gülüşüp eğlenmeleri falan çok fazla hani yenge/kayın ilişkisi gibi değil sevgilimle aralarında 2 3 yaş var bu yüzden daha önceden sevgilim eski sevgililerinden tutun ki yaptığı her şeyi anlatırmış şuanda da benim hakkımda az konuş onla hiç mi görmedin falan diye mesajlar atmış yengesi. Mesajda bile benimle ilgili böyle olan birisiyle sevgilimin aynı evde kalma konusu olunca ister istemez rahatsızlık duyuyorum. Fazla labali bir samimiyet var yani.Samimiyetten kastınız nedir? Art niyetli değilim demişsiniz ama bana pek öyle gelmedi. Sevgiliniz size açıklamış sonuçta yeğenim ve yengem diye. Arada tabiki belli bir mesafe olacak da siz sanki hiç konuşmasınlar istiyorsunuz gibi bu da sağlıklı bir durum değil.
Diğer aya nişanımız var yazdım okumadınız sanırım.Vasıfınız bu ilişkide “sevgili” , aile ilişkileri sizi ilgilendirmez bence
Sen bu mesajları nereden biliyorsungülüşüp eğlenmeleri falan çok fazla hani yenge/kayın ilişkisi gibi değil sevgilimle aralarında 2 3 yaş var bu yüzden daha önceden sevgilim eski sevgililerinden tutun ki yaptığı her şeyi anlatırmış şuanda da benim hakkımda az konuş onla hiç mi görmedin falan diye mesajlar atmış yengesi. Mesajda bile benimle ilgili böyle olan birisiyle sevgilimin aynı evde kalma konusu olunca ister istemez rahatsızlık duyuyorum. Fazla labali bir samimiyet var yani.
Tövbe tövbe…gülüşüp eğlenmeleri falan çok fazla hani yenge/kayın ilişkisi gibi değil sevgilimle aralarında 2 3 yaş var bu yüzden daha önceden sevgilim eski sevgililerinden tutun ki yaptığı her şeyi anlatırmış şuanda da benim hakkımda az konuş onla hiç mi görmedin falan diye mesajlar atmış yengesi. Mesajda bile benimle ilgili böyle olan birisiyle sevgilimin aynı evde kalma konusu olunca ister istemez rahatsızlık duyuyorum. Fazla labali bir samimiyet var yani.
Eee nişanlımsı mı oluyorsunuz karşılıklı o zaman sevgili değil de?Diğer aya nişanımız var yazdım okumadınız sanırım.
sevgilimin telefonunda gördüm. Karşı taraf defalarca aramış açmayınca da öyle şeyler yazmış. Benim sinirlenicemi bildiğinden telefonu dahi göstermek istemedi hatta ama bi şekilde okudum.Sen bu mesajları nereden biliyorsun
Nişanlanın o halde , aile içine girdiğinizde gözünüzle şahit olacağınız aksi bir durum olursa gerekeni söyleme hakkınız olur . Ki diğer mesajlardaki arkadaşlara katılıyorum eşi ile yengesi arasında art niyet düşünmek daha yolun bu kadar başından sizi yoracaktır.. Belki yenge,kayın frekansları böyledir kötü düşünmek yanlış benceDiğer aya nişanımız var yazdım okumadınız sanırım.
Şimdi burda kimse kimseye numara yapmasın, kim olsa bu samimiyete bozulur. Konu sahibi hiç politikacı değilsin. Niye açık açık kıskandığını söylüyorsun. Tam tersi ne kadar mutlu olduğunu, onlarla buluşmak tanışmak için sabırsızlandigini söyle. Sonra yavaş yavaş uzaklaştırırsın eğer böyle olmasını istiyorsan. Niye niyetini açık açık belli ediyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?