Ya tabiki de rahatsız olunur, kim ister her şeye karışacak potansiyelli birini? Siz sadece açık açık söylemeyin yeterHerkes yargılamış öyle şey mi olur falan diye ama nişanlım eşim olacak insanın çevresinde böyle cıvık cıvık konuşan labali bi insandan yengesi değil de kim olursa olsun rahatsız olurum herkes olur bence zaten.
Hay sen bin yaşa ya tam olarak da bunu yapıyor... ben 19 sevgilim 22 yengesi de 24 yaşında bu arada. Çok fazla samimiyetten rahatsız olduğum için uyarmama rağmen dikkat etmemeleri normal mi ki?Konu sahibinin yaşı konuda yazmıyor. Başka konularda bahsettiyse de bilmiyorum bilmek aklımda tutmak zorunda da değilim. Bu konuda okuduğuma yorum yaparım. Yılda 1 2 kez görüşebilirler, konu sahibi telefonda da samimi olunmasını istemiyor. Istemeyebilir kıskanabilir yengenin yaşı çok yakınmış çünkü. İletişim kurulması gayet normal ama samimiyete gerek yok. Ben de istemezdim yaşı bana yakın, "xi bırak biraz da bizle konuş eheheh" diyecek yengeyi.
Konu sahibinin yaşı konuda yazmıyor. Başka konularda bahsettiyse de bilmiyorum bilmek aklımda tutmak zorunda da değilim. Bu konuda okuduğuma yorum yaparım. Yılda 1 2 kez görüşebilirler, konu sahibi telefonda da samimi olunmasını istemiyor. Istemeyebilir kıskanabilir yengenin yaşı çok yakınmış çünkü. İletişim kurulması gayet normal ama samimiyete gerek yok. Ben de istemezdim yaşı bana yakın, "xi bırak biraz da bizle konuş eheheh" diyecek yengeyi.
Bence problemi kendinizde aramaya başlayın gerçekten iyi misiniz siz ? Onlar yeğenleri yengesi senin sevgilin diye çocuk ailesini görmesin uzak mı dursun ? Birisi bana bunu söylese vallahi devam etmem dağdan gelip bağdakini kovuyorSevgilimin abisi yurtdışında yaşıyor evli ve 1 çocuğu var. Yengesiyle yeğeni önümüzdeki günlerde önden gelecekler abisi 1 2 ay sonra gelecek. Benim sorum şu yengesi sevgilime daha önceden arkadaşmış gibi mesajlar yazmış işte beni kastederek ne kadar çok konusuyosunuz biraz da bizi ara falan gibisinden her lafı söylüyorlarmış birbirlerine önceden de zaten samimi oldukları için. Şu anda da o eski samimiyette olmalarını istemiyorum ben art bi niyet olduğundan değil ama rahatsız oluyorum kıskanıyorum. Benim ilişkisinin başlamasının ardından ilk defa geliyolar buraya ve yeğenimle olsun yengemle olsun illaki ilgilenicem abimin emaneti onlar bana falan diyo sevgilim mesafeli ol kıskanıyorum dediğimdeyse o benim abimin karısı ne biçim konuşuyon deyip sinirleniyo tartışıyoruz. Aynı evde duracaklar sonuçta ben samimi olmalarını istemiyorum ama elimden de bişi gelmiyor ne yapabilirim nasıl davranmalıyım. Öbür aya söz'ümüz var bi de sevgilimle aram bozulsun istemiyorum.
Çok gençsin çok küçükmüşsün bu yüzden acemice davranıyorsun. Seni takmıyorlar. Hepiniz çok küçüksünüz yaşlara bak. Neyse Açık açık istemiyorum dersen senin zihniyetine laf ederler, seni haksız çıkarırlar ve samimiyetlerine devam ederler. Belli etme açık açık söylemeHay sen bin yaşa ya tam olarak da bunu yapıyor... ben 19 sevgilim 22 yengesi de 24 yaşında bu arada. Çok fazla samimiyetten rahatsız olduğum için uyarmama rağmen dikkat etmemeleri normal mi ki?
Ya sen bu durumu sevgiline karşı bir şeyler hissediyor gibi düşünmüşsun mesele o değil . Mesele ortama başka kadın girecek o artık tek glein olmayacak . Çok saçma birşey ama bazı kadınlar küçük dünyalarında bunu problem ediyorlar. Sen sevgilinle mutlu olmana bak şimdi ben onun ablasiyim en sevdiği şeyleri bilirim gibi gibi konuşmalar yaparsa onu benden iyi kimse tanıyamaz bana çok düşkün de geç . Düşündügun gibi bir ilişki yok . Şimdi bneim de çocuğum olacak kardeşim şimdiden çok düşkün emin ol yengesine düşkünlüğü de yegeninden kaynaklanıyor . O düşkünlük evlenince geçer .Ay ablacım çok teşekkür ederim gerçekten hislerime tercüman oldun diyebilirim. Yani sanki ben elinden almışım gibi davranıyor. Ben de ne yapacağımı bilemedim. Aralarına mesafe koysalar benim varlığımı dikkate alarak konuşsa sevgilimle ben zaten hiç böyle şeyleri düşünmem ki. Birazcık fıkır alırım belki diye yazdım buraya ama herkes neler söylemis daha fazla üzüldüm açıkçası(
Alkış emojisi yoktu , dayanamdımmHangi numaradan bahsediyorsunuz? 18 yasinda bir kiz sevgilisinin abisinin karisini kiskaniyor bu mu numara? Insanlar yurt disinda yasiyormus muhtemelen en fazla yilda 1-2 defa geliyorlardir. Eve misafir geliyor ve gelen abisinin esi ayni evde kalacaklar diye kiskanmak hangi numara anlayisina dahil? Otele mi gitmeli.
