Sevgilim sahte evlilik yapacam diyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet onu bi noktaya kadar anlayabiliyorum ülkemizdeki koşullar belli . Ama ayrıldıktan sonra hâla ısrarcı olup bni bırakmak istememesini anlayamıyorum

O sahte de olsa evlenmeyi düşünen bi kadınla beraber değil çünkü, sen berabersin. Ayrılması gereken sensin, onun bırakmak istemesi yada istememesinin bi önemi olmamalı. Zarar gören sensin, o değil.

Saçma sapan bir konu kusura bakmayın.
Kendinizi düşündüğünüz durum, sevgilinizin size yaptığı teklif hepsi hakaret niteliğinde farkında değilsiniz.
Amcanın karısıyla nasıl nikah kiyabilir ayrıca,zaten evli değiller mi? Adamın size düşündürdükler bakın.
Kendinize biraz saygınız varsa buradan sonrasını devam ettirmzsiniz.

Evet üniversiteden arkadaşlarıyla tanıştım onlar bile yıllardır Almanyaya gitmek istiyor dedi

doğru söylüyorsunuz

Şeref yoksunu erkekler türedi iyice

Ya anlamadigim adamin babasi Alman vatandasi?
27 yildir??? Bu kisi nasıl ve neden vatandas degil? Bak oturumu gectim neden vatandas dahi degil??

Hadi tum bunlari gectim.

Bu adam copsuz uzum olarak Almanya'ya gitse dahi "muhendis" degil mi? Almanya sapir sapir vasifsiz isci bile alan bir ulke, vasifli elemana mi oturum izni vermeyecek... saka gibi bence yalan soyluyor, sadece oturum izninde degil bircok konuda.

Böyle bir teklifi nasıl kabul edebilirsiniz? Hiç mi onurunuz, gururunuz yok. Sizi 2. Eş diye imam nikahı ile mi alacakmış?
Aileniz haklı, ayrılın bu adamdan. Sizi oyalıyor.
Ben nasıl güveneceğim bir şey yaşanmayacağına diyince istersen gel burda yanımda kal gör dedi dini nikah mevzusunu Bn düşündüm ancak o şekilde olur onu da Bn istemem dedim

Diplomasını birlikte apostil yaptırmıştık gitmeden önce inanın Bn de ne düşüneceğimi şaşırdım

Peki denklik alamaz mı almanyadan mühendislik için? Okul içim gitse daha uzun süre kalabilir ardından iş için yerleşebilir diye düşünüyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…