• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilim tektaşımı kardeşi istediği için ona vermek istiyor :((

• Konu Sahibi Konu Sahibi acbc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hanımlar canım çok sıkkın. 5 yıllık bir ilişkim var erkek arkadaşım bana güzel 5000 tl değerinde tektaş aldı. nisan ayında askere gidecek. Ama bana askerden geldikten sonra güzel bir ortamda evlilik teklife ederek yüzüğü vermek istediğini söyledi. Bende zaten böyle olması gerekir dedim. Yüzük şu an erkek arkadaşımın evinde yatıyor.Neyse buraya kadar normal. Sevgilimin erkek ikiz kardeşi var 3 gün önce askerden geldi. 6 aylık bir ilişkisi var. Dün akşam demiş ki sen nasılsa yüzüğü askerden gelince vereceksin ben o arada para biriktiririm şimdi yüzük alacak param yok bana yüzüğü ver diye yalvarmış. Ve sevgilimde bana soruyor siz olsaydınız ne derdiniz ?

birde bana düzgün oku diyorsun bak bakalım burada yazıyormu öle bişey akşam yemeği yüzük kutusu sertifikası hayret bişi münencinmiyim ben ...

Okudum şekerim ben asker dönüşü vermesine takımadım çok ama kardeşinin bu yüzsüz isteyişine takıldım. Eğer sen istemediğin halde yüzüğü verirse kendi düşünsün sonrasını kardeşi gidipte bir daha 5000TL lik yüzük almaz ona, alır dandik bir yüzük al kardeşim der sevgilinde ağzını açıp birşey diyemez( kardeşinin yüzsüzlüğünden esinlenerek yazıyorum). Sen sevgiline söyledin mi ben vermeni istemiyorum diye? Ben karışmam sen bilirsin dediysen eğer kesin verir yüzüğü kardeşine sen sinirlendiğinle kalırsın şekerim.

yok beniim gönlüm geçti zaten ver dedim yüzüğü, ama niyet önemli sonuçta değil mi. dedim ki sevgilime o kızın yerınde olmak istemezdim dedim. A'ya alınan yüzük bana niye gelsin ya dedim .

sonrada fiyatınamı baktın :1:

internetten H color 0,75 karat pırlanta fiyatı yazarsanız ortalama rakam alırsınız...
ya da tam tersi 5000 TL değerinde pırlanta tek taş yüzük yazarsanız onun da özellikleri gelir...:51::51:

internetten H color 0,75 karat pırlanta fiyatı yazarsanız ortalama rakam alırsınız...
ya da tam tersi 5000 TL değerinde pırlanta tek taş yüzük yazarsanız onun da özellikleri gelir...:51::51:

allahım arama motoru amcanın cektiklerine bak :31:

vermediği yüzüğün sertifikasını nerden gördün _? valla nerden bakarsan bak görgüsüzlük sevgilinin yaptığı .. nişanımda takılan yüzüğüme bakmadım bile kaç karat hangi sınıf ne kadar diye ...
insanlar tür tür tabi adam önce sertifikayı göstermiş fragman sonra askerlik dönüşü yüzükle filmi göstericek sanırım ... kızlar kusura bakmayın bana ben hediyenin fiyatı yazılınca sinir küpü oluyorum ve antipatik buluyorum

Hanımlar çook teşekkür ederim kusura bakmayın bgn firma ödeme günü ofis dışında bankalarda gezdim bu sa. kadar. oyüzden cvp veremedim.Bu da bazı yanlış anlaşılmalara yol açtı onun için ÖZÜR DİLERİM. Öncelikle yüzüğün askerden sonraya kalma mevzusu şöyle. Sevgilim Mali müşavirlik stajını yapıyor. yüzüğü alıp bana evlenme teklifi etmeyi düşündüğü günlerde aileler tanışacak iş ciddiye binecekti bende yüzüğü rahat rahat takacaktım. Henüz beni istemeye geleceklerinden babamın ve abimin haberi yoktu. Bu yaz düğünüm olacaktı yani. sevgilim stajını dondurmadan fakat henüz de askerliğini yapmadan evlenecektik.sonra öğrendik ki stajı biter bitmez tecil ettiremeden askere gitmesi gerekiyormuş. yani ben 2 aylık evliyken askere gidecekti.Bende annemle konuştum hiç dedim işler ciddiye binmesin nisanda gitsin 5 ay askerliğini yapsın gelsin dönüşte istemeye gelsinler dedim.Bu arada resmi birşey olmasın ki ben şimdi sürekli sevgilimin annesini ablasını arayıp sürekli diyalog halinde kalmayım kasılırım sıkılıyrım dedim. Ee işler böyle olunca yüzük ortada kaldı. Bende abim ve babam şimdi sen bu yüzüğü nereden buldun kim taktı derler diye üstelik aynı işyerınde abim ve dayım ile çalışıyorum işte takamıcam evde de takamıcam diye alamadım açıkcası problem benden kaynaklanıyor. Bu olaylar olurken güzel bir yemekte yüzüğü bana verdi zaten sevgilim. Alınan hediyenın değeri zaten sorulmaz söylenmez. Yüzüğün sertifikasında 0,75 karat H sınıfı yazıyordu.fiyatını buradan biliyorum.

