Sevgilim sahte evlilik yapacam diyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Böyle bir teklifi nasıl kabul edebilirsiniz? Hiç mi onurunuz, gururunuz yok. Sizi 2. Eş diye imam nikahı ile mi alacakmış?
Aileniz haklı, ayrılın bu adamdan. Sizi oyalıyor.
Almanya imam nikahlı ikincisi eşlere süresiz oturum veriyorsa demek

Onun söylediğine göre 1.5 yılda ful sigorta yatırırsa boşanıp oturum alabiliyor . Ama bu 1.5 yıl da bu şekilde geçmez

2000 den sonra doğan çocuklara verildiğini kendim gördüm bir sitede . Yeni yasaymış. Neden bu durumlara soktuğumu inanın bilmiyorum. Bnm için zamanında çok fedakarlık yaptı belki onlar yüzünden belki de sevdiğim için inanmak istiyorum

Şu an çalıştığı otelde de genelde kaçak planlar çalışıyor o sebeple babası cesaret eder gibi geliyor ne yazık ki

Onun söylediğine göre 1.5 yılda ful sigorta yatırırsa boşanıp oturum alabiliyor . Ama bu 1.5 yıl da bu şekilde geçmez
Ne sigortasıymış bu? Yani kim ne dese yazsa siz hep adamın dediğine inanacaksanız boşuna konu açmayın artık. Ne orada yaşayana ne de bu konuda bilgisi olana... boşa yazıyoruz size. En az 4 sene bekleyecek misiniz bu adamı, ya da o sizin için uğraşacak mı? Nasıl biliyorsanız öyle yapın artık.

Boşanma sebebiyle oturum iznimi kaybeder miyim?

Çiftlerin evliliklerine erkenden son vermelerini önlemek için, Almanya'da, “ayrılık yılı” ("Trennungsjahr") olarak adlandırılan, çiftlerin resmen boşanmadan önce bir yıl boyunca ayrı yaşayarak geçirmeleri gereken bir süre vardır.

Evliliğiniz nedeniyle oturma izni aldıysanız, boşanmanın ardından hakkınızı kaybedebilirsiniz. Aile birleşimi ile Almanya'ya geldiyseniz ve aile sığınma başvurusunda bulunmadıysanız, oturum izniniz evliliğinizin devamına bağlıdır. Aynı durum, yalnızca evliliğiniz sebebiyle oturum izni almış olmanız halinde de geçerlidir. Burada belirleyici faktör, evliliğinizin uzunluğudur. Üç yıldan uzun bir süredir evliyseniz, oturma izniniz boşanmadan sonraki bir yıl için tekrar yenilenecektir. Bir yıl sonra, Almanya'da oturum hakkı için bağımsız olarak başvurabilirsiniz.

Eğer üç yıldan az bir süredir evliyseniz, oturum izniniz genellikle uzatılmaz ve hatta eşinizden boşanmanız durumunda oturumunuzun süresi genellikle kısaltılır. Başka bir deyişle, Yabancılar Dairesi resmi boşanmadan sonra Almanya'yı terk etmenizi isteyebilir. Ancak, asıl oturum izninizin kısaltılmasına karşı dava açabilirsiniz.

Eşinizle bir çocuğunuz varsa, velayetini paylaşıyorsanız, çocuğunuzla düzenli olarak görüşüyorsanız ve çocuğunuza maddi olarak destekte bulunuyorsanız, genellikle oturum izniniz, boşanmanıza rağmen uzatılır.

Bazı durumlarda, vasıflı bir işçi veya mesleki eğitim stajyeri ("Ausbildung") olmanız durumunda da, oturum izninizin uzatılması mümkündür.

Numarasını silmiştim ztn yarın arayıp tamamen bitirmek istediğimi söyleyeceğimi. Size inanmadığımı düşünmeniz yanlış bi kaç arkadaşın dediği şeylere baktım ve ss aldım yarın onları da atacam . Çok meraklıysan o şekilde kal Almanya’da yok illa evlilik diyorsan da Allah yolunu açık etsin diyecem

Kendiniz gördüyseniz, o çocukların o ülkede doğduğunu da görmüş olmanız gerek. Bunu niye yaptılar biliyor musunuz, bizim çok uyanık düzenbaz tayfa Türkiye'de köydeki yeğenini bile nüfusuna geçirdi. Niye, çocuk parası almak için. Adamlar baş edemediği için Almanya'da doğma ve en az 8 sene Almanya'da yaşama zorunluluğu koydu.

Göçmen anne veya baba 8 yıldan beri Almanya’da oturuyorsa ve en az son iki yıl süresiz oturma iznine sahipse, bunların, 2000’den sonra Almanya’da doğan çocukları Alman vatandaşıdır. Bu kişiler artık hem ebeveynlerinin hem de Alman vatandaşlığını taşımaya hak kazandıklarından çifte vatandaş statüsündedirler. Ben bu siteden bakmıştım

Son cümleye Saf mısınız gercekten ya.

İlişkinizi geçtim de yurtdışı için sahte nikah yapan adam zaten bitmeli sizin için. Hiç mi saygınız yok kendinize?

Ahfjk dini nikahla adamın metresi olno Almanya'da ki karısıyla yaşasın yaz tatillerinde seninle yada kaçamak yapıp gelirse seninle sex yapar
Aferin üniversite okuyup bu kadar salak kalabildiğin için

Alani IT olsaydi sansi coktu ama insaat muhendisligini bilemiyorum. IT'den cok fazla acik var hatta sene sonuna kadar eger yetenegini belgelendirebiliyorsa kisi diploma aranmadan IT sektorunde calisma vizesi alabilsin diye kanun gecirmeye calisiyorlar. Ben de yazilimciyim universiteden sinif arkadaslarimin (Bogazici) cogu ya Almanya ya da Silikon Vadisinde.

Bu arada konu sahibi bu sitede artik bir seye sasirmam dedikce daha cok sasiracagim konular aciliyor.

Erkek arkadasinin bu dediginin dogru olma ihtimali var mi sence? Zaten azimli bi insan olsa kendi alanindan is arar, mavi yakali bir is pesinde kosmazdi yeter ki Almanya olsun diye (ben de yurtdisinda calisan bir muhendisim).

Bak suraya yaziyorum evlensin aileler izin vermiyor, zorla evlendim, yanlislikla cocuk oldu diye seni hayatindaki ikinci kadin yapacak. Boyle giderse sen de her dedigine inanmaya devam edersin.

Ailesi onayladıkları bir kızla evlendirecek olmasın? Böyle bir ihtimal var mı? Babası zaten oradayken ve kendi de çalışıp oturum izni alabilecekken ne alaka sahte evlilik? Kaçak gitmemiş ki.
kesinlikle bu şekilde. baba 27 yıldır orda ise orda bir türk çevresi esnaf tanıdıkları dostları vardır e bu ailelerinde kendi kültüründen evlendrilmesini isteyen kızları var.... Birde 27 yıldır almanyada hatta vatandaş olan birinin oğlunu oraya aldırabilmesi için evlenmesi gerekiyoırmuş he( oha)??? köpekler dahi güler buna

Ha dipnot vereyim: bir tanıdığım oraya yine paravan evlilik vs şeklinde gitti güya dönecekti son durum kadından cocugu var :) kadın kendisinden yaklaşık 20 yaş büyük . Aklınızı başınıza alın.

Sahtesi gercegi olmaz Nikah nikahtir. Baskasi ile nikahli olan biriyle berbaer olmak da baya aşağılık bir seydir. Kendinize bunu layik goruyorsaniz devam edin buyrun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…