Sevgilim ve yengesinin samimi olmasını istemiyorum ne yapmalıyım kızlar yardımcı olun lütfen

Ya tabiki de rahatsız olunur, kim ister her şeye karışacak potansiyelli birini? Siz sadece açık açık söylemeyin yeter

Hay sen bin yaşa ya tam olarak da bunu yapıyor... ben 19 sevgilim 22 yengesi de 24 yaşında bu arada. Çok fazla samimiyetten rahatsız olduğum için uyarmama rağmen dikkat etmemeleri normal mi ki?

Siz istersiniz ya da istemezsiniz orasi zaten sizi ilgilendirir bizi ilgilendiren bir durum yok ortada. Siz kimse numara yapmasin dediginiz baskalarinin adina karar verirdiginiz icin sizi alintiladim. Yoksa kendi fikrinizi belirtseniz hic alintilama geregi duymazdim.

Bence problemi kendinizde aramaya başlayın gerçekten iyi misiniz siz ? Onlar yeğenleri yengesi senin sevgilin diye çocuk ailesini görmesin uzak mı dursun ? Birisi bana bunu söylese vallahi devam etmem dağdan gelip bağdakini kovuyor

Hay sen bin yaşa ya tam olarak da bunu yapıyor... ben 19 sevgilim 22 yengesi de 24 yaşında bu arada. Çok fazla samimiyetten rahatsız olduğum için uyarmama rağmen dikkat etmemeleri normal mi ki?
Çok gençsin çok küçükmüşsün bu yüzden acemice davranıyorsun. Seni takmıyorlar. Hepiniz çok küçüksünüz yaşlara bak. Neyse Açık açık istemiyorum dersen senin zihniyetine laf ederler, seni haksız çıkarırlar ve samimiyetlerine devam ederler. Belli etme açık açık söyleme

Ya sen bu durumu sevgiline karşı bir şeyler hissediyor gibi düşünmüşsun mesele o değil . Mesele ortama başka kadın girecek o artık tek glein olmayacak . Çok saçma birşey ama bazı kadınlar küçük dünyalarında bunu problem ediyorlar. Sen sevgilinle mutlu olmana bak şimdi ben onun ablasiyim en sevdiği şeyleri bilirim gibi gibi konuşmalar yaparsa onu benden iyi kimse tanıyamaz bana çok düşkün de geç . Düşündügun gibi bir ilişki yok . Şimdi bneim de çocuğum olacak kardeşim şimdiden çok düşkün emin ol yengesine düşkünlüğü de yegeninden kaynaklanıyor . O düşkünlük evlenince geçer .

Sadece şunu açık konuş bir daha aranızda olan biteni anlatmasin . Ilişkimize bir daha birini dahil ettirme de yoksa bu büyük bir problem olur diye ekle . Yengenle samimi olsan da bizim aramıza karışmasın de

Sizden bu kafayla ne bir cacık nede bir aile olur. Bu nasıl bi zihniyettir.
Mesela Ben lovem in aile bağlarının kuvvetli olmasını yengesine yeğenine değer vermesini çok isterim çünkü ailesinden birine değer veren eşine çocuguna daha çok değer verir. Ama sizinki fesatlıktan başka birşey değil

Alkış emojisi yoktu , dayanamdımm

Bu arada yaşın çok küçük hiç evlenilecek zaman değil yazık değil mi bu yaşta bu kadar saçma şeylerle uğraşıyorsun . Bı işini bulsan düzenini kursan

Sevgiliniz haklı bence art niyetlisiniz

Kendi hallerine bırakınca da daha beter oluyor...maalesef ufak hesaplamalar yapmayı kurnazca düşünmeyi pek beceremiyorum ne yapsam da engel olsam bu duruma bilmiyorum hic

Benim hakkımda ileri geri konusan bi insan tabiki da fitne fesat. İnsan kendisinden kaç yaş küçük altısı olacak birine öyle saçma sapan konuşur mu?
İleri geri dediği ne kadar çok konuşuyorsunuz, biraz da beni ara demesi mi?
Hepinizin yaşları küçük, telefon karıştırmalar, bir sözle bir insanı tamamen yargılamalar?
Evlilik,evcilik oynamak değil, keşke bu yaşta heveslisi olmasanız.

Hadi be ,ciddimisiniz .... peki sizin bu davranışlarınıza sevgili kişisi nasıl katlanıyor ben onu merak ettim.. bir daha asla görüşmezdim ben saçmalıyorsunuz resmen...
Zaten yakında bırakır devam edin siz...

Bence sevgilinizde sıkıntı var. Demek ki yarın siz nişanlanıp evlendiğinizde de mahremiyetiniz olmayacak herşeyi millete anlatacak. Bence önemli olan yengesi değil.yurtdışında sene de bir iki ancak gelecek. Belki gelince sizde çok sevip samimi olacaksınız. Ama sevgilinizle bir ömür geçireceksiniz. İlişkilerini başkalarına anlatan adamla ömür geçer mi orasını düşünmek lazım

Bana anlatmayıp yengesine söylediği ne gibi bi özeli olabilir? Ayrıca karıştırmadım zaten o da benim telefonuma bakıyor bende onun.
Sizin ilişkide güven problemi var gibi duruyor. Sonuçta kız kıza özel bi görüntü yA da mesaj atmış olabilirsiniz. Bunu sevgilinizin görmesi okuması da normal değil . Daha şimdiden telefon karıştırmak normal bi durum değil. Bence bu kadar güvensizlik olduğu yerde evlilikte büyük problemler çıkar

Yaşınız küçük.Onlarda büyük sayılmaz.
Yengesini akrabalık terazisine koyarsak size göre daha yakın.Kendince olumsuz gördüğü şeyleri dile getirebilir,fikrini söyleyebilir.Sizi de kendince eleştirebilir.
Bu iyi bisey mi,aslında değil.
İnsanların özelini bu kadar deşmek istemesi,onun saygısız bir insan olduğunu gösterir. Erkek arkadaşınız da özelini ona anlatıyorsa o da saygısız.
Konuda pek aklı başında kimseyi göremedim.
Siz rahatsızsınız bu durumdan,yengenin eşi olan abi ne durumda peki?

Sevgilinizi yengesinden kıskanmanız için kansız olduğunu düşünmeniz lazım.
Yerinizde olsam kansız olduğunu düşündüğüm biriyle devam etmezdim.He o kansız değil düzgün diyorsanız kendinizi sorgulayın.Sizi eniştenizden kıskanması gibi.Çok saçma
Kıskandığınız kişi normal biri değil sevgilinizin abisinin eşi.
Bende kıskanç biriyim ama eşimi yengesinden kıskanacak kadar kafayı yemedim.

Yoo art niyetli olduğunuzdan böyle düşünüyorsunuz. Hiçbir şey yapamazsınız ayrıca. Bence nişan yapmayın vazgeçin çünkü bu kafayla giderseniz kimse çekmez sizi sonsuza kadar. Biraz haddinizi mi bilseniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…