• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilim tektaşımı kardeşi istediği için ona vermek istiyor :((

• Konu Sahibi Konu Sahibi acbc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dayanamadım konuyu takip ediyordum cevap vereyim dedim bacım hiç düşünme ayrıl ortada olmayan birşey için böyle yapan sonra neler yapar. tecrübe eden ve yaşayan biri olarak söylüyorum.

gerçekten çok komik bir durum. ikiz kardeşi 6 aylık sevgilisine 5000 tllik yüzük takacak, senin sevgilin 5 yıllık sevgilisine takmak için askerden dönmeyi mi bekleyecekmiş?
bence senin sevgilinde bir problem var canım. böyle komik birşeyi sana bile sormaması gerekirdi. bu arada yüzüğün değerini senin bilmen de ayrıca kötü bir durum yani.

yanlış anlama dediğimi ama iyi düşün 5 yıl dile kolay tamam ama biraz acı çekersin sonra unutursun benimde böyle biri vardı hayatımda çok farklıydı.ama emin ol şimdi evliyim iyiki de olmamıl onunla iyi düşün.

arkadaşlarında dediği gibi askerden sonrayı beklemesi tuhaf. işini sağlama alıyor.. yüzük parmagında olsaydı verme derdim ama yüzük sevgilindeymiş.. bende su yönden düşündüm... ortada belkide BEŞBİN :) ! degerinde bir yüzük yok. sende hayır diyemiyecegin için güyya yüzük kardeşinin sevgilisine gidecek. askerden gelince hala ilişkiniz devam ediyorsa.... kardeşi yüzügü almıyor olacak ve senin yüzük hayalin suya düşecek...
tabi bunlar sadece ihtimal... sen tanırsın sevgilini...

afedersin ama, erkek arkadaşın seni keklemiş gibi görünüyor.
sanki ortada yüzük yok da, bunu kamufle etmek için kardeşime vermem gerekti muhabbetleri.. gibi..
ilişkisi sizden daha kısa süren kardeşine yüzüğü vermesi çok mantıksız değil mi?.
kötü mü düşünüyorum :(
sadece vaatle hareket edip de ortada icraati olmayan bir erkek için bu çıkarımı yapabildim.
iyi bir analizci olmalısın. bence henüz senin olmayan yüzüğün de derdine düşmesen iyi olur..

Son düzenleme:
bende katılıyorum. başından acı çek sonra unutrsun sonra şükredersin. bende öyle oldu. rengini belli ediyor sakın yıllarına acıma iyi düşün aşk biter alışkanlıklar değişir.

hanımlar canım çok sıkkın. 5 yıllık bir ilişkim var erkek arkadaşım bana güzel 5000 tl değerinde tektaş aldı. nisan ayında askere gidecek. Ama bana askerden geldikten sonra güzel bir ortamda evlilik teklife ederek yüzüğü vermek istediğini söyledi. Bende zaten böyle olması gerekir dedim. Yüzük şu an erkek arkadaşımın evinde yatıyor.Neyse buraya kadar normal. Sevgilimin erkek ikiz kardeşi var 3 gün önce askerden geldi. 6 aylık bir ilişkisi var. Dün akşam demiş ki sen nasılsa yüzüğü askerden gelince vereceksin ben o arada para biriktiririm şimdi yüzük alacak param yok bana yüzüğü ver diye yalvarmış. Ve sevgilimde bana soruyor siz olsaydınız ne derdiniz ?

bence vermesnde bi saınca yok naswıl olsa sevgilin askerden gelince senin bi tektaşın olacak yani alacak bence biraz iyiniyetle yaklaşıp vermelisin tabiii karar yine senin canım

Bana da çok saçma geldi? Yüzüğü alıp da askerden sonra vereceğim demesi. Sanki hem yüzüğü hem seni sağlama almak istiyor gibi :27: Adam yüzüğü almış, kenara atmış diyor ki içinden "bakalım beni bekleyecek mi? Bir sorun olmazsa aramızda askerden sonra evlenme teklif eder, yüzüğü veririm, hem olur da ayrılırsak yüzük boşa gitmez", ama bir yandan dayanamıyor diyor ki sana "askerden gelince evlenme teklif edeceğim, bak yüzüğün bile hazır ona göre, bekle beni yamuk yapma" :27:

alla allaaaa madem almış verseymiş sana...
1 sene sonrası için yüzükmü alınır....
hem 6 aylık kız arkadaşa 5000 liralık yüzükte fazla....

gerçekten çok komik bir durum. ikiz kardeşi 6 aylık sevgilisine 5000 tllik yüzük takacak, senin sevgilin 5 yıllık sevgilisine takmak için askerden dönmeyi mi bekleyecekmiş?
bence senin sevgilinde bir problem var canım. böyle komik birşeyi sana bile sormaması gerekirdi. bu arada yüzüğün değerini senin bilmen de ayrıca kötü bir durum yani.

