o benim abimin karısı ne biçim konuşuyon deyip sinirleniyo
3 çocuğunun anası olun isterseniz, aile ilişkilerine dinamit koyma hakkınız yok. Siz bi de yeni giriyorsunuz aileye, hele dur bi bismillah.Diğer aya nişanımız var yazdım okumadınız sanırım.
Niye ki siz sevgiliyken zinhar asla kimseye bir şey danışmaz miydiniz? Ya da uyuz olduğunuz kısım olursa 'aman duyulmasin' diye sineye mi cekerdiniz, ilişkiniz için hiç tavsiye almaz , kimsenin iliskisi hakkında tavsiye vermez miydiniz?Aynı şey benim başıma gelseydi şayet kıskanıyorum seni demek yerine " sen nasıl bizim ilişkimiz için böyle bir tavsiye alma fikrine ya da samimiyetine giriyorsun" diyebilirdim...
Işte bu kavga meselesi olmuyor aslında kaç kişiyle ilişkim hakkında konuştum eminim eşim de konuşmuştur . Ben baya da bu konularda rahatım eşimin samimi kız arkadaşları vardır . Selamlaşmalari sarılmalı falandır yani gayet iyi dostlari var ama iş yengesine gelince bende çıldırmıştim . Herkes linçlemiş sanırım bazı şeyleri insanlar yaşamadan anlamıyor. Kadın bulusmalarimizda özel olarak arar beni de rahatsız eder eşim hakkında bilgi verirdi . X şunu sever şunu şöyle yapar bir yere kadar tamam. Bir gün yanımda mesaj atmış bende gördüm kavgaliydik erkek dediğin biraz daha üstte olur kadın dediğin alttan alırmış yoksa çok ezilirmis yukardan mesajı okumamla son noktayı yaşamıştım. Ilişkilerde tavsiyeyi arkadaştan almak mantıklı gerçekten bazı kadınlar eltilik olayını çok abartıyor. Niyetini anlayamıyorsun evlendikten eşimin ailesine gittikten sonra bile eşiyle ilgilenmez on beş kişinin arasında bir tek benim eşimin ne yedigiyle ne ictigle ilgilenirdi . Onun için özel hazırlık yapardı . Nisan , nikah her dönemde muhakkak sorun çıkarmaya çalıştı . Işte tüm bunlarda asıl suçlu kim diye sorarsanız tabi ki erkek oluyor. Erkeklerde o benim ablam o benim dert ortağım diye salak salak gezerse kadın da çıldırıyor . Yani bazı insanlar gerçekten hastalıklı bir şekilde yaklasabiliyorlar mesele de eşinin kardeşine yürümek değil yeni gelen kadını ekarte etmek . Çok tuhaf ama böyle değişik insanlar malesef var .Niye ki siz sevgiliyken zinhar asla kimseye bir şey danışmaz miydiniz? Ya da uyuz olduğunuz kısım olursa 'aman duyulmasin' diye sineye mi cekerdiniz, ilişkiniz için hiç tavsiye almaz , kimsenin iliskisi hakkında tavsiye vermez miydiniz?
Bence dünyanın en doğal seyi ilişki hakkında konuşmak . Karşı cinsten yakın olduğun biriyle konuşmak da daha sağlıklı yorum almana sebep olur
Ben de çok konuşurum ilişkim hakkında,özellikle güzel anlar için degil de uyuz olduğum anlar için. Genelde eşim dostum benim gazımi alir, olaya daha normal bakmamı sağlarlar:)
Beni de bir heyecanla arayıp "ben bu çocuğu bogarim" vs diye konuşan arkadaşım konuşmamızın sonunda rahatlamış olarak kapatır. Ya da sevgilisine sinir olup kkya konu açan kızlar yorumlardan sonra kendilerinde de hata olduğunu farkeder.
Bu da mı yani kavga meselesi? Hadi evlilik olsa neyse diyeceğim,evin içindeki muhabbet anlatılmaz ama insan sevgilisini niye anlatmasin ki eşine dostuna? Bu da mı kavga meselesi olacak?
Şuan yengesinin bir abladan kız kardeşten farkı yok sevgiliniz için .gülüşüp eğlenmeleri falan çok fazla hani yenge/kayın ilişkisi gibi değil sevgilimle aralarında 2 3 yaş var bu yüzden daha önceden sevgilim eski sevgililerinden tutun ki yaptığı her şeyi anlatırmış şuanda da benim hakkımda az konuş onla hiç mi görmedin falan diye mesajlar atmış yengesi. Mesajda bile benimle ilgili böyle olan birisiyle sevgilimin aynı evde kalma konusu olunca ister istemez rahatsızlık duyuyorum. Fazla labali bir samimiyet var yani.
