hanımlar canım çok sıkkın. 5 yıllık bir ilişkim var erkek arkadaşım bana güzel 5000 tl değerinde tektaş aldı. nisan ayında askere gidecek. Ama bana askerden geldikten sonra güzel bir ortamda evlilik teklife ederek yüzüğü vermek istediğini söyledi. Bende zaten böyle olması gerekir dedim. Yüzük şu an erkek arkadaşımın evinde yatıyor.Neyse buraya kadar normal. Sevgilimin erkek ikiz kardeşi var 3 gün önce askerden geldi. 6 aylık bir ilişkisi var. Dün akşam demiş ki sen nasılsa yüzüğü askerden gelince vereceksin ben o arada para biriktiririm şimdi yüzük alacak param yok bana yüzüğü ver diye yalvarmış. Ve sevgilimde bana soruyor siz olsaydınız ne derdiniz ?
Okudum şekerim ben asker dönüşü vermesine takımadım çok ama kardeşinin bu yüzsüz isteyişine takıldım. Eğer sen istemediğin halde yüzüğü verirse kendi düşünsün sonrasını kardeşi gidipte bir daha 5000TL lik yüzük almaz ona, alır dandik bir yüzük al kardeşim der sevgilinde ağzını açıp birşey diyemez( kardeşinin yüzsüzlüğünden esinlenerek yazıyorum). Sen sevgiline söyledin mi ben vermeni istemiyorum diye? Ben karışmam sen bilirsin dediysen eğer kesin verir yüzüğü kardeşine sen sinirlendiğinle kalırsın şekerim.
sonrada fiyatınamı baktın
internetten H color 0,75 karat pırlanta fiyatı yazarsanız ortalama rakam alırsınız...
ya da tam tersi 5000 TL değerinde pırlanta tek taş yüzük yazarsanız onun da özellikleri gelir...
vermediği yüzüğün sertifikasını nerden gördün _? valla nerden bakarsan bak görgüsüzlük sevgilinin yaptığı .. nişanımda takılan yüzüğüme bakmadım bile kaç karat hangi sınıf ne kadar diye ...
insanlar tür tür tabi adam önce sertifikayı göstermiş fragman sonra askerlik dönüşü yüzükle filmi göstericek sanırım ... kızlar kusura bakmayın bana ben hediyenin fiyatı yazılınca sinir küpü oluyorum ve antipatik buluyorum
internetten H color 0,75 karat pırlanta fiyatı yazarsanız ortalama rakam alırsınız...
ya da tam tersi 5000 TL değerinde pırlanta tek taş yüzük yazarsanız onun da özellikleri gelir...
saçma vermeyin yüzüğünüzü diyecem ama daha size vermemiş size vermek içinde askerliğin bitmesinimi bekliyor.neden size güvenmiyromu,ben olsam direk sorarım yani.şuan oyüzük benim değil daha ne yapacağınada sen karar ver de bence.gerçeğide bu oyüzük daha senin değil karar vermekte sevgiline düşer.
Kuyumcuya götürüp sormadım tabiki ama evet internetten baktım yani niye saklayım
yok beniim gönlüm geçti zaten ver dedim yüzüğü, ama niyet önemli sonuçta değil mi. dedim ki sevgilime o kızın yerınde olmak istemezdim dedim. A'ya alınan yüzük bana niye gelsin ya dedim .
bana aldığı yüzüğü kardeşine vermeye kalkan adam bana yüzük değil hiç bir şey vermesin bir daha
böyle saçmalık görmedim yani
yüzüğü iste sende kalsın kardeşinede ben verdim yüzüğü artık yapıcak bişey yok desin 6 ay nereeee 5 sene nereee o yüzük baştan beri senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?