Canım bu yazdıklarım senin ilk yorumunun hemen üstünde bunu okuyarak cvp yazdığını düşündüm

Kuyumcuya götürüp sormadım tabiki ama evet internetten baktım yani niye saklayım

saçma vermeyin yüzüğünüzü diyecem ama daha size vermemiş size vermek içinde askerliğin bitmesinimi bekliyor.neden size güvenmiyromu,ben olsam direk sorarım yani.şuan oyüzük benim değil daha ne yapacağınada sen karar ver de bence.gerçeğide bu oyüzük daha senin değil karar vermekte sevgiline düşer.

Hanımlar çook teşekkür ederim kusura bakmayın bgn firma ödeme günü ofis dışında bankalarda gezdim bu sa. kadar. oyüzden cvp veremedim.Bu da bazı yanlış anlaşılmalara yol açtı onun için ÖZÜR DİLERİM. Öncelikle yüzüğün askerden sonraya kalma mevzusu şöyle. Sevgilim Mali müşavirlik stajını yapıyor. yüzüğü alıp bana evlenme teklifi etmeyi düşündüğü günlerde aileler tanışacak iş ciddiye binecekti bende yüzüğü rahat rahat takacaktım. Henüz beni istemeye geleceklerinden babamın ve abimin haberi yoktu. Bu yaz düğünüm olacaktı yani. sevgilim stajını dondurmadan fakat henüz de askerliğini yapmadan evlenecektik.sonra öğrendik ki stajı biter bitmez tecil ettiremeden askere gitmesi gerekiyormuş. yani ben 2 aylık evliyken askere gidecekti.Bende annemle konuştum hiç dedim işler ciddiye binmesin nisanda gitsin 5 ay askerliğini yapsın gelsin dönüşte istemeye gelsinler dedim.Bu arada resmi birşey olmasın ki ben şimdi sürekli sevgilimin annesini ablasını arayıp sürekli diyalog halinde kalmayım kasılırım sıkılıyrım dedim. Ee işler böyle olunca yüzük ortada kaldı. Bende abim ve babam şimdi sen bu yüzüğü nereden buldun kim taktı derler diye üstelik aynı işyerınde abim ve dayım ile çalışıyorum işte takamıcam evde de takamıcam diye alamadım açıkcası problem benden kaynaklanıyor. Bu olaylar olurken güzel bir yemekte yüzüğü bana verdi zaten sevgilim. Alınan hediyenın değeri zaten sorulmaz söylenmez. Yüzüğün sertifikasında 0,75 karat H sınıfı yazıyordu.fiyatını buradan biliyorum.

İyiymiş valla.. Sen sevgilinin kardeşini suçluyorsun ama asıl suçlu o değil. Böyle herşeyini verecek bir kardeş olunca herşey istenir. Sevgilinin sana bunu sormuş olması bile yeterince ayıp! Sen bence yanlış kişiye kuruluyorsun.

