• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilim tektaşımı kardeşi istediği için ona vermek istiyor :((

• Konu Sahibi Konu Sahibi acbc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Heee bide şöyle bişey var alınan bişey geri istenmezzz güvensizlik seziyorum bu iştee şöyle diyebilirdi sende kalsın kullanmazsın gelince bununla sana evlenme teklif ederim ne bilimm ben olsam verirdim mümkünse kendinle görüşmezdim
Ben askerdeyken ayrılırsak falan yüzüğü geri vermez diyemi düşündü acaba arkadaşın :31::26:

ya konu açıpta gidenlere kıl oluyorum yaaa 50 tane insan bişeyler yazmış sormuş konu sahibi ortada yok. boşuna yazmayın yaaa sinir oldum ciddenn....:kkk::kkk:

Kim beş binliralık bir taş parçasını evde yastığının altında falan saklar ki
bir de erkek yani bu hani dağınık neyi nereye koyduğunu unutan ve bu taş paçası 1,5 yıl saklı kalacak evde?
Akıl var mantık var önce bir durur düşünürsün.
öncelikle siz rakamı nereden biliyorsunuz nerden mevzu oldu da" sana bir yüzük aldım ama sürpriz hem de taaammm 1,5 yıllık bir sürpriz uslu bir kız olur
beni aldatmaz akıllıca beklersen seni 5000 lira bekliyor dedi?
Bunu söyledi ve siz öyle oyyyy balımmm harikasın mı dediniz?
Ne saçma şey bana güvenmiyor musun neden şimdi vermiyorsun demediniz?

Olay çok açık ve net ortada resmini kendisini görmüş dahi olsanız 5000 liralık bir yüzük yok.
Sadece sizi askerlik süresince garantiye almak istiyor.
Asker dönüşü 5000 liralık yüzük nerede ki? diye soracağınız için de kardeş yalanını ortaya atıyor.
Abi kardeş elbet paylaşımda bulunlar ama bu boxer değil 5000 liralık yüzük :27:

Ve diyelim ki öyle bir durum var hepimiz yanıldık sizin o yüzünde bir hakkınız yok.
Askerde ayrılırsınız mesela sevgiliniz de yeni bir kız bulur hazırda yüzüğüm var der ona teklif eder?
Neden olmasın siz şu anda size ait olmayan birşey hakkında dertleniyorsunuz.
Sizin bence taştan öte ilişkinizle ilgili ciddi sorunlarınız var.

Bu yoruma bayıldım...

Mesele gayet ayan beyan ortada. Mıllet askere gıtmeden evvel kızın parmagına yuzugu takar kı basının baglı oldugu gorulsun bılınsın.. Sevgılı arkadas sanırım askerde terk edılen sevgılı hıkayelerını cok dınlemıs olacak kı olası terk edılme ıhtımalıne tedbıren en azından 5bın tale'mi kurtarayım hesabına gırmıs. Sana guvenmedıgının ınanmadıgının resmidir bu. Üstelik bunun hesabını yapması da cok cırkın.. Askerden sonra evlılık teklıfı nıyetındeyse beyefendı hazretlerı o zaman alyans alırdı teklıf ıcın Allah Allah :D

Kardesı mardesı de istemiyordur Allah bılır yuzugu , o yuzugu unutmalısın bence artık Hatta belkı herifi de :)

