sevgilim tektaşımı kardeşi istediği için ona vermek istiyor :((

• Konu Sahibi Konu Sahibi acbc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hiç böyle şey duymadım. Gitsin ucuza alsın parası yoksa,o sana özel alınmış,olmaz öyle şey.

bak ben dönem işini hesaba katmamışım...
al sna farklılık...işte bu yüzden sen csi sın anladım beeennnn...

dearest,
ben de seni seviyorum, ne diyeyim...

Benim yüzüğümü alsa (5000 tele :)) verse sacını başını yolar eline verirdim

kardeşide bir acayipmiş canım 6 aylık ilişkide 5000 liralık tektaş ne kadar uçuk bir hediye hanı parası varsa versin bize ne de hemde parası yokmuş...yüzüğü sana vermeyerek ne yapıyor sevgilin önlem mi alıyor askerdeyken maazallah ayrılsanız sende kalır dıyemı korkuyor? ama sonuçta o yuzugu parmağına takmamış yani teknik olarak henüz yüzüğün sahibi olamamışsın vermemiş onun için kardeşine verse bile bence verme dıyemezsın gıbıme geldi. amaaan bu işler ne karışık işler yahuu :26:

bazıları askerden önce adı konsun ısterkı mıllet bılsın ona göre davransın sımdı sen onu 5 yıl beklemıssın neden 15 ay daha beklıyeceksınkı bence oyalıyor ısını saglama alıyor genelde askerdeyken bı cok ılıskı bıtıyor sen yussugu gördunmu banada olmayan yussukden bahsedıyor gıbı geldı ama tabı son karar senın yanı ben olsam 5 yıl beklemısım 6 aylık bı ılıskıye yuzsuk takılıyorsa kıyametı koparırım ve bıtırırım uzatmadan

parası yoksa olunca taksın yuzugunu kardeşi ömür boyu tüm eksikliklerini kardeşinden mi tamamlaycak yuzukle başlamış ... bence iyi düşünün bu ilişki için ilerde daha farklı şeyle ortaya çıkar ben çok yaşadım bu saçmalıkları sıfır arabamızı bile kardeşleri eskitti biz binemeden ... herşey para tek taş olmasada bu sana özel alınmışşa bunun farkına sevdiğin kişide varabilmeli ...

nişanlım askere gitmeden önce doğum günümde evlenme teklifi etti yüzüğü taktı içi rahat bi şekilde öyle gitti. sözlenmemiz 1.5 sene sonra oldu ama o askerde raht etti. hem o ynımda yokken sahipli olduğum belli olsun istedi.
bune saçma bişey anlamadım ben. yüzüğü mademe vlenme teklifi ettiğinde vvericek ne diye şimdiden haberiniz var bide fiyatına kadar biliyosunuz yani çok ilginç

Canım tavrını koy ,bence ciddiyse eğer askere gitmeden önce o yüzüğü resmi bi şekilde taksın, bence bişeylerden pişman oldu askerden dönünceye kadar kim öle kim kalaya gidiyor ayağını denk al ,yere sıkı bas derim

bu yüzüğün fiyatını sen neden biliyorsun?
sana verilmeyecek bir yüzüğün varlığından neden haberdarsın, hayalini kur diye mi?
sana özel alınmış bir şeyi nasıl başkasına vermeyi teklif edebiliyor?

durum her ne olursa olsun ben olsam o tek taşı bir daha asla kabul etmezdim çünkü bir özelliği kalmamış, sıradanlaşmış.

Kim beş binliralık bir taş parçasını evde yastığının altında falan saklar ki
bir de erkek yani bu hani dağınık neyi nereye koyduğunu unutan ve bu taş paçası 1,5 yıl saklı kalacak evde?
Akıl var mantık var önce bir durur düşünürsün.
öncelikle siz rakamı nereden biliyorsunuz nerden mevzu oldu da" sana bir yüzük aldım ama sürpriz hem de taaammm 1,5 yıllık bir sürpriz uslu bir kız olur
beni aldatmaz akıllıca beklersen seni 5000 lira bekliyor dedi?
Bunu söyledi ve siz öyle oyyyy balımmm harikasın mı dediniz?
Ne saçma şey bana güvenmiyor musun neden şimdi vermiyorsun demediniz?

