Sevgilim sahte evlilik yapacam diyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben nasıl güveneceğim bir şey yaşanmayacağına diyince istersen gel burda yanımda kal gör dedi dini nikah mevzusunu Bn düşündüm ancak o şekilde olur onu da Bn istemem dedim
Ay bir şey yaşansa da yaşanmasa da fark eder mi? Adam resmiyette başkası ile evli olacak. Siz ne sıfatla yanında kalacaksınız?

Dün kavga ettikten sonra beni rezil ediyorsun ne duruma düşürdüğünün farkında mısın ddm bugün söylediklerinde haklıydın diyor. Evet olmasından korktuğum şey sizin dedikleriniz . Belki şu an öyle bi niyeti yok ama ilerisinin garantisini kimse veremez. Benim için bugune kdr çok şey yapmıştı bundan vazgeçer sandım ama demek ki orasını daha çok istiyormus . Bunu söyleyince de sen hukuk okuyorsun ilerde hakim olsan bnm gibi Türkiye’de asgeri ücret alacak birine annen kız verir mi diyor. Bu yaptığı çok daha iyi sanki

Ya o kadar isteyen küçükken babası sayesinde vatandaşlık alırdı niye yapmamış
Babası ztn istemiyordu almayı erkek arkadaşım lisedeyken de almasını istemiş babası kabul etmemiş zatenyılda bir geliyormuş yanlarına ailesini sevdiğini değer verdiğini sanmıyorum

Babası ztn istemiyordu almayı erkek arkadaşım lisedeyken de almasını istemiş babası kabul etmemiş zatenyılda bir geliyormuş yanlarına ailesini sevdiğini değer verdiğini sanmıyorum
Ayrıca babasından çok çekiniyor muhtemelen o yüzden bugüne kdr uzadı. Babası şu An nasıl yanına aldı ona şaşırdım doğrusu

Bilmiyorum ama oturumu olan adamın oğluna gönderdiği vize nasıl ret yedi anlamadım
Vize işlerinde kağıt kürek çok oluyor, her şeyi eksiksiz verdiler mi içeri ve formu doğru doldurdular mı? Ben eşimi aile birleşimi vizesi ile getirdim (almanya değil, başka bir ülke) 2 ayda çıktı vize. Bizden önce başvuran bir tanıdığımız formu doldururken yanlış bir yeri işaretlemiş o yüzden 1 seneyi geçti hâla halledemediler.

Yani birini benimle yaptı yanlış bi şey mi yaptık bilmiyorum. Önemli olan o da değil artık babası önemli değil . Kendisinin başka bir yol yokmuş gibi davranması bni üzen şey

Bakin bu mesajda babasi vatandas diye anlatmissiniz. Sonra oturumu mu yok ki diyorsunuz?

Yani birini benimle yaptı yanlış bi şey mi yaptık bilmiyorum. Önemli olan o da değil artık babası önemli değil . Kendisinin başka bir yol yokmuş gibi davranması bni üzen şey
Yani siz varken bir başkasıyla kağıt üzerinde de (yasadışı) evlilik yapması hiç kabul edilebilir bir şey değil. Herkes ekmeğini Almanya'dan kazanmıyor sonuçta. Sizin rızanızıda gözetmeli.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…