Sevgilim ve yengesinin samimi olmasını istemiyorum ne yapmalıyım kızlar yardımcı olun lütfen

Bence tamamen art niyet bırak canım yengesi yanii

Biraz büyüyebilirsiniz mesela.

"yenge" kişisinin huyunu suyunu bilmeden kıza yüklenmemek gerek. İnanın çok sinsi, çok iğrenç insanlar var.

Müstakbel nişanlın ile olan samimiyetini önce canlı canlı görmeni isterim. Bak bak bakalım davranışları tavırları nasıl?

Kimisi ilk gelinim diye kendini bir b.k sanıyor. Diğer gelini kıskandırmak için elinden geleni yapıyor. Çok dikkatli ol

Valla benim hayatımdaki insan enişten gelince çok samimi olma vs dese inanılmaz garipser, hatta sıkıntılı biri herhalde diye düşünürdüm. Sonuçta o kişi abisinin eşi, yeğeninin annesi, dünyanın çivisi çıkmadıysa kendi aralarında yaşların yakın olmasının verdiği şeyle samimi olmuş olabilirler ha eğer çıktıysa zaten siz bunu nasıl engelleyebilirsiniz? Diğer türlü sizin hakkınızda kötü birşey derse tabiki gereken cevabı verirsiniz ama sevgilisi olunca telefonlara çıkmayan sallamayan insanlara biz de diyoruz insan bir arar ilk kez mi sevgilin oldu bu ne vs diye sitem etmesi illa kötü niyetli olduğu anlamına gelmez.

Herkes yargılamış öyle şey mi olur falan diye ama nişanlım eşim olacak insanın çevresinde böyle cıvık cıvık konuşan labali bi insandan yengesi değil de kim olursa olsun rahatsız olurum herkes olur bence zaten.

sevgilimin telefonunda gördüm. Karşı taraf defalarca aramış açmayınca da öyle şeyler yazmış. Benim sinirlenicemi bildiğinden telefonu dahi göstermek istemedi hatta ama bi şekilde okudum.

Normal mi telefonunu karıştırmak. Sizi ilgilendirmeyen bir özelini anlatıyor olabilirdi.

dışarı iyi görünüp herkesi avcunun içine alan ama aslında çok fitne fesat birisi. en büyük abisinin eşi benimki de en küçükleri. Ama yengesiyle aralarında 2 3 yaş falan var.

Bana anlatmayıp yengesine söylediği ne gibi bi özeli olabilir? Ayrıca karıştırmadım zaten o da benim telefonuma bakıyor bende onun.

Yengesi bir özelini anlatmış olabilir. Senin bilmeni istemeyeceği. Karşılıklı telefon veriyorsanız bir şey diyemem ama ben asla telefonumu karıştırtmam. Kiz arkadaşlarımla mesajlaşmış olabiliyoruz. Bana eşiyle problemini anlatmış olabilir falan filan. Bana söylenen bir sırrı paylaşmak olur bu. O yüzden birbirmizin mesajını açmayız.

umarım öğrenirler hadlerini sınırlarını yoksa ortalık kötüye gider maalesef ki.

Art niyetlisiniz ve birazda cahil galiba cunku bu yakistirmalar anca cahil bir kfadan cikabilir. Yurtdisinda yasayan yengesi ve yegeniyle tabiki ilgilenicek bide acik acik kiskaniyorum derseniz adam tabiki kavga cikarir zihniyetiniz bozuk çünkü

Ayy bunu kadınsal olarak bir kıskançlık krizine çevirmiş ama mesele bu değil . Bazı kadınlar diğer gelin gelince kendince kaynini sahipleniyor aynısını yaşadığım için ben sinir olmustum . Konu sahibi çok genç olduğu için kendini yanlış ifade etmiş kadının niyetini de anlamamış . Küçük hesaplar peşinde olan kadınlar oluyor böyle işte .

Nereden biliyorsun?
Siz sevgili olduktan sonra ilk defa gelecekmiş kadın, neyini gördün de fitne fesat diyorsun?

Dikkat et de kıskançlıktan ölme.
Benim hakkımda ileri geri konusan bi insan tabiki da fitne fesat. İnsan kendisinden kaç yaş küçük altısı olacak birine öyle saçma sapan konuşur mu?

dışarı iyi görünüp herkesi avcunun içine alan ama aslında çok fitne fesat birisi. en büyük abisinin eşi benimki de en küçükleri. Ama yengesiyle aralarında 2 3 yaş falan var.

ne ara bu kadar tanıdınız ki kadın yurt dışında yasiyomus?
öyle bile olsa aile bu durumdan şikayetçi değilse kendinize uygun bi eş ve eş ailesi seçmeniz yararınıza olur.

benim de kaynim var. kız arkadaşı hakkında fikir istese söylerim açık açık. veya uyumsuz olduklarını düşünürsem onu da açıkça söylerim. bak böyle bi durum var ortada vereceğin kararda göz önünde bulundur diye.

Konu sahibinin yaşı konuda yazmıyor. Başka konularda bahsettiyse de bilmiyorum bilmek aklımda tutmak zorunda da değilim. Bu konuda okuduğuma yorum yaparım. Yılda 1 2 kez görüşebilirler, konu sahibi telefonda da samimi olunmasını istemiyor. Istemeyebilir kıskanabilir yengenin yaşı çok yakınmış çünkü. İletişim kurulması gayet normal ama samimiyete gerek yok. Ben de istemezdim yaşı bana yakın, "xi bırak biraz da bizle konuş eheheh" diyecek yengeyi.

Sevgilinizin aile iliskileri sizi ilgilendirmez. Karismayin

Ay ablacım çok teşekkür ederim gerçekten hislerime tercüman oldun diyebilirim. Yani sanki ben elinden almışım gibi davranıyor. Ben de ne yapacağımı bilemedim. Aralarına mesafe koysalar benim varlığımı dikkate alarak konuşsa sevgilimle ben zaten hiç böyle şeyleri düşünmem ki. Birazcık fıkır alırım belki diye yazdım buraya ama herkes neler söylemis daha fazla üzüldüm açıkçası (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…