Sevgilim ve yengesinin samimi olmasını istemiyorum ne yapmalıyım kızlar yardımcı olun lütfen

Abisinin karısıyla ilişkisi olabileceğini düşündüğün adamla nişanlanma bi zahmet

Valla bana da aşırı şey geliyor bu tip insanlar. Yapacak hiçbir şey mi kalmadı da 18'de elticilik oynamaya başlıyorsun?
Yaşıtları neyin peşinde, bu kız neyin peşinde? Çocuk da daha 22 yaşındaymış. Her şey için aşırı aşırı erken. Elti bile 24 yaşındaymış düşünün Khomyuk Hanım. Ardınızdan kovalayan yoksa bu denli acelenin manası yok bence.

Bu yıl son senem okulum bitiyor neden adını koymayalım ki? Ayrıca aileler falan tanıştı zaten,söz tarihi falan alındı.
Liseyi bitirmesine bu sene okulum bitiyor diyor. Liseyi bitirip evlenme hayali kurmak...
Vizyon desen var

Liseyi bitirmesine bu sene okulum bitiyor diyor. Liseyi bitirip evlenme hayali kurmak...
Vizyon desen var
Lisede evlenmek yasak diye biliyorum reşit olsan dahi. Lise bitti bütün engeller kalktı işte.

18 yasinda elti olmayin ya, nisanli da olmayin, dunyaniz bunlarla sınırlı olmasin.
Konu bu değil tabi. Yengenin de yasi kucuk, sevgilinin de yasi kucuk, hepsi cahilce davraniyor belli ki. Onun sizin iliskinize karismaya hakki yok ama senin de boyle bir yakıştırma yapman cok yanlış. Yengesi degil de ablasi olsa ne düşünürdün? Tam olarak oyle bak olaya. Abisinin esi abla demek.

Yengenin 1-2 ay öncesinden gelmesini, sevgisiyle aynı evde kalmasını bile dert ediyordur şimdi. Öyle bir konu vardı, yengesinin aile evinde, sevgilisiyle aynı evde kalmasını istemiyorum diye o aklıma geldi. Sevgiliyken, aile ilişkilerine ayar vermeye çalışan elticilik oynamaya dünden hevesli hanım kızlar.

İki gün evvel gelip 40 yıllık düzeni değiştirmeye kalkıyorlar ben bi gülümsüyorum orda.

Bu sene mezun oluyormuş üniversiteden, hem açıktan hem örgünden. Yersek
Böyle 20 sine gelmeden evlilik kayın aile derdine düşen kim varsa hepsinde bir 200 iq durumu oluyor zaten , okulu bitirmiş oluyorlar , donanımlı oluyorlar , istikballeri parlak oluyor, işveren desen kapısında kuyruk. Yihhuuu.

Kadın kadının düşmanı olduğu için kıskandım şuvanda

Bırakın sevgilimi, eşim bile bana eniştemle ilgili böyle bir konuşma yapamaz.
Durduk yere insanlara sapık muamelesi yapmayın, çok çirkin.

Sevgılının telefonınu mu karıstırdın?Bunda sorun yok yanı?Avamlık yalnız bu.
yavv kız 19 sevgili dediği oğlan 22 yaşında
çocuklu yenge de 24 müş zaten ama onun evli olduğu abi 30 filan muhtemelen. ona yurtdışında diye zaar iyice çıtır bulmuşlar.
22 yaşındaki oğlanla bu kız zaten nişanlanıyormuş abi de gelince nişan takılacak herhalde

ortam bu.

avamlık köylülük hepsinden önce çocukluk.
Lisede evlenmek yasak diye biliyorum reşit olsan dahi. Lise bitti bütün engeller kalktı işte.
eskiden öyleydi. bildiğim sonra kaldırdılar onu.

umarim sevgiliniz pis zihniyetinizle sizi baş başa bırakır.
adam yurek yemis su kafada insanla sözlenecekmiş birde.

Aranızda olup biten her şeyi anlatması vs. yanlış bence çünkü bu tarz durumlarda o kişi ilişkiye karışmayı,akıl vermeyi vs. kendinde hak görüyor ve ister istemez sorunlar çıkıyor…Ama sizin de onların yakınlıklarına karışmanız hoş değil. Birisi abisinin eşi diğeri abisinin çocuğu. Haa hani derseniz rahatsızlık verecek sınırları aşan laubalilikleri var orada tepki göstermekte haklısınız derim.

Bakin benimde eşimin kardeşi var aramızda 4 yaş var. Ben 15 yıllık evliyim nerdeyse. İlk evlendigimiz zamanlardan baslayarak hep birlikte tatillere gittik. Onu tanıdığımda 21 yaşında bir çocuktu. Gayet samimiydik eşimle aralarında yas farki olduğu ve birazda genel mesafeli olduklari için aynı frekansta değillerdi. Bir abla kardeş olduk. Bir takım sorunlar atlattı abisi dinlemiyor diye hep dinledim yardımcı oldum. İsim yerine herkes lakap kullanır Bende lakabıyla söylerim. Hala adını kullanmam mesela. Ne ben ona farklı bakmisimdir ne o bana. Simdi biri gelse sizin tavrınızda olsa bende yadırgarim. O çocuğun büyüdüğünü gordum ben. Cok sohbet ettik dertleştik samimiyiz yani. Simdi biri istemiyor diye kesmek onun açısından garip olmazmi.

Kadınların güç savaşı bitmiyor. Sizi anlayabiliyorum. Yaşınız ya da sevgili nişanlı oluşunuz beni ilgilendirmiyor. Eğer mesajda aramaz sormaz oldun unuttun bizi deseydi sorun olmazdı. Ama sizi işin içine katarak konuşması sinir bozucu. Ben hiç şaşmaz bir yenge tavrı olarak görüyorum bunu. Aynı durumu bende yaşamıştım cünkü. Çay demlenecek kaçak mı Türk mü diye sorulurdu ortamda yengesi eşim icin x kaçak sevmez Türk çayı olsun derdi mesela. Birisi x sarma mı sever köfte mi daha cok derdi ben ağzımı açmadan sarma sever derdi. Ben eşiyim bir susta ben cevap veriyim. Çocukları gelirdi biz büyüklerle çay içiyoruz çocuklar tepesine çıkın xin zıplayın derdi. Ne alaka derdim içimden. Ben gelinlerin birbirlerinin eşlerine mesafeli olmaları taraftarıyım. İyi ilişkileri olsun ama ince bir çizgi var onu aşınca çok çirkin duruyor. Size tavsiyem sizde tanışın mesafeli durun. Sizin mesafeniz onların ilişkisini de etkiler eğer sevgiliniz sizi dinlerse. Cok iyi gözlem yapın aile cok önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…