Sevgilim ve yengesinin samimi olmasını istemiyorum ne yapmalıyım kızlar yardımcı olun lütfen

Ben zaten yazmam özelimi ama arkadaşım yazmış olabilir. Ay en basidinden regl oldum çok gerginim yazsa bile neden kocam okumuş olsun bunu ya

Art niyetlisiniz. Kayinbiraderlerim benim kardesim gibiler. Ben evlendigimde biri 18 biri 10 yasindaydi elimde buyuduler. Birinin sevgilisi gelip yengenle mesafeli ol dese o kadar uzulurum ki

Yok ben de yazmam da demek istediğim kocasına telefonunu okutan benim anlattığım şeyi de anlatıyordur.O yüzden ben de mesela kayınvalidemle yaşadığım şeyi bile anlatamıyorum.

Kişi kendisi okutmasa da telefon başka arkadaşlarinin, eşinin eline geçebilir bakabilirler. Gizlice telefon kariştiranlar da var neticede o yuzden illa anlatacaksa da yazili kalmamasi daha iyi çok özelse.

Benim kuzenim bana fotograflar atiyor mesela bazen ev hali, cocuğunu emzirirken vs atmişti baktiğim gibi direkt silerim hep, eşim kariştirmaz ama telefonu biyerde birakirim bir şey olur belli olmaz. Ayip fotograflar değil neticede ama ortaliğa dagilsa hoş değil.
Kuzenim bu kadar detayli dusunmuyor ama ben onun yerine de dusunuyorum.

Konu bir derdim var da sabitlenmiş önüme çıktı boş bulundum okudum.
Boş birşey çünkü neymiş aynı evde bulunacaklarmış aşkı memnu mu sandın
neyapacaklar yengesiyle tövbe yarabbi tövbe kendinize karşıya güveniniz bukadar seviyesizse ilişki yaşamayı verin kardeşim..

Ben de diyorum nasıl hortlamış konu. Hakikaten sabitlenmiş çok şaşırdım

Vardır bir nedeni herhalde

Eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek buna denir. Sevgilinin niyeti bozuksa zaten yapacağını yapar. Kıskansan bile içinde tut.

Eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek buna denir. Sevgilinin niyeti bozuksa zaten yapacağını yapar. Kıskansan bile içinde tut.
Konu sahibi yok belkide çoktaann evlendiler yengeyle saçbaşa bile girdikleri konular olmuştur

Sap ile samani karistirmayin. Kadin bildiginiz elti duygulariyla sizi kiskanmis olsun hadi en fazla ama bunu ahlaksiz boyuta cekmeniz cok sagliksizca. Açıkçası bir dahaki aya sozunuz olmayabilir kendiniz egitip degistirmezseniz

iste bunlar hep Aski memnu yuzunden oldu , insanlarin dengesi sasti

Ben sevgilinizin yerinde olsam sizden ayrilirdim.

dervişin fikri neyse zikri odur derler, kusura bakmayın da sizin zihniyetiniz pis olduğu için karşınızdaki insana da bunu yakıştırabiliyorsunuz

Yengeli kuzenli kardeşli konular pek revaçta,Allah topiğin sonunu hayreylesin

Sanane ki dış kapının mandalısın ki umarım hep öyle kalırsın çoçuk başını yakmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…