Sevgilim sahte evlilik yapacam diyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Zamanında çok olmuş böyle şeyler, adamlar gidip 3-5 yıl sonra karıları ile geliyormuş ellerinde çocuklar ile. Filmlere bile konu oldu bu olaylar.

Amann birakin onunla resmi nikahla evlensin siz de imam nikahiyla oturun iste. Zavalli adam muhendismis demek ki Almanya'ya baska turlu gidemiyor. Aileniz abartmis ne var yani sevgiliniz sizi metres konumuna koyup bir esin sahip olacagi tum hukuki haklardan mahrum birakiyorsa? Cok abartiyorsunuz.

Ablacim sen salak misin dalga mi geciyorsun? Aileni dinle senin aklin basinda degil. 2 3 yila da Almanya'da aldatildim yol param yok cocugumu alamiyorum diye aglarsin. Allah rizasi icin biraz gurur ya. Ulkede erkek mi kalmadi? Erkek adam sevdigi kadini boyle sacma duruma sokmaz. Adam gibi nikahi basar gerekirse ac kalir yine sevdigini bu konuma dusurmez.

Universite okuyan bir genc kiz bu kadar sacma dusunemez ya. Inanamiyorum kafam karisik diyor bir de.

Kızlar ayrıldım her yerden engelledim . Üzgünüm ama kendime geleceğim inşallah manipülasyonlarına izin vermeyeceğim artık.

Evliliğin sahtesi gerçeği olmaz.Evlendiği an hatta başkasıyla evliliği düşündüğü an ilişki biter,siz başkasıyla sözde sahte evlilik yapsanız o kabul eder miydi bunu ?

Kızlar ayrıldım her yerden engelledim . Üzgünüm ama kendime geleceğim inşallah manipülasyonlarına izin vermeyeceğim artık.
Tam konuya yorum yazacaktim, verdigin dogru karari okudum.

Oturum vize olaylarini bilen biri olarak tek diyecegim, korkunc bir yalanci ve bilmediginden seni saf bulup oynamis.

Kurtuldugun icin ne kadar sansli oldugunun farkina var.

Unutun gitsin çok istiyorsa oturup dilini hallederdi. Burda mühendisliklere denklik direkt veriliyor. Ben 2 küçük çocuk gönüllü islerimle 1.5 Yolda C1e getirdim dilimi. Bekar biri bunu bir yilda çok rahat hallederdi .

Aferin akilli ol. Sana koca mi yok. Okulunu bitir eline ekmegini al. Nasibin gelir seni bulur. Evlenirken de sakin 'aman hicbir sey istemem' deme. Seni cok saf gordum, anne babandan akil al mutlaka. Asiri safsin lutfen uyanik ol ileride evlilik yapacaginda.

Normalde mantıklıyım ama zor aşık oluyorum olunca da mala bağlıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…