çok güzel bi noktaya parmak basmışsın canım, ben 5 yıl mazisi olan biri olucam 6 aylık kızla ne ara evlilik kararı alındıda yüzük takılacak

Bana da çok saçma geldi? Yüzüğü alıp da askerden sonra vereceğim demesi. Sanki hem yüzüğü hem seni sağlama almak istiyor gibi :27:

Ağzınıza sağlık.
Evet madem takmayacak ne diye alsın ki yüzüğü.
Yatırım yapsın. Askerden dönene kadar o beşbinlira artar hem.
Konu sahibi kızacak bana ama palavra gibi

böyle saçma şeylere göz yummanız doğru olmaz diye düşünüyorum.....bu olay sanki adını feriha koydum dizisi gibi olmuş...

Bence erkek arkadaşının sana böyle bir soruyu sorması bile hata...Yüzük alabileceği parayı vermek yerine neden senin olacak bir şeyi kardeşine veriyor ? Kardeşinin madem parası yok parası olunca alır öyle kız arkadaşına açılır. Neden bu kadar aceleci davranıyor ? Hem cebinde parası olmayan adam 5 bin liralık yüzük mü takar? Biraz makul olmak gerekir. Ben senin yerinde olsam bunları sorar ve kararı sevgilime bırakırdım; yönlendirmezdim şöyle yap yada böyle yap diye. Bu davranışıyla onu daha iyi tanıyacaksın.

Son düzenleme:
1.si madem yüzük almış evlilik teklifi yapıp takması lazım,evdeki yüzüğün kime ne faydası var:) Hayır yani bu kadar geleceği düşünüp aylar önceden tektaş alan erkeğide hiç duymadım,yüzük atan bi çift bulupta indirimden mi almış:)
2.si böyle özel bişeyi kardeşe vermek sonra tekrar almak,bu muhabbeti sevgiliyle paylaşıp özelliğini yitirmek neden? Sen neden sevgilinin sana yüzük alıpta vermediğini bilesin ki:)
Bak sana bu kadar pahalı yüzük aldım ama vermem.
Ben olsam derimki,ne olur ne olmaz diye düşünüp bana takmadığın yüzüğü kardeşine nasıl veriyorsun? Sevgilisine takmaya korktuğunu kardeşine resmen hediye ediyor:)
çoook garip bir durum hayatım,senin bu muabbetten hiç haberin olmamalıydı. Yüzük alıp yatırım yaptığını keşke saa hiç söylemeseymiş, ya da aldığı yüzük sevgilisinin parmağında olsaymış:)

hanımlar canım çok sıkkın. 5 yıllık bir ilişkim var erkek arkadaşım bana güzel 5000 tl değerinde tektaş aldı. nisan ayında askere gidecek. Ama bana askerden geldikten sonra güzel bir ortamda evlilik teklife ederek yüzüğü vermek istediğini söyledi. Bende zaten böyle olması gerekir dedim. Yüzük şu an erkek arkadaşımın evinde yatıyor.Neyse buraya kadar normal. Sevgilimin erkek ikiz kardeşi var 3 gün önce askerden geldi. 6 aylık bir ilişkisi var. Dün akşam demiş ki sen nasılsa yüzüğü askerden gelince vereceksin ben o arada para biriktiririm şimdi yüzük alacak param yok bana yüzüğü ver diye yalvarmış. Ve sevgilimde bana soruyor siz olsaydınız ne derdiniz ?

kardeş 3 gün önce askerden geldi ve 6 aylık bir ilişksi var,
o ilişki (kısa dönem olduğunu farzedersek) ya çok çok eni
(uzun dönem olduğunu farzedersek) nedeyse uzaktan aşk

ve o kardeş abisinin 5 yıllık kız arkadaşına almış olduğun 5000 (!) liralık tek taşı bu daha çok çok çok yeni olan kız arkadaşına takmak istiyor.
abi (ikiz kardeş) de "sen kendi kız arkadaşına ucuz yollu bile olsa başka bir yüzük al, benim yüzüğüm bu" demiyor
kız arkadaşa soruyor

nerden baksan elinde kalıyor, nerden baksan

tabi ortada bir yüzük ve ikiz kardeşin bir ilişkisi var ise...

kardeş 3 gün önce askerden geldi ve 6 aylık bir ilişksi var,
o ilişki (kısa dönem olduğunu farzedersek) ya çok çok eni
(uzun dönem olduğunu farzedersek) nedeyse uzaktan aşk

ve o kardeş abisinin 5 yıllık kız arkadaşına almış olduğun 5000 (!) liralık tek taşı bu daha çok çok çok yeni olan kız arkadaşına takmak istiyor.
abi (ikiz kardeş) de "sen kendi kız arkadaşına ucuz yollu bile olsa başka bir yüzük al, benim yüzüğüm bu" demiyor
kız arkadaşa soruyor

nerden baksan elinde kalıyor, nerden baksan

tabi ortada bir yüzük ve ikiz kardeşin bir ilişkisi var ise...

bak ben dönem işini hesaba katmamışım...
al sna farklılık...işte bu yüzden sen csi sın anladım beeennnn...

dearest,
ben de seni seviyorum, ne diyeyim...

Son düzenleme:
İlahi ben de parmağınızdan çıkartıp verecek sandım, zaten sizde değilmiş ki, kime veriyosa versin, size ne soruyo ki, sizin değil neticede.

Back