Sevgilim sahte evlilik yapacam diyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok yakından tanıdığım biri de öyle demişti sadece oturum izni için sahte evlilik.. Şimdi iki tane çocuğu var.Belki çocuklar da sahtedir evlilik gibi..

Yani siz varken bir başkasıyla kağıt üzerinde de (yasadışı) evlilik yapması hiç kabul edilebilir bir şey değil. Herkes ekmeğini Almanya'dan kazanmıyor sonuçta. Sizin rızanızıda gözetmeli.
Evet ve ben açıkça söyledim ona burda da kazanırız kazandığımız yeter çok bi şeyds gözüm yok dedim. Demek ki Almanya daha ağır bastı . Diyecek bi şey bulamıyorum

O seni oraya götürmek için uğraşmasın
Sen de ordan biriyle sahte evlilik yap oturum al
Orda buluşun en iyisi
Kabul eder mıymış sor bakalim
Asla gerçeğe dönüşmez de de ama
Ağzınıza sağlık bunu ddm ztn kendisine orda tanıdığım biri var liseden bi arkadaşım Bn de onunla evleneyim asla dönmez ddm ztn bunun üzerine çok istiyorsan güvenemiyorsan ben seni buraya getiririm dedi

İnşallah kendime bi çeki düzen veririm . Laf söyleyince bana güvenmiyor musun diyor sanki ben bu hale getirmişim bu ilişkiyi öyle konusyor . Galiba manipüle ediliyorum

Evet kızlar nasıl ret yedi yazınca düşündüm ve acaba yok mu diye şüphe ettim
Babası gelmesini istemiyorsa eksik evrak vermiştir , eski evrak vermiştir ki vize çıkmasın diye. Bi tanıdığım yaşadı benzerini davetiye konusunda

Çok karman çorman yazıyorsunuz. Babası yasal olarak mı kalıyor yoksa iltica mı etmiş. Vatandaşlığı veya kalıcı oturumu yoksa nasıl iş yeri oluyor? Sevgiliniz turist vizesiyle mi, aile birleşim vizesiyle mi gitti?

Oturum izniyle otomatik çalışma izni de oluyor. İkisi ayrı ayrı alınmıyor. Sevgiliniz çok yalan konuşuyor. Ayrıca Almanya'da mühendis dolu. "Alman mühendisliği" diye bir kavram var dünyaca kabul görmüş. Tek kelime Almanca bilmeyen adam orada mühendislik yapamaz. Denkliği yok en başta.

2000 senesinden sonra doğan her çocuk otomatik vatandaşlık da almıyor dikkatli araştırın. Çocuk Almanya'da doğacak, en az 8 sene orada yaşayacak ve ailesinin en az son iki senesi kalıcı oturumu olacak. Bu adam bunların hiç birini sağlamıyor.

Ya gencecik üniversite öğrencisiniz hukuk okuyorsunuz yanlış görmediysem, niye bu durumlara sokuyorsunuz kendinizi? Ne diye bu insanların ağzının içine bakıyorsunuz? Aşk sevgi denkleminde fedakarlık ve saygı da olmak zorunda. Yoksa da zorlamayın.

Babası güvenilmezmiş oğlu çok mu dürüst? Babası iltica edip sadece oturum izniyle kalıyorsa acımaz ona da basarlar tekmeyi. Sahte evlilik vs cesaret edemezler. Vardır çevrelerinde evlendirecekleri kız. Başka konularda da yazdım. Bazı gurbetçi kızlarımız 18 yaşını zor bekliyor evlenmek için. Akılları fikirleri Türkiye'den yakışıklı koca getirmek.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…