bana boyle bir teklif gelse ne yaparim zaten 5 yillik sevgilin heralde guveniyordur sana bileme simdi askerlik psikolojisi ile insallah bisey olmaz..ama evleneceksiniz askerden sonra boyle bir fikriniz var al yuzugu sen sakla..geldiginde verirsin takar..he kardesi 6 aylik iliskisine 5 bin tl lik yuzuk takicak kadar seviyorsa kiz bir 6 ay daha beklesin para biriktirsin alsin..sakin verme hic bir zaman istedigin gibi bir yuzugu sana almayacaktir..alamaya kalksa nisanlisi engelleyip dandigini alacaktir..ben sana soyleyim..
elti denen sey hic bir zaman iyi cikmiyor ciksada binde birdir..herseyi ile senle yarisacagi icin yuzugunu ona verme senin adina alinmis bir takiyi senin nasibini onu vermeyede sevgilinin hakki yok..ben olsam kiyameti koparirim gitsin alsin diye..5 yildir bu ani bekleyim sen git 6 aylik kiza tak oldu canim seneler sonra oh iyiki vermemmisim diyeceksin ben sana soyleyim...

Ya ben böyle şeylere çok sinirleniyorum ya. Kardeşi sonuçta o yüzüğün senin olduğunu biliyor ne yüzle istiyor ben böyle düşüncesiz insanlara iflit oluyorum ya. Ben olsam verdirmezdim yüzüğü hayır normal 200-300TL lik birşeyde değil ki 5000TL lik yüzük sana özel alınmış verdirme derim ben. Ayrıca sevgilin neden asker dönüşünü bekliyor onu anlamadım ve kardeşine hayır demek yerine sana neden soruyor. Çok sinir oluyorum böyle şeylere ya bak yine sinirlendim :42:

Hanımlar çook teşekkür ederim kusura bakmayın bgn firma ödeme günü ofis dışında bankalarda gezdim bu sa. kadar. oyüzden cvp veremedim.Bu da bazı yanlış anlaşılmalara yol açtı onun için ÖZÜR DİLERİM. Öncelikle yüzüğün askerden sonraya kalma mevzusu şöyle. Sevgilim Mali müşavirlik stajını yapıyor. yüzüğü alıp bana evlenme teklifi etmeyi düşündüğü günlerde aileler tanışacak iş ciddiye binecekti bende yüzüğü rahat rahat takacaktım. Henüz beni istemeye geleceklerinden babamın ve abimin haberi yoktu. Bu yaz düğünüm olacaktı yani. sevgilim stajını dondurmadan fakat henüz de askerliğini yapmadan evlenecektik.sonra öğrendik ki stajı biter bitmez tecil ettiremeden askere gitmesi gerekiyormuş. yani ben 2 aylık evliyken askere gidecekti.Bende annemle konuştum hiç dedim işler ciddiye binmesin nisanda gitsin 5 ay askerliğini yapsın gelsin dönüşte istemeye gelsinler dedim.Bu arada resmi birşey olmasın ki ben şimdi sürekli sevgilimin annesini ablasını arayıp sürekli diyalog halinde kalmayım kasılırım sıkılıyrım dedim. Ee işler böyle olunca yüzük ortada kaldı. Bende abim ve babam şimdi sen bu yüzüğü nereden buldun kim taktı derler diye üstelik aynı işyerınde abim ve dayım ile çalışıyorum işte takamıcam evde de takamıcam diye alamadım açıkcası problem benden kaynaklanıyor. Bu olaylar olurken güzel bir yemekte yüzüğü bana verdi zaten sevgilim. Alınan hediyenın değeri zaten sorulmaz söylenmez. Yüzüğün sertifikasında 0,75 karat H sınıfı yazıyordu.fiyatını buradan biliyorum.

yani benim sevgilim ile aramda kesinlikle bir güvensizlik olamaz. İŞte olaylar böyle olunca da kardeşi hazır yüzük evde duruyor şu an nakit param yok. ben borçla yüzüğü alacağıma sen bu yüzüğü bana ver demiş .Aşkımda çok üzüldü bana söylemek istemiyor ama bi sıkıntısı var biliyorum. en sonunda çıkardı baklayı ağzından.