Ha ortada bir sorun var o da sozlenmeyi dusundugu adam sevgililerinin ayrintilarini anlatan biri. Yenge de muhtemelen abla gibi dinleyip dertlesiyordur. 18 yasinda birinin sevgilisi de en fazla 20 yasindadir ya da ayni yasta. Yenge de biz de bu yollardan gectik diyip dinledigi icin kiskanilmasi gereken biri haklisiniz. Coluk cocuk sahibi kadina yakistirilan sifati benim normalim degil. Arada gereksiz civik civik bir samimiyet vardir o zaman dusunulebilir ama ben boyle bir ayrinti goremedim.
Bu arada yaşın çok küçük hiç evlenilecek zaman değil yazık değil mi bu yaşta bu kadar saçma şeylerle uğraşıyorsun . Bı işini bulsan düzenini kursanHay sen bin yaşa ya tam olarak da bunu yapıyor... ben 19 sevgilim 22 yengesi de 24 yaşında bu arada. Çok fazla samimiyetten rahatsız olduğum için uyarmama rağmen dikkat etmemeleri normal mi ki?
Sevgiliniz haklı bence art niyetlisinizSevgilimin abisi yurtdışında yaşıyor evli ve 1 çocuğu var. Yengesiyle yeğeni önümüzdeki günlerde önden gelecekler abisi 1 2 ay sonra gelecek. Benim sorum şu yengesi sevgilime daha önceden arkadaşmış gibi mesajlar yazmış işte beni kastederek ne kadar çok konusuyosunuz biraz da bizi ara falan gibisinden her lafı söylüyorlarmış birbirlerine önceden de zaten samimi oldukları için. Şu anda da o eski samimiyette olmalarını istemiyorum ben art bi niyet olduğundan değil ama rahatsız oluyorum kıskanıyorum. Benim ilişkisinin başlamasının ardından ilk defa geliyolar buraya ve yeğenimle olsun yengemle olsun illaki ilgilenicem abimin emaneti onlar bana falan diyo sevgilim mesafeli ol kıskanıyorum dediğimdeyse o benim abimin karısı ne biçim konuşuyon deyip sinirleniyo tartışıyoruz. Aynı evde duracaklar sonuçta ben samimi olmalarını istemiyorum ama elimden de bişi gelmiyor ne yapabilirim nasıl davranmalıyım. Öbür aya söz'ümüz var bi de sevgilimle aram bozulsun istemiyorum.
Kendi hallerine bırakınca da daha beter oluyor...maalesef ufak hesaplamalar yapmayı kurnazca düşünmeyi pek beceremiyorum ne yapsam da engel olsam bu duruma bilmiyorum hicÇok gençsin çok küçükmüşsün bu yüzden acemice davranıyorsun. Seni takmıyorlar. Hepiniz çok küçüksünüz yaşlara bak. Neyse Açık açık istemiyorum dersen senin zihniyetine laf ederler, seni haksız çıkarırlar ve samimiyetlerine devam ederler. Belli etme açık açık söyleme
İleri geri dediği ne kadar çok konuşuyorsunuz, biraz da beni ara demesi mi?Benim hakkımda ileri geri konusan bi insan tabiki da fitne fesat. İnsan kendisinden kaç yaş küçük altısı olacak birine öyle saçma sapan konuşur mu?
Hadi be ,ciddimisiniz .... peki sizin bu davranışlarınıza sevgili kişisi nasıl katlanıyor ben onu merak ettim.. bir daha asla görüşmezdim ben saçmalıyorsunuz resmen...gülüşüp eğlenmeleri falan çok fazla hani yenge/kayın ilişkisi gibi değil sevgilimle aralarında 2 3 yaş var bu yüzden daha önceden sevgilim eski sevgililerinden tutun ki yaptığı her şeyi anlatırmış şuanda da benim hakkımda az konuş onla hiç mi görmedin falan diye mesajlar atmış yengesi. Mesajda bile benimle ilgili böyle olan birisiyle sevgilimin aynı evde kalma konusu olunca ister istemez rahatsızlık duyuyorum. Fazla labali bir samimiyet var yani.
Bence sevgilinizde sıkıntı var. Demek ki yarın siz nişanlanıp evlendiğinizde de mahremiyetiniz olmayacak herşeyi millete anlatacak. Bence önemli olan yengesi değil.yurtdışında sene de bir iki ancak gelecek. Belki gelince sizde çok sevip samimi olacaksınız. Ama sevgilinizle bir ömür geçireceksiniz. İlişkilerini başkalarına anlatan adamla ömür geçer mi orasını düşünmek lazımHerkes yargılamış öyle şey mi olur falan diye ama nişanlım eşim olacak insanın çevresinde böyle cıvık cıvık konuşan labali bi insandan yengesi değil de kim olursa olsun rahatsız olurum herkes olur bence zaten.
Sizin ilişkide güven problemi var gibi duruyor. Sonuçta kız kıza özel bi görüntü yA da mesaj atmış olabilirsiniz. Bunu sevgilinizin görmesi okuması da normal değil . Daha şimdiden telefon karıştırmak normal bi durum değil. Bence bu kadar güvensizlik olduğu yerde evlilikte büyük problemler çıkarBana anlatmayıp yengesine söylediği ne gibi bi özeli olabilir? Ayrıca karıştırmadım zaten o da benim telefonuma bakıyor bende onun.
Of of off yokus asağı freni boşalmis kamyon gibi resmen.umarım öğrenirler hadlerini sınırlarını yoksa ortalık kötüye gider maalesef ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?