Yarın öbür gün kardeşinin evini düğününü borçlarını da öder. Bu kadar özelini paylaşan daha neleri paylaşmaz. Benden söylemesi sevgilin tavrını değişmedikçe sen bu konuyla ilgili çok sıkıntı çekersin

Kuyumcuya götürüp sormadım tabiki ama evet internetten baktım yani niye saklayım

fiyat senin için öneli miydi?
burdaki olay sana alınan yüzüğün 6 aydır tanınan diğer bir kıza verilecek olması fiyat değil aslında, ama ne diyelim kız güle güle taksın 5000 TL'lik yüzüğünü

bence sevgiliniz 5000 liralık yüzüğü askerden önce takmaya kıyamamış.ama bu gidişle kardeşi alacak.daha uygun fiyatlı bir yüzük olsaydı bir an önce onu parmağınıza takmak için can atardı.o askerdeyken aklı kalmazdı.askerden gelince alsaymış keşke.tuhaf geldi bana.kardeşine verme deme hakkınız da olmuyor bu durumda.nasıl istiyorsa öyle yapsın sevgiliniz...aldığı hediyeyi ya size söylemeyecekti ya da teklifini yapıp yüzüğü takacaktı.biraz hesap kitap peşinde koşmuş ama bu seferde kardeşi göz koymuş...kusura bakmayın biraz sert oldu ama başka birşey düşündürtmedi bana nedense....

Son düzenleme:
yok beniim gönlüm geçti zaten ver dedim yüzüğü, ama niyet önemli sonuçta değil mi. dedim ki sevgilime o kızın yerınde olmak istemezdim dedim. A'ya alınan yüzük bana niye gelsin ya dedim .

Canım bu kısmı anlamadım kusura bakma. Ama sevgilin yüzüğü kardeşine veriyorsa 5 yıllık ilişkinin üstüne alınan bir hediyeyi 6aylık bir ilişki için verebiliyorsa (ki zaten sana alınmış bir şey) ben daha birşey demem. Sende ver demişsin ama yanlış demişsin bence. Bakalım vercek mi napcak o değil senin kırılacağını üzüleceğini düşünemiyormu sevgilinde bide bunu sana söylüyor soruyor senin haberin olmadan kardeşine hayır olmaz demesi lazımdı ya neyse..

bana aldığı yüzüğü kardeşine vermeye kalkan adam bana yüzük değil hiç bir şey vermesin bir daha
böyle saçmalık görmedim yani:19:

son yazdıgın yorumdan da anlaşılıyorki yüzük sana verilmiş. artık senin. senin olan bir şeyi kardeşinin istemesi ayrı bi düşüncesizlik , üstüne sevgilinin gelip sana sorması ayrı . sevgilin diyememiş mi ben taktım o yüzügü , veremem diye. bence tek suçlu var o da sevgilin. sana söylemeden olayı kapatacaktı. bence askere giderken versn sana takmasan da sende kalsın.

Madem size aldığı yüzüğü sonradan verecek size neden yüzük aldığını söylemiş? hadi bunu geçelim, zaten size 15 ay sonra takılacak bu yüzüğü kardeşine vereceğini neden söylüyor? yüzük aldın mı gider sevdiğinin parmağına takarsın ya da önceden aldıysan da takacağın zaman söylersin, sevgilinizin ne yapmaya çalıştığını anlayamadım :44:

Hayatımda böyle bir şey ne duydum ne gördüm 5 yıllık ilişkide o yüzüğü sen haketmedin de 6 aylık kız mı haketti vallahi alırım o yüzüğün içinden göbekli nişanlı mı geçirirdim...

o yüzük sana alınmış. se:19::19:n düşünülerek alınmış.s enin nasibin. başkası niye taksın ki onu ben de vermezdim.

Birincisi bu evlilik teklifi sürpriz olmaz mı önceden ben sana yüzük aldım fiyatı şu kadar ama şimdi vermicem gibi laflar hiç hoş değil. Madem 5 bin tlk yüzük alacak parası var niye şimden alıyor vakti gelince de alabilirdi ya da aldıysa neden teklif etmiyor bunları da düşünün. 3. sü bu yüzüğü kardeşe verme olayı da çok yersiz yani bir de gelip size söylüyor daha sizin olmayan bir yüzüğün kritiğini sizinle yapıyor ortada bir sürü saçma durum var yani. :37:

gönlüm geçti yüzüğü ver niye dedin ki canım bence çok çabuk ikna olmuşsun en azından bana alınan hediyeyi sen nasıl vereyimmi diye bana soruyorsun demen lazımd

konun sonradan yanlış anlaşılmış sevgılın yüzüğü sana takdim etmiş sen geri çevirmişsin ama alıp saklayabilirdin sonuçta vermiş adam..

verdirme yüzüğünü sahip çık senin olmuş o sevgilindende hesabını sor yaptığının ayıp olduğunu anlasın bence:40:

Back