Mesele gayet ayan beyan ortada. Mıllet askere gıtmeden evvel kızın parmagına yuzugu takar kı basının baglı oldugu gorulsun bılınsın.. Sevgılı arkadas sanırım askerde terk edılen sevgılı hıkayelerını cok dınlemıs olacak kı olası terk edılme ıhtımalıne tedbıren en azından 5bın tale'mi kurtarayım hesabına gırmıs. Sana guvenmedıgının ınanmadıgının resmidir bu. Üstelik bunun hesabını yapması da cok cırkın.. Askerden sonra evlılık teklıfı nıyetındeyse beyefendı hazretlerı o zaman alyans alırdı teklıf ıcın Allah Allah :D

Kardesı mardesı de istemiyordur Allah bılır yuzugu , o yuzugu unutmalısın bence artık Hatta belkı herifi de :)

Hanımlar çook teşekkür ederim kusura bakmayın bgn firma ödeme günü ofis dışında bankalarda gezdim bu sa. kadar. oyüzden cvp veremedim.Bu da bazı yanlış anlaşılmalara yol açtı onun için ÖZÜR DİLERİM. Öncelikle yüzüğün askerden sonraya kalma mevzusu şöyle. Sevgilim Mali müşavirlik stajını yapıyor. yüzüğü alıp bana evlenme teklifi etmeyi düşündüğü günlerde aileler tanışacak iş ciddiye binecekti bende yüzüğü rahat rahat takacaktım. Henüz beni istemeye geleceklerinden babamın ve abimin haberi yoktu. Bu yaz düğünüm olacaktı yani. sevgilim stajını dondurmadan fakat henüz de askerliğini yapmadan evlenecektik.sonra öğrendik ki stajı biter bitmez tecil ettiremeden askere gitmesi gerekiyormuş. yani ben 2 aylık evliyken askere gidecekti.Bende annemle konuştum hiç dedim işler ciddiye binmesin nisanda gitsin 5 ay askerliğini yapsın gelsin dönüşte istemeye gelsinler dedim.Bu arada resmi birşey olmasın ki ben şimdi sürekli sevgilimin annesini ablasını arayıp sürekli diyalog halinde kalmayım kasılırım sıkılıyrım dedim. Ee işler böyle olunca yüzük ortada kaldı. Bende abim ve babam şimdi sen bu yüzüğü nereden buldun kim taktı derler diye üstelik aynı işyerınde abim ve dayım ile çalışıyorum işte takamıcam evde de takamıcam diye alamadım açıkcası problem benden kaynaklanıyor. Bu olaylar olurken güzel bir yemekte yüzüğü bana verdi zaten sevgilim. Alınan hediyenın değeri zaten sorulmaz söylenmez. Yüzüğün sertifikasında 0,75 karat H sınıfı yazıyordu.fiyatını buradan biliyorum.

ben birşey sormak istiyorum
eğer ynalış biliyorsam cahilliğime verin
benim bildiğim kadarıyla ikizleri askerde bile ayırmazlar, yani hep beraber askerlik yaparlar

bu konu hakkında bilgisi olan varmı?

Biri okuyordur biri okumamıştır askere gitmiştir canım. Bizim ailede de ikizler vardı ikiside aynı zamanda biri Irak'a gitti biri Hakkari'ye. Ama ikisinden biri eğitimine devam ediyorsa diğeri askere gider yani ikiz gibi değilde kardeş gibi düşün.

Son düzenleme:
Ya ben böyle şeylere çok sinirleniyorum ya. Kardeşi sonuçta o yüzüğün senin olduğunu biliyor ne yüzle istiyor ben böyle düşüncesiz insanlara iflit oluyorum ya. Ben olsam verdirmezdim yüzüğü hayır normal 200-300TL lik birşeyde değil ki 5000TL lik yüzük sana özel alınmış verdirme derim ben. Ayrıca sevgilin neden asker dönüşünü bekliyor onu anlamadım ve kardeşine hayır demek yerine sana neden soruyor. Çok sinir oluyorum böyle şeylere ya bak yine sinirlendim :42:

