten,söz tarihi falan alındı.
Liseyi bitirmesine bu sene okulum bitiyor diyor. Liseyi bitirip evlenme hayali kurmak...
Vizyon desen var
Lisede evlenmek yasak diye biliyorum reşit olsan dahi. Lise bitti bütün engeller kalktı işte.Liseyi bitirmesine bu sene okulum bitiyor diyor. Liseyi bitirip evlenme hayali kurmak...
Vizyon desen var
Biri açıktan iki üniversite okumuyorsunuz yaniBen 04lü değilim 03lüyüm bi sallama ya üf ne sıkıntılısınız konu bu mu şimdi
Yengenin 1-2 ay öncesinden gelmesini, sevgisiyle aynı evde kalmasını bile dert ediyordur şimdi. Öyle bir konu vardı, yengesinin aile evinde, sevgilisiyle aynı evde kalmasını istemiyorum diye o aklıma geldi.Yok ya konu sahibinin akılları değil bunlar. Biri sokmuş aklına belli. Biri demiş ki bu nasıl kadın insan kaynı ile böyle samimi olur mu , ben kaynıma bayramdan bayrama merhaba derim , falanca vardı yengesi ile kactı sonra vs vs derken konu sahibi de dolmuş.
İki gün evvel gelip 40 yıllık düzeni değiştirmeye kalkıyorlar ben bi gülümsüyorum orda.Yengenin 1-2 ay öncesinden gelmesini, sevgisiyle aynı evde kalmasını bile dert ediyordur şimdi. Öyle bir konu vardı, yengesinin aile filtresi evinde, sevgilisiyle aynı evde kalmasını istemiyorum diye o aklıma geldi.Sevgiliyken, aile ilişkilerine ayar vermeye çalışan elticilik oynamaya dünden hevesli hanım kızlar.
Bu sene mezun oluyormuş üniversiteden, hem açıktan hem örgünden. YersekLisede evlenmek yasak diye biliyorum reşit olsan dahi. Lise bitti bütün engeller kalktı işte.
Böyle 20 sine gelmeden evlilik kayın aile derdine düşen kim varsa hepsinde bir 200 iq durumu oluyor zaten , okulu bitirmiş oluyorlar , donanımlı oluyorlar , istikballeri parlak oluyor, işveren desen kapısında kuyruk. Yihhuuu.Bu sene mezun oluyormuş üniversiteden, hem açıktan hem örgünden. Yersek
Kadın kadının düşmanı olduğu için kıskandım şuvandaBöyle 20 sine gelmeden evlilik kayın aile derdine düşen kim varsa hepsinde bir 200 iq durumu oluyor zaten , okulu bitirmiş oluyorlar , donanımlı oluyorlar , istikballeri parlak oluyor, işveren desen kapısında kuyruk. Yihhuuu.
yavv kız 19 sevgili dediği oğlan 22 yaşındaSevgılının telefonınu mu karıstırdın?Bunda sorun yok yanı?Avamlık yalnız bu.
eskiden öyleydi. bildiğim sonra kaldırdılar onu.Lisede evlenmek yasak diye biliyorum reşit olsan dahi. Lise bitti bütün engeller kalktı işte.
E bu horika bi haber.eskiden öyleydi. bildiğim sonra kaldırdılar onu.
Bakin benimde eşimin kardeşi var aramızda 4 yaş var. Ben 15 yıllık evliyim nerdeyse. İlk evlendigimiz zamanlardan baslayarak hep birlikte tatillere gittik. Onu tanıdığımda 21 yaşında bir çocuktu. Gayet samimiydik eşimle aralarında yas farki olduğu ve birazda genel mesafeli olduklari için aynı frekansta değillerdi. Bir abla kardeş olduk. Bir takım sorunlar atlattı abisi dinlemiyor diye hep dinledim yardımcı oldum. İsim yerine herkes lakap kullanır Bende lakabıyla söylerim. Hala adını kullanmam mesela. Ne ben ona farklı bakmisimdir ne o bana. Simdi biri gelse sizin tavrınızda olsa bende yadırgarim. O çocuğun büyüdüğünü gordum ben. Cok sohbet ettik dertleştik samimiyiz yani. Simdi biri istemiyor diye kesmek onun açısından garip olmazmi.Ay ablacım çok teşekkür ederim gerçekten hislerime tercüman oldun diyebilirim. Yani sanki ben elinden almışım gibi davranıyor. Ben de ne yapacağımı bilemedim. Aralarına mesafe koysalar benim varlığımı dikkate alarak konuşsa sevgilimle ben zaten hiç böyle şeyleri düşünmem ki. Birazcık fıkır alırım belki diye yazdım buraya ama herkes neler söylemis daha fazla üzüldüm açıkçası(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?