Olay çok açık ve net ortada resmini kendisini görmüş dahi olsanız 5000 liralık bir yüzük yok.
Sadece sizi askerlik süresince garantiye almak istiyor.
Asker dönüşü 5000 liralık yüzük nerede ki? diye soracağınız için de kardeş yalanını ortaya atıyor.
Abi kardeş elbet paylaşımda bulunlar ama bu boxer değil 5000 liralık yüzük

Ve diyelim ki öyle bir durum var hepimiz yanıldık sizin o yüzünde bir hakkınız yok.
Askerde ayrılırsınız mesela sevgiliniz de yeni bir kız bulur hazırda yüzüğüm var der ona teklif eder?
Neden olmasın siz şu anda size ait olmayan birşey hakkında dertleniyorsunuz.
Sizin bence taştan öte ilişkinizle ilgili ciddi sorunlarınız var.

Bende şimdi bunu soracaktım. Erkek arkadaşın ne yaptı. Bak bu yüzüğü ben sana aldım fiyatı 5000 tl ama boşuna ümitlenme bunu şimdi değil bilmem kaç ay sonra sürpriz evlenme teklifi ederken vericem. Bu mudur

Diyelim ki ikiz kardeş bu yüzükle sevgilsine evlenme teklif edecek.
Düğünü de sizin düğün paranızla mı yapacak??

Sevgilinde pek kurnazmış vallahi
İşini garantiye almış yüzüğü gitmeden verememiş
Şimdi ayrılırsak yüzüğü alamam gibisinden
vay anam vay
diyorum sadece...
soruna gelirsek ben o yüzüğü asla almazdım.
bana evlenme teklif etse bile o yüzüğü almazdım
bir değeri kalmazdı benim gözümde
bir yüzük kadar değer verilmemiştir çünkü bana bu hareketle..

Sevgilinin evlilikle ilgili kafasında soru işaretleri mi var acaba?

Yüzüğünü taksin sonra pasa pasa askere gitsin.

sahi sen yüzüğü cidden gördün mü?

ben birşey sormak istiyorum
eğer ynalış biliyorsam cahilliğime verin
benim bildiğim kadarıyla ikizleri askerde bile ayırmazlar, yani hep beraber askerlik yaparlar

bu konu hakkında bilgisi olan varmı?

Sevgilinin evlilikle ilgili kafasında soru işaretleri mi var acaba?

Yüzüğünü taksin sonra pasa pasa askere gitsin.

sahi sen yüzüğü cidden gördün mü?

çocuk demiştir, benden askerdeyken ayrılırsa en azından yüzüğü kaybetmemiş olurum

ben de genel olarak arkadaşların görüşüne katılıyorum.
birincisi yüzüğün değerinin söylenmesi çok saçma
sevgilin çift yönlü garantiye almış kendini
oldu da ayrılırsanız yüzük sen de kalmasın ama
gene de sen 5000 tllik yüzük aşkına 15 ay bekle.

senin karışabileceğin bir durum değil bence kardeşi de bir garip yania 6 aylık olup olması da sorun değil isterse 10 senelik olsun insan parası yoksa ne diye 5000 tllik yüzük alıp takmak ister ayrı mesele

bana biri öyle bir şey teklif etse ben asla ve asla o yüzüğü takmazdım ister 100 tllik ister 50 bin tllik olsun , ne alaka yani , bana evlenme teklif etmek için aldıysan yap adam gibi tak yüzüğü , kardeşim benden öyle bir sey istese
5000 tllik yüzük alabilecek adamsa kardesime de para destegi yapardım git kendine sen ayrı al diye.

Şirinler başlarken bir ses şöyle derdi "Eğer uslu bir çocuk olursan, bir gün sen de Şirinleri görebilirsin"
Sizin hesap da böyle olmuş; "eğer uslu bir kız olursan 1,5 sene sonra 5000 tl'lik tektaşı görebilirsin" :26:

Olayda yerine oturmayan şeyler var, bence bir kurcalayın.Arkadaşlar da zaten aynı fikirdeler, olay örgüsü çok saçma, mutlaka yalan/yanlış/eğri bir şeyler var.

Şirinler de yalan zaten, gören bilen yok, o hesap uslu olmaktan çok uyanık ve araştırmacı olmanızı öneririm.

Bence hayır derdimm

peki yüzüğü sana niye vermemiş acaba canım.

yüzüğü kefen parası olarak yastık altında mı saklıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…