Niye ki siz sevgiliyken zinhar asla kimseye bir şey danışmaz miydiniz? Ya da uyuz olduğunuz kısım olursa 'aman duyulmasin' diye sineye mi cekerdiniz, ilişkiniz için hiç tavsiye almaz , kimsenin iliskisi hakkında tavsiye vermez miydiniz?
Bence dünyanın en doğal seyi ilişki hakkında konuşmak . Karşı cinsten yakın olduğun biriyle konuşmak da daha sağlıklı yorum almana sebep olur
Ben de çok konuşurum ilişkim hakkında,özellikle güzel anlar için degil de uyuz olduğum anlar için. Genelde eşim dostum benim gazımi alir, olaya daha normal bakmamı sağlarlar:)
Beni de bir heyecanla arayıp "ben bu çocuğu bogarim" vs diye konuşan arkadaşım konuşmamızın sonunda rahatlamış olarak kapatır. Ya da sevgilisine sinir olup kkya konu açan kızlar yorumlardan sonra kendilerinde de hata olduğunu farkeder.
Bu da mı yani kavga meselesi? Hadi evlilik olsa neyse diyeceğim,evin içindeki muhabbet anlatılmaz ama insan sevgilisini niye anlatmasin ki eşine dostuna? Bu da mı kavga meselesi olacak?
Sevglınız Behlul mu?Yanı yengesınden kıskandıgın adamla da evlenme be ablacım.Sevgilimin abisi yurtdışında yaşıyor evli ve 1 çocuğu var. Yengesiyle yeğeni önümüzdeki günlerde önden gelecekler abisi 1 2 ay sonra gelecek. Benim sorum şu yengesi sevgilime daha önceden arkadaşmış gibi mesajlar yazmış işte beni kastederek ne kadar çok konusuyosunuz biraz da bizi ara falan gibisinden her lafı söylüyorlarmış birbirlerine önceden de zaten samimi oldukları için. Şu anda da o eski samimiyette olmalarını istemiyorum ben art bi niyet olduğundan değil ama rahatsız oluyorum kıskanıyorum. Benim ilişkisinin başlamasının ardından ilk defa geliyolar buraya ve yeğenimle olsun yengemle olsun illaki ilgilenicem abimin emaneti onlar bana falan diyo sevgilim mesafeli ol kıskanıyorum dediğimdeyse o benim abimin karısı ne biçim konuşuyon deyip sinirleniyo tartışıyoruz. Aynı evde duracaklar sonuçta ben samimi olmalarını istemiyorum ama elimden de bişi gelmiyor ne yapabilirim nasıl davranmalıyım. Öbür aya söz'ümüz var bi de sevgilimle aram bozulsun istemiyorum.
Sevgılının telefonınu mu karıstırdın?Bunda sorun yok yanı?Avamlık yalnız bu.sevgilimin telefonunda gördüm. Karşı taraf defalarca aramış açmayınca da öyle şeyler yazmış. Benim sinirlenicemi bildiğinden telefonu dahi göstermek istemedi hatta ama bi şekilde okudum.
Işte bu kavga meselesi olmuyor aslında kaç kişiyle ilişkim hakkında konuştum eminim eşim de konuşmuştur . Ben baya da bu konularda rahatım eşimin samimi kız arkadaşları vardır . Selamlaşmalari sarılmalı falandır yani gayet iyi dostlari var ama iş yengesine gelince bende çıldırmıştim . Herkes linçlemiş sanırım bazı şeyleri insanlar yaşamadan anlamıyor. Kadın bulusmalarimizda özel olarak arar beni de rahatsız eder eşim hakkında bilgi verirdi . X şunu sever şunu şöyle yapar bir yere kadar tamam. Bir gün yanımda mesaj atmış bende gördüm kavgaliydik erkek dediğin biraz daha üstte olur kadın dediğin alttan alırmış yoksa çok ezilirmis yukardan mesajı okumamla son noktayı yaşamıştım. Ilişkilerde tavsiyeyi arkadaştan almak mantıklı gerçekten bazı kadınlar eltilik olayını çok abartıyor. Niyetini anlayamıyorsun evlendikten eşimin ailesine gittikten sonra bile eşiyle ilgilenmez on beş kişinin arasında bir tek benim eşimin ne yedigiyle ne ictigle ilgilenirdi . Onun için özel hazırlık yapardı . Nisan , nikah her dönemde muhakkak sorun çıkarmaya çalıştı . Işte tüm bunlarda asıl suçlu kim diye sorarsanız tabi ki erkek oluyor. Erkeklerde o benim ablam o benim dert ortağım diye salak salak gezerse kadın da çıldırıyor . Yani bazı insanlar gerçekten hastalıklı bir şekilde yaklasabiliyorlar mesele de eşinin kardeşine yürümek değil yeni gelen kadını ekarte etmek . Çok tuhaf ama böyle değişik insanlar malesef var .