Çougunluk asker dönüşü olmasını kötüye yormuş tabi benim yazdıgım kadarıyla biliyorlar olayı da. hemen cvp verememem de buna sebep oldu. Ben abimden ve babamdan dolayı yüzüğü rahat takamam diye alamadım. aşağıya uzun uzun yazdım bi okur musun? Aslında ben sevgilime kızmıyorum kardeşinin düşüncesizliği ama ben ne diyeyim yani

kesinlikle izin vermezdim sevgilisinin eline yüzük takmak isteyen insan çalışır alır canım. Sakın vermesin verip kötü olacağınıza vermeden kötü olun daha iyi
hem neden askerden gelmeyi bekliyor ki evlilik teklifi için hazır yüzükte alınmış taksın sende dursun

vermediği yüzüğün sertifikasını nerden gördün _? valla nerden bakarsan bak görgüsüzlük sevgilinin yaptığı .. nişanımda takılan yüzüğüme bakmadım bile kaç karat hangi sınıf ne kadar diye ...
insanlar tür tür tabi adam önce sertifikayı göstermiş fragman sonra askerlik dönüşü yüzükle filmi göstericek sanırım ... kızlar kusura bakmayın bana ben hediyenin fiyatı yazılınca sinir küpü oluyorum ve antipatik buluyorum

ya konu açıpta gidenlere kıl oluyorum yaaa 50 tane insan bişeyler yazmış sormuş konu sahibi ortada yok. boşuna yazmayın yaaa sinir oldum ciddenn....:kkk::kkk:

Çougunluk asker dönüşü olmasını kötüye yormuş tabi benim yazdıgım kadarıyla biliyorlar olayı da. hemen cvp verememem de buna sebep oldu. Ben abimden ve babamdan dolayı yüzüğü rahat takamam diye alamadım. aşağıya uzun uzun yazdım bi okur musun? Aslında ben sevgilime kızmıyorum kardeşinin düşüncesizliği ama ben ne diyeyim yani

Okudum şekerim ben asker dönüşü vermesine takımadım çok ama kardeşinin bu yüzsüz isteyişine takıldım. Eğer sen istemediğin halde yüzüğü verirse kendi düşünsün sonrasını kardeşi gidipte bir daha 5000TL lik yüzük almaz ona, alır dandik bir yüzük al kardeşim der sevgilinde ağzını açıp birşey diyemez( kardeşinin yüzsüzlüğünden esinlenerek yazıyorum). Sen sevgiline söyledin mi ben vermeni istemiyorum diye? Ben karışmam sen bilirsin dediysen eğer kesin verir yüzüğü kardeşine sen sinirlendiğinle kalırsın şekerim.

yüzüğü iste sende kalsın kardeşinede ben verdim yüzüğü artık yapıcak bişey yok desin 6 ay nereeee 5 sene nereee o yüzük baştan beri senin :34:

vermediği yüzüğün sertifikasını nerden gördün _? valla nerden bakarsan bak görgüsüzlük sevgilinin yaptığı .. nişanımda takılan yüzüğüme bakmadım bile kaç karat hangi sınıf ne kadar diye ...
insanlar tür tür tabi adam önce sertifikayı göstermiş fragman sonra askerlik dönüşü yüzükle filmi göstericek sanırım ... kızlar kusura bakmayın bana ben hediyenin fiyatı yazılınca sinir küpü oluyorum ve antipatik buluyorum

ya ne alaka , düzgün okumamışsın yazdıklarımı. bir akşam yemeğinde yüzüğü aldım kutusunu aldım. ama baktım takamıyorum abim,babam ne bu diyecekler geri verdim.

ya ne alaka , düzgün okumamışsın yazdıklarımı. bir akşam yemeğinde yüzüğü aldım kutusunu aldım. ama baktım takamıyorum abim,babam ne bu diyecekler geri verdim.

sonrada fiyatınamı baktın :1:

Back