Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kardeş 3 gün önce askerden geldi ve 6 aylık bir ilişksi var,
o ilişki (kısa dönem olduğunu farzedersek) ya çok çok eni
(uzun dönem olduğunu farzedersek) nedeyse uzaktan aşk
ve o kardeş abisinin 5 yıllık kız arkadaşına almış olduğun 5000 (!) liralık tek taşı bu daha çok çok çok yeni olan kız arkadaşına takmak istiyor.
abi (ikiz kardeş) de "sen kendi kız arkadaşına ucuz yollu bile olsa başka bir yüzük al, benim yüzüğüm bu" demiyor
kız arkadaşa soruyor
nerden baksan elinde kalıyor, nerden baksan
tabi ortada bir yüzük ve ikiz kardeşin bir ilişkisi var ise...
bak ben dönem işini hesaba katmamışım...
al sna farklılık...işte bu yüzden sen csi sın anladım beeennnn...
dearest,
ben de seni seviyorum, ne diyeyim...
bu yüzüğün fiyatını sen neden biliyorsun?
sana verilmeyecek bir yüzüğün varlığından neden haberdarsın, hayalini kur diye mi?
sana özel alınmış bir şeyi nasıl başkasına vermeyi teklif edebiliyor?
durum her ne olursa olsun ben olsam o tek taşı bir daha asla kabul etmezdim çünkü bir özelliği kalmamış, sıradanlaşmış.
Sevgilinin evlilikle ilgili kafasında soru işaretleri mi var acaba?
Yüzüğünü taksin sonra pasa pasa askere gitsin.
sahi sen yüzüğü cidden gördün mü?
hanımlar canım çok sıkkın. 5 yıllık bir ilişkim var erkek arkadaşım bana güzel 5000 tl değerinde tektaş aldı. nisan ayında askere gidecek. Ama bana askerden geldikten sonra güzel bir ortamda evlilik teklife ederek yüzüğü vermek istediğini söyledi. Bende zaten böyle olması gerekir dedim. Yüzük şu an erkek arkadaşımın evinde yatıyor.Neyse buraya kadar normal. Sevgilimin erkek ikiz kardeşi var 3 gün önce askerden geldi. 6 aylık bir ilişkisi var. Dün akşam demiş ki sen nasılsa yüzüğü askerden gelince vereceksin ben o arada para biriktiririm şimdi yüzük alacak param yok bana yüzüğü ver diye yalvarmış. Ve sevgilimde bana soruyor siz olsaydınız ne derdiniz ?