Ilıskılerımızı medenı sevıyelerde yuruttugumuzden hepimizin aklına böyle avamlıklar gelmıyor.Şimdi burda kimse kimseye numara yapmasın, kim olsa bu samimiyete bozulur. Konu sahibi hiç politikacı değilsin. Niye açık açık kıskandığını söylüyorsun. Tam tersi ne kadar mutlu olduğunu, onlarla buluşmak tanışmak için sabırsızlandigini söyle. Sonra yavaş yavaş uzaklaştırırsın eğer böyle olmasını istiyorsan. Niye niyetini açık açık belli ediyorsun?
Bence de o sınırı kimseye aştırtmamak lazım ama arada bir arkadaslarla da insan dertlesiyor yayenGEnC 'e de size de katılıyorum.Tabiki insanlar hayatındaki kişi için farklı bakış açıları kazanmak,farklı bakış açıları katmak ister,anlatır, fikir ister,dinler.
Ama özel hayata müdahale durumuna geçtiğinde ben bunu hadsizlik, saygısızlık olarak nitelendiriyorum,ne yazıkki çoğu kişi bunun dengesini tutturamıyor ve ilişkilerinde böyle sorunlar yaşanıyor.Bu konu da içerik olarak bunlar da birisi.
Tam olarak sorun konu sahibinin fiziki yakınlaşma korkusu mu yoksa kendisine olan tavrından dolayı rahatsız olma hissi mi ondan emin olamadım.
Bu yaşta yenge elti derdiyle zamanını harcıyorsunKendi hallerine bırakınca da daha beter oluyor...maalesef ufak hesaplamalar yapmayı kurnazca düşünmeyi pek beceremiyorum ne yapsam da engel olsam bu duruma bilmiyorum hic
Şu an nasıl o yenge?Işte bu kavga meselesi olmuyor aslında kaç kişiyle ilişkim hakkında konuştum eminim eşim de konuşmuştur . Ben baya da bu konularda rahatım eşimin samimi kız arkadaşları vardır . Selamlaşmalari sarılmalı falandır yani gayet iyi dostlari var ama iş yengesine gelince bende çıldırmıştim . Herkes linçlemiş sanırım bazı şeyleri insanlar yaşamadan anlamıyor. Kadın bulusmalarimizda özel olarak arar beni de rahatsız eder eşim hakkında bilgi verirdi . X şunu sever şunu şöyle yapar bir yere kadar tamam. Bir gün yanımda mesaj atmış bende gördüm kavgaliydik erkek dediğin biraz daha üstte olur kadın dediğin alttan alırmış yoksa çok ezilirmis yukardan mesajı okumamla son noktayı yaşamıştım. Ilişkilerde tavsiyeyi arkadaştan almak mantıklı gerçekten bazı kadınlar eltilik olayını çok abartıyor. Niyetini anlayamıyorsun evlendikten eşimin ailesine gittikten sonra bile eşiyle ilgilenmez on beş kişinin arasında bir tek benim eşimin ne yedigiyle ne ictigle ilgilenirdi . Onun için özel hazırlık yapardı . Nisan , nikah her dönemde muhakkak sorun çıkarmaya çalıştı . Işte tüm bunlarda asıl suçlu kim diye sorarsanız tabi ki erkek oluyor. Erkeklerde o benim ablam o benim dert ortağım diye salak salak gezerse kadın da çıldırıyor . Yani bazı insanlar gerçekten hastalıklı bir şekilde yaklasabiliyorlar mesele de eşinin kardeşine yürümek değil yeni gelen kadını ekarte etmek . Çok tuhaf ama böyle değişik insanlar malesef var .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?