Bence tamamen art niyet bırak canım yengesi yaniiSevgilimin abisi yurtdışında yaşıyor evli ve 1 çocuğu var. Yengesiyle yeğeni önümüzdeki günlerde önden gelecekler abisi 1 2 ay sonra gelecek. Benim sorum şu yengesi sevgilime daha önceden arkadaşmış gibi mesajlar yazmış işte beni kastederek ne kadar çok konusuyosunuz biraz da bizi ara falan gibisinden her lafı söylüyorlarmış birbirlerine önceden de zaten samimi oldukları için. Şu anda da o eski samimiyette olmalarını istemiyorum ben art bi niyet olduğundan değil ama rahatsız oluyorum kıskanıyorum. Benim ilişkisinin başlamasının ardından ilk defa geliyolar buraya ve yeğenimle olsun yengemle olsun illaki ilgilenicem abimin emaneti onlar bana falan diyo sevgilim mesafeli ol kıskanıyorum dediğimdeyse o benim abimin karısı ne biçim konuşuyon deyip sinirleniyo tartışıyoruz. Aynı evde duracaklar sonuçta ben samimi olmalarını istemiyorum ama elimden de bişi gelmiyor ne yapabilirim nasıl davranmalıyım. Öbür aya söz'ümüz var bi de sevgilimle aram bozulsun istemiyorum.
Biraz büyüyebilirsiniz mesela.Sevgilimin abisi yurtdışında yaşıyor evli ve 1 çocuğu var. Yengesiyle yeğeni önümüzdeki günlerde önden gelecekler abisi 1 2 ay sonra gelecek. Benim sorum şu yengesi sevgilime daha önceden arkadaşmış gibi mesajlar yazmış işte beni kastederek ne kadar çok konusuyosunuz biraz da bizi ara falan gibisinden her lafı söylüyorlarmış birbirlerine önceden de zaten samimi oldukları için. Şu anda da o eski samimiyette olmalarını istemiyorum ben art bi niyet olduğundan değil ama rahatsız oluyorum kıskanıyorum. Benim ilişkisinin başlamasının ardından ilk defa geliyolar buraya ve yeğenimle olsun yengemle olsun illaki ilgilenicem abimin emaneti onlar bana falan diyo sevgilim mesafeli ol kıskanıyorum dediğimdeyse o benim abimin karısı ne biçim konuşuyon deyip sinirleniyo tartışıyoruz. Aynı evde duracaklar sonuçta ben samimi olmalarını istemiyorum ama elimden de bişi gelmiyor ne yapabilirim nasıl davranmalıyım. Öbür aya söz'ümüz var bi de sevgilimle aram bozulsun istemiyorum.
Herkes yargılamış öyle şey mi olur falan diye ama nişanlım eşim olacak insanın çevresinde böyle cıvık cıvık konuşan labali bi insandan yengesi değil de kim olursa olsun rahatsız olurum herkes olur bence zaten.Şimdi burda kimse kimseye numara yapmasın, kim olsa bu samimiyete bozulur. Konu sahibi hiç politikacı değilsin. Niye açık açık kıskandığını söylüyorsun. Tam tersi ne kadar mutlu olduğunu, onlarla buluşmak tanışmak için sabırsızlandigini söyle. Sonra yavaş yavaş uzaklaştırırsın eğer böyle olmasını istiyorsan. Niye niyetini açık açık belli ediyorsun?
sevgilimin telefonunda gördüm. Karşı taraf defalarca aramış açmayınca da öyle şeyler yazmış. Benim sinirlenicemi bildiğinden telefonu dahi göstermek istemedi hatta ama bi şekilde okudum.
dışarı iyi görünüp herkesi avcunun içine alan ama aslında çok fitne fesat birisi. en büyük abisinin eşi benimki de en küçükleri. Ama yengesiyle aralarında 2 3 yaş falan var."yenge" kişisinin huyunu suyunu bilmeden kıza yüklenmemek gerek. İnanın çok sinsi, çok iğrenç insanlar var.
Müstakbel nişanlın ile olan samimiyetini önce canlı canlı görmeni isterim. Bak bak bakalım davranışları tavırları nasıl?
Kimisi ilk gelinim diye kendini bir b.k sanıyor. Diğer gelini kıskandırmak için elinden geleni yapıyor. Çok
Bana anlatmayıp yengesine söylediği ne gibi bi özeli olabilir? Ayrıca karıştırmadım zaten o da benim telefonuma bakıyor bende onun.Normal mi telefonunu karıştırmak. Sizi ilgilendirmeyen bir özelini anlatıyor olabilirdi.
Bana anlatmayıp yengesine söylediği ne gibi bi özeli olabilir? Ayrıca karıştırmadım zaten o da benim telefonuma bakıyor bende onun.
Nereden biliyorsun?dışarı iyi görünüp herkesi avcunun içine alan ama aslında çok fitne fesat birisi.
umarım öğrenirler hadlerini sınırlarını yoksa ortalık kötüye gider maalesef ki.Yengesinin haddi değil sizinle olan iliskisine yorum yapmak bazı insanlar böyledir her ota b*ka burnunu sokardı benim eşimin yengesi de zamanla hadlerini öğreniyorlar emin ol . Ama kıskançlık yapacak bir durum yok zamanla o fazla meraklı halleri son buluyor .
18 yaşında olduğuna emin oldum şuan.umarım öğrenirler hadlerini sınırlarını yoksa ortalık kötüye gider maalesef ki.
Ayy bunu kadınsal olarak bir kıskançlık krizine çevirmiş ama mesele bu değil . Bazı kadınlar diğer gelin gelince kendince kaynini sahipleniyor aynısını yaşadığım için ben sinir olmustum . Konu sahibi çok genç olduğu için kendini yanlış ifade etmiş kadının niyetini de anlamamış . Küçük hesaplar peşinde olan kadınlar oluyor böyle işte ."yenge" kişisinin huyunu suyunu bilmeden kıza yüklenmemek gerek. İnanın çok sinsi, çok iğrenç insanlar var.
Müstakbel nişanlın ile olan samimiyetini önce canlı canlı görmeni isterim. Bak bak bakalım davranışları tavırları nasıl?
Kimisi ilk gelinim diye kendini bir b.k sanıyor. Diğer gelini kıskandırmak için elinden geleni yapıyor. Çok dikkatli ol
Benim hakkımda ileri geri konusan bi insan tabiki da fitne fesat. İnsan kendisinden kaç yaş küçük altısı olacak birine öyle saçma sapan konuşur mu?Nereden biliyorsun?
Siz sevgili olduktan sonra ilk defa gelecekmiş kadın, neyini gördün de fitne fesat diyorsun?
Dikkat et de kıskançlıktan ölme.
dışarı iyi görünüp herkesi avcunun içine alan ama aslında çok fitne fesat birisi. en büyük abisinin eşi benimki de en küçükleri. Ama yengesiyle aralarında 2 3 yaş falan var.
Konu sahibinin yaşı konuda yazmıyor. Başka konularda bahsettiyse de bilmiyorum bilmek aklımda tutmak zorunda da değilim. Bu konuda okuduğuma yorum yaparım. Yılda 1 2 kez görüşebilirler, konu sahibi telefonda da samimi olunmasını istemiyor. Istemeyebilir kıskanabilir yengenin yaşı çok yakınmış çünkü. İletişim kurulması gayet normal ama samimiyete gerek yok. Ben de istemezdim yaşı bana yakın, "xi bırak biraz da bizle konuş eheheh" diyecek yengeyi.Hangi numaradan bahsediyorsunuz? 18 yasinda bir kiz sevgilisinin abisinin karisini kiskaniyor bu mu numara? Insanlar yurt disinda yasiyormus muhtemelen en fazla yilda 1-2 defa geliyorlardir. Eve misafir geliyor ve gelen abisinin esi ayni evde kalacaklar diye kiskanmak hangi numara anlayisina dahil? Otele mi gitmeli.
Ha ortada bir sorun var o da sozlenmeyi dusundugu adam sevgililerinin ayrintilarini anlatan biri. Yenge de muhtemelen abla gibi dinleyip dertlesiyordur. 18 yasinda birinin sevgilisi de en fazla 20 yasindadir ya da ayni yasta. Yenge de biz de bu yollardan gectik diyip dinledigi icin kiskanilmasi gereken biri haklisiniz. Coluk cocuk sahibi kadina yakistirilan sifati benim normalim degil. Arada gereksiz civik civik bir samimiyet vardir o zaman dusunulebilir ama ben boyle bir ayrinti goremedim.
Sevgilinizin aile iliskileri sizi ilgilendirmez. KarismayinSevgilimin abisi yurtdışında yaşıyor evli ve 1 çocuğu var. Yengesiyle yeğeni önümüzdeki günlerde önden gelecekler abisi 1 2 ay sonra gelecek. Benim sorum şu yengesi sevgilime daha önceden arkadaşmış gibi mesajlar yazmış işte beni kastederek ne kadar çok konusuyosunuz biraz da bizi ara falan gibisinden her lafı söylüyorlarmış birbirlerine önceden de zaten samimi oldukları için. Şu anda da o eski samimiyette olmalarını istemiyorum ben art bi niyet olduğundan değil ama rahatsız oluyorum kıskanıyorum. Benim ilişkisinin başlamasının ardından ilk defa geliyolar buraya ve yeğenimle olsun yengemle olsun illaki ilgilenicem abimin emaneti onlar bana falan diyo sevgilim mesafeli ol kıskanıyorum dediğimdeyse o benim abimin karısı ne biçim konuşuyon deyip sinirleniyo tartışıyoruz. Aynı evde duracaklar sonuçta ben samimi olmalarını istemiyorum ama elimden de bişi gelmiyor ne yapabilirim nasıl davranmalıyım. Öbür aya söz'ümüz var bi de sevgilimle aram bozulsun istemiyorum.
Ay ablacım çok teşekkür ederim gerçekten hislerime tercüman oldun diyebilirim. Yani sanki ben elinden almışım gibi davranıyor. Ben de ne yapacağımı bilemedim. Aralarına mesafe koysalar benim varlığımı dikkate alarak konuşsa sevgilimle ben zaten hiç böyle şeyleri düşünmem ki. Birazcık fıkır alırım belki diye yazdım buraya ama herkes neler söylemis daha fazla üzüldüm açıkçasıAyy bunu kadınsal olarak bir kıskançlık krizine çevirmiş ama mesele bu değil . Bazı kadınlar diğer gelin gelince kendince kaynini sahipleniyor aynısını yaşadığım için ben sinir olmustum . Konu sahibi çok genç olduğu için kendini yanlış ifade etmiş kadının niyetini de anlamamış . Küçük hesaplar peşinde olan kadınlar oluyor